Τρίτο πρόσωπο σε σχέση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 69
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mpam21 View Post
    Καλημέρα εδώ είμαι πάλι μετά από τόσους μήνες...η συγκεκριμένη αν και έγιναν τόσα το καλοκαίρι επέστρεψε ξανά στην ζωή μου...κάτσαμε και τα βρήκαμε και ήμασταν μαζί μέχρι πριν ενάμιση μήνα που μου είπε τέλος οριστικά...έκανα τόσα πράγματα για αυτήν να είμαι πάντα δίπλα της...μου έλεγε ότι θέλει να είναι μαζί μου και ότι με θεωρεί δικό της κομμάτι και απλώς ένα πρωί αποφάσισε να με τελειώσει σαν να μην σήμαινα τίποτα...την ερωτεύτηκα και την αγάπησα όσο δεν πάει...το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω αν νιώσω ξανά έτσι με κάποια τόσο δυνατά αισθήματα...παρακαλώ όποιος μπορεί να με δώσει καμία συμβουλή μπας και νιώσω λίγο καλύτερα
    Αφου της εδειξες πως αυτη εχει την αξια και εσυ δεν εχεις καμια, πως να σου φερθει δλδ;

Senior Member
    Καλημέρα εδώ είμαι πάλι μετά από τόσους μήνες...η συγκεκριμένη αν και έγιναν τόσα το καλοκαίρι επέστρεψε ξανά στην ζωή μου...κάτσαμε και τα βρήκαμε και ήμασταν μαζί μέχρι πριν ενάμιση μήνα που μου είπε τέλος οριστικά...έκανα τόσα πράγματα για αυτήν να είμαι πάντα δίπλα της...μου έλεγε ότι θέλει να είναι μαζί μου και ότι με θεωρεί δικό της κομμάτι και απλώς ένα πρωί αποφάσισε να με τελειώσει σαν να μην σήμαινα τίποτα...την ερωτεύτηκα και την αγάπησα όσο δεν πάει...το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω αν νιώσω ξανά έτσι με κάποια τόσο δυνατά αισθήματα...παρακαλώ όποιος μπορεί να με δώσει καμία συμβουλή μπας και νιώσω λίγο καλύτερα
    Να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Όταν το κάνεις, τότε θα μάθεις να φεύγεις από καταστάσεις που σου "τρώνε τη ψυχή" και θα μένεις με ανθρώπους που θα διαλέγουν μόνο εσένα.

Πιστεύετε θα ερωτευτώ ξανά έτσι; Νιώθω τελείως κενός μέσα μου αυτήν την περίοδο...και μου την δίνει περισσότερο ότι έκανε πως με ήθελε και με αγαπούσε...δέκα ημέρες πριν μου πει τέλος είχα πάει να την βρω στην Αθήνα και μου λέει λίγο την ιστορία της και ότι με θέλει αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα...και μετά αφού μου είπε τέλος την ρώτησα αν εννοούσε αυτά που μου είχε πει και μου λέει εκείνη την στιγμή το ένιωθε μόνο...δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ πως γίνεται να λες κάποιον σε θέλω και μετά να αλλάζεις τελείως....σαν να γνώρισα άλλη κοπέλα και να εμφανίστηκε άλλη στο τέλος....διχαστικε το μυαλό μου.....λίγο με ψυχοθεραπεία που κάνω η ψυχολόγος μου με είπε ότι είναι ναρκισσος και έτσι λειτουργεί δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω....και γενικά το να παίζεις με συναισθήματα είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις

Senior Member
    Σε θέλω αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα.. Μετάφραση:Δεν σε θέλω αρκετά για να είμαι μαζί σου. Αν σε ήθελα δεν θα υπήρχε αλλά.

Όταν θες ένα άνθρωπο, του το λες και τέλος. Ούτε αλλά, ούτε ξε αλλά. Όταν υπάρχει αλλά, υπάρχει άλλος /άλλη. Φυσικά θα ξανά ερωτευτείς. Δεν θα είναι εμπόδιο ένα αλλά. Κοίτα τι θα κάνεις όταν κι αν ξανά επιστρέψει. Δίνουμε ευκαιρίες σε ανθρώπους που μας σέβονται, όλοι οι άλλοι είναι για τα σκουπίδια. Βγες έξω με φίλους, δες καμια ταινία να ξεχαστείς. Ήδη σπαταλησες πολλη ενέργεια..

Senior Member
    Πιστεύετε θα ερωτευτώ ξανά έτσι; Νιώθω τελείως κενός μέσα μου αυτήν την περίοδο...και μου την δίνει περισσότερο ότι έκανε πως με ήθελε και με αγαπούσε...δέκα ημέρες πριν μου πει τέλος είχα πάει να την βρω στην Αθήνα και μου λέει λίγο την ιστορία της και ότι με θέλει αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα...και μετά αφού μου είπε τέλος την ρώτησα αν εννοούσε αυτά που μου είχε πει και μου λέει εκείνη την στιγμή το ένιωθε μόνο...δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ πως γίνεται να λες κάποιον σε θέλω και μετά να αλλάζεις τελείως....σαν να γνώρισα άλλη κοπέλα και να εμφανίστηκε άλλη στο τέλος....διχαστικε το μυαλό μου.....λίγο με ψυχοθεραπεία που κάνω η ψυχολόγος μου με είπε ότι είναι ναρκισσος και έτσι λειτουργεί δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω....και γενικά το να παίζεις με συναισθήματα είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις
    Να μαθεις να εισαι υπευθηνος εσυ για τα συναισθηματα σου και οχι οι αλλοι, δεν εισαι κανα παιδακι. Εαν δεν μπορεις να ξεχωρισεις το ψεμα απο την αληθεια να μην ερωτευεσαι καθολου. Εσυ πουλησες το ψεμα στον εαυτο σου, οχι αυτη. Οταν αυτη σου ειπε πως θελει δικαιολογια για να χωρισει τον αλλο, σου εδειξε πως δεν νοιαζεται για τα συναισθηματα των αλλων ενα, και δευτερο τα δικα σου συναισθηματα ειναι λιγοτερο συμαντικα απο τα δικα της και του ναυτικου, και εσυ το δεχθηκες επειδη εισαι απεγνωσμενος. Εσυ εβαλες τον εαυτο σου τελευταιο, οχι αυτη - αυτη πηρε ο,τι ηταν τσαμπα στις εκπτωσεις.
    Last edited by axl100; 30-03-2025 at 04:59.

Επειδή δεν είχα ποτέ σχέση στην ζωή μου πέρα από ξεπετες έλεγα από το τίποτα ας έχω κάτι και ας μην είμαι και προτεραιότητα....πράγμα που δεν κάνει κανένας όποιος σέβεται τον εαυτό του να είναι δεύτερη επιλογή....και από την στιγμή που έχεις συναισθήματα το τελειώνεις από την αρχή αν δεν χωρίσει....άργησα να ξυπνήσω και το άφησα να με καταβάλει....

Senior Member
    Έχεις δίκιο φίλε αλλά αν είσαι ερωτευμένος δεν βλέπεις την πραγματικότητα...δεν θα είχα μέλλον με αυτήν μόνο την πάρτη της κοιτάει και πως να κερδίζει πράγματα από τους άλλους... για αυτό και εγώ τα είπα όλα στο παιδί που ήταν... εκδίκηση πες το ότι θέλεις αλλά δεν μου αρέσει η κοροϊδία και πιστεύω δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο αυτό γι αυτό έκανα την κίνηση να τον ξυπνήσω γιατί του έτρωγε και χρήματα αρκετά..και τον κερατωνε αβερτα και αν την ρωτήσεις δεν έχει ούτε ενοχές ούτε τίποτα απέναντι του για τον λόγο ότι και αυτός την είχε κερατωσει παλιότερα..

καλησπέρα και απο μένα.. ανέφερες οτι είσαι 25 και δεν είχες ποτέ ξανά σχέση, γενικά με όλα αύτα που γραφεις καταλαβαίνω οτι αυτό που είχες με τη κοπέλα δεν ήταν σχέση. Επισής λες ότι είσαι ερωτευμένος, αλλά γράφεις παρακάτω ότι κοιτάει μόνο τον εαυτό της, κοροϊδεuει εσένα και τον συντροφό της χωρίς να νιώθει ενοχές και τον εκμεταλλεύεται οικονομικά. Πως γίνεται να πιστεύεις αυτά για εναν άνθρωπο αλλά ταυτόχρονα να λες ότι είσαι ερωτευμένος να θες να είστε μαζι, να σε παρατάει, να τα ξαναβρίσκετε και μετά πάλι να σε αφήνει ? και στο τέλος να σκέφτεσαι τι πήγε στραβά. Δεν έχει νόημα να κάτσω να αναλύσω το χαρακτήρα της, γιατί είναι προφανές τι έψαχνε και τι ήθελε, το λες και μόνος σου. Εγω δεν πιστεύω οτι ερωτεύτηκες απλά κόλλησες, ίσως γιατι ήταν η πρωτη κοπέλα που κράτησε περισσότερο απο ένα βράδυ οπως έγραψες παραπάνω. Όπως και να 'χει πρέπει να είσαι πιο συνειδητοποιημένος στο ποιον βάζεις στη ζωή σου, και όχι να σκέφτεσαι τι είχαμε τι χάσαμε...γιατί όσο ασχολείσαι και επενδύεις σε έναν άνθρωπο τόσο θα ναι και πιο δύσκολο μετά να ξεκόψεις. Επίσης οι περισσότεροι άλλα λένε και άλλα κάνουν, εκεί που σου έλεγε στην άρχη ότι σε θέλει και δεν χώριζε με τον άλλον, ενώ ήταν προφανές ότι απλά σε ήθελε για καβάτζα έπρεπε να φύγεις. Γενικά πρέπει να είσαι πιο υποψιασμένος και να μάθεις να προστατεύεις τον εαυτό σου απο τέτοιες καταστάσεις.. Θα περάσει ο καιρός και θα το θυμάσαι σαν μια εμπερία, οπότε μην ανησυχείς θα το ξεχάσεις.. :-)

Καλησπέρα...ναι μπορεί να είναι και κόλλημα και όχι έρωτας...στην αρχή όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε δεν ένιωθα κολλημένος για έναν μήνα αυτή είχε πέσει με τα μούτρα πάνω μου...όσο περνούσε ο καιρός δέθηκα ακόμα περισσότερο....κοιμομασταν μαζί και την έβλεπα που κοιμόταν και δακρυζα...την αγάπησα αν και ήξερα ότι δεν μου φερόταν σωστά....κάθε μέρα να την ρωτάω αν είναι καλά...μέχρι και τα προβλήματα στην σχέση της μου έλεγε....είχα γίνει σαν ψυχολόγος της....μέσα μου πίστευα ότι αν φερθώ σωστά θα είναι μαζί μου στο τέλος....αλλά έχασα ξανά....αυτήν την στιγμή προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου γιατί επένδυσα πολύ....νιώθω όπως είπα και πάνω ότι δεν θα ερωτευτώ ξανά και να αγαπήσω....ίσως επειδή είναι η αρχή....τέλος πάντων απλώς έχασα έναν χρόνο από την ζωή μου τζάμπα...αυτό είναι όλο..

Senior Member
    Καλησπέρα...ναι μπορεί να είναι και κόλλημα και όχι έρωτας...στην αρχή όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε δεν ένιωθα κολλημένος για έναν μήνα αυτή είχε πέσει με τα μούτρα πάνω μου...όσο περνούσε ο καιρός δέθηκα ακόμα περισσότερο....κοιμομασταν μαζί και την έβλεπα που κοιμόταν και δακρυζα...την αγάπησα αν και ήξερα ότι δεν μου φερόταν σωστά....κάθε μέρα να την ρωτάω αν είναι καλά...μέχρι και τα προβλήματα στην σχέση της μου έλεγε....είχα γίνει σαν ψυχολόγος της....μέσα μου πίστευα ότι αν φερθώ σωστά θα είναι μαζί μου στο τέλος....αλλά έχασα ξανά....αυτήν την στιγμή προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου γιατί επένδυσα πολύ....νιώθω όπως είπα και πάνω ότι δεν θα ερωτευτώ ξανά και να αγαπήσω....ίσως επειδή είναι η αρχή....τέλος πάντων απλώς έχασα έναν χρόνο από την ζωή μου τζάμπα...αυτό είναι όλο..

γενικά με αυτά που λες καταλαβαίνω ότι ίσως έχεις κάποιες ανασφάλειες και δεν αγαπάς αρκετά τον εαυτό σου, γιατι αν τoν αγαπούσες δεν θα τον έβαζες σε αυτη τη διαδικασία. ήξερες απο την αρχή ότι είναι σε σχέση, το συνέχισες, επέστρεψε το αγόρι της απο τη δουλειά, έγραψε εσένα, πάλι το συνέχισες περίμενες μέχρι να σου πει τέλος. Και μετα απ' όλα αυτά ξαναγύρισες σε όλο αυτό για να σου πεί πάλι τέλος. Σου είχε δώσει πολλά σημάδια για το τί θέλει απο σένα και τι να περιμένεις, παρ΄ολα αυτά το συνέχισες. σου είπα και πριν όταν βλέπεις ότι ο άλλος είναι έτσι δεν επενδύεις συναισθηματικά, προστατεύεις τον εαυτό σου. Εσύ δεν το έκανες..Εντάξει μην σκέφτεσαι τι έχασες, δες το σαν εμπειρία και σαν μάθημα. Θα γνωρίσεις και θα ερωτευτείς κοπελές ξανα και ξανα..όλοι έχουμε περάσει κάτι αντίστοιχο, η ζωη είναι μπροστά. Πάμε για άλλα :-)

Senior Member
    Εννοειται πως θα εισαι κομματια, τωρα ξερεις πως δεν μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη στα συναισθηματα σου. Στο μελλον θα προσεχεις με ποιο κεφαλι σκεφτεσαι και ολα θα πανε καλα.

Καλημέρα έχετε δίκιο όλη σας...στο τέλος αυτός που φταίει είμαι εγώ και κανένας άλλος που το ανέχτηκα όλο αυτό... έπρεπε να είχα φύγει από νωρίς...δεν υπήρχε σεβασμός καθόλου... μέχρι και τα εσώρουχα που την έπαιρνε ο δικός της μου έδειχνε....και εγώ καθόμουν...αυτό που μου την δίνει είναι ότι έκανα τόσα πράγματα ήμουν πάντα δίπλα της...και στο τέλος προτίμησε πάλι αυτόν....κάποιοι μου λένε ότι γλίτωσα...ακόμα δεν το βλέπω όμως....ελπίζω στο μέλλον να τα βλέπω και να γελάω...

Senior Member
    Μπραβο, οταν καταλαβαινεις τα λαθη σου χτιζεις εμπιστοσυνη στον εαυτο σου :)

Αυτό που μου την δίνει είναι ότι ακόμα υπάρχουν φορές που σκέφτομαι τις καλές μας στιγμές αν και λίγες και ότι δεν ξέρω αν τις νιώσω με άλλη κοπέλα αυτό και μόνο φαίνεται ότι είμαι ανασφαλείς....από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι δεν αξίζει σε κανέναν να μικραίνει για να χωρέσει κάπου..και ότι ο άλλος αν σε θέλει πραγματικά δεν θα χρειάζεται να τον κυνηγάς...και αν δεν είσαι και πρώτη επιλογή καλύτερα να μην είσαι τίποτα..

Senior Member
    Οι ανθρωποι δεν ειναι τελειοι, αν αναζητας την τελειοτητα θα βρεις μονο ναρκισσισμο, γιατι αυτο που λες εσυ ερωτα ειναι μια ναρκισσιστικη φαντασιωση. Θελεις να δεις τον εαυτο σου μεσα στα ματια της οπως την βλεπεις εσυ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Οι ανθρωποι δεν ειναι τελειοι, αν αναζητας την τελειοτητα θα βρεις μονο ναρκισσισμο, γιατι αυτο που λες εσυ ερωτα ειναι μια ναρκισσιστικη φαντασιωση. Θελεις να δεις τον εαυτο σου μεσα στα ματια της οπως την βλεπεις εσυ.

axl δεν νομίζω οτι περίμενε τη τελειότητα, απλά σκέφτονταν ότι θα εκτιμήσει ότι έκανε για αυτήν.
    mpam21 λογικό είναι να σκέφτεσαι μόνο τις καλές στιγμές γιατί είναι πρόσφατο, μετά απο κάποιους μήνες όταν θα το θυμάσαι θα μουτζώνεις τον εαυτό σου που ασχολήθηκες τοσο πολύ. Κάνε υπομονή και ο χρόνος όλα τα γιατρεύει, απλά πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου για να μην επιτρέψεις να σου φερθούν πάλι έτσι. Σε αυτές τις καταστάσεις φεύγουμε, δεν καθόμαστε να γίνουμε υποχείριο του καθενός :-)

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast