Results 31 to 45 of 167
Thread: ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ
-
19-08-2024, 04:43 #31
Tziovani...καλημερα και καλη εβδομαδα...σεξουλιαζει..μαθ� �ινω καινουργιες λεξεις...συγγνωμη που θα σε απογοητευσω αλλα ανηκω στο μικρο ποσοστο που δεν εχω social ουτε για να χαζευω..ουτε να το παιζω χαζογκομενα εθελοντρια σε οργανωσεις...προτιμω να ανεβαινω κορυφες οταν εχω χρονο και οχι να γινομαι βιτρινα γκομενα με τρεσες και νυχι νυχτεριδα για να με χαζευουν οι απεναντι..ανηκω σε αυτες που περιμενουν τον κυνηγο χωρις η πρωτη ερωτηση να ειναι δωσε μου το insta...o τυπος που γνωρισα ηταν σε site γνωριμιων που δοκιμασα για πρωτη φορα γιατι απειχα γενικοτερα με φλερτ και γνωριμιες και το θαρρος μου αυτη τη περιοδο μεχρι εκει πηγε μ αλλα και αυτο μια μικρογραφια της κοινωνιας ειναι...μην τα τσουβαλιαζεις ολα....δεν μοιραζεται ετσι η σοφια
- 19-08-2024, 11:51 #32
τον τέσταρα και τον μπλόκαρα για μια μερα και έγινε αλλος ανθρωπος του τύπου...σε εχω αναγκη και το γνωστό ποίημα της χειριστικότητας...το θέμα ειναι..πως μέσα μου χτυπούν red flags
εχεις ιδρυματοποιηθει ηδη , οταν αφηνεις την οποιαδηποτε επιθυμια γνωριμιας μεσω διαδικτυου . μας γραφεις οτι εχεις μια << επικοινωνια >> που για μενα προσωπικα δεν υπαρχει καμια μορφης επικοινωνια μεσω μιας οθονης , αντε για κεναν webinar , μιτινγκ κλπ . , μπηκες σε ενα site γνωριμιων για να καλυψεις καποια αναγκη και φυσικα γινεται η εξανιδικευση μεσα απο μια πλαστικοποιημενη κανονικοτητα . δυο μηνες επικοινωνιας γουατ εβερ . το προβληματακι βασικα δεν ειναι αυτος , το προβληματακι εισαι εσυ η ιδια που μεσω μιας ασφαλειας 4χ4 προσπαθεις να γνωρισεις κοσμο . μας γραφεις οτι εχεις χομπυ τα outdoor , που το κυριαρχο στοιχειο ειναι η επαφη με την ΦΥΣΗ , δλδ με απλα λογια εκτος κομφορτ ζοουν διασκεδαση , κορυφες κλπ ( ειμαι σε αυτο το χομπυ πολλα χρονια και ξερω ) οπως επισης ξερω οτι πολλοι wannabe φυσιολατρες πανε για το στορυ , και οχι για το ΣΤΟΡΥ ....οποτε πρωτα βρες τα με τον εαυτο σου και θα βρεθει η καταλληλη σχεση που θα μοιραζεσαι τα ιδια και καλυτερα , και οχι να περιμενεις ενα γκλιν στην οθονη να επικοινωνησεις ,να φλεταρτεις , να γινεις αποδεκτη με μερικες καρδουλες , λικε και γενικα τα περιφημα ΟΥΑΟΥ ....εχω γνωρισει τοσο κοσμο και μαζι με αυτους και τις ανασφαλειες τους ....πηγαινε οπου σε παει το μονοπατι και θα βρεθεις το ξεφωτο ....(
19-08-2024, 13:36 #33
Κακως που μπηκα στη διαδικασια να απαντησω σε εναν ξερολα....που τα ξερει ολα χωρις να ξερει τιποτα και ειδικα ανθρωπους...δεν ανεβαινω βουνα για τα στορυ..το κανω απο μικρη με τον πατερα μου ..τιμη μου που επεσε η σοφια σου επανω μου..δεν μου αρεσουν τα ξεφωτα...ειναι μονο για ξεκουραση...στη κορυφη..στις αγονες πετρες και το ανοξειδωτο τοπιο.. καταλαβαινεις την υπερβαση και την προσπαθεια ...ξερεις εσυ.. ΑΦΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ αν και απο την περιγραφη σου μαλλον στο soft hiking εισαι για τα γκομενακια.. αφου εχεις τετοια εικονα...τεσπα...δεν θα μαυρισω την ενεργεια μου...καλα κρυα μπανια τα εχεις πολυ αναγκη οπως φαινεται...δεν ειναι ολα μο@@ι και πο@@σος..πηγαινε ΦΑΡΑΣΙΝΟ-ΦΡΑΚΤΟ και παρτο ευθεια μολις φτασεις στον κεντρικο χωματοδρομο θα βγεις στους καταρρακτες του κρουσοβου..δεν ειναι πολυ in δεν θα βρεις χαζογκομενες αυτες πανε μονο ολυμπο...αλλα θα κουνηθει ο εγκφαλος σου στο κρυο νερο...
19-08-2024, 18:52 #34
Υπάρχει μια μέθοδος που ονομάζεται...μαιευτική ...χωρίς να σε ξέρω πρώτον πρέπει να κοιτάξεις την διαχείριση θυμού . Προφανεστατα την κτητικότητα και επίσης να διαχειριστείς την κοινωνικοποίηση . Αυτά τα μπλοκ και τεστ και ο θυμός θέλει πολύ διερεύνηση....τα χόμπυ τα κάνω γιατί τα γουστάρω και όχι για να αδειάσει το μυαλό μου η' να βρω το νόημα της ζωής στην φύση ....
Τώρα πως ερωτεύεσαι μια οθόνη και μερικές φώτο ας το κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος ....
19-08-2024, 19:05 #35
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ να εγραψα πως ερωτευτηκα...γουσταρα..εγρα� �α για τα υπολοιπα δεν θα γραψω...θα κρινει για ολα ο πραγματικος κριτης που σιγουρα δεν εισαι εσυ..καλη συνεχεια
19-08-2024, 21:54 #36
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Last edited by Aeon; 20-08-2024 at 12:44.
20-08-2024, 06:34 #37
Καλημερα,αρχιζω και καταλαβαινω πως εισαι καυστικος πανω απο τον μεσo ορο...ναι ειμαι εγωιστρια και φοβαμαι...αυτα τα δυο πανε μαζι..αλλα ειμαι σε καλο δρομο...η ιστορια μου λοιπον...γνωριστηκα με εναν τυπο σε νησι και οχι σε site..o οσορροπημενος τυπος που ξερει τι θελει στη ζωη του...τλπ..ξεκινησε η σχεση...αυτος σπουδαζε ιατρικη υποθετω σπουδαζει ακομα και εκανε παραλληλα ιδιαιτερα για extra germanika...ξεκινησαμε συγκατοικηση να μοιραζομαστε εξοδα αποφασισαμε πως θελουμε να προχωρησουμε συνειδητα ....και η κεραμυδα ηρθε οταν εμεινα εγκυος συνειδητα ξαναλεω...και ελαβα τηλ απο την αδερφη οταν ανακοινωσαμε οτι προχωραμε..πως ο τυπος που δεν ξερω τι μυαλο ειχα τοτε και δεν ειχα δει...ειχε συλληφθει για σεξουαλικη παρενοχληση σε 9 χρονο αγορακι του εκανε ιδιαιτερα εκανε 4 χρονια φυλακη και ηταν εξω με αναστολη για αυτο ειχε αργησει να τελειωσει και σπουδες οταν τον γνωρισα ηταν 33
Last edited by TSAKALI APO TA_LIDL; 20-08-2024 at 07:39.
20-08-2024, 06:41 #38
Τοτε ημουν οριακα στο σταδιο της κυησης να κανω διακοπη...εκανα πηγα μονη μου δεν ειπα τιποτα σε κανεναν..εκεινος μου ορκιζοταν οτι ναι και καλα το εκανε αλλα εχει αλλαξει...τλπ..κλειστηκα κανα 2 μηνο στο σπιτι με πηραν χαμπαρι..ο πατερας μου οτι κατι τρεχει...ηρθε του τα ειπα...και ετσι πηγα ψυχολογο οι λεπτομερειες ειναι πολλες για το πως το χειριστηκε ο τυπος γιατι ντρεπομουν να πω οτι ημουν με εναν παιδεραστη 3 χρονια και δεν ειχα καταλαβει τιποτα και απλα ειπα οτι το μετανιωσα...ο κυκλος μου δεν ξερει τιποτα δεν ξερω αν θα το πω ποτε..επιασα πατο...αυτα
20-08-2024, 09:38 #39
Καλημέρα Τσακάλι. Λυπάμαι για αυτά που έχεις περάσει. Ελπίζω να είσαι σε καλό δρόμο και να έχεις γιατρέψει κάπως τις πληγές σου.
Όσο για την εξομολόγηση σου δεν χρειαζόταν να την κάνεις για να αποδείξεις τίποτα! Επειδή σου έβγαλε ψυχογράφημα το κάθε λαϊκό ψώνιο που δεν σε ξέρει πίσω από μια οθόνη που ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν υπάρχει επικοινωνία και δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα, άρα είναι και φαύλος δηλαδή. Μην ξανά πάρεις σοβαρά ό,τι σου γράφουν και δεν χρειάζεται να αποδεικνύεις τίποτε σε κανέναν και ειδικά σε επιθετικά μέλη χωρίς λόγο και αιτία επειδή έτσι νιώθουν ότι κάποιοι είναι και μάλλον τους θίγει όταν διαβάζουν για απορρίψεις -που ποιος να ξέρει πόσες έχουν φάει για να αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο. Και δεν είναι καυστικός, νταλίκα είναι έτσι όπως γράφει. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.Last edited by HarleyQuinn; 20-08-2024 at 09:55.
20-08-2024, 11:34 #40
20-08-2024, 13:42 #41
Θα μας μάθει ο Κουίν της Χάρλεϋ πως θα εκφραζομαστε . Άκου φεμινο φασιστακι εκφραζομαι όπως θέλω δεν θα μου μάθεις εσύ τρόπο γραφής και σκέψης . Το νταλίκα στο επιστρέφω και κοίταξε εσύ να δεις τι κάνεις με τα θέματα σου και το οργανωμένο παθητικό λόγο σου . Άνοιξε καμία κάμερα και κοινωνικοποίησου από την πλαστικότητα της ψευδαίσθησης μια ψυχολογικής κενότητας . Σαφέστατα ο λόγος μου είναι καυστικος και ντιρεκτ , δεν παίρνω 50ρικα να λέω χαζομαρουλες στο ανακλυνδρο . Ούτε στηρίζω την σκέψη μου στην ουχί βιβλιογραφία. Εξάλλου οι επιστήμες μάθε είναι παρατήρηση , έλεγχος και συμπέρασμα . Και όσο για την απόρριψη , είμαι τρελός γκόμενος με περγαμηνές που σαφέστατα έχω απορριφθεί γιατί απλά δεν μπορούμε όλοι να αρέσουμε σε όλους ...το οποίο φυσικά είναι αμφίδρομο έχω απορρίψει και εγώ , γιατί απλά όπως κάποια δεν ήθελε να της τον χώσω , έτσι και σε κάποιες άλλες δεν ήθελα να τον χώσω ...by the way εσύ που ξέρεις από νταλίκες και καυστικους για πες μας για τους γκόμενους που είναι γλυκομιλητοι , κοινωνικά αποδεκτοι μένουν έκπληκτοι με την φοβερή συμπεριφορά μέσω κάμερας η' όχι και μετά βγαίνει μάπα το καρπούζι ....αχχχχχ δεν ήταν από που έδειχνε ...αχχχχχχχχ ήταν διαφορετικός τελικά .... Teach me ! ΜΟΡΦΩΣΕ ΜΕ
20-08-2024, 13:56 #42
Καλο μεσημερι ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ειμαι λιγες μερες στο site μπηκα απο το λιγο που διαβασα ως επισκεπτης γιατι καταλαβα πως εδω μεσα μπορουμε να πουμε πολλα χωρις να νιωθουμε οτι θα κριθουμε αλλα οτι θα μας μιλησει καποιος να μας πει κατι που εμεις ισως δεν εχουμε σκεφτει χωρις κατινιες...αυτα..χθες ξεφυγα αρκετα μεεναν αλλο εδω μεσα που εκανα αναφορα...αυτα..δεν ειμαι εδω για να αποδειξω τιποτα ειμαι για να ακουω και να με ακουνε χωρις κριτικη...αυτο..κατα τα αλλα εφτιαξα απιστευτο κοτοπουλο φουρνου ελευθερας βοσκης και θα φαω μπροκολο συνοδευτικο...
20-08-2024, 13:58 #43
20-08-2024, 14:04 #44
Ναι...ειναι καλος υδατανθρακας το μπροκολο...ξεφυγα λιγο στις διακοπες χαχαχα οποτε πρεπει να μαζευτω πηρα 3,5 κιλα...ακουγεται χαζο αλλα σε εμενα φαινεται
20-08-2024, 14:04 #45
Μάλιστα , οπότε για αυτό και τα safe κλαμπ γνωριμιών διαδικτύου (fake) που σαφέστατα όπως εσύ άρα και ο 3μηνος κουβαλάει κάποια άσχημη εμπειρία ...όπως σου είπα από την αρχή το θεματακι είσαι εσύ και όχι αυτός . Εσύ πρέπει να λύσεις αυτό που κουβαλάς και κανένας ψυχολόγος ...οι ψυχολόγοι σε πάνε σε ένα σημείο και σου λένε την πεπατημένη ...αυτό , εκείνο , το άλλο ...άντε και κανένα χάπι ανάλογα την φάση και έξω από το γραφείο. Μιλάμε για ψυχολόγους και όχι για ψυχιάτρους ,δλδ κλινική κατάσταση . Οπότε επειδή όλοι δεν γεννηθακαμε σε έναν ιδεατό κόσμο ...άλλους τους παίρνει από κάτω και άλλους τους κάνει πιο δυνατούς .....διαλέγεις . Τώρα για την πρώην σχέση με τον παιδερα όπως λές ...υπάρχει και η Δ.Δ. άποψη που λέει ...εσύ διεκοψες μια κύηση για κάτι άσχημο που έκανε κάποτε ένας άλλος ...εδώ σε θέλω μάστορα όσο και εγωιστρια να είσαι .....τους λόγους και την απόφαση την πήρες εσύ....και όπως λέμε η οριακή απόφαση και οριακή επιλογή οδηγεί το μέλλον ...γιατί όπως και να το κάνουμε υπάρχει και το butterfly effect...