Τα social media θα με στείλουν στον ΨΥΧΟΛΟΓΟ!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Junior Member

Τα social media θα με στείλουν στον ΨΥΧΟΛΟΓΟ!

Γεια σας αντιπρόσωποι

με απασχολεί το θέμα των σοσιαλ μιντια και δεν είμαι καλά και θα οδηγηθώ στον ψυχολόγο έτσι όπως πάω..

Γιατί οι άλλοι έχουν χιλιάδες φολοουερ και έγω δεν έχω ούτε 1000;

Το ξέρω ότι δεν θα έπρεπε αλλά μπαίνω στη διαδικασία σύγκρισης και ζηλεύω και λέω "εγω γιατί όχι;".

Γιατί να μην έχω 5.000 ακόλουθους; Γιατί να μην έχω 10.000; Γιατί να μην έχω 20.000;;

Ξέρω ότι ποτέ δε θα φτάσω στο επίπεδο να έχω πχ 100.000 ακόλουθους. Αυτό είναι άπιαστο όνειρο ή μήπως εφιάλτης γιατί με τους πολλους ακόλουθους αποκτάς και πολλούς haters και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τους διαχειριστώ.

Καμιά φορά λέω στον εαυτό μου πως καθόλου δε με νοιάζει για τους ακόλουθους και ότι δεν έχει καμία σημασία και νόημα ούτε λεφτά θα μου δώσουν οι πολλοί ακόλουθοι, ούτε νόημα στη ζωή μου, ούτε ευτυχία και η δόξα δε με ενδιαφέρει άλλωστε.

Αλλά και πάλι μπαίνω και βλέπω ότι η κουτσή μαρία, η σάρα και η μάρα έχουν χιλιάδες ακόλουθους χωρίς να έχουν ουσιαστικό περιεχόμενο ή έχοντας πολύ λίγα ποστ και λέω "εγώ γιατί όχι;".

Θα χρειαστεί λέτε να πάω σε ψυχολόγο;

Εσεις έχετε πολλούς ακόλουθους; Αν οχι, σας πειράζει και σας απασχολεί αυτό ή στο γκιώνη σας;

Θα θέλατε να έχετε χιλιάδες ακόλουθους; Τι θα σας προσέφερε αυτό;

Εγώ πως θα συνεχίσω να ζω ξέροντας ότι δεν έχω ούτε 1000 followers;

Τι πρέπει να κάνω;

Junior Member
    Εν μέρη έχεις απαντήσει στο πρόβλημα σου.Σκέψου ότι όλα τα social media, είναι μια εικονική πραγματικότητα

Senior Member
    Καλημέρα. Εγώ έχω 5.000 φίλους στο φβ και 11.000 ακόλουθους, περίπου άλλα 1.500 αιτήματα φιλίας που δεν μπορώ να τα αποδεχτώ. Ε και τι έγινε; Μήπως είμαι διάσημη ή αγαπητή;
    ΤΙ με νοιάζει; Έχω σε αδράνεια στο φβ να φανταστείς εδώ και 1,5 χρόνο. Δεν ανεβάζω τίποτα, δεν το ανοίγω καν. Το μόνο που μου προσέφεραν όλοι αυτοί οι φρεντς ήταν πολλά λάικς και πολλά ενοχλητικά ντιν ντιν στο μέσσεντζερ κάθε λίγο και λιγάκι. Κι εγώ για την επιβεβαίώση το έκανα αλλά τελικά το βαρέθηκα όταν έφτασα τον στόχο μου.

Κι εσύ μπορείς να πετύχεις αυτό το στόχο με λίγη προσπάθεια. Να ανεβάζεις προσεγμένες φωτογραφίες πολύ συχνά, κάθε μέρα μη σου πω, να κάνεις αντ τον καθένα, να κάνεις λάικ και εσύ στους άλλους και σιγά σιγά θα το χτίσεις. Στην αρχή θα έχεις λίγα λάικ αλλά σιγά σιγά θα εκτοξευθούν οι ακόλουθοι.
    Και θα δεις πόσο μάταιο είναι τελικά.
    Last edited by HarleyQuinn; 12-08-2024 at 10:36.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    και πολλά ενοχλητικά ντιν ντιν στο μέσσεντζερ κάθε λίγο και λιγάκι..
    εαν ησουν σοφη θα τα θεωρουσες κοπλιμεντα αλλα......

Senior Member
    επίσης να πω εδώ πως στο ινστα παίζει πολλοί ακολούθοι να είναι bot. δηλαδή κούφιοι λογαριασμοί, εγώ τους διαγράφω με τη μία, επίσης παίζει να είναι αγοραστοί δηλαδή εικονικοί, συνηθίζεται σε μεγάλους ινφλουένσερς να αγοράζουν εικονικούς φόλοοουερς για διαφήμιση.
    επειδή είμαι κοινωνιοφοβική τα πολλά λάικ θα μου προκαλούσαν κοκομπλόκο τσότσο ιιιιιι -ζουμπουλία, παραπέντε.
    ίσως να υπάρχει κάποιο βίντεο ή τικτοκ που να λέει τρόπους να ανεβάσεις φόλοουερες, εγώ θα πρότεινα να είναι συνεπής στο πιστεύω σου, ξερω γω μη ξεπερνάς τα ορια για ένα λάικ

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    Αν ήμουν πιο ψωνάρα και κουφιοκέφαλη εννοείς θα τα έπαιρνα ως κοπλιμέντα.
    Γιατί επειδή είμαι σοφή δεν τα παίρνω καθώς ξέρω ότι όποιος στέλνει σε εμένα στέλνει και σε άλλες 10 ταυτόχρονα. Ρίχνουν δόλωμα και όποια κάτσει.
    Όπως κι εγώ δεν μιλούσα με έναν, μιλούσα με πέντε.
    Σωστά νικολάκη; Σωστά.
    Last edited by HarleyQuinn; 13-08-2024 at 09:19.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    Last edited by Vasilis125; 16-08-2024 at 11:16.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anisixos2 View Post
    Γεια σας αντιπρόσωποι

με απασχολεί το θέμα των σοσιαλ μιντια και δεν είμαι καλά και θα οδηγηθώ στον ψυχολόγο έτσι όπως πάω..

Γιατί οι άλλοι έχουν χιλιάδες φολοουερ και έγω δεν έχω ούτε 1000;

Το ξέρω ότι δεν θα έπρεπε αλλά μπαίνω στη διαδικασία σύγκρισης και ζηλεύω και λέω "εγω γιατί όχι;".

Γιατί να μην έχω 5.000 ακόλουθους; Γιατί να μην έχω 10.000; Γιατί να μην έχω 20.000;;

Ξέρω ότι ποτέ δε θα φτάσω στο επίπεδο να έχω πχ 100.000 ακόλουθους. Αυτό είναι άπιαστο όνειρο ή μήπως εφιάλτης γιατί με τους πολλους ακόλουθους αποκτάς και πολλούς haters και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τους διαχειριστώ.

Καμιά φορά λέω στον εαυτό μου πως καθόλου δε με νοιάζει για τους ακόλουθους και ότι δεν έχει καμία σημασία και νόημα ούτε λεφτά θα μου δώσουν οι πολλοί ακόλουθοι, ούτε νόημα στη ζωή μου, ούτε ευτυχία και η δόξα δε με ενδιαφέρει άλλωστε.

Αλλά και πάλι μπαίνω και βλέπω ότι η κουτσή μαρία, η σάρα και η μάρα έχουν χιλιάδες ακόλουθους χωρίς να έχουν ουσιαστικό περιεχόμενο ή έχοντας πολύ λίγα ποστ και λέω "εγώ γιατί όχι;".

Θα χρειαστεί λέτε να πάω σε ψυχολόγο;

Εσεις έχετε πολλούς ακόλουθους; Αν οχι, σας πειράζει και σας απασχολεί αυτό ή στο γκιώνη σας;

Θα θέλατε να έχετε χιλιάδες ακόλουθους; Τι θα σας προσέφερε αυτό;

Εγώ πως θα συνεχίσω να ζω ξέροντας ότι δεν έχω ούτε 1000 followers;

Τι πρέπει να κάνω;
    Έδω εγώ είχα ίνστα για 3 χρόνια και δεν είχα ούτε 100,με κορόιδευαν,μου λέγανε στο σχολείο δεν έχεις φίλους ενώ αυτοί είχαν σχεδόν 1000,είναι πολύ άδικο,ντάξει μπορεί να χω άσπεργκερ αλλά δε μου αξίζει,δε ξέρω,πως θα κάνω τους άλλους να θέλουν την παρέα μου πια; Όλος ο κόσμος αδιαφορεί για μένα,πληγώνομαι και δε τους νοιάζει,όμως άμα ήταν στη θέση μου θα καταλάβαιναν ότι δεν είναι σωστό.Μακάρι να υπάρξει κάποια στιγμή ένα καλύτερο αύριο και να υπάρχει ενδιαφέρον και στήριξη.

Senior Member
    αυτό που λες δε νοιάζονται εννοείς στο σχολείο; φταίνε οι γονείς τους ξεκάθαρα. δεν έχουν μάθει τα παιδιά τους να έχουν ενσυναίσθηση, ότι αυτά που κάνουν έχουν συνέπειες.
    συνεχίστηκε και μετά το σχολείο; αν ναι, κόψε μαχαίρι αυτούς τους ανθρώπους. δεν σου κάνουν καλό.
    βρες κάποιον που να μην έχει ίνστα ή φέησμπουκ;

Senior Member
    Καλά, αυτό για τη δημοφιλία δεν το συζητώ καν, γιατί να θέλω να είμαι δημοφιλής σε ένα κάρο αγνώστους με μηδέν συνάφεια με μένα; Ο μόνος λόγος είναι ανά καιρούς που βυθίζομαι σε κάτι που με ενδιαφέρει, και πάλι φεύγω όταν αυτό πάψει να μου δίνει αυτά που γουστάρω εγώ. Ίσως να το σκεφτείς έτσι, ώστε να μη σε τρώει κανένα σαράκι. Μπορώ να περάσω όλη μου τη ζωή μακριά απ' όλα αυτά, κι από την άλλη κάποιες τους πλευρές μου χρησιμεύουν.