Η Ελλαδα απεκτησε ΤΟ εργαλειο επικοινωνιας - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 17 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 251
    Originally posted by Empneustns
    τρελενομαι για ανοιχτους ανθρωπους,να παρω και το μαστιγιο μου; (σλατ)
    βαλτο ακριβως οπως το βαλες εδω!
    \"ειναι κανενας η καμμια που να της αρεσει να την βριζω η να την[τον] χτυπαω με μαστιγιο?\"
    Δεν ειναι καλυτερα απο το να βγεις ραντεβου με ενα κοριτσι που σε ειδε στο αμφιθεατρο και σε ερωτευτηκε και μολις δει το μαστιγιο θα πηδηξει απο τον 7ο οροφο της πολυκατοικιας ?

Banned
    γιωτα τον αγαπας τον πανο?δεν ειναι πανξυπνος?λολ εχει και μια καραδλα αλλο πραγμα.αχχαχ

Originally posted by giota
    Αφού όλη την μέρα είσαι στο φόρουμ τι λές;σταμάτα Πάνο γιατί αρχίζει άλλος γύρος νομίζω
    Γιωτα μαλλον δεν ξερεις πιο πολλα απο μενα απο υπολογιστες !
    ξερεις ποσα παραθυρα εχω ανοιχτα στον υπολογιστη μου αυτη τη στιγμη? 3 ...Υπηρξαν στιγμες σημερα που ειχα 6....
    Μην ξεχνας οτι εισαι σε ενα απυθμενων δυνατοτητων εργαλειο επικοινωνιας !

Senior Member
    τρελενομαι για συζητησεις με πηδηγματα,απο τον 7ο δεν το εχω δοκιμασει ποτε ....

Originally posted by panikoula
    γιωτα τον αγαπας τον πανο?δεν ειναι πανξυπνος?λολ εχει και μια καραδλα αλλο πραγμα.αχχαχ
    μωρο μου πανικουλα....
    να σε διαολοστειλω απο το θεμα μου?
    οχι βεβαια! τι θα γινομουνα χωρις εσενα!!!!!!!!
    για φαντασου πανικουλα πως θα ηταν ο κοσμος χωρις ιντερνετ...

τρελενομαι για συζητησεις με πηδηγματα,απο τον 7ο δεν το εχω δοκιμασει ποτε ....
    θα ελεγα να μην το δοκιμασεις αλλα να ψαξεις καποια[ον] που να θελει να ζησει εστω και με τον πισινο του κατακοκινο απο τις βουρδουλιες!!!!!!!!
    θα βρεις .....αλλα μπορει να πεσεις σε καμμια που να σου πει
    \"το διαλλειμα τελειωσε τωρα ....και να βγαλει απο την τσαντα της κανενα πιο μακρυ απο το δικο σου!

Banned
    Originally posted by πανος12345
    μωρο μου πανικουλα....

δεν ειμαι μωρο σου και ουτε θα ινω ποτε.ας γινει η γιωτα π ειναι πιο κοντα στην ηλικια σου.παλιογερε:P

και δεν εχω να φανταστω τπτ.φαντασου εσυ

Senior Member
    θα ελεγα να μην το δοκιμασεις αλλα να ψαξεις καποια[ον] που να θελει να ζησει εστω και με τον πισινο του κατακοκινο απο τις βουρδουλιες!!!!!!!!
    \"το διαλλειμα τελειωσε τωρα ....και να βγαλει απο την τσαντα της κανενα πιο μακρυ απο το δικο σου!
    τι μου λες τωρα .... :) :) :) τερμα τα διαλειματα,ωρα για μαθημα λεμε ;)

Senior Member
    Καλά εε τελικά αυτός ο τύπος είναι φοβερός! Δεν ξέρω αν η συμπεριφορά του οφείλεται σε μανία/ψύχωση/άνοια η κάτι τέτoio αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μια εκκεντρική περσόνα (άλλωστε πολύ μεγάλοι καλλιτέχνες είχαν mental-health issues). \"Πανος12345 we need you here!!!\" (με μια α-λα david hasselhof ψεύτο-εντυπωσιασμένη φωνή -αμερική έχεις ταλέντο)

΄Πάνο έχεις τελειώσει ψυχολογία? Αν ναι που? Ασχολείσαι με την ψυχολογία τώρα?

(περιμένοντας την τυπική πανος12345 surreal απάντηση με ενδιαφέρουσα χάλαση συνειρμών)

Banned
    τετια λεγετε του να μην σταματαει να ανοιγει βλαμενα θρεντ:(

μωρο μου πανικουλα....

δεν ειμαι μωρο σου και ουτε θα ινω ποτε.ας γινει η γιωτα π ειναι πιο κοντα στην ηλικια σου.παλιογερε:P

και δεν εχω να φανταστω τπτ.φαντασου εσυ
    εγω δεν χρειαζεται να φανταστω τιποτα πανικουλα ,
    γιατι οπως λες σαν γερος ταφαγα τα ψωμια μου και εκανα οτι μπορουσα για να μην μου μεινει καμμια απορια αναπαντητη
    και καμμια επιθυμια ανεκπληρωτη εκτος απο μια...
    Να ξερω οτι καθε Ελληνας θα μπορει να βρει ενα φιλο , μια παρεα για να ζησει την ζωη του οπως την εζησα και εγω και εσυ και πολλοι αλλοι σε ενα κοσμο που αλλαζει και που μια βραδινη εξοδος σημερα ειναι πολυτελεια για την πλειοψηφια των Ελληνων...

Originally posted by PETRAN
    Καλά εε τελικά αυτός ο τύπος είναι φοβερός! Δεν ξέρω αν η συμπεριφορά του οφείλεται σε μανία/ψύχωση/άνοια η κάτι τέτoio αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μια εκκεντρική περσόνα (άλλωστε πολύ μεγάλοι καλλιτέχνες είχαν mental-health issues). \"Πανος12345 we need you here!!!\" (με μια α-λα david hasselhof ψεύτο-εντυπωσιασμένη φωνή -αμερική έχεις ταλέντο)

(περιμένοντας την τυπική πανος12345 surreal απάντηση με ενδιαφέρουσα χάλαση συνειρμών)
    Το Πετραν κατι μου θυμιζει
    Ο ενας ηταν πτεραχος εν αποστρατεια και ο μεγαλυτερος γυναικας που εχω γνωρισει στην ζωη μου!
    Μεχρι την ημερα που γνωρισε στην ΕΥΠ την γυναικα του!
    ο δευτερος ηταν ενας καλοσυνατος αστος γυιος βιομηχανου με οικονομικες σπουδες και μεγαλα μπλε ματια γεματα καλοσυνη και αγαθοτητα...Μπορω να ξερω απο το ιντερνετ αν εισαι ενας απο τους δυο η καποιος τριτος? ασφαλως οχι!
    Φαντασου δηλαδη πετραν , ποσο φαλτσο ειναι να επιχειρεις να κανεις διαγνωση για ψυχωσεις !
    Βεβαια επειδη λειπω καποια χρονια απο την Ελλαδα δεν μου κανει καθολου εντυπωση......
    Ναι σπουδασα ψυχολογια και θυμαμαι την πρωτη φορα που κατεβηκαμε σαν σωματειο σε κοινη πορεια με την τοτε ΣΒΙΕ ηρθε κοντα μου ενας μυστηριος τυπος και με ρωτησε αν ξερω να διαβαζω το φλυτζανι!
    Λες πετραν να αλλαξε τιποτα εκτοτε?

τετια λεγετε του να μην σταματαει να ανοιγει βλαμενα θρεντ:(
    .................................................. ......................

Senior Member
    Originally posted by PETRAN

Το Πετραν κατι μου θυμιζει
    Ο ενας ηταν πτεραχος εν αποστρατεια και ο μεγαλυτερος γυναικας που εχω γνωρισει στην ζωη μου!
    Μεχρι την ημερα που γνωρισε στην ΕΥΠ την γυναικα του!
    ο δευτερος ηταν ενας καλοσυνατος αστος γυιος βιομηχανου με οικονομικες σπουδες και μεγαλα μπλε ματια γεματα καλοσυνη και αγαθοτητα...Μπορω να ξερω απο το ιντερνετ αν εισαι ενας απο τους δυο η καποιος τριτος? ασφαλως οχι!
    Φαντασου δηλαδη πετραν , ποσο φαλτσο ειναι να επιχειρεις να κανεις διαγνωση για ψυχωσεις !
    Βεβαια επειδη λειπω καποια χρονια απο την Ελλαδα δεν μου κανει καθολου εντυπωση......
    Ναι σπουδασα ψυχολογια και θυμαμαι την πρωτη φορα που κατεβηκαμε σαν σωματειο σε κοινη πορεια με την τοτε ΣΒΙΕ ηρθε κοντα μου ενας μυστηριος τυπος και με ρωτησε αν ξερω να διαβαζω το φλυτζανι!
    Λες πετραν να αλλαξε τιποτα εκτοτε?

Τίποτα δεν άλλαξε πάνο!

Ασχολείσαι με την ψυχολογία τώρα?

τι μου λες τωρα .... :) :) :) τερμα τα διαλειματα,ωρα για μαθημα λεμε ;)
    για καλο και για κακο παντως αν οντως γραψεις κατι για μαστιγιο φροντισε την ωρα που θα συνατηθειτε με το κοριτσι
    να φορας και ενα τσιγκινο σωβρακακι!
    χαχαχαχαχαχαχα

Page 3 of 17 FirstFirst 1234513 ... LastLast