Results 31 to 45 of 63
-
23-09-2009, 20:09 #31
Originally posted by ferro
εδω μεσα ποιος με συμπαθει εκτος απο την Σοφια?
κανεις μαλλον ε?
ανοιγω αυτο το θρεντ επειδη εχω παρατηρησει οτι απαντανε ελαχιστοι στα θεματα μου,παρολο που υποφερω.
οταν υποφερουν καποιοι αλλοι ολοι συντρεχετε να τους βοηθησετε.
εμενα μαλλον δεν με συμπαθειτε....
οκ δεν πειραζει γουστα ειναι αυτα.
- 27-09-2009, 19:07 #32
θα με πειτε γκρινιαρα...
θα με πειτε παραπονιαρα...
μπορει να με πειτε και κακια ομως εγω θα πω αυτα που θελω να πω.
ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΡΑΨΑΤΕ.
εγραψα καυτα θεματα στο θρεντ μου και απαντηση πηρα μονο απο την ολγα και την θεοφανια.
ο κιπ ηταν ολο το πρωι στο φορουμ αλλα θεωρησε καλο να απαντησει σε ολα τα υπολοιπα θεματα πλην του δικου μου.
(και το λεω γιατι ειναι ενα εξυπνο και ευαισθητο ατομο που η γνωμη του για μενα μετραει)
δικαιωμα σου θα μου πεις ειναι κιπ να απαντας οπου εσυ νομιζεις ομως
οταν εσυ ειχες υποτροποιασει θα σου αρεσε να σε αφηναν μονο και αβοηθητο ολα τα υπολοιπα παιδια του φορουμ?
ΕΤΣΙ ΕΝΙΩΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΩ!ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΗ!
τελικα καλα το πα εγω.αν δεν μπει η Σοφια,η ολγα και η θεοφανια στο φορουμ βοηθεια δεν προκειται να παρω...
27-09-2009, 19:20 #33
originally posted by amelie74
θα με πειτε γκρινιαρα...
ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΡΑΨΑΤΕ.
εγραψα καυτα θεματα στο θρεντ μου και απαντηση πηρα μονο απο την ολγα και την θεοφανια.
ο κιπ ηταν ολο το πρωι στο φορουμ αλλα θεωρησε καλο να απαντησει σε ολα τα υπολοιπα θεματα πλην του δικου μου.
(και το λεω γιατι ειναι ενα εξυπνο και ευαισθητο ατομο που η γνωμη του για μενα μετραει)
οταν εσυ ειχες υποτροποιασει θα σου αρεσε να σε αφηναν μονο και αβοηθητο ολα τα υπολοιπα παιδια του φορουμ?
τελικα καλα το πα εγω.αν δεν μπει η Σοφια,η ολγα και η θεοφανια στο φορουμ βοηθεια δεν προκειται να παρω...
εισαι γκρινιαρα :)
εισαι παραπονιαρα:)
κακια δε θα σε πουμε :):)
27-09-2009, 19:42 #34
ελα βρε αμελι εισαι κ γλυκεια παραπονιαρα οπως κ το τονομα σου!εγω προσωπικα σε διαβαζω καθε μερα κ σε συμπαθω ιδιαιτερα αλλα βλεπω οτι εχεις μια πολυ ζεστη επικοινωνια με τις Σ.θ.Ο κ αλλους ,οποτε θεωρω περιτο να σου γραψω οτι σε καταλαβαινω.
Σημερα το πρωι που διαβασα το συμβαν σκεφτηκα να σου γραψω τη δικη μου φαση που ειναι αντιθετη απο τη δικη σου κ παλι ενοχλητικη΄!Εγω δηλ εχω πολυ καλο υποστηρικτικο περιβαλλον κ ιδιαιτερα απο τη μητερα μου!Παρ ολα αυτα νοιωθω οτι με σαμποταρει με την εννοια πριν ακομη κανω κατι με βοηθαει παρα πολυ ,βρισκοντας τις καλυτερες λυσεις για μενα ,κ γενικα τα κανει ολα πολυ γρηγορα κ καλα κ φτανει στο τελος απαλασσοντας με απ ολα τα χρονοβορα κ αχρηστα οπως λεει διαδικαστικα κ εγω το μονο που πρεπει να ξερω ειναι αν μου αρεσει αυτο που διαλεξαμε μαζι κ οργανωσε αυτη !
