Results 241 to 251 of 251
-
24-09-2009, 23:59 #241
Το παν ειναι θεμα δικτυωσης...ειναι επιστημονικως τεκμηριωμενο...ακομα και στο διαδικτυο:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 25-09-2009, 00:00 #242
χαχαχαχα,καλοοοοοοοοοοοοο� �οοο
25-09-2009, 00:04 #243
που παω ο αμοιρος με μια πετονια.για αυτο ο πανος εχει κανει ολοκληρο ιστο με γουικι.πρεπει να αρχισω εντατικα μαθηματα....
σφυριχτρουλα κανονισε να σε ξεμπλεκουμε ...
25-09-2009, 00:10 #244
Βλέπω αρχίζουν να αποδίδουν τα μαθήματα του Πάνου αρχίσατε να τον κατανοείτε
25-09-2009, 00:16 #245
:) καληνυχτουλες παλικαρια :)
Dum spiro spero (?)
25-09-2009, 00:17 #246
Καληνυχτα και απο μενα:)
Πανο μη μασας απο τα πειραγματα μας...και οσον αφορα τα μοντελα ισχυει ακομα:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-09-2009, 11:31 #247
Originally posted by keep_walking
Εμ εσυ που εχεις τα μεσα Πανο μπορεις να κανονισεις να βγω με καμμια δεκαρια μοντελλα?:))))
Εχει μαλιστα πολλες λιμπελουλες στο φοινικοδασος !
χαχαχααχαχα
Κιπ το ξερεις καλα οτι ουτε συ ουτε εγω παμε για μοντελλα...
Αυτο που ζηταμε να κανουμε ειναι να βρουμε την ιδανικη γυναικα
που απο την αλλη ξερουμε οτι δεν υπαρχει !
Ομως εγω εμαθα στην Βιβλο πως εφτιαξε ο θεος τον κοσμο και τον μιμουμαι! Καταλαβα δηλαδη , οτι αου αφησα την φυση μου να διαλεξει μονη της την γυναικα που θα ερωτευθω , μετα επρεπε να μαθω τι πρεπει να κανω για να την κρατησω!
Ξερεις γιατι ασχοληθηκα τοσους μηνες[7] με την μεταφραση αυτου του σαιτ ? γιατι δεν ειχα να πληρωσω τα 15 ευρω που χρειαζομουνα για να μπορεσω να κανω ολα αυτα τα τεστ!
Πιστεψε με κιπ , ολους αυτους τους μηνες που μετεφραζα , εβλεπα καθε μερα να βελτιωνονται οι σχεσεις μου με την γυναικα μου! Αρχισα να καταλαβαινω οτι αυτο το σαιτ δεν θα μου βρει αλλη γυναικα , αλλα οχι γιατι δεν υπαρχουν , αλλα γιατι ειμαι ηδη ερωτευμενος εδω και 23 χρονια με την πιο δυσκολη γυναικα που συναντησα στην ζωη μου!
την πιο απροβλπετη , την πιο μπερδεμενη , την πιο ατιθαση και την πιο παρορμητικη!
Εκει που ειχαμε ομηρικους καυγαδες , σιγα σιγα αρχισα να την υπομενω να την μελεταω και στο τελος , το σημαντικοτερο , αρχισα να την επηρεαζω θετικα , για να βγουμε μαζι απο την κριση που περναμε απο τοτε που φυγαμε απο την Ελλαδα...
Αυτη η τραπεζα μαθησης , με εκανε πιο ωριμο , πιο σοφο θα ελεγα , μαθαινοντας πρωτα τον εαυτο μου και στην συνεχεια τις γυναικες , στο πως βλεπουν ενα ανδρα , τι ζητουν απο αυτους και πως μπορω να τις κανω ευτυχισμενες , χωρις να εχω δεκαρα στην τσεπη μου......
Δοκιμασε κιπ να χρησιμοποιησης λιγο χρονο για να διαβασεις τα κειμενα ...ειναι δωρεαν , κλικαροντας στα λινκς ....θα καταλαβεις ποσο πολυτιμες συμβουλες μπορεις να παρεις απο αγνωστους μεν , αλλα που εχουν ξοδεψει πολλα χρονια μελετωντας τον ανθρωπο....
Δεν θα σου βρουν ισως πολλα μοντελλα ...
θα σε βοηθησουν ομως να τα βρεις μονος σου!
25-09-2009, 11:40 #248
Originally posted by giota
Α,θα ενώσεις όλους τους Ελληνες σε όλο τον κόσμο.Δεν το διευκρίνησες αυτό νομίζω
Μπορει να το κανει ομως ο αυριανος πρωθυπουργος μας ,
αν τον αφησουμε ....
25-09-2009, 11:50 #249
Originally posted by Empneustns
δεν πειραζει,κανε εσυ μια αιτηση απλα συγκεκριμενοποιησε τις απαιτησεις σου απο τα μοντελα,ακομα και το μηκος των νυχιων για να μην σου ερθουν 500 αποτελεσματα και δεν εχεις καρεκλες να τις βαλεις να κατσουν...
οσο περισσοτεροι ανθρωποι , θα εμπιστευονται το διαδικτυο , τοσο καλυτερα αποτελεσματα θα εχουν στις αναζητησεις τους
Ομως , αν ησουν πανκ με ξυρισμενο κεφαλι σαν τον τελευταιο των Μοικανων , αν μικρος ησουν ερωτευμενος με την Νινα Χαγκεν και τα νυχια της απο γυπαετο, σε μια πραγματικη δημοκρατια σαν αυτη που οραματιστηκε ο Μπιλ Γκειτς για να γινει ισως ο μονος αυτοδημιουργητος πολυεκατομυριουχος αμερικανος , που επενδυσε στην Ειρηνη και οχι στον ολεθρο η στον αποκλεισμο στο \"νησι\" , πρεπει να μπορεις να βρεις το ταιρι σου , γιατι η απομονωση οχι μονο τρελαινει , αλλα κανει τον ανθρωπο δυστυχισμενο και καθε υγιης επιχειρηματικη δραστηριοτητα δεν μπορει παρα να θελει το αντιθετο...
25-09-2009, 12:05 #250
Αλλιως θα δοκιμασω την τυχη μου στο facebook...καραφλιασα Πανο οταν καπου ανεφερες οτι δεν ηξερες το Facebook!!!!!!!!!!!!!!!!!!...ελεος θα το ξερε και η γιαγια μου αν ζουσε:P
εχω λογαριασμο στο φαισμπουκ αλλα προτιμω το υπαιθρο του γκουγκλ...
δεν εχω επαφες με κανενα συγκεκριμενα...
μια μερα τυχαια ζητησα απο το γκουκλ να μου βγαλει \"ψυχολογια\"
και ανακαλυψα ολους εσας εδω...
οταν μια μερα καποιο κοινωνικο διδκτυο μπορει να μπου προσφερει την ιδια δυνατοτητα , τοτε ισως να ασχοληθω μαζι του εκτενεστερα...
Ομως παλι μιλαμε για μια μονο ομαδα μεγαλη η μικρη ανθρωπων που επικοινωνουν μεταξυ τους ....
Μου αρεσε και μου αρεσει το αγνωστο και το ελευθερο...
Θελω να εχω στο κινητο μου , την δυνατοτητα αν μια μερα βρεθει μια γυναικα , με τις δυνατοτητες που εγω μονος μου εχω
βαλει σαν ορο , να μπορει να με ενημερωνει για να εικοινωνησω αμεσως μαζι της .
Αν παλι δω οτι αργει αυτο το μηνυμα , θαλω να μπορω να αλλαζω τα δεδομενα οποτε μου καπνισει και ισως , να ψαχτω λιγοπερισσοτερογια να δω μηπως ενω μου ταιριαζει ελεφαντας
εγω σκεπτομαι να βρω μυιγες ...
Θελω ενα φιλο ηλεκτρονικο , με συμπυκνωμενη γνωση χιλιαδων χρονων , να που πει ποιος ειμαι , ποιος ειναι ο χαρακτηρας μου και ποια τα πραγματικα μου ενδιαφεροντα ...
Να μου μετρησει την σεξουαλικοτητα μου και να θυμαται το ζωδιο μου , ουτωσωστε μολις καπου στον πλανητη , μια γυναικα που μου ταιριαζει , επικοινωνησει μαζι μου , να της πω οτι θελω να γινουμε καλοι φιλοι , γιατι εμαθα τι πρεπει να κανω
για να φτιαξω την σχεση μου με την γυναικα μου και αυτο που χρειαζομαι πια ειναι να μπορω να επικοινωνω με ολους αυτους που ταιριαζουν μαζι μου , γιατι αυτο με γεμιζει αυτοπεποιθηση οτι δεν ειμαι τρελος η μονος μου σε ενα εχθρικο κοσμο...
Θελω το δικο μου δικτυο , οχι με αγνωστους αλλα με αυτους που μοιραζομαι το ιδιο πεπρωμενο , τα ιδια ενδιαφεροντα και σκεψεις ....
25-09-2009, 12:13 #251
Πανο σε παρακαλω μπορεις να με κανεις moderator...να κανονισω λιγο τον εμπνευστη...με τις \"καλυτερες\" εμπειριες:P
εκει ομως μοντερειτορ ειναι ο καθε ενας μονος του!
φτιαξε οσες ομαδες θες και καλεσε οσους θες !
διαλεξε ποιοι καθονται και ποιοι φευγουν ....
βαλε βγαλε φιλους ...
κανε οτι θες σαν ατομο μεσα στην απεραντοσύνη...
μονο που αν στο τελος μεινεις μονος σου , χωρις να σε βλεπει κανενας , μπορεις να τα αλλαξεις ολα , μεχρι να βρεις τι ειναι αυτο που θα σε ξαναβαλει στην κοινωνια , στην σχεση , στην φιλια ,
η τον ερωτα και γιατι οχι ? στον γαμο!
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια