Η Ελλαδα απεκτησε ΤΟ εργαλειο επικοινωνιας - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 251
    θα απαντήσω ταυτόχρονα και στους δυο σας , γιατί καταρχήν δεν ζήτησα τα συγχαρητήρια της φύσης οσο και αν με τιμά η ειλικρίνειά της , να δηλώνει συνεχώς και σταθερά ,ότι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις, φίλους η τον άνθρωπο με τον οποίο θα κάνεις μια ερωτική σχέση, ειναι να βγεις έξω και οχι μέσω του υπολογιστή και του διαδικτύου!
    Είναι όμως κακοήθεια εκ μέρους των άλλων, όσων ήδη έχουν εκφραστεί,
    η σκέπτονται και στο μέλλον να το κανουν , να παραγνωρίζουν ότι σήμερα το διαδίκτυο
    επιτελεί σημαντικότατη υπηρεσία τόσο στην αναζήτηση εργασίας οσο φυσικά και στην αξιολόγηση των υποψηφίων απο τους εργοδότες, όπως και στην βιομηχανία διαπροσωπικών σχέσεων , μέσω κριτηρίων αξιολόγησης και οχι μόνο μέσω φορουμ- σκιών, συχνά κακοηθειών και ερριστικών προφιλ! Η συμμετοχή μου εδώ μέσα μήνες πια , προσφέροντας καθημερινά την συμβουλή μου δωρεάν στους πάντες που θα μου την ζητήσουν, ειναι το καλυτερο που θα μπορουσα να σου πω σκια , σαν παραδειγμα ,του γιατι η Χωρα μας σημερα βιάζεται απο την αγνοια των πολλων και την εκμεταλευση των λιγων, οπως προφανως εσυ και καποιοι αλλοι εδω μεσα,που ερχεσθε μονο για να στελνετε προσωπικα φακελακια σε γιατρους και ψυχολογους διασυρωντας την ηθικη πλευρα και την αξιοκρατια που επιβαλεται για επιστημονικα σωματεια προς τα μελη τους!
    Θα επρεπε και οι συλλογοι ψυχολογων και οι ιατρικοι συλλογοι να σας το ειχαν κοψει αυτο το κακο συνηθειο αλλα που τα γραφω αυτα τωρα....
    Κλείνοντας να ξαναγραψω μονο οτι η παγκοσμια ενωση συνεργατων στην βιομηχανια των διαδικτυακων σχεσεων, καλει καθε Ελληνα που εχει ηδη ιστοσελιδα με παρομοιο κοινο
    η θελει να αποκτησει μια δικη του , εντελως δωρεαν ,
    για επαγγελματικη χρηση ,να το κανει γιατι σημερα ειναι διαθεσιμες χιλιαδες σελιδες στην Ελληνικη γλωσσα !!!!!!!

Senior Member
    TΩPA ΠOY TO EΞHΓHΣEΣ TO KATAΛABA
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    TΩPA ΠOY TO EΞHΓHΣEΣ TO KATAΛABA
    απο την αρχη οχι απλα το εξηγω , αλλα καλω καθε ελληνα ιδιοκτητη σαιτ γνωριμιων , καθε πολιτη που τον τρωει η μοναξια
    λογω πενθους , ερωτικης απογοητευσης ,ελλειψης αυτοεκτιμησης ,
    ελλειψη χρηματων ,ελλειψη γνωριμιων , ελλειψη διαθεσης για σεξ
    η εστω για μια προσωπικη κουβεντα με καποια η καποιον, να κανει χρηση και να δωσει το παρον σε μια νεα προσκληση
    για διαδικτυακη επικοινωνια ,βασισμενη στην αξιολογηση , στην κοινωνικοτητα και στην αναγκη του , η απλα την περιεργεια...
    Μην παρασυρεστε απο τον τιτλο!
    εφτιαξα ηδη νεο για οσους ενοχλουνται απο την λεξη σεξ
    Σχεσεις αγαπης...
    Αυτο τα λεει ολα....
    Ειναι αναγκη να μπορουμε να αγαπαμε πρωτα τον εαυτο μας αφου μαθουμε τα καλα καιτα κακα του και μετα τους αλλους που θα μας ανεχτουν με τα ελλατωματα μας ...

Senior Member
    1 κιλο αγαπη παρακαλω ;) τελικα πανο εβγαλες τιποτα ως τωρα η αδικα τοσος κοπος για διαφημιση;

Originally posted by Empneustns
    1 κιλο αγαπη παρακαλω ;) τελικα πανο εβγαλες τιποτα ως τωρα η αδικα τοσος κοπος για διαφημιση;
    εγω τιποτα .....εσυ?
    γράφτηκες για να δεις τον χαρακτηρα σου?
    πως σε βλέπουν αυτοί που θαθελες μια μέρα να γίνουν εραστές
    η φίλοι σου?
    έψαξες να δεις αν υπαρχουν και άλλοι με τα ίδια ενδιαφέροντα με τα δικά σου?
    έκανες καποια ομάδα για να τους βρεις?
    τι κάθεσαι?
    σου ζήτησα να με πληρώσεις κάτι για τους 7 μήνες δουλειάς τσάμπα?
    γιατι με ρωτας τι κερδισα εγω αντι να δεις τι μπορεις
    να κερδισεις εσυ?

Senior Member
    απο ενδιαφερον αν ειναι πιασαρικο να ανοιξω και εγω ενα ;)

απο ενδιαφερον αν ειναι πιασαρικο να ανοιξω και εγω ενα ;)
    γιατι περιμενεις να δεις τα στατιστικα στοιχεια αντι να πειραματιστεις απο μονος σου?
    εμπνευστης δεν αυτοαποκαλεισαι?
    εμπνευση εχεις γιαυτο και ψαχνεσαι...
    γιατι θες να σιγουρευτεις πρωτα οτι θα κερδισης?
    ξερες ποσες ωρες μου παιρνε για να σερβιρω ενα πελατη?
    γιατι νομιζεις γεμισα 2 βιβλια με καθηγητες των πανεπιστημιων?
    λες να ρωτησα καμμια χαρτοριχτρα?
    καικαλα στα αγγλικα ...στα Εβραικα ?στα κινεζικα ? στα γιαπωνεζικα? στα Κορεατικα? στα Φιλιπινεζικα?
    αν δεν δουλευα πρωτα λες ολοι αυτοι οι αριστοι των αριστων σε καθε Χωρα του πλανητη να με πληρωναν γιατι ειμαι ωραιος ?

Senior Member
    ποσες ωρες σου επαιρνε να σερβιρεις εναν πελατη;

ποσες ωρες σου επαιρνε να σερβιρεις εναν πελατη;
    οσο χρειαζοτανε για να καταλαβει τη σημαινει το \"εν οιδα οτι ουδεν οιδα\"....περναγε ενα ολοκληρο καραβι με 1500 επιβατες /αγοραστες κια εγω κραταγα ενα ζευγαρι αντε δυο...
    μονο που συχνα ηταν οι αριστοι των αριστων!
    αυτοι που δεν θα σταματησουν ποτε να μαθαινουν
    για να μπορουν να διδασκουν καθε μέρα και καλύτερα!
    μια μερα εμπνευστη .μπηκε τρεχοντας μια γυναικολογος !
    που χηριμοποιηται κατα την γνωμη σας μου λεει η μυρτια ?
    στην οξυγόνωση των πνευμονων της λεω για να σβησει τις ναρκωτικες συνεπειες απο την ζαφορα!
    βγαζει ενα μικρο κομπιουτερακι τσεπης στα ορθια μιλαμε και μου λεει....
    εγω νομιζω οτι ισως ειχε αντισυπτικη δραση για τα μικροβια που μπορει να υπηρχαν στην ζαφορα καινα μολυναν την μητρα μου λεει ! ποσο κανει αυτο το βραχιολι? 1500 δολαρια της λεω
    Το παιρνω μου λεει! και μου δινει την καρτα της φωναζοντας γρηγορα γιατι θα χασω το καραβι!
    τρελοκομειο σκετο μιλαμε εμπνευστη!
    αντι για κραχτη ειχα στην πορτα ενα γατο !
    πραγματικο γατο !
    ηρθε μετα απο 15 χρονια ο Λαλαουνης και αρχισε να γκρεμιζει την εισοδο , να ανοιγει τον χωρο απο πισω κλπ...

Senior Member
    σπαρτιατικη απαντηση,μπραβο ;)

σπαρτιατικη απαντηση,μπραβο ;)
    δεν ειμαι σπαρτιατης εμπνευστη!
    αγαπαω πιο πολυ τα αναπηρα απο τα φυσιολογικα παιδια και αν εριχνα καποιους στον κεαδα, θα ηταν την εξουσια που ηθελε να κανει οικονομια για να αγοραζουν οπλα με τα λεφτα τους!
    Αλλωστε ειμαι Μεσηνιος στην καταγωγη!

Senior Member
    σπαρτιατικη λεγεται η συνεπτυγμενη απαντηση,η μεστη,η περιεκτικη ....

σπαρτιατικη λεγεται η συνεπτυγμενη απαντηση,η μεστη,η περιεκτικη ....
    σύμφωνοι.... ξεχασα να σου γραψω επισης οτι λατρευα παντα την ιδεα το νομισμα να ειναι τοσο βαρυ και μεγαλο , που να μην μπορεις καν να το σηκωσεις....ο Κεαδας βασικα, με χαλαγε παντα στους Σπαρτιατες....Οι Δωριείς ειναι πολυ σκληρος λαος , παραδειγμα αυτοελεγχου σιγουρα , αλλα εγω ημουν παντα ρινεγκεφαλικος τυπος! Βλεπω, ακουω, αισθανομαι , με την ψυχη μου και οχι με τα αισθητηρια οργανα εμπνευστη...

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    αλλα εγω ημουν παντα ρινεγκεφαλικος τυπος! Βλεπω, ακουω, αισθανομαι , με την ψυχη μου και οχι με τα αισθητηρια οργανα εμπνευστη...
    και με την μυτη ;) και ξερεις τι λενε για τις μεγαλες μυτες ;)

Senior Member
    Ενημερωτικά πάντα.. Στον Καιάδα δεν έριχναν ανάπηρα βρέφη αλλα ενήλικες εγκληματίες καταδικασμένους σε θάνατο και αιχμάλωτους πολέμου... Ισως τώρα θα σου ήταν πιο εύκολο να αναθεωρήσεις τη στάση σου απέναντι στο \"λακωνίζειν\".. (οχι πως πιστευω οτι θα επρεπε)

Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast