Η Ελλαδα απεκτησε ΤΟ εργαλειο επικοινωνιας - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 17 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 251
    Originally posted by Empneustns
    Originally posted by πανος12345
    τς τς τς τι επαθε ο καημενος ο αμερικανος ;) φανταζομαι την εικονα.ο καρδιοπαθης στο τραπεζι με τους αστακους και ο γιατρος να λεει,γρηγορα το ανοιχτηρι της σαμπανιας νο3 να ανοιξουμε την αρτηρια ... ;)
    αν νομιζεις οτι κανω πλακα , δεν εχεις παρα να ζητησεις να ξαναπαει ενα τουλαχιστον καναλι της κρατικης μας τηλεορασης στην Γαλλια και να ζητησουν το σχετικο ντοκυμαντερ ...
    οπως καναμε παλια που η τηλεοραση ηταν σχολειο και οχι μπορδελο για κρετινους τηλεθατες
    οοοοοοοοοοχχχχχχχχχιιιιιι ιιιιιιιιιιιιι ας αφησουμε το καναλι στη θεση του ;) αχ οι καλες παλιες εποχες,τοτε που οι ιστοσελιδες ηταν σχολειο και οχι σεξ για ελληνες και ξενους,πως καταντησαμε βρε παιδι μου ;) σαν την τηλεοραση ενα πραγμα ;) πως ειπαμε ειναι το θεμα αυτου του θρεντ;
    δεν μας τα λες καθολου καλα εμπνευστη!
    να αφησουν το σεξ οι Ελληνες και να αρχισουν τα μαστιγωματα?
    Ρε συ ? μπας και εισαι Σουνιτης?
    Η τελος παντων αυτοι οι Μουσουλμανοι που μια μερα τον χρονο για να δειξουν την πιστη τους στον Αλλαχ βγαινουν στον δρομο και μαστιγωνονται?

Senior Member
    μου αρεσει πανο που ποιανεις ολα τα νοηματα....σφιχτα ;)

Originally posted by PETRAN
    Originally posted by πανος12345
    Originally posted by PETRAN
    Πάνο you kinky boy! Ντροπή!
    γιατι το λες αυτο Πετραν ?
    μηπως ανακαλυψες το αυγο του κολομβου?

Yes το ανακάλυψα. Θα μπορέσεις να το φας?

Καλά ε, αν ασκείς και θεραπευτικό έργο πρέπει να είσαι φοβερός. Φαντάζομαι ότι εφαρμόζεις κάποιο δικό σου πρωτοποριακό μοντέλο!
    το μοντελο Megan Fox ,
    http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=232957
    εμπα και γραψε οτι ψαχνεις μια που να της μοιαζει για να βγουν 500.000 απαντησεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα μαλλον μην βαλεις λεξη για το μαστιγιο γιατι θα της χαλασεις την εκπληξη!
    χαχαχαχαχα

μου αρεσει πανο που ποιανεις ολα τα νοηματα....σφιχτα ;)
    ακολουθω απλα το ρευμα της εποχης μου εμπνευστη....
    αλλα προσεξε....δεν σημαινει οτι ξερω πως να βγουμε απο το λουκι.
    Ασχολουμαι απλα με το εργαλειο που θα μας φερει στο ιδιο τραπεζι για να φαμε τον αστακο στο μαγαζι του δικου μας!
    Χαπια παιρνω για την πιεση βλεπεις..ασχημα θα μου πεφτε αν πιουμε και καμμια ντουζινα κρασια με περισσοτερο αλκοολ απο τα φαρμακεια?

Senior Member
    κανα ψυγειο μεταχειρισμενο εχει η σελιδα;τετοιες βρισκω 800.000 ....

κανα ψυγειο μεταχειρισμενο εχει η σελιδα;τετοιες βρισκω 800.000 ....
    ψυγειο μεταχειρισμενο οταν αγοραζεις καινουργιο με 10 ευρω/μηνα?
    ρε συ εμπνευστη ! με κουφανες τωρα!
    Ξερεις ποσα θα σου παρει ο ψυκτικος για να σου βαλει μονο
    φρεον ? Μηπως τα πολλα πτυχια σας εχουν φαει τα μυαλα?
    Δωστε ρε σεις ψωμακι στον κοσμο να μην χασει την δουλια του!

εχω μια ιδεα εμπνευστη
    γραψε τα εξης
    \"Ζητηται γυναικα με μεγαλα στηθη , ωραιες καμπυλες και ομορφα ματια , πανω απο 175 υψος που να θελει να αλλαξει το ψυγειο της για να αγορασει καινουργιο!\"
    θα σου βγουν αλλες 800.000!
    ε αμα δεν της αρεσει καμμιας το μαστιγιο , μπορει να σου κανει δωρο το ψυγειο για να μην πληρωνει και τα μεταφορικα για να το πεταξει!

Senior Member
    λοιπον,πρεπει να φυγω το συνεχιζουμε αυριο ;) με γεια την ιστοσελιδα,σου ευχομαι να παει καλα,να τα κονομησεις και να εισαι παντα υψωμενος και ορθιος .... στις δυσκολιες τις ζωης να τα βγαζεις περα ;)

λοιπον,πρεπει να φυγω το συνεχιζουμε αυριο ;) με γεια την ιστοσελιδα,σου ευχομαι να παει καλα,να τα κονομησεις και να εισαι παντα υψωμενος και ορθιος .... στις δυσκολιες τις ζωης να τα βγαζεις περα ;)
    ευχαριστω εμπνευστη μου ....
    απο το στομα σου και στου δανειστη μου τα αυτια , μονο που θα ψαχνει να με βρει για καιρο στο πελατολογιο του!
    Πουλάω και αγοράζω άυλα όνειρα ανθρωπιάς, με αμοιβή την χαρά μου να σας δω ευτυχισμένους όλους...
    Και με καινουργια ψυγεια!

ενα τελευταιο...
    δεν ειναι ιστοσελιδα αλλα πλατφορμα επικοινωνιας στα Ελληνικα!
    Πορτα που μας βαζει μεσα , εκει που επρεπε ηδη να ειμασταν χρονια τωρα...
    Ποιος ομως Νεοελληνας θα δουλευε 7 μηνες χωρις ουτε ενα πακετο τσιγαρα για προκαταβολη?

Senior Member
    Πανικούλα σου τον παραχωρώ ευχαρίστως τον Πάνο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα προτιμώ τον άνδρα μου.

Senior Member
    axaxaxaxa τωρα το ειδα αυτο απαπαπαααα
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    NOMIZΩ ΠΩΣ TO ΛIΓOTEPO ΠOY ΠPEΠEI NA ΓINEI EINAI H ΠAPAΣHMOΦOPHΣH TOY ΠANOY AΠO TON ΠPOEΔPO THΣ ΔHMOKPATIAΣ ΓIA THN TEPAΣTIA ΠPOΣΦOPA TOY ΣTHN EΛΛAΔA
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Αστο καλό σου

Page 5 of 17 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast