Τρίτο πρόσωπο σε σχέση - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 69 of 69
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ερωτεύτηκες αυτή ή μήπως αυτό που πίστευες ότι είναι; Υπάρχει περίπτωση να είσαι το άτομο που γενικά στη ζωή του κυνηγάει την απόρριψη μέχρι να καταφέρει να πάρει αποδοχή; Επειδή δεν βρίσκω λογική σε όλο αυτό. Να ερωτευτείς έναν άνθρωπο ιδιαίτερο, που φέρεται όμορφα οκ. Αλλά έναν άνθρωπο που στην ουσία δε σου πρόσφερε τίποτα.... και να φας τόσο κόλλημα...
    Κάποια στιγμή θα τα σκέφτεσαι και θα γελάς.. Τώρα άφησε τον εαυτό σου να νιώσει, να πονέσει, να κλάψει, μέχρι να είσαι έτοιμος για να πας παρακάτω.
    εκεινη η στιγμη που θα τα σκεφτομαστε ολα αυτα και θα γελαμε, ποτε θα 'ρθει ειπαμε;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εκεινη η στιγμη που θα τα σκεφτομαστε ολα αυτα και θα γελαμε, ποτε θα 'ρθει ειπαμε;;
    "κααααποοια στιγμή".. Πρέπει να σπρώξει και ο ίδιος τον εαυτό του και οχι να συζητάει με τις φίλες της για το τι λέει και τι κάνει..

Καλημέρα παιδιά ευχαριστώ που με βοηθήσατε όσο μπορούσατε και με ακούσατε...το πράγμα τελειώνει εδώ....θα κοιτάξω την πάρτη μου να είμαι καλά....και θα πάψω να ασχολούμαι με καταστάσεις που δεν με ενδιαφέρουν πλέον....από όλη αυτήν την κατάσταση κατάλαβα ότι ξέρω να αγαπάω μέχρι και το τρίτο πρόσωπο που ημουν δεν είχα πάει με άλλη κοπέλα...ανακάλυψα πράγματα για εμένα και ότι δεν θα πιστεύω λόγια ούτε μαλακίες...και στο κάτω κάτω οποίος ενδιαφέρεται να είναι μαζί σου θα είναι...και πολύ άξια την έδωσα...καλή συνέχεια

Αυτό που μετανιώνω και τα βάζω με εμένα είναι ότι επένδυσα σε ένα άτομο τόσο πολύ που φαινόταν τι κοιτάει και τι ψάχνει αυτό και μόνο μετανιώνω...και ούτε κακία την κρατάω έτσι λειτουργεί..μόνο με εμένα που περίμενα σαν βλάκας ότι αν φερθώ σωστά θα την κερδίσω από τον "τοξικό" όπως μου έλεγε αγόρι της..τέλος πάντων να είστε καλά καλη συνέχεια..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mpam21 View Post
    Αυτό που μετανιώνω και τα βάζω με εμένα είναι ότι επένδυσα σε ένα άτομο τόσο πολύ που φαινόταν τι κοιτάει και τι ψάχνει αυτό και μόνο μετανιώνω...και ούτε κακία την κρατάω έτσι λειτουργεί..μόνο με εμένα που περίμενα σαν βλάκας ότι αν φερθώ σωστά θα την κερδίσω από τον "τοξικό" όπως μου έλεγε αγόρι της..τέλος πάντων να είστε καλά καλη συνέχεια..
    Ρε μην αυτομαστιγωνεσαι. Επενδυσες σε έναν άνθρωπο, καλά έκανες. Αν αυτή είναι αυτή που είναι, πας παρακάτω.. Δηλαδή αν καθίσεις και αυτοτιμώρησε θα αλλάξεις όλα αυτά που έγιναν; Το θέμα είναι τι κάνεις από εδώ και πέρα.

Θα βρω ψυχική ηρεμία...αυτό θα γίνει...θα ξεκινήσω γυμναστική...παρέες εχω δόξα τον Θεό και καλούς φίλους...ταξιδια κάνω εξωτερικό τακτικά μου αρέσουν και οι φωτογραφίες εχω φωτογραφική όλα αυτά τα άφησα στην άκρη όσο ήμουν με αυτήν σε αυτό το τοξικό πράγμα...απλώς τώρα νιώθω θλίψη και απογοήτευση και κάποιες φορές μελαγχολία....που πιστεύω είναι φυσιολογικό όταν έχεις συναισθήματα με τον καιρό όμως θα περάσει και όπως είπε από πάνω ένας....θα τα θυμόμαστε και θα γελάμε καλή συνέχεια και ευχαριστώ!!

Senior Member
    θα κοιτάξω την πάρτη μου να είμαι καλά (...) ανακάλυψα πράγματα για εμένα και ότι δεν θα πιστεύω λόγια ούτε μαλακίες...και στο κάτω κάτω οποίος ενδιαφέρεται να είναι μαζί σου θα είναι...και πολύ άξια την έδωσα...καλή συνέχεια
    πικρία, απογοήτευση, καχυποψία για την επόμενη, σκληρότητα.
    έτσι συμβαίνει συνήθως και είτε το άτομο μένει (για καιρό) μόνο είτε την πληρώνει ο επόμενος

Προφανώς και θα κάτσω μόνος μέχρι να το ξεπεράσω και να νοιώσω έτοιμος για κάτι άλλο...απλώς κατάλαβα ότι δεν πρέπει να πέφτεις με τα μούτρα και να κρατάς μια πισινή....δεν είμαι άνθρωπος που θα βγάλω τα ψυχολογικά μου σε άλλη....αν δω ότι δεν μπορώ να προσφέρω θα φύγω και δεν θα παίξω με συναισθήματα....σαν άνθρωπος είμαι ειλικρινής και δεν μου αρέσει να πληγώνω ανθρώπους..

Senior Member
    Προφανώς και θα κάτσω μόνος μέχρι να το ξεπεράσω και να νοιώσω έτοιμος για κάτι άλλο...απλώς κατάλαβα ότι δεν πρέπει να πέφτεις με τα μούτρα και να κρατάς μια πισινή....δεν είμαι άνθρωπος που θα βγάλω τα ψυχολογικά μου σε άλλη....αν δω ότι δεν μπορώ να προσφέρω θα φύγω και δεν θα παίξω με συναισθήματα....σαν άνθρωπος είμαι ειλικρινής και δεν μου αρέσει να πληγώνω ανθρώπους..
    δεν χρειαζεται να κρατας πισινη. φροντισε να μην μπλεκεσαι σε προβληματικες καταστασεις.
    δλδ... εδω ησουν το τριτο προσωπο! δεν εκανες καποια σχεση.
    ε, τι περιμενες; πισινη χρειαζοταν; να ασχολεισαι με κοπελες ελευθερες. για να ειναι δεσμευμενη 20 χρονων κοπελα και να ψαχνεται και με αλλους (πληθυντικος αριθμος), καλο πραμα, δεν ειναι...

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345