Ακυρώσει πτήσεις
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Senior Member

Ακυρώσει πτήσεις

Καλησπέρα σας ήρθα Βιέννη με τον σύντροφό μου με μεγάλη δυσφορία και κρίσει πανικού και χάπια ...όλα αλλά όμως πήγαν το πάλεψα..και σήμερα που ήταν να φύγουμε ακυρώθηκε η πτήση ενώ είμασταν μέσα στο αεροπλάνο...μέρα από 5 ώρες ταλαιπωρίας.
    Και μετά βρήκαμε πτήση τρίτη 6 το πρωί οπότε θα μείνουμε παραπάνω.. δεν τον είχα υπολογίσει.. επίσης την τρίτη θα είμαστε από της 12 το βράδυ μέχρι 6 αεροδρόμιο..και θα φύγουμε από το δωμάτιο 10 θα είμαι σχεδόν όλη μέρα έξω...
    Έχω πάθει πολλά ...και φοβάμαι μην πάθω κάτι από κουράσει..... και ανχος...έχω πάθει αμόκ βοήθεια??

Senior Member
    Quote Originally Posted by stavrinafly View Post
    Καλησπέρα σας ήρθα Βιέννη με τον σύντροφό μου με μεγάλη δυσφορία και κρίσει πανικού και χάπια ...όλα αλλά όμως πήγαν το πάλεψα..και σήμερα που ήταν να φύγουμε ακυρώθηκε η πτήση ενώ είμασταν μέσα στο αεροπλάνο...μέρα από 5 ώρες ταλαιπωρίας.
    Και μετά βρήκαμε πτήση τρίτη 6 το πρωί οπότε θα μείνουμε παραπάνω.. δεν τον είχα υπολογίσει.. επίσης την τρίτη θα είμαστε από της 12 το βράδυ μέχρι 6 αεροδρόμιο..και θα φύγουμε από το δωμάτιο 10 θα είμαι σχεδόν όλη μέρα έξω...
    Έχω πάθει πολλά ...και φοβάμαι μην πάθω κάτι από κουράσει..... και ανχος...έχω πάθει αμόκ βοήθεια??
    Καλημέρα. Πες ένα μπράβο στον εαυτό σου που τα κατάφερε μέχρι τώρα. Να δίνεις περισσότερη σημασία σε αυτά που έχεις καταφέρει και όχι σε αυτά που μπορεί να πάθεις (επειδή μπορεί να μην πάθεις και τίποτα-κρίμα είναι). Γιατί σας ακύρωσαν το ταξίδι; Τι φοβάσαι ότι θα πάθεις;

Senior Member
    Είχε καθυστερήσει μετά μας είπαν ότι έχει κακό καιρό στην Βιέννη και μετά έπαθε ένας επιβάτης πανικό και μετά( σχόλασε το προσωπικό) δεν κάνω πλάκα .....
    Είμαι χωρίς ρούχα καθαρά χωρίς πράγματα καθαριστικά ξεβαφτικα τίποτα...σε να ξενοδοχεία παυλα χοτελ που ακόμα το μηχάνημα είναι χαλασμένο γιατί αυτή είναι η τύχη μου .....
    Και βρήκαμε πτήση τρίτη
    Φοβάμαι μην πάθω κάτι άλλο!!! ... κουραστικά... φοβάμαι μην αρρωστήσω

Senior Member
    Quote Originally Posted by stavrinafly View Post
    Είχε καθυστερήσει μετά μας είπαν ότι έχει κακό καιρό στην Βιέννη και μετά έπαθε ένας επιβάτης πανικό και μετά( σχόλασε το προσωπικό) δεν κάνω πλάκα .....
    Είμαι χωρίς ρούχα καθαρά χωρίς πράγματα καθαριστικά ξεβαφτικα τίποτα...σε να ξενοδοχεία παυλα χοτελ που ακόμα το μηχάνημα είναι χαλασμένο γιατί αυτή είναι η τύχη μου .....
    Και βρήκαμε πτήση τρίτη
    Φοβάμαι μην πάθω κάτι άλλο!!! ... κουραστικά... φοβάμαι μην αρρωστήσω
    Μπορείς να πάρεις τα ρούχα για πλύσιμο (ε αν είναι τόσο ανάγκη).
    Είναι χαλασμένο το μηχάνημα και φταίει η τύχη σου? Και όχι η τύχη του ιδιοκτήτη; Πάντως για όλα τα "προβλήματα", υπάρχει λύση, φτάνει να θες να την βρεις και όχι να απελπίζεσαι. Άλλος στη θέση σου θα έλεγε "τέλεια, περισσότερες μέρες". Έχει να κάνει πάντα από την οπτική που τα βλέπουμε