δημοφιλη και μη δημοφιλη ατομα.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 63
    Senior Member
    Originally posted by ferro
    εδω μεσα ποιος με συμπαθει εκτος απο την Σοφια?
    κανεις μαλλον ε?
    ανοιγω αυτο το θρεντ επειδη εχω παρατηρησει οτι απαντανε ελαχιστοι στα θεματα μου,παρολο που υποφερω.
    οταν υποφερουν καποιοι αλλοι ολοι συντρεχετε να τους βοηθησετε.
    εμενα μαλλον δεν με συμπαθειτε....
    οκ δεν πειραζει γουστα ειναι αυτα.
    Φερρουλα καλημερα!

Μολις ειδα το μνμ κ θελω να σου πώ πώς μαλλον εισαι σκληρη με καποια ατομα εδω μεσα!

Θυμαμαι μια σειρα απο ατομα που εχουν γραψει πολυ συχνοτερα κ ισως πιο συστηματικα απο μενα! Η Weird, Winston man αλλα και κανουργια μελη, το οπως το ολγακι (82), η melene, ο Πανος1234, η Arsi, η mariap, η giota. Νομιζω οτι ειναι πολλα τα μελη κ μαλιστα με πολυ \"φροντιστικες\" απαντησεις.

Μήπως γινεσαι ετσι κ σκληρη με τον εαυτο σου, λεγοντας οτι δεν αξιζεις κ δεν εχεις συμπάθειες? Εγω νιωθω πώς υπάρχει πολυ ενδιαφερον για το πώς εισαι: θυμαμαι θεματα που εχεις ανοιξει κ ειχαν αμεση ανταποκριση απο πολλα παιδια...:)
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    ferro μη μπενεις σε αυτο το τριπακι στο οτι αμα εισαι δημοφιλης παει με το ποσοι σου απαντανε σε ενα προβλημα σου...

Πολλοι δεν απανταμε γιατι εχουν ηδη απαντησει και μας εχουν καλυψει οι προηγουμενοι, ειτε γιατι δεν εχουμε κατι να πουμε, ειτε γιατι μπορει να δωσουμε λαθος συμβουλες...

Οπως βλεπεις πολλα παιζουν, και δεν εχουν σχεση με σενα :)

Senior Member
    παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους.
    με συγκινειτε αφανταστα.
    ειλικρινα το λεω.
    να ημουν σκληρη.
    σας ζητω συγγνωμη...

Senior Member
    σκληρη δεν θα το ελεγα.
    ενταξει μας πιανουν αρκετους κατι τετοιες ανασφαλειες που και που

ολα καλα λοιπον... :)
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    ferro, έχεις βάλεις υποψηφιότητα?τι παραπονιάρα που είσαι!!!

Senior Member
    φερρουλα, περα απο αυτο, ξερω πώς ειναι πιο δυσκολο να βλεπουμε το ελπιδοφορο απο το απογοητευτικο ή το απακαρδιωτικο. Αυτο ομως δεν σημαινει πώς δεν μπορουμε να αρχισουμε να βλεπουμε πιο καθαρα...:)

ολους μας πιανει αυτο το παραπονο...
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    kale eisai to mono atomo pou kserw teleia apo edw mesa!kserw gia thn iokogeneia sou,tis anhsuxies sou ola auta pou mas exeis grayei kai polles fores sumpasxw kai akoma perissoteres skeftomai ti na kanei auth h glukia ferro??
    kai emena mou pernane tetoies skeyeis apo to mualo sxetika me dhmofiloi kai mh atoma omws h logikh mou me stamatei kserw oti apla einai ena sunaisthima to opoio den sthrizetai pouthena!sorry gia ta greeklish alla to pc auto den ellhnika:(

Senior Member
    Originally posted by melene
    kale eisai to mono atomo pou kserw teleia apo edw mesa!kserw gia thn iokogeneia sou,tis anhsuxies sou ola auta pou mas exeis grayei kai polles fores sumpasxw kai akoma perissoteres skeftomai ti na kanei auth h glukia ferro??
    kai emena mou pernane tetoies skeyeis apo to mualo sxetika me dhmofiloi kai mh atoma omws h logikh mou me stamatei kserw oti apla einai ena sunaisthima to opoio den sthrizetai pouthena!sorry gia ta greeklish alla to pc auto den ellhnika:(
    σ\'ευχαριστω μεσα απο την ψυχη μου μιλενα.:)

Senior Member
    ferro...εισαι πολυ συμπαθητικια...εγινα σαφης?...ΤΕΛΟΣ:P
    Να σαι παντα καλα.:)))))))
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    σ\'ευχαριστω πολυ κιπακο.:)

Senior Member
    Ferro μου, είσαι από τις πιο γλυκιές και ευαίσθητες παρουσίες έδώ μέσα!
    Κι εγώ νομίζω πως είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    παιδια σας ευχαριστω ολους απο καρδιας.

Senior Member
    φερρο, θελω να σου πω οτι εκεινη την ημερα που τελικα μιλησα μαζι σου, ενιωσα πολυ καλυτερα κ σε ευχαριστω. αντι για φερρουλα, θα σε πω αστερουλα, εχεις την δικη σου λαμψη, το δικο σου φως! (α! κ γω σε συμπαθω, αν το καταλαβες χι, χι)
    να εισαι καλα!

Senior Member
    Παρένθεση: Μστρουφ χαίρομαι για την ωράια σου διάθεση!:)
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by mstrouf
    φερρο, θελω να σου πω οτι εκεινη την ημερα που τελικα μιλησα μαζι σου, ενιωσα πολυ καλυτερα κ σε ευχαριστω. αντι για φερρουλα, θα σε πω αστερουλα, εχεις την δικη σου λαμψη, το δικο σου φως! (α! κ γω σε συμπαθω, αν το καταλαβες χι, χι)
    να εισαι καλα!
    εγω σε ευχαριστω γλυκια μου.
    χαιρομαι που ενιωσες καλα με την συνομιλια μας.
    και γω ακριβως το ιδιο ενιωσα.
    εγω να ηξερες ποσο σε συμπαθω!!!!
    φιλακια!!!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast