Αρρυθμίες - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 99
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ellaki1989 View Post
    Καλησπέρα και πάλι δε γινόταν και αναγκαστικά να πάρω μισό ηρεμιστικό δε.μπορουσα να αναπνευσω νόμιζα θα σκάσω. Έγινε ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σήμερα στη δουλειά με μια συνάδελφο που λυποθημησε γτ ανέβασε 22 πίεση και 160 παλμούς και ήρθε το έκαβ και επηρεάστηκαν παρά πολύ. Και αν συνεχίσω έτσι θα το πάθω κ εγώ ούτε να μιλήσω σε μπορώ. Δε ξέρω πως να το διαχειριστω. Φανταστείτε όλη μέρα νηστική τώρα έφαγα κάτι για να μη πέσω κάτω. Δε γίνετε τόσο τοξικοτητα
    Απο τι το επαθε η συναδελφος?
    Ομως σκεψου οτι με 22 πιεση το ξεπερασε ....αρα η καρδια μας αντεχει κ τετοια...μην μπαινεις στην θεση του αλλου...σωματοποιεις κ το περνας κ εσυ....ξςχνα το ..

Senior Member
    Είναι ένα άτομο πολύ εκρηκτικό με.παρα πολλά οικογενειακά προβλήματα οπότε δικαιολογείται κάπως.καποτε συνεργαζομοθν μαζί της και δεν άντεξα και σταμάτησα γιατί απ' τις φωνές σήκωνα 15ρια πίεση. Απλά είμαι άνθρωπος και συμπονω και δε θέλω ο άλλος να πάθει κάτι. Μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα με εντάσεις. Το βράδυ ευτυχώς ηρέμησα και κοιμήθηκα με το ηρεμιστικο με.τα χίλια ζόρια το πήρα

Senior Member
    [QUOTE=ellaki1989;1252534]Είναι ένα άτομο πολύ εκρηκτικό με.παρα πολλά οικογενειακά προβλήματα οπότε δικαιολογείται κάπως.καποτε συνεργαζομοθν μαζί της και δεν άντεξα και σταμάτησα γιατί απ' τις φωνές σήκωνα 15ρια πίεση. Απλά είμαι άνθρωπος και συμπονω και δε θέλω ο άλλος να πάθει κάτι. Μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα με εντάσεις. Το βράδυ ευτυχώς ηρέμησα και κοιμήθηκα με το ηρεμιστικο με.τα χίλια ζόρια το πήρα[/QUOT

Εσενσ σε συμπονει κανενας οσο θ ηθελες ?

Senior Member
    Παρά πολύ η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ τυχερή σ αυτό το κομμάτι γτ προέρχονται απ' το κομμάτι της υγεία και γνωριζουν και ο σύζυγος βέβαια αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό ίσως επειδή είναι άντρας και τα βλέπει διαφορετικά.

Senior Member
    Παρά πολύ η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ τυχερή σ αυτό το κομμάτι γτ προέρχονται απ' το κομμάτι της υγεία και γνωριζουν και ο σύζυγος βέβαια αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό ίσως επειδή είναι άντρας και τα βλέπει διαφορετικά.
    Μπραβο ...τουλαχιστον εχεθς καποιουςν σε αισθανονται ...μπραβο π διακσιλογειςκ τον συζυγο ...γιατι οσοι ειναι εξω απο το χορο ....οποτε συνεχισς τον αγωνα σου

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ για την συζήτηση μας

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ για την συζήτηση μας
    Αν θεςμ λες πως σε λενε ..ετσι κ αλλιως δεν σε ξερω δενμ ξερεις ...
    Κ εγω thanks γιατηβ κουβεντα...παρεαν γινετε

Senior Member
    Σοφία με λένε και μένω Αθήνα εσείς;

Senior Member
    Σοφία με λένε και μένω Αθήνα εσείς;
    Μπαμπης ...εγω μενω εξωτερικο λογω δουλιας....να εισαι καλα Σοφια...χαρηκα!κ εγω αθηνα βεβαια ...αλλα τα τελευτσια χρονια εξωτερικο κ ερχοναθ κ ελλαδα καθε τοσο...

Senior Member
    Χάρηκα νομίζω έκανες τη καλύτερη δουλειά πλέον εδώ τα πράγματα είναι χάλια δεν αξίζει. Αν μου δινόταν μια καλή ευκαιρία ίσως έφευγα. Αλλαγή περιβάλλοντος νέα ζωη

Senior Member
    Χάρηκα νομίζω έκανες τη καλύτερη δουλειά πλέον εδώ τα πράγματα είναι χάλια δεν αξίζει. Αν μου δινόταν μια καλή ευκαιρία ίσως έφευγα. Αλλαγή περιβάλλοντος νέα ζωη
    Εχεις καποιο πτυχιο?γνωριζεις ξενες γλωσσες?ποτε δεβ ινε αργα...

Senior Member
    Ναι και πτυχίο έχω και ξένες γλώσσες. Ευτυχώς αυτή τη βδομάδα είναι μόνη στη δουλειά. Απλά απ' το άγχος μου πήρα τη πίεση ήταν οκ απλα ανέβασα 129 παλμούς. Στην ιδέα και μόνο ότι είμαι στη δουλειά τώρα ηρέμησα

Senior Member
    Ναι και πτυχίο έχω και ξένες γλώσσες. Ευτυχώς αυτή τη βδομάδα είναι μόνη στη δουλειά. Απλά απ' το άγχος μου πήρα τη πίεση ήταν οκ απλα ανέβασα 129 παλμούς. Στην ιδέα και μόνο ότι είμαι στη δουλειά τώρα ηρέμησα
    Αν ξερεις γερμανικα ειναι πολυ σημΝτικο για το εξωτερικο....ξεκινα κ κανε μξα αρχη...η ελβετια εχει ευκαοριες
    ..τι εχεις σπουδασει...καλη ςβδομαδα....σταματα ν παιρνεις τηβ πιεση....δεξ εχεις πιεση ...αγχος εχεις που ςπηρεαζετε η πιεση....αλλα δεν θα παθεος ποτε τιποτα...στο εχω πει παλι

Senior Member
    ΠΟΛΙΤΙΚΕς ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ

Senior Member
    ΠΟΛΙΤΙΚΕς ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ
    Δηλαδη εχω την τιμη να μιλαω με την επομενη πρωθυππυργο της ελλαδος$?

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast