Αρρυθμίες - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 99
    Καλησπέρα σήμερα έχω πάθει 10 εκτακτες συστολες φφφφφφ

Senior Member
    Χαχα μπα όχι με το ψέμμα δεν τα πάω καλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Stauros k View Post
    Καλησπέρα σήμερα έχω πάθει 10 εκτακτες συστολες φφφφφφ
    καλησπέρα 10 σε πόσο χρονικό διάστημα; Εγώ μέσα σε ένα λεπτό έχω μετρήσει 5 δεν το αντέχω άλλο αυτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by ellaki1989 View Post
    καλησπέρα 10 σε πόσο χρονικό διάστημα; Εγώ μέσα σε ένα λεπτό έχω μετρήσει 5 δεν το αντέχω άλλο αυτο
    Κανεις εκτακτες καθε μερα ?

Senior Member
    Καλησπέρα σε μένα απευθύνεσαι; Ναι κάθε μέρα και πολλές πριν ένα μήνα με το που πήγα να ξεκουραστώ ξεκινησαν

Senior Member
    Quote Originally Posted by ellaki1989 View Post
    Καλησπέρα σε μένα απευθύνεσαι; Ναι κάθε μέρα και πολλές πριν ένα μήνα με το που πήγα να ξεκουραστώ ξεκινησαν
    Παιρνεις αντικαταθλιπτικο ?δεν σε βοηυαει ?η μονο ζαναξ ?

Senior Member
    Παίρνω εδώ και πολλά χρόνια μικρή δόση αλλά νομίζω πλέον δε κάνει τπτ. Στη γιατρό που πήγα ήθελε να δώσει άλλη δόση και άλλη αγωγή και να το αυξήσει αλλά δε δέχτηκα γτβθελω να κάνω ένα παιδάκι δε μπορώ να ζω εφ όρου ζωής Μ αυτό. Ζαναξ πήρα λίγο προχθές γτ έκανα κρίση πανικού. Τις έχω χρόνια όπου έρχονται και φεύγουν έχω κάνει όλες τις εξετάσεις. Αλλά Μ ενοχλούν δεν έχω κάποια συμπτώματα αλλά φοβάμαι δεν ει άι και φυσιολογικό. Τι να κάνω δε ξέρω δε μου αρέσει η δουλειά μου πάω γτβπρεπει να πάω. Για να σου λέω.

Αυτές η αρρυθμίες με έχουν τρελάνει έχω αρχίσει και παρατηρώ ότι άμα πάρω ζαναξ την προηγούμενη μέρα μετά θα κάνω πιο πολλές αρρυθμίες και έχω αρχίσει και φρικάρω γιατί έχω σήμερα και πόνο στο στήθος σαν καρφιά να με τριπανε και που και που έχω γεύση αίματος στο στόμα και φτινο καφέ φλεματα με γεύση αίματος

Senior Member
    Quote Originally Posted by Stauros k View Post
    Αυτές η αρρυθμίες με έχουν τρελάνει έχω αρχίσει και παρατηρώ ότι άμα πάρω ζαναξ την προηγούμενη μέρα μετά θα κάνω πιο πολλές αρρυθμίες και έχω αρχίσει και φρικάρω γιατί έχω σήμερα και πόνο στο στήθος σαν καρφιά να με τριπανε και που και που έχω γεύση αίματος στο στόμα και φτινο καφέ φλεματα με γεύση αίματος
    Μίλησες με γιατρό για αυτό και αν ναι τι σου είπε; Τι ηλικία έχεις;

25 είμαι έχω ένα τεράστιο φάκελο με εξετάσεις δόξα τω Θεό όλα καλά ο παθολόγος μου δεν με πιστεύει πλέον

Senior Member
    Φίλε μου σε καταλαβαίνω όλα αυτά τα έχω από τα 25 και είμαι 35. Όλα.ξςκονησαν με τρελές ταχυκαρδίες επείγοντα μέρα παρά μέρα, πονοκεφάλους πίεση φαγουρες έντερο ούτε που θυμάμαι ένα κάρο εξετάσεις. Κάθε 6 μήνες μη σου πω και λιγότερο αιματολογικές δεν έχω αφήσει ειδικότητα. Και τώρα πάλι οι έκτακτες και μούδιασμα στο αριστερό το χέρι και πόνο. Θα πάω να κάνω ηλεκτρομηογραφημα τι να σου λεω. Όλα.στο.μυαλο μας είναι εκεί υπάρχει το πρόβλημα. στα λέω για να τ ακούω και εγώ. Όταν κάτι σε σε ευχαριστεί η ψυχή αντιδράει και ειδικά αν είσαι ευαίσθητος χαρακτηρας

Και εγώ το ίδιο με ταχυκαρδία ξεκίνησε και εμένα μετά αρρυθμίες μετά κρίσης πανικού μετά επείγοντα και μετά κατρακύλα στον πατώ και τώρα προσπαθώ να ανέβω πάλι αλά δεν είμαι όπως παλιά είμαι 25 και νιώθω σαν παππούς με αυτές της αρρυθμίες

Senior Member
    Θέλω να κοιμηθώ και δε μπορώ υποφέρω με έχουν ταράξει φοβάμαι..ο.καρδιολογκς.τι.σ? ?υ είπε κανείς πολλές μέσα στη μέρα;

Ο καρδιολόγος μου βρήκε ένα φισιματακι σε μια βαλβίδα και μου είπε ότι προέρχονται από εκεί η αρυθμιες έχω κάνει 4 triplex 1 τεστ κοπώσεως 1 holder και Πόλα καρδιογραφηματα

Junior Member
    Καλησπερα! Εχω και εγω εκτακτες υπερκοιλιακες εδω και 6 μηνες και με ταλαιπωρουν.. εβαλα χολτερ εδειξε 3500 εκτακτες, εκανα τριπλεξ ολα φυσιολογικα.. Ο καρδιολογος συνεστησε να παιρνω μαγνησιο καθε βραδυ το οποιο κ παιρνω εδω κ 4 μηνες περιπου και φυσικα δεν βλεπω διαφορα.. οι εκτακτες συνεχιζονται απλα καποιες μερες ειναι καλυτερες απο αλλες. Εχω παρατηρησει πως αναλογα με τον κυκλο μ αλλαζουν κ εκεινες. Δλδ λιγο πριν την περιοδο κ κατα τη διαρκεια της περιοδου μ ειναι πολυ εντονες, ενω μετα ειναι καπως καλυτερα.. Μενω Αγγλια και σε λιγο καιρο θα παω Ελλαδα για να επαναλαβω το χολτερ αλλα ειμαι πολυ φοβισμενη για το τι μπορει να ειναι.. φοβαμαι για καρδιακη ανεπαρκεια κλπ..
    Ειμαι 31 και εδω και καιρο δλδ απο τοτε π γεννησα τα διδυμα μ περναω περιοδους μεγαλου αγχους κ στρες στη καθημερινοτητα μ. Και ειδικοτερα ακριβως ενα μηνα πριν αρχισουν οι εκτακτες βιωσα καποια πολυ ασχημα γεγονοτα.. Πιστευει καποιος πως αυτο μπορει να πυροδοτησει τις εκτακτες; Προσπαθω να ηρεμησω αλλα αυτες ειναι εκει παντα καθε μερα.. Και μπορει καποια κοπελα να μ απαντησει για τον κυκλο εαν συμβαινει κ σε εκεινη;; Και πως το αντιμετωπισουμε πως σταματανε;

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast