Results 46 to 60 of 69
Thread: Τρίτο πρόσωπο σε σχέση
-
01-04-2025, 15:21 #46
- 02-04-2025, 09:51 #47
Καλημέρα έμαθα από φίλη της ότι χώρισε και με αυτόν που ήταν και πήγε να μείνει με άλλον στον έναν μήνα που τον γνώρισε...οπότε μας χώρισε και τους δύο???????? εμένα μου έβαζε πόσα εμπόδια ότι δεν μπορώ να χωρίσω...γιατί θα γίνει χαμός και τέτοια...τελικά χώρισε και πήγε σε άλλον στον έναν μήνα που γνωρίζονται να συζήσει
02-04-2025, 09:55 #48
02-04-2025, 09:57 #49
Και στις φίλες της έλεγε ότι δεν μου είπε ποτέ ότι θα χώριζε νηια να είναι μαζι μου και ότι χωρίσαμε από Δεκέμβριο ενώ μέχρι Φεβρουαρίο ήμασταν μαζί....και το χειρότερο είχα ένα θέμα με το άγχος μου και παίρνω
αγωγή εδώ και κάποια χρόνια και ζω χωρίς φόβο...και είπε στις φίλες της ότι παίρνω ψυχοφαρμακα και είμαι τρελός ενώ τις το είχα της είχα ανοίξει την καρδιά μου και όταν τις το έλεγα έκλαιγα γιατί ήταν μια δυσκολη περίοδος της ζωής μου και εχω και τον πατέρα μου με καρκίνο...γενικά πέρασα πολλά αν και 25...πίστευα ότι βρήκα το άλλο μου μισό ότι με καταλαβαίνει ότι με αγαπάει τελικά έπαιζε ένα θέατρο τόσο καιρό...ήμουν ένα χάπι για να περάσει την ώρα της...αυτήν την στιγμή που σας γράφω δακρύζω αν και δεν σας ξέρω ευχαριστώ για την υποστήριξη να είστε καλά
02-04-2025, 10:19 #50
δεν εχει σημασια τι ελεγε στις φιλες της. εσυ ξερεις την αληθεια κι αυτο αρκει.
προσπαθει να βγει λαδι στον δικο της κυκλο κι οχι οτι ειχε καποιο ψεγαδι η συμπεριφορα της. αν τα λεει και σε δικους σου φιλους, να τους λες την αληθεια. η ιστορια δεν αλλαζει με τα ψεματα..
κατα τα αλλα ομως, οσο κι αν ειχες ενθουσιαστει, η γνωριμια σας ηταν μικρη. δεν ηταν και καμια σχεση ζωης. καταλαβαινω την αναγκη να μοιραστεις, αλλα δεν καθομαστε να λεμε ολα τα εσωψυχα μας σε μια νεα γνωριμια. αυτο θελει αρκετο καιρο τριβης, ωστε να νοιωσεις ασφαλης και να εμπιστευθεις..
και εκτος αυτων, καλο ειναι να εχεις καλους, εμπιστους φιλους για να συζητας τα προσωπικα και οικογενειακα σου δραματα. μια ερωτικη γνωριμια, αν δεν γινει σοβαρη, δλδ βαθια σχεση, δεν ειναι καλο πεδιο να συζητας αγχη και δραματα. ειναι ντεκαβλε... και δεν ειναι και καλη φαση για ερωτικη σχεση να προκαλεσεις την λυπηση... και μαυτην, δεν ειχατε καμια σχεση ζωης/ εμπιστοσυνης. μια πολυ αρχικη ερωτικη σχεση ειχατε..Last edited by Remedy; 02-04-2025 at 11:01.
02-04-2025, 11:00 #51
η κοπελα αυτη δειχνει πολυ ασταθη συμπεριφορα. μπορει και να εχει καποια διαταραχη. εσυ δεν εισαι ουτε ψυχιατρος, ουτε νοσοκομος. αλλα πρεπει να βρεις, για ποιον λογο ενα ατομο με ασταθη συναισθηματικη συμπεριφορα, που δεν σε σεβαστηκε, σε προδωσε, λεει ψεματα για σενα, σε ελκει και σε απασχολει ακομα, αντι να πανηγυριζεις που καταλαβες πως φερεται και γλυτωσες απο μακροχρονιες ταλαιπωριες.
αυτο ειναι θεμα για την δικη σου ψυχοθεραπεια και οχι να αναρωτιεσαι πως να ξαναερωτευτεις μια τετοια, γιατι αυτο αναρωτιεσαι στην ουσια.
το ερωτημα δεν ειναι πως να ξαναερωτευθεις "ετσι", αλλα ΓΙΑΤΙ ερωτευθηκες ενα ατομο σε μια τετοια συναισθηματικη κατασταση και με μια τετοια συμπεριφορα.
αν δεν το λυσεις αυτο με τον/ την ψυχ σου, εχεις να τραβηξεις πολλες απογοητευσεις ακομα..
02-04-2025, 11:12 #52
Στην αρχή με παρουσίαζε άλλο πρόσωπο εκείνο ερωτεύτηκα και κόλλησα δεν ήταν από την αρχή έτσι...μετά άλλαξε και με μείωνε διαρκώς στην αρχή με άκουγε πίστευα με καταλαβαίνει έλεγε ότι μαζί θα τα περάσουμε όλα και κόλλησα...
02-04-2025, 11:28 #53
Τέλος πάντων ότι έγινε αυτό έχει σημασία εδωαα πράγματα δεν πήρα πίσω τίποτα έναν χρόνο από την ζωή μου έφαγα τζαμπα γιατί πίστευα λόγια...πλέον έμαθα ότι κοιτάς μόνο πράξεις...και σιγά σιγά θα περάσει...ακόμα είναι νωρίς αλλά κατάλαβα ότι ξέρω να αγαπάω και να νοιάζομαι και εσύ που λες ότι θα φάω τα μούτρα μου ξανά τα μισά να έκανα σε άλλη από ότι έκανα σε αυτήν βασιλιά θα με είχε...το πιο σημαντικό για εμένα σε μια σχέση είναι κάθεσαι να ακούς τον σύντροφό σου και εγώ αυτό το έχω και με το παραπάνω δεν με φοβάμαι...και δεν ψάχνω να ερωτευτώ ίδια σαν αυτήν απλώς επειδή επένδυσα τόσο πολύ αυτήν την στιγμή νιώθω άδειος και νιώθω ότι θα αργήσω να δεθώ ξανά έτσι με κοπέλα
02-04-2025, 11:39 #54
ναι, φιλε μου, αλλα δεν ησουν συντροφος της...
ειχε συντροφο και τον προδωσε μαζι σου.
το τριτο προσωπο ησουν και το ξεχνας.
αυτο ΔΕΝ ξεχνιεται ποτε, οταν μπερδευεσαι με καποιον.
η θα τον θεωρησεις αναξιοπιστο και θα το παρεις ελαφρα και σαν ξεπετα, ή θα απομακρυνθεις μονος σου. αλλη υση δεν υπαρχει για ενα τριτο προσωπο..
οπως φερθηκε στον αλλον, ετσι θα φερθει και σε σενα και αποδειχθηκε για αλλη μια φορα. αυτο εκανε τελικα..
02-04-2025, 14:52 #55
Άρα δηλαδή με όποιον είναι πάντα λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο εκτός αν την έχει οικονομικά σταθερά; Εμένα μου το είχε πει και η μάνα της όταν με γνώρισε ότι είμαι καλό παιδί αλλά δεν εχω να την προσφέρω κάτι...πέρα από αγάπη και αφοσίωση δεν εχω σπίτι δικό μου ούτε δουλειά σταθερή...οπότε καταλαβαίνεις πως βλέπουν μερικοί τα πράγματα αυτό είχε γίνει το πρώτο δίμηνο από τότε έπρεπε να το τελειώσω και όχι να το αφήσω να μου φάει την ψυχή...λες θα περάσει ο πόνος που νιώθω τώρα και θα στρώσω;;αυτό είναι που με αγχώνει και με στεναχωρεί γιατί το βιώνω πρώτη φορά όλο αυτό..
02-04-2025, 16:23 #56
02-04-2025, 19:18 #57
Τίποτα πέρα από λίγες καλές στιγμές...δεν ήταν καν σχέση...αλλά την ερωτεύτηκα ρε φίλε τι να σου πω ψέματα; την ερωτεύτηκα και κόλλησα αυτό είναι όλο...
02-04-2025, 19:33 #58
03-04-2025, 00:12 #59
Ερωτεύτηκες αυτή ή μήπως αυτό που πίστευες ότι είναι; Υπάρχει περίπτωση να είσαι το άτομο που γενικά στη ζωή του κυνηγάει την απόρριψη μέχρι να καταφέρει να πάρει αποδοχή; Επειδή δεν βρίσκω λογική σε όλο αυτό. Να ερωτευτείς έναν άνθρωπο ιδιαίτερο, που φέρεται όμορφα οκ. Αλλά έναν άνθρωπο που στην ουσία δε σου πρόσφερε τίποτα.... και να φας τόσο κόλλημα...
Κάποια στιγμή θα τα σκέφτεσαι και θα γελάς.. Τώρα άφησε τον εαυτό σου να νιώσει, να πονέσει, να κλάψει, μέχρι να είσαι έτοιμος για να πας παρακάτω.
03-04-2025, 07:14 #60