Ναι ειναι χρησιμη κ με βοηθαει να ισοροπησω κ ν ανεξαρτοποιηθω ομως κ απο το δικο μου περιβαλλον που ξερουν ,οπως λενε ,κ θελουν να με υποστηριξουν ,πολλες φορες μου λενε θυμωμενα, αλλες φορες αστεια ,οτι ειμαι τεμπελα η οτι δεν ειμαι πολυ προσεκτικη !
Το θεμα λοιπον γλυκεια μου ,νομιζω οτι ειναι τι θα κανουμε εμεις για να ενηληκιωθουμε κ να καταφερουμε να ανεξαρτοποιηθουμε γιατι οι γονεις μας ειναι δυσκολο ν αλλαξουν!Το βεβαιο ειναι οτι μας αγαπουν,κ σ αυτο τουλαχιστον ειμαστε τυχερες!
27-09-2009, 19:44 #35
εγω παντως οταν ο αλλος εχει πραγματικη αναγκη και καταλαβαινω οτι υποφερει πραγματικα παντα απανταω.(οπως στην αφρουλα,στην μστουμφ και σε πολλους ακομα).
απλα καπιοι εδω μεσα με εχουν γραμμενη στα @@ τους.
δεν πειραζει δανεικα ειναι αυτα....(ο νοων νοειτω...)
27-09-2009, 19:47 #36
Originally posted by katerinaki
Εγω εχω πολυ καλο υποστηρικτικο περιβαλλον κ ιδιαιτερα απο τη μητερα μου!
πααααααρα πολυ!
27-09-2009, 19:58 #37
Οκ !ειναι πολυ καλη κ μου σταθηκε πολυ ,οταν ομως με βλεπει καλα πολλες φορες με πληγωνει κ εμενα με τους χαρακτηρισμους η τις απαιτησεις.Ειναι ομως που εμεις πρεπει να γινουμε δυνατες για να μπορεσουμε να ανεξαρτοποιηθουμε κ δεν εννοω μονο οικονομικα αλλα κ συναισθηματικα .
27-09-2009, 20:04 #38
Originally posted by amelie74
θα με πειτε γκρινιαρα...
ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΡΑΨΑΤΕ.
κατα τα αλλα γιατι μπαινεις σε διαδικασια να συγκρινεις το θεμα σου με του κιπ η του καθε κιπ?νομιζω ειναι λαθος αυτο.εις βαρος σου λαθος εννοω.Dum spiro spero (?)
27-09-2009, 20:11 #39
helena οντως εχεις χασει επεισοδια.
καφτα δεν ενοουσα τα περι εργασιακου,αλλα τα σοβαροτατα οικογενειακα προβληματα που αντιμετωπιζω στο τοπικ \"διπολικη διαταραχη\"
εχεις δικιο οτι δεν πρεπει να κανω συγκρισεις,αλλα εχω την εντυπωση οτι ο κιπ δεν με πολυπαει επειδη εχω εκφρασει την δυσφορια μου για την αδερφη μου(που οπως εχω πει την λατευω αλλα με κουραζει) που πασχει απο την ιδια νοσο με εκεινον και ισως υποσυνειδητα ταυτιζεται μαζι της....
27-09-2009, 20:12 #40
αυτο φανταζομαι μπορει να το πει καλυτερα ο ιδιος
παω να διαβασω τι εγραψες ;)Dum spiro spero (?)
27-09-2009, 20:22 #41
Amelie
ούτε κι εγώ τον τελευταίο καιρό αφιερώνω τόσο χρόνο στο φόρουμ οπότε ειλικρινά σου μιλάω δεν μπήκα στο θρεντ της διπολικής:(
Όσον αφορά τον κηπ, πιστεύω είναι άδικο να σε συγκρίνεις και να νιώθεις πικρία βρε κορίτσι μου. Ο καθένας έχει την ελευθερία να γράψει εκεί που θέλει αλλά και που πιστεύει ότι έχει κάτι να δώσει. Πχ εγώ μπορεί να διαβάσω ένα θέμα αλλά να αισθάνομαι ότι δεν ξέρω τι να βρω να απαντήσω ώστε να βοηθήσω αυτόν που το γράφει, ότι η σκέψη μου εκείνη την ώρα είναι φτωχή...
Αλλά μπορεί να υπάρχει και συναισθηματική εμπλοκή όταν το παθαίνω αυτό. Οπότε ίσως η υποψία που αναφέρεις να ευσταθεί, αυτό μόνο ο κηπ άλλωστε μπορεί να το επιβεβαιώσει, αλλά ακόμα κι αν συμβαίνει είναι ανθρώπινο καλή μου. Φαντάσου κάποιος από εδώ να έγραφε πχ πόσο δύσκολα περνάει με κάποιον που υποφέρει από κάτι από το οποίο υποφέρεις κι εσύ. Δε θα αισθανόσουν άβολα να απαντήσεις;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
27-09-2009, 20:29 #42
αχ κοριτσι μου...δεν ξερω τι να πω...
η υπογραφη μου τα λεει ολα.
27-09-2009, 20:55 #43
Προσωπικά αμελί μου ενδιαφέρομαι για σένα κι όταν δεν απαντάω είναι απλά επειδή είτε με έχουν καλύψει ή δεν έχω τίποτα να πω για το συγκεκριμένο.
Φαντάζομαι θα συμβαίνει σε πολλούς αυτό.Φιλιά και να\'σαι καλά:)
28-09-2009, 00:12 #44
Originally posted by Arsi
Προσωπικά αμελί μου ενδιαφέρομαι για σένα κι όταν δεν απαντάω είναι απλά επειδή είτε με έχουν καλύψει ή δεν έχω τίποτα να πω για το συγκεκριμένο.
Φαντάζομαι θα συμβαίνει σε πολλούς αυτό.Φιλιά και να\'σαι καλά:)
28-09-2009, 03:40 #45
Originally posted by amelie74
θα με πειτε γκρινιαρα...
ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΡΑΨΑΤΕ.
amelie74 έχω διαβάσει ποστ σου τυχαία στο παρελθόν (σαν ferro έτσι?) και ομολογώ ότι φαίνεται να είσαι μαι γλυκίτατη κοπέλα με πολύ όμορφα ποστ, όμως αυτό εδώ το ποστ σου είναι απλά άσχημο. Μπορεί να περνάς δια πυρός και σιδήρου με την οικογένια σου και αυτή σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όμως το να περιμένεις την άμεση υποστήριξη από όλα τα άτομα του φορυμ σε κάθε ποστ σου και ύστερα να κάνεις σαν μικρό ανευχαρίστητο παιδάκι επειδή δεν πέσαν όλοι από πάνω σου δεν είναι λίγο ανώριμη συμπεριφορά και τρόπος σκέψης?
Αφού καταλαβαίνεις λοιπόν και η ίδια ότι μπορεί να έχεις κάποιες καταθλιπτικές σκέψεις, κάνε κάτι ουσιαστικό γι\'αυτό. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν λεφτά, προσπάθησε να βρεις κάποιο κέντρο ψυχικής υγείας για να βοηθηθείς, άλλαξε ψυχίατρο, προσπάθησε να βγεις έξω από το σπίτι σιγά σιγά και να κάνεις κάτι, τρέξε, γράψε γυμνάσου, δημιούργησε, αν καταλαβαίνεις ότι το σπίτι σου είναι \"ανθυγιεινό\" δεν νομίζω να σε φυλακίζει κανείς εκεί μέσα με το ζώρι (πέρα ίσως από το ίδιο σου το μυαλό?). Μπορεί να έχεις κάποιες καταθλιπτικές τάσεις και να βλέπεις την έλλειψη της καλημέρας από την μαμά σαν το τέλος της ζωής, όμως πολοί στον έξω κόσμο δεν θα το δουν έτσι και με τα δικά τους κριτήρια δεν θα θεωρήσουν ότι είναι κάτι σημαντικό για να σου απαντήσουνε.
Αν δεις, όταν στην αρχή του θέματος έγραφες το ίδιο πράγμα, αμέσως τόσα άτομα σπεύσαν να σε υποστηρίξουνε. Δες την αρχή από το θρεντ. Δεν μπορεί όμως για κάθε τι που γράφεις να περιμένεις την ίδια ανταπόκριση (και ιδιαίτερα όταν είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα και αυτό το πράγμα δεν ισχύει, το πολυ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παππάς), το καταλαβαίνεις αυτό έτσι? Πρέπει να κάνεις και κάτι για τον εαυτό σου ώστε να μην αντιλαμβάνεσαι συνέχεια την τρίχα σαν τριχιά. Προσωπικά δεν βρήκα τα ποστς σου να είναι τόσο σημαντικά ώστε να χρήζουν απάντηση (και ναι το \"κατέβασε τα σκουπίδια\" το πρωί από τους γονείς πρως έναν ενήλικα και όχι το \"καλημέρα γλυκό μου λουλούδι\" πιστεύω ότι είναι το στανταρ σε κάθε σπίτι εκτώς και αν ζεις στο κόσμο του le petite prince του exupery και είσαι το λουλούδι.)
αλλά και πάλι, κάποια άτομα που σε αγαπάνε και είναι φίλοι σου εδώ μέσα αμέσως σπεύσαν να σου απάντησουνε. Αυτό δεν είναι αρκετό για σένα? Η θες να γίνεις η σταρ της ψυχοπαθολογίας του e-psych? Προσπάθησε και εσύ να καταλάβεις τους άλλους, μην περιμένεις μόνο αυτούς να καταλάβουν εσένα. Ποτέ μην κάνεις τον εαυτό σου θύμα, αυτός ο τρόπος σκέψης δεν θα σε πάει πουθενά στην ζωή σου. Φαντάζομαι ότι είσαι κοτζαμ κοπέλα και καταλαβανεις τι λέω έτσι?
Τώρα αυτά που είπες για τον keep ότι δεν σε συμπαθεί και ότι μάλιστα αυτό το κάνει επειδή ταυτίζεται (να τες και οι ψευδο-φρουδικές εξηγήσεις αυτές μας λείπαν!)ασυνείδητα με την κατάσταση της αδερφής σου το βρίσκω απλά κουτό και το αποδίδω στην κακή διάθεση της στιγμής. Από αυτά που διάβασα δεν υπάρχει κανένα πραγματικά στοιχείο ότι ο keep δεν σε συμπαθεί, αλλα και έτσι να είναι (που δεν είναι)-αφού τι να κάνουμε, είναι φυσιολογικό να μην μας συμπαθούνε όλοι οι άνθρωποι του κόσμου-είναι απλά υπερβολή να βγάλεις τέτοιο συμπέρασμα.
΄Ισως να είναι λίγο επιθετικό το ποστ μου, όμως καμια φορά χρειάζεται και αυτό για να ταρακουνήσει τα νερά. Ίσως να το δεις όλο αυτό εχθρικά και αυτό θα ήταν κρίμα αφού η διάθεσή μου δεν ήταν εχθρική απλά λίγο επιθετική και αυτό έγινε με φιλική διάθεση!
Μπορεί να ζεις στο χειρότερο σπίτι με τον μπαμπά σου να ειναι ο πάσσαρης και η μαμά σου η μαργέτη (που δεν είναι) (ελπίζω να ζούνε και να είναι καλά οι άνθρωποι), μπορεί η αδερφή σου να πάσχει από την χειρότερη μορφή αποδιοργανωτικής σχιζοφρένιας σε συνδιασμό με αυτισμό ενώ είναι καθηλομένη σε αναπηρικό καροτσάκι (που φαντάζομαι ότι δεν έχει και δεν είναι-χτύπα ξύλο) αυτά όμως δεν σου δείνουν το οκ να είσαι ο αιώνιος τραγικός αντι-ήρωας αυτού του κόσμου. Πάντα περνάνε δυσκολίες οι άνθρωποι, όλοι οι άνθρωποι (ναι ακόμα και αυτοί στο baywatch!). Κάποιοι περνάνε καλύτερα από σένα, κάποιοι πολύ χειρότερα, αλλά αυτό που κάνουν σε κάθε περίπτωση είναι να βγουν έξω και να προσπαθήσουν να προχωρήσουν. \"κeep walking\". Δεν σώζεται ούτε αλλάζει η κατάσταση με 3 κλικ και 5 \"αχχ γλυκιά μην φοβάσαι θα τα καταφέρεις\" γραμμένα σε μαι οθόνη. Αυτά με πολύ αγάπη. Ελπίζω να βγεις από το σπίτι και να πολεμήσεις λοιπόν!
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία