Results 1 to 15 of 29
Thread: Τρίτο πρόσωπο σε σχέση
-
09-08-2024, 07:49 #1
Τρίτο πρόσωπο σε σχέση
Καλημέρα θέλω να σας πω την ιστορία μου...όλα ξεκίνησαν πριν 5 μήνες,γνώρισα μια κοπέλα μέσο παρέας η οποία τύχαινε να είναι κολλητή της ξαδέρφης μου,ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και μου είπε ότι έχει μια σχέση που είναι στα τελειώματα..ο δικός της έλειπε στα καράβια..για 2 μήνες όσο έλειπε ήμασταν μια χαρά και μου έλεγε περιμένω να έρθει να χωρίσω...με γνώρισε στην οικογένεια της εγώ στην δική μου όλα πήγαιναν καλά...γύρισε ο δικός της και μου είπε ψάχνω να μου δώσει μια αφορμή για να χωρίσει...έκανα υπομονή γύρω στους 2 μήνες ακόμα...κάθε μέρα να την στέλνω μήνυμα να δω πως είναι έβγαινε και από πάνω ότι δεν πρέπει να μου στέλνεις και τέτοια μιλούσαμε αρεα και που όταν ήταν μαζί....μέσω ινσταγκραμ έβλεπα ότι κάνει την ζωή της με το παιδί αυτό υπήρχαν πολλές φορές που την έλεγα αφού είσαι καλά με το παιδί να το σταματήσουμε γιατί είχα κουραστεί και εγώ μου έλεγε όχι εγώ εσένα θέλω γενικά έδειχνε ότι με θέλει αλλά μόνο από λόγια από πράξεις τίποτα....Ειχαμε να βρεθούμε 20 μέρες και μου λέει ξενερωσα θέλω να μείνω με εκείνον τον οποίο τον κατηγορούσε σε όλους ότι δεν την φέρεται καλά και διάφορα για να κάνει το μέλλον της και με άδειασε έτσι απλά....έλεγε σε όλους ψέματα μέχρι και στην οικογένεια της τους είχε βάλει σε διαδικασία να ψάξουν σπίτι στην Αθήνα για να φύγει από εκεί που νοίκιαζε με αυτόν...έπεσα με τα μούτρα την ερωτεύτηκα πίστεψα ότι με αγαπάει πραγματικά τώρα ψάχνω να βρω τον εαυτό μου...
- 09-08-2024, 09:02 #2
Προσπάθησε να βρείς ξανα τον εαυτό σου και να την ξεχάσεις.Απλα κάνε πράγματα δημιουργικά να ξεχνιέσαι
09-08-2024, 09:43 #3
Φυσιολογικό δεν είναι όμως να νιώθεις πληγωμένος και προδομένος; Έδωσα παρά πολύ ενέργεια και άδειασα νιώθω ότι δεν θα δεθώ ξανά έτσι με κοπέλα για κάποιον λόγο ίσως επειδή είναι ακόμα νωπό δεν ξέρω αλήθεια..
09-08-2024, 09:48 #4
Φυσιολογικό είναι να νιώσεις τα πάντα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, θα δεις πιο καθαρά τι ακριβώς έγινε και θα σταθείς στα πόδια σου πάλι. Να λες ευτυχώς που έγιναν τα πράγματα έτσι. Σκέψου να είχες στην υπόλοιπη σου ζωή μια γυναίκα που παίζει με τους ανθρώπους και μόλις τους βαρεθεί, τους πετάει. Σου αξίζει τέτοια γυναίκα;
09-08-2024, 10:23 #5
Έχεις δίκιο φίλε αλλά αν είσαι ερωτευμένος δεν βλέπεις την πραγματικότητα...δεν θα είχα μέλλον με αυτήν μόνο την πάρτη της κοιτάει και πως να κερδίζει πράγματα από τους άλλους... για αυτό και εγώ τα είπα όλα στο παιδί που ήταν... εκδίκηση πες το ότι θέλεις αλλά δεν μου αρέσει η κοροϊδία και πιστεύω δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο αυτό γι αυτό έκανα την κίνηση να τον ξυπνήσω γιατί του έτρωγε και χρήματα αρκετά..και τον κερατωνε αβερτα και αν την ρωτήσεις δεν έχει ούτε ενοχές ούτε τίποτα απέναντι του για τον λόγο ότι και αυτός την είχε κερατωσει παλιότερα..
09-08-2024, 20:31 #6
Πω πω του έκανες τα μούτρα κρέας ξερεισ ποια είναι η αλήθεια αυτή έχει καμία 6 με 7 εκατομμύρια κι ήθελε να μάθει ΠΩΣ ζουν στα χωριά και κάναμε επειχηρηση με ελιές κολητη μου είναι εγώ δεν μπορώ να την υποστηρίξω και κάνουμε δουλειές στα χωράφια γτ έχουμε κι οι δυο προβλήματα με τον ύπνο για να βελτιωθούμε κ οι δύο εγώ την είπα παράγουμε ελαιόλαδο κ παίρνουμε κρασί κ μέλι από το χωριό εγώ πιστεύω ότι φταίει ο τρόπος ζωησ με τα πολλά με τα λίγα είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει εγώ την είπα να λέει ψέματα για να βλέπει τι θα πούνε οι άλλοι
09-08-2024, 20:43 #7
Εσένα σου είπε ότι τα έχει κ μπηκεσ το κάνατε και δε σε αγαπάει αν δεν έμπαινες θα σε εκτιμούσε αλλά δε θα μαμουσες διαλέγεις κ παίρνεις τι θα έχεις
09-08-2024, 20:49 #8
09-08-2024, 21:33 #9
Να αγαπάει σαν άνθρωπο τώρα εδώ νομίζουν στην Ελλάδα ότι όλα είναι ο λουτσος κ τα λεφτά άστο αυτό
Τονυ έχουμε όλοι πρόβλημα όλοι κάποιοι αρκούνται στα λίγα κ κάποιοι θέλουν πολλά το θέμα είναι ότι όλοι παθαίνουμε κρίση στα 40 εκεί πρέπει να το φιλοσοφησεις και να το λύσεις αν δεν ασχοληθείς να το λύσεις θα τρως χρήματα κ θα πηγαίνεις εδώ εκεί ενώ την ίδια ευχαρίστηση μπορείς να πάρεις με τουσ δικού σου ανθρώπους αν εμβαθύνεις αυτοί με ΤΙΣ ουσίες λένε ότι αναβάλεις το πρόβλημα με τα φάρμακα διάβασε λίγο τα παλιά κ θα το βρεις εγώ από εδώ το βρήκα
10-08-2024, 00:14 #10
Κοίταξε να δεις αν δεν χαλιεσαι να είσαι το ρεπό της , μόλις έρχεται και φεύγει ο άλλος να ρίχνεις εσύ τα χοντρά είναι όλα οκ . Βρες κ εσύ μια στα δικά σου ρεπό δλδ κ όλα καλά . Χτυπήστε κ καμία παρτουζιτσα όλοι μαζί να έχει πιο πολύ ενδιαφέρον!
10-08-2024, 11:59 #11
Δυστυχώς το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, βγαίνει πάντα χαμένο, γιατί σχεδόν πάντα είναι αντικείμενο χρησιμοποίησης. Έτσι έγινε και με εσένα. Γύρισε ο σύζυγος, ήρθαν τα λεφτά και η καλή ζωή και αναθεώρησε η καλή σου. Για πες μας τι σου είπε ο σύζυγος της όταν του είπες ότι τον κεράτωνε μαζί σου;
10-08-2024, 13:33 #12
Η ζωή ΤΗΣ γυναίκας στη δύση σεξ από τα 12 στα 35 έχει γίνει φυτό από την ****** αν δεν έχεις λεφτά να την πασ στο γιατρό σου μένει στα χέρια είχα κι εγώ πρόβλημα οπωσ έχεις εσύ κι αυτή εγώ κάνω ναρκωτικά για να μη γαμαω και όντως δε γαμαω μπορείς να μιλήσεις με τον Τζιοβάνι να σου πει τι μου είπε και λέμε εδώ να λύσουμε το πρόβλημα και δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι ρουφιάνος
Τέλος αν είναι ******* κι είσαι έμπορος ναρκωτικών θα πάει μαζί σου εγώ κομπαρσιλικια κάνω κ λέμε λίγο προσοχή γιατί εγώ πίνω ναρκωτικά κι είμαι καλά εσείς τι μαλακιες κάνετε είναι όλες εξαρτημένες από την ****** κ φταίτε εσεισ κατάλαβες
10-08-2024, 13:36 #13
Οπωσ επίσης τα λεφτά που λένε ότι έβγαλα είναι στημένο γιατί εγώ δεν έχω τεχνολογία να δω άμα εσείς έχετε κι αντί να δουλεύετε κάνετε ναρκωτικά κακό του κεφαλιού σασ εγώ έχω πρόβλημα αλλά δε με αφήνουν να γίνω εμπορασ
10-08-2024, 13:39 #14
Αυτή τη μαλάκια που κάνατε την έκαναν όλες πριν από αυτήν μόλις τους λένε για μένα ΤΗΣ πηδανε κ ΤΗΣ το είπα όταν την γνώρισα και με έγραψε αυτό γίνεται από πάντα να ξέρεις
10-08-2024, 13:41 #15
Τα βαπορακια γίνονται αφεντικά παντρεύονται ΤΙΣ καλύτερες κλπ εγώ είμαι ο άλλος κόσμος που δεν ξέρετε κ δεν ενδιαφέρεστε κι όλα να μάθετε
Αυτά από το μέτωπο