Ψύχωση κ παχυσαρκία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    Πάντως το βρίσκω ουτοπία να χάσω εγώ τα κιλά μου

Senior Member
    Εγώ έχω κοιλιακούς

Member
    Γιατί καλέ; Το ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο αλλά αν επιμείνεις όλα γίνονται! :)

Εύχομαι τα καλύτερα και ποτέ μη το βάζεις κάτω! :)

Senior Member
    Όλοι οι σχιζοφρενείς είμαστε αποτυχημένοι;

Member
    Οχι; Γιατί το λες αυτό καλέ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by PreCosmos View Post
    Οχι; Γιατί το λες αυτό καλέ;
    Γιατί έτσι λέγεται κ εγώ είμαι μια αποτυχημένη που μια σχέση δεν μπορώ να κάνω με το αντίθετο φύλο

Member
    Χαχαχα, δε νομίζω πως είμαστε αποτυχημένοι αν δεν έχουμε σχέση. Προσωπικά ορίζω την επιτυχία συναρτήση της προσωπικής γαλήνης και ευδαιμωνίας που νιώθει ο καθένας. Νομίζω πως χρειάζονται πολύ λίγα για να είναι κάποιος ευτυχής.
    Θα ήθελα να έχω σχέση βέβαια; Φυσικά, αλλά αυτό δε θα με έκανε επιτυχήμένο ή αυτόματα ευτιχισμένο. Σίγουρα όμως θα άνοιγε του οριζοντές μου και θα μου πρόσφερε ένα διαφορετικού είδους ολοκλήρωση.

Νομίζω πως είμαστε και οι δύο μια χαρά, απλά κυνηγάμε και οι δύο το κάτι παραπάνω. Δεν είναι κακό και σίγουρα δεν είμαστε αποτυχημένοι απλά και μόνο επειδή δεν έχουμε σχέση. :)

Senior Member
    Πάντως εγώ από τότε που αρρώστησα παχύνα Πριν ήμουν πολύ αδύνατη και πιο όμορφη βέβαια αδυνατή και όμορφη τώρα δεν ξέρω τι να κάνω στεναχωριέμαι πάρα πολύ για το πάχος με 100 kg έφτασα με 160 ύψος
    Καμία σχέση δεν έχω με το πως ήμουνα πριν 20 χρόνια

Senior Member
    Ρε συ δελφίνι . Σε διαιτολόγο έχεις πάει? Θα το εξηγήσεις πώς έχει η κατάσταση . Θα σε βοηθήσει και αυτός αλλά πρέπει να βοηθήσεις και εσύ λίγο την εαυτό σου να προσπαθήσεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by tony View Post
    Ρε συ δελφίνι . Σε διαιτολόγο έχεις πάει? Θα το εξηγήσεις πώς έχει η κατάσταση . Θα σε βοηθήσει και αυτός αλλά πρέπει να βοηθήσεις και εσύ λίγο την εαυτό σου να προσπαθήσεις
    Έχω πάει σε πόσους διαιτολόγους τίποτα δεν γίνεται χάνω 10 κ βάζω 20 είμαι σε αδιέξοδο

Member
    Καλά κι εγώ 112 κιλά ειμαι αλλά ήμουν 118 πριν 2 μήνες. Όλα είναι μια ιδέα. Υπομονή κι επιμονή. Δεν υπάρχει άλλη λύση δυστυχώς.

Banned
    Δελφινι αν μπορείς στείλε μου προσωπικό μήνυμα.

Senior Member
    Θα ήθελα να χάσω τα κιλά αν γίνεται χθες δεν μπορώ ούτε στιγμή με τόσα κιλά πάνω μου με πιάνει τρέλα τι θα κάνω ; Να κάνω χειρουργείο;;; &€&€&&&@@@@@&&&@@&&

Senior Member
    Να σταματήσεις να "τρως τα συναισθήματά σου" και να απεξαρτηθείς από τη μητέρα σου. Επίσης η εμμονή με το ζήτημα των κιλών μπορεί να κρύβει την αδυναμία σου να ασχοληθείς με πιο ουσιαστικά προβλήματα της ζωής σου, που θα επέφεραν πραγματική αλλαγή και όχι επιφανειακή.
    Αλλιώς να΄χαμε να λέγαμε. Δεν είναι το αληθινό ζήτημα τα κιλά (θεωρώ), αλλά η στασιμότητα και η αδράνεια. Άνθρωποι έχουν προχωρήσει σε δραστικές λύσεις όπως τα βαριατρικά χειρουργεία, έχασαν όλα τα κιλά που ήθελαν και παραπάνω μάλιστα, και στο τέλος κάποιοι απ' αυτούς αυτοκτόνησαν (δύο περιπτώσεις πολύ γνωστές μάλιστα από μια διάσημη αμερικάνικη σειρά με βαριατρικά χειρουργεία). Γιατί τα κιλά μπορεί να χάθηκαν, η δυστυχία παρέμενε και ήταν χειρότερη από πριν γιατί είχε φύγει η κουρτίνα του "όλα τα φταίει το βάρος μου".

Επίσης, ξέχνα τις μαγικές λύσεις. Πχ το θέλω να γίνει τώρα και άμεσα και "χθες" όπως έγραψες. Τίποτε το ουσιαστικό δε θα γίνει δίχως κόπο και χρόνο και επένδυση σε αλλαγή συνηθειών και τρόπου ζωής.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Να σταματήσεις να "τρως τα συναισθήματά σου" και να απεξαρτηθείς από τη μητέρα σου. Επίσης η εμμονή με το ζήτημα των κιλών μπορεί να κρύβει την αδυναμία σου να ασχοληθείς με πιο ουσιαστικά προβλήματα της ζωής σου, που θα επέφεραν πραγματική αλλαγή και όχι επιφανειακή.
    Αλλιώς να΄χαμε να λέγαμε. Δεν είναι το αληθινό ζήτημα τα κιλά (θεωρώ), αλλά η στασιμότητα και η αδράνεια. Άνθρωποι έχουν προχωρήσει σε δραστικές λύσεις όπως τα βαριατρικά χειρουργεία, έχασαν όλα τα κιλά που ήθελαν και παραπάνω μάλιστα, και στο τέλος κάποιοι απ' αυτούς αυτοκτόνησαν (δύο περιπτώσεις πολύ γνωστές μάλιστα από μια διάσημη αμερικάνικη σειρά με βαριατρικά χειρουργεία). Γιατί τα κιλά μπορεί να χάθηκαν, η δυστυχία παρέμενε και ήταν χειρότερη από πριν γιατί είχε φύγει η κουρτίνα του "όλα τα φταίει το βάρος μου".

Επίσης, ξέχνα τις μαγικές λύσεις. Πχ το θέλω να γίνει τώρα και άμεσα και "χθες" όπως έγραψες. Τίποτε το ουσιαστικό δε θα γίνει δίχως κόπο και χρόνο και επένδυση σε αλλαγή συνηθειών και τρόπου ζωής.
    Η καλύτερη συμβουλή που έχω διαβάσει για το δελφίνι. Εξαιρετική WildHoney.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast