Results 31 to 45 of 251
-
18-09-2009, 17:58 #31
Originally posted by Empneustns
τρελενομαι για ανοιχτους ανθρωπους,να παρω και το μαστιγιο μου; (σλατ)
\"ειναι κανενας η καμμια που να της αρεσει να την βριζω η να την[τον] χτυπαω με μαστιγιο?\"
Δεν ειναι καλυτερα απο το να βγεις ραντεβου με ενα κοριτσι που σε ειδε στο αμφιθεατρο και σε ερωτευτηκε και μολις δει το μαστιγιο θα πηδηξει απο τον 7ο οροφο της πολυκατοικιας ?
- 18-09-2009, 18:01 #32
γιωτα τον αγαπας τον πανο?δεν ειναι πανξυπνος?λολ εχει και μια καραδλα αλλο πραγμα.αχχαχ
18-09-2009, 18:01 #33
Originally posted by giota
Αφού όλη την μέρα είσαι στο φόρουμ τι λές;σταμάτα Πάνο γιατί αρχίζει άλλος γύρος νομίζω
ξερεις ποσα παραθυρα εχω ανοιχτα στον υπολογιστη μου αυτη τη στιγμη? 3 ...Υπηρξαν στιγμες σημερα που ειχα 6....
Μην ξεχνας οτι εισαι σε ενα απυθμενων δυνατοτητων εργαλειο επικοινωνιας !
18-09-2009, 18:02 #34
τρελενομαι για συζητησεις με πηδηγματα,απο τον 7ο δεν το εχω δοκιμασει ποτε ....
18-09-2009, 18:04 #35
Originally posted by panikoula
γιωτα τον αγαπας τον πανο?δεν ειναι πανξυπνος?λολ εχει και μια καραδλα αλλο πραγμα.αχχαχ
να σε διαολοστειλω απο το θεμα μου?
οχι βεβαια! τι θα γινομουνα χωρις εσενα!!!!!!!!
για φαντασου πανικουλα πως θα ηταν ο κοσμος χωρις ιντερνετ...
18-09-2009, 18:06 #36
τρελενομαι για συζητησεις με πηδηγματα,απο τον 7ο δεν το εχω δοκιμασει ποτε ....
θα βρεις .....αλλα μπορει να πεσεις σε καμμια που να σου πει
\"το διαλλειμα τελειωσε τωρα ....και να βγαλει απο την τσαντα της κανενα πιο μακρυ απο το δικο σου!
18-09-2009, 18:09 #37
Originally posted by πανος12345
δεν ειμαι μωρο σου και ουτε θα ινω ποτε.ας γινει η γιωτα π ειναι πιο κοντα στην ηλικια σου.παλιογερε:P
και δεν εχω να φανταστω τπτ.φαντασου εσυ
18-09-2009, 18:12 #38
\"το διαλλειμα τελειωσε τωρα ....και να βγαλει απο την τσαντα της κανενα πιο μακρυ απο το δικο σου!
18-09-2009, 18:19 #39
Καλά εε τελικά αυτός ο τύπος είναι φοβερός! Δεν ξέρω αν η συμπεριφορά του οφείλεται σε μανία/ψύχωση/άνοια η κάτι τέτoio αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μια εκκεντρική περσόνα (άλλωστε πολύ μεγάλοι καλλιτέχνες είχαν mental-health issues). \"Πανος12345 we need you here!!!\" (με μια α-λα david hasselhof ψεύτο-εντυπωσιασμένη φωνή -αμερική έχεις ταλέντο)
΄Πάνο έχεις τελειώσει ψυχολογία? Αν ναι που? Ασχολείσαι με την ψυχολογία τώρα?
(περιμένοντας την τυπική πανος12345 surreal απάντηση με ενδιαφέρουσα χάλαση συνειρμών)
18-09-2009, 18:23 #40
τετια λεγετε του να μην σταματαει να ανοιγει βλαμενα θρεντ:(
18-09-2009, 18:23 #41
δεν ειμαι μωρο σου και ουτε θα ινω ποτε.ας γινει η γιωτα π ειναι πιο κοντα στην ηλικια σου.παλιογερε:P
και δεν εχω να φανταστω τπτ.φαντασου εσυ
γιατι οπως λες σαν γερος ταφαγα τα ψωμια μου και εκανα οτι μπορουσα για να μην μου μεινει καμμια απορια αναπαντητη
και καμμια επιθυμια ανεκπληρωτη εκτος απο μια...
Να ξερω οτι καθε Ελληνας θα μπορει να βρει ενα φιλο , μια παρεα για να ζησει την ζωη του οπως την εζησα και εγω και εσυ και πολλοι αλλοι σε ενα κοσμο που αλλαζει και που μια βραδινη εξοδος σημερα ειναι πολυτελεια για την πλειοψηφια των Ελληνων...
18-09-2009, 18:29 #42
Originally posted by PETRAN
Καλά εε τελικά αυτός ο τύπος είναι φοβερός! Δεν ξέρω αν η συμπεριφορά του οφείλεται σε μανία/ψύχωση/άνοια η κάτι τέτoio αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μια εκκεντρική περσόνα (άλλωστε πολύ μεγάλοι καλλιτέχνες είχαν mental-health issues). \"Πανος12345 we need you here!!!\" (με μια α-λα david hasselhof ψεύτο-εντυπωσιασμένη φωνή -αμερική έχεις ταλέντο)
(περιμένοντας την τυπική πανος12345 surreal απάντηση με ενδιαφέρουσα χάλαση συνειρμών)
Ο ενας ηταν πτεραχος εν αποστρατεια και ο μεγαλυτερος γυναικας που εχω γνωρισει στην ζωη μου!
Μεχρι την ημερα που γνωρισε στην ΕΥΠ την γυναικα του!
ο δευτερος ηταν ενας καλοσυνατος αστος γυιος βιομηχανου με οικονομικες σπουδες και μεγαλα μπλε ματια γεματα καλοσυνη και αγαθοτητα...Μπορω να ξερω απο το ιντερνετ αν εισαι ενας απο τους δυο η καποιος τριτος? ασφαλως οχι!
Φαντασου δηλαδη πετραν , ποσο φαλτσο ειναι να επιχειρεις να κανεις διαγνωση για ψυχωσεις !
Βεβαια επειδη λειπω καποια χρονια απο την Ελλαδα δεν μου κανει καθολου εντυπωση......
Ναι σπουδασα ψυχολογια και θυμαμαι την πρωτη φορα που κατεβηκαμε σαν σωματειο σε κοινη πορεια με την τοτε ΣΒΙΕ ηρθε κοντα μου ενας μυστηριος τυπος και με ρωτησε αν ξερω να διαβαζω το φλυτζανι!
Λες πετραν να αλλαξε τιποτα εκτοτε?
18-09-2009, 18:32 #43
τετια λεγετε του να μην σταματαει να ανοιγει βλαμενα θρεντ:(
18-09-2009, 18:34 #44
Originally posted by PETRAN
Ο ενας ηταν πτεραχος εν αποστρατεια και ο μεγαλυτερος γυναικας που εχω γνωρισει στην ζωη μου!
Μεχρι την ημερα που γνωρισε στην ΕΥΠ την γυναικα του!
ο δευτερος ηταν ενας καλοσυνατος αστος γυιος βιομηχανου με οικονομικες σπουδες και μεγαλα μπλε ματια γεματα καλοσυνη και αγαθοτητα...Μπορω να ξερω απο το ιντερνετ αν εισαι ενας απο τους δυο η καποιος τριτος? ασφαλως οχι!
Φαντασου δηλαδη πετραν , ποσο φαλτσο ειναι να επιχειρεις να κανεις διαγνωση για ψυχωσεις !
Βεβαια επειδη λειπω καποια χρονια απο την Ελλαδα δεν μου κανει καθολου εντυπωση......
Ναι σπουδασα ψυχολογια και θυμαμαι την πρωτη φορα που κατεβηκαμε σαν σωματειο σε κοινη πορεια με την τοτε ΣΒΙΕ ηρθε κοντα μου ενας μυστηριος τυπος και με ρωτησε αν ξερω να διαβαζω το φλυτζανι!
Λες πετραν να αλλαξε τιποτα εκτοτε?
Τίποτα δεν άλλαξε πάνο!
Ασχολείσαι με την ψυχολογία τώρα?
18-09-2009, 18:35 #45
να φορας και ενα τσιγκινο σωβρακακι!
χαχαχαχαχαχαχα
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή