ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 167
    Senior Member
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    Έλα μου ντε...λέω να δώσω τελευταία ευκαιρια την κυριακη...θα παω στη περιοχη του,θα του πω,ειμαι εδω,πινω τον καφε μου αν θες ελα..αν οχι δεν πειραζει ...καλη ζωη
    Εντάξει, αλλά αυτή θα είναι η τελευταία ευκαιρία, οκ; Και δεν του πεις αυτό θα του πεις "Είμαι στην περιοχή σου για καφέ. Θα έρθεις; Τελευταία ευκαιρία. Αλλιώς με έχασες"

Ε, όχι θα του πω,πως ειμαι στη περιοχή του για να μην μου βρει δικαιολογίες...αλλα ναι τελευταια δεν έχει...δηλαδή τσάμπα η ψυχοθεραπεία χαχαχαχα..αν είναι να ξανακάνω τα ίδια

Senior Member
    Θα ακουστω 15χρονο....αλλα φαινόταν εξαίρεση....χαχαχα
    Φαινόταν η εξαίρεση και πάλι έπεσες πάνω στο ακατάλληλο άτομο χα χα
    Μα βρε πώς το δέχτηκες να σου λέει ότι θα βρεθείτε μέσα Σεπτέμβρη; Δηλαδή δεν το χωράει το μυαλό μου. Τόσο πολύ σου άρεσε που δέχτηκες τα πάντα;
    Εγωισμό δεν έχεις να πεις τι μου λέει ο ηλίθιος από Αυγουστο Σεπτέμβρη δηλαδή wtf?
    Δεν βρίσκω καλύτερο αγοράκι να ασχοληθώ;

Senior Member
    Βάλε σε εφαρμογή ό,τι έχεις μάθει από την ψυχοθεραπεία και ξαπόστειλε τον. Αλήθεια στο λέω δεν αξίζει. Κάνε το καλύτερο για τον εαυτό σου.

Senior Member
    Εχουμε μιλησει και φωτογραφιες εχουμε ανταλλαξει...το κουλο ξερεις ποιο ειναι...την ημερα που τον μπλόκαρα επιτηδες να δω τι θα κάνει οταν του είπα δεν γίνεται να μην εχεις χρόνο έστω για ενα καφε...ηξερε το προγραμμα μου και την περιοη που μενβ και πηγε και μου αφησε λουλουδια και ενα γλειφιτζουρι και μου ειπε πως και καλα δεν μπορουσε να με περιμενει αλλο ενω ειχα πει πως ηταν δυσκολη μερα στο γραφειο και τωρα μου το κοπαναει ενω δεν ειχαμε πει πως θα βρεθουμε τη συγκεκριμενη μερα...επεσα στη παγιδα πηγα στη περιοχη που μενει...μου εριξε ακυρο και μου ειπε θα βρεθουμε οπως ειπαμε μεσα σεπτεμβρη...ο ψυχολογος μου,μου λεει να μην ασχοληθω αλλο...αλλα τα υπολλειματα της συνεξαρτησης μου,με τραβουν εκει,ειναι ωραιος τυπος ομως δεν λεει φαμφαρες..και το κυριοτερο που με γοητευσε ειναι στην μεχρι τωρα επικοινωνια μας...ειπε κατι που συνηθιζω να λεω και εγω..πως το μεγαλυτερο προβλημα ολων των σχεσεων ειναι ποιος θα καταπατησει το δικαιωμα του αλλου..και νομιζω μου δειχνει πως εχει κανει δουλιτσα με τον εαυτο του
    Δεν δειχνει μονο οτι εχει κανει δουλιτσα με τον εαυτο του. Ειναι και ενδειξη οτι ισως την περισσοτερη δουλιτσα που χρειαζεται, δεν την εχει κανει ή δεν μπορει να την κανει....
    Εμενα παντως, η μεχρι εδω περιγραφη μου θυμιζει αρχη απο ενα πολυ ωραιο θριλερ που μπορω να γραψω...
    Εγω θα σπομακρυνομουν..

Υ.γ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι μπορει να βρει χρονο οσο απασχολημενος και να ειναι. Αλλο πραγμα παιζρι. Εισαι σιγουρη οτι θες να το βρεις; μπελα γυρευεις;

Θα σου πω...ειμαι 31 και έχω φάει αρκετές σφαλιάρες στο κομμάτι σχέση...αυτος πραγματικα αν εξαιρέσεις αυτο το κρυψίνους φαινεται δουλεμενος ...δεν ξέρω θα δουμε..απλά τον γουστάρω και εξωτερικα ειναι ο τύπος μου και επικοινωνουμε..τλπ...θα ενημερώσω την Κυριακη..σε ευχαριστω για τον χρονο σου..παω να βγάλω τα αστερια μου βόλτα....καλη συνεχεια HarleyQuinn

Senior Member
    Καλή συνέχεια Τσακάλι. Περιμένουμε νέα σου και καλά νέα!

Senior Member
    Η έχει κάποιο θέμα το οποίο θα το διαπιστώσεις από κοντά, η απλά περνάει την ώρα του και δεν έχει σκοπό να σε συναντήσει.

Η Κυριακή έγινε Σάββατο και το conclusion ειναι πως ειναι κάπως χαμένος στον κοσμο του...ήταν 10χρόνια έξω γυριε στον κορωνοιο παθαίνει κρίσεις πανικου και δεν εχει σταθερη δουλεια...αυτη τη περιοδο κανει δυο δουλειες για αυτο δεν εχει χρονο..επισης μου ειπε πως δεν περιμενε να ερθω στη ζωη του κτλ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ...το ενστικτο μου...κατι μου λεει...πως μου κρυβει...και επειδη την τελευταια φορα που δεν το ακουσα κατεληξα στο νοσοκομειο νομιζω δεν θα ασχοληθω αλλο...θα κοιταξω τις εκπτωσεις και καμια προσφορα για γυμναστηριο-πισινα χαχαχα

Senior Member
    Θυμάσαι που στο έγραψα στην αρχή ότι μπορεί να έχει αγχώδη διαταραχή :Ρ Κι εμένα μου φαίνεται σαν κάτι να σου κρύβει, σαν να έχει περίεργο παρελθόν κλπ.
    Γενικά φαίνεται ότι περνάει μια δύσκολη περίοδο ζωής που δεν γίνεται να σε βάλει κι εσένα μέσα. Και γιατί να μπεις στην ζωή του; Για να ταλαιπωρηθείς;
    Ασ'το Τσακάλι μου. ΆΚου το ένστικτο σου και πήγαινε στην πισινούλα σου.
    Last edited by HarleyQuinn; 18-08-2024 at 07:40.

Banned
    Γνώρισα μια φριτεζα , στον Κωτσόβολο , μου είπαν θα την στείλουν σε κάνα 2μηνο γιατί δεν είχε στοκ η αποθήκη . Τελικά ερωτεύθηκα έναν ατμόμαγειρα,που θεωρώ ότι θα πάει καλά μαζί του

χαχα..δεν το πιανω το χιουμορ...εξηγησε μου..ενταξει ειμαι βλαμμενο..εμπαζε απο την αρχη

ενταξει ηταν αρκετα περιεργος...καλο παιδι καπως νευρικο ...τεσπα...τι να πω...νομιζω πως για να γνωρισεις ανθρωπο σημερα...που να ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.. με τα συν του και τα πλην που να τα διαχειριζεται ομως χωρις να σε κανει σακο του μποξ ειναι ακατορθωτο

Senior Member
    Το λέω κι εδώ τα κορίτσια με τα μαύρα παντόφλες η μπλούζες είναι εξαιρετικά πλάσματα να ξέρετε

Banned
    χαχα..δεν το πιανω το χιουμορ...εξηγησε μου..ενταξει ειμαι βλαμμενο..εμπαζε απο την αρχη
    Πίνουμε κάτι κοκτειλαρες τώρα εδώ στο μπιτς μπαρ και δίπλα μου κάτι μπικίνι σούπερ με το κινητό στο χέρι κάνουν σκρολινγκ και μιλάνε για διαδυκτικους γκόμενους , στορυ φουλ και λικέ ... απέναντι κάτι αντρακια κάνουν λικέ και χαζογελανε ...χαχα και χουχου και χιχι ...τελικά εσείς οι νεολαίοι άμα δεν έχει τικ τοκ ο άλλος και δεν ανεβαζει γάτες και σκύλους δεν σεξουλιαζει στην σημερινή εποχή ...του ψυχιάτρου δλδ .

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast