Results 1 to 4 of 4
Thread: Τι να κάνω;
-
08-08-2024, 16:40 #1
Τι να κάνω;
Καλησπέρα! Νεα στο forum, θα ήθελα τις συμβουλές σας για το πρόβλημά μου και απολογούμαι προκαταβολικά για το ‘’σεντόνι’’: Είμαι 32 ετών, φιλόδοξη, ανεξάρτητη, επιλεκτική στις σχέσεις μου, με την τελευταία να έχει ολοκληρωθεί πριν από 1 χρόνο. Από τότε βγήκα κάποια ραντεβού χωρίς οι άνθρωποι που γνώρισα να πληρούν τα standards μου. Ώσπου μια μέρα λαμβάνω αίτημα φιλίας από τον Δ. Να σημειώσω εδώ ότι γενικά είμαι επιφυλακτική και δεν αποδέχομαι τα αιτήματα αν δεν υπάρχουν κοινοί γνωστοί. Στην περίπτωση του Δ. είχαμε κοινή μια πρώην συμφοιτήτρια μου, οπότε τον δέχτηκα. Αυτός 32, με πολύ καλή δουλειά, αλλά μόνιμος κάτοικος Πάτρας. Αφού είχαν ήδη προηγηθεί αμφότερα likes και άλλα τέτοια παιδιαρίσματα σε φώτος, μου στέλνει μήνυμα και αρχίζουμε να μιλάμε καθημερινά -με μηνύματα αρχικά και μετά απο μερικές μέρες τηλεφωνικά. Μετα απο 2 εβδομαδες, μου ζητα να βγουμε το πρωτο ραντεβου και βρεθηκαμε καπου ενδιαμεσα ώστε να μοιρασουμε την αποσταση Αθηνα-Πατρα. Ειλικρινα δεν μπορω να περιγραψω την συνδεση που εχουμε. Καταλαβαινω ότι καποιοι ενδεχομενως να με κοροϊδεψουν για αυτό, αλλα δεν το εχω βιωσει ξανα σε τετοιο βαθμό και είναι κατι που το παραδεχτηκε και ο ιδιος. Όλα πηγαιναν εξαιρετικα ωσπου όταν πιασαμε τα θεματα σχεσεων, μου αποκαλυψε ότι ετοιμαζοταν να παντρευτει, αλλα η κοπελα (με την οποια διατηρουσε σχεση 4 χρονια) τον χωρισε 4 μηνες πριν το γαμο. Από τοτε ειχε δοκιμασει με καποιες κοπελες να σχετιστει, με καποιες πηγε να του βγει κατι πιο σοβαρο και με άλλες όχι.
Μετα το ραντεβου συνεχιζαμε να μιλαμε κανονικα, οπου συνεχως μου ελεγε ‘’ελπιζω να βγει το μεταξυ μας, το θελω πολύ. Για την ωρα ειμαι στη φαση της αυτοβελτιωσης και πρεπει να τα βρω με τον εαυτο μου, επειδη νιωθω συναισθηματικα αναπηρος’’. Εχει περασει συνολικα ενας μηνας απο τοτε που ξεκινησαμε να μιλαμε και μου προτεινε να παμε λιγες μερες στο εξοχικο του. Δεχθηκα με χαρα, αποφασισμενη ότι θα το ζησω και όπως ερθει. Ηταν ένα από τα καλυτερα 4ημερα που εχω περασει, μου γνωρισε καποιους φιλους του, υπηρχε απιστευτη χημεια και παθος που ισχυριζοταν ότι δεν το περιμενε να του συμβει τοσο συντομα επειτα από 7 μηνες χωρισμου. Μιλησαμε κυριολεκτικα για τα παντα (οικογενεια, δουλεια, σχεσεις) και εκει καταλαβα για ποιο λογο ελεγε ότι ηταν σε φαση αυτοβελτιωσης, ενώ επισκεπτεται και ψυχολογο. Μου μιλησε για τις σχεσεις του (φιλικες, ερωτικες) και συνειδητοποιησα ότι είναι ενας βαθια πληγωμενος ανθρωπος που συνηθιζε να μπλεκει σε τοξικες σχεσεις και δεν εθετε ποτε ορια με αποτελεσμα να είναι δυστυχισμενος. Επεστρεψα στην Αθηνα και γνωριζοντας ότι τις επομενες μερες ειχε κανονισει να παει διακοπες με τους φιλους του, δεν ηθελα να τον ενοχλησω, για να τσεκαρω κιολας αν θα επικοινωνησει. Δεν μπορω να πω ότι η επικοινωνια ηταν η ιδια με πριν, αρχισε σιγα σιγα να αραιωνει. Παρολα αυτά, μου ξαναεστειλε οσο ηταν διακοπες, λεγοντας μου ότι ενας φιλος του ηθελε να γνωρισει μια φιλη μου και να κανονισουμε να συναντηθουμε, για να γνωριστουν.
Του ειπα οτι θα μπορουσαμε να παμε ενα ΣΚ στην Πατρα και μου απαντησε οτι θα πρεπει να συνεννοηθει με το φιλο του ωστε να ειναι εκει. Από τοτε η επικοινωνια μας εχει ατονισει κι άλλο. Δεν μπορω όμως να σταματησω να τον σκεφτομαι. Καταλαβαινω ότι μαλλον ηθελε μονο σεξ, αλλα για ποιο λογο να μπει σε όλη αυτή τη διαδικασια; Να μου κανει ολες αυτές τις αποκαλυψεις για διαφορες πτυχες της ζωης του και μετα να με βαζει στον παγο; Μηπως θα πρεπει αντι να κοιταζω τι κανει εκεινος, να του μιλησω ανοιχτα για το πως αισθανομαι και ότι νιωθω σαν να με εκμεταλλευτηκε ή πιστευετε ότι θα χασω τζαμπα το χρονο μου; Πιστευετε ότι είναι ακομα στη φαση του healing και για αυτό δεν μπορει να προχωρησει σε κατι πιο σοβαρο μαζι μου ενώ ξερει ότι ειμαι relationship material (κατά τα λεγομενα του); Το συζητησα με τους φιλους μου που εκαναν λογο για την αποσταση. Ωστοσο, αυτο δεν αποτελει προβλημα δεδομενου οτι εργαζομαι με τηλεργασια και ο ιδιος γνωριζει οτι μπορω να μετακινηθω ανα πασα στιγμη. Με τη δουλεια θα επισκεφθουμε την Πατρα τους επομενους μηνες και δεν ξερω αν αξιζει να του στειλω οτι ειμαι εκει. Νιωθω μπερδεμενη...
Σας ευχαριστω για τις συμβουλες.
- 08-08-2024, 17:21 #2
Πριν τα ινστα , τικ τοκ εμείς οι λίγο μεγαλύτεροι καταναλώναμε περστρο χρόνο να γνωρίστουμε ,φαντάσου τώρα στα 15 μου περίμενα στο περίπτερο να κατέβει να πάρει παγωτό ...τώρα τσακ μπαμ σεξακι σουκου κ έξω από την πόρτα ...έχουν μπει κ οι ψυχολογες στην μέση , coach και το κάθε σουργελο που το παίζει ινφλουενσιγκ opion maker . Κ μετά ψάχνουμε να βρούμε λύση στην ξεπετα εξ αποστάσεως , healing κ συναφές μπούρδες . Α κ που σαι ,στείλε μας κ καμία φίλη να πηδήξει κ ο φίλος μου
08-08-2024, 20:26 #3
Τζιοβάνι έκανα τη δουλειά που ήθελα να ξέρεις
08-08-2024, 20:39 #4
Εχεις δαγκωσει την λαμαρινα ....αυτος ομως οχι ....κ δεν το δεχεσε ...νομιζω ενας αντρας που γουσταρεθ πολυ μια γυνσικα κοβει φλεβες κ δεν αδιαφορει ..κατα εμε που ιμε 50 εμπειρος αντρας ...δεν εχετε μελλον κανενα ...ξεχνα τον μια ωρσια περιπετεια ηταν .. εσυ ερωτευτηκες ...αυτος οχι ...αν δςν θες ν ταλαιπωριεσαι πας αλλου κ τον ξεχνας ...αλλιως ετοιμασου ν ισετο θυμα
...σορρυ αλλα δεν εξηγιουβται ετσι οι σοβαροι αντρες ...