ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 12 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 167

Lightbulb ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Καλησπέρα,χρειάζομαι την άποψη σας γιατί η σιωπή δεν με βοηθά,γνώρισα έναν τύπο,μέσω διαδικτύου,μιλάμε δυο μήνες τώρα....υποτίθεται θα βρεθούμε μέσα σεπτεμβρίου γιατί έχει πολλές ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ και διάβασμα και αναρωτιέμαι..με κάποιον που λες πως νιώθεις τόσα συναισθήματα,δεν μπορεις να βρεις...ένα απόγευμα...λίγο χρόνο..δεν ξερω τι παίζει με τον τύπο...τον τέσταρα και τον μπλόκαρα για μια μερα και έγινε αλλος ανθρωπος του τύπου...σε εχω αναγκη και το γνωστό ποίημα της χειριστικότητας...το θέμα ειναι..πως μέσα μου χτυπούν red flags αλλά βλέπω έναν τύπο που δεν θελει να καταπατήσει δικαιώματα..χρόνο θέλει..το γιατι δεν ξέρω

Senior Member
    Έχετε μιλήσει με κάμερα;

Senior Member
    Καλά ας γράψω εγώ από βαρεμάρα τα δικά μου... Αν έχετε μιλήσει με κάμερα τότε ίσως έχει κάποια αγχώδη διαταραχή την οποία προσπαθεί να ξεπεράσει για να σε συναντήσει ή το χειρότερο σενάριο, έχει άλλη σχέση και περιμένει να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να την χωρίσει και μετά να προχωρήσει σε γνωριμία μαζί σου.

Αν δεν έχετε μιλήσει με κάμερα -και γιατί το λέω- ίσως έχει κάποια προβλήματα εμφάνισης, πχ περιττά κιλά που θέλει να χάσει, ακμή, κάποια ιδιοτροπία και πιστεύει ότι μέχρι τον Σεπτέμβρη θα την έχει δουλέψει και τότε θα μπορεί να συναντηθεί μαζί σου.

Εχουμε μιλησει και φωτογραφιες εχουμε ανταλλαξει...το κουλο ξερεις ποιο ειναι...την ημερα που τον μπλόκαρα επιτηδες να δω τι θα κάνει οταν του είπα δεν γίνεται να μην εχεις χρόνο έστω για ενα καφε...ηξερε το προγραμμα μου και την περιοη που μενβ και πηγε και μου αφησε λουλουδια και ενα γλειφιτζουρι και μου ειπε πως και καλα δεν μπορουσε να με περιμενει αλλο ενω ειχα πει πως ηταν δυσκολη μερα στο γραφειο και τωρα μου το κοπαναει ενω δεν ειχαμε πει πως θα βρεθουμε τη συγκεκριμενη μερα...επεσα στη παγιδα πηγα στη περιοχη που μενει...μου εριξε ακυρο και μου ειπε θα βρεθουμε οπως ειπαμε μεσα σεπτεμβρη...ο ψυχολογος μου,μου λεει να μην ασχοληθω αλλο...αλλα τα υπολλειματα της συνεξαρτησης μου,με τραβουν εκει,ειναι ωραιος τυπος ομως δεν λεει φαμφαρες..και το κυριοτερο που με γοητευσε ειναι στην μεχρι τωρα επικοινωνια μας...ειπε κατι που συνηθιζω να λεω και εγω..πως το μεγαλυτερο προβλημα ολων των σχεσεων ειναι ποιος θα καταπατησει το δικαιωμα του αλλου..και νομιζω μου δειχνει πως εχει κανει δουλιτσα με τον εαυτο του

Επίσης να προσθέσω πως είχε επτά χρόνια σχέση ...έχει μιλήσει αρκετά για αυτο μεγαλη κόκκινη σημαία το ξερω...αλλά νομίζω τα έλεγε ως προειδοποιηση ..ειλικρινα δεν ξερω...μπαινουμε στη διαδικασια να δουλεψουμε με τους εαυτους μας...τα δηλωνουμε τι θελουμε..ξεκάθαρα χωρις δράματα και εισπράττω αδιαφορία να πω..σε θέλω και δεν σε θέλω δεν ξερω πως να το ονομάσω

Senior Member
    Εσύ γιατί επενδύεις τόσο πολύ σε αυτόν αφού μόνο 2 μήνες τον ξέρεις. Γιατί δεν του δίνεις πόδι παρά τον περιμένεις τον Σεπτέμβρη; Κι αν σου κρύβει όπως σου είπα μια σχέση που περιμένει να την τελειώσει τότε;
    Κατά την γνώμη μου έπρεπε ήδη να τον είχες παρατήσει αφού σου βάζει χρονικά όρια και σε εξουσιάζει πριν καν κάνετε κάποια σχέση.

Senior Member
    Αν σε ήθελε πραγματικά για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους τότε θα είχε βγει ήδη μαζί σου.
    Καμία δουλειά και κανένας δεν θα τον εμπόδιζε να σε δει 3 ώρες. Έστω κι αν ήταν το ραντεβού στις 2 το βράδυ.

Εχεις δικιο...μου βγαίνει η συνεξαρτηση

Senior Member
    Τι εννοείς με τον όρο συνεξάρτηση; Παίρνει ναρκωτικά; Ή το εννοείς ψυχολογικά κάπως αλλιώς;
    Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω αυτόν τον όρο.

Δεν καταλαβαίνω..τι θελουν τελικά οι άντρες...και όταν είσαι ξεκάθαρη μαζί τους πως δεν θέλεις χορηγό ή πατέρα προστάτη αλλά καποιον να ειστε μαζι επειδή γουσταρετε...επειδή θέλετε να εξελιχθείτε χωρίς ανταγωνισμό...όταν ερχεται η ωρα τα λογια να γινουν πραξη κοβουν λασπη..τι να πω...με γάτες και σκυλια και ορειβασια μεχρι να πάθω αθροιτικα χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    δεν λεει φαμφαρες.
    Κι όμως φανφάρες σου λέει. Τι πάει να πει έχει πολλές υποχρεωσεις και διάβασμα και γι' αυτό δεν μπορεί να ξεκλέψει ΜΙΑ μέρα να βρεθείτε;
    Κι ο Βέγγος να ήταν, θα τα κατάφερνε.

Εννοώ μου βγαινει trigger να τον δικαιολογήσω...οπως εκανα στο παρελθον με αλλες σχεσεις...αλλα μεσα απο την ψυχοθεραπεια εμαθα πως ειχα θεματα συνεξαρτησης ψυχολογικα εννοω,συνδεομουν με ακαταλληλους γιατι μου θυμιζαν τοξικες συμπεριφορες και μου ηταν οικειο το μοτιβο....ενω δεν θα επρεπε απο την στιγμη που ειμαι ξεκαθαρη ενω εκεινος βρισκει δικαιολογιες

Senior Member
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    Δεν καταλαβαίνω..τι θελουν τελικά οι άντρες...και όταν είσαι ξεκάθαρη μαζί τους πως δεν θέλεις χορηγό ή πατέρα προστάτη αλλά καποιον να ειστε μαζι επειδή γουσταρετε...επειδή θέλετε να εξελιχθείτε χωρίς ανταγωνισμό...όταν ερχεται η ωρα τα λογια να γινουν πραξη κοβουν λασπη..τι να πω...με γάτες και σκυλια και ορειβασια μεχρι να πάθω αθροιτικα χαχαχα
    Σίγουρα καλύτερα ρε κοπελιά και όχι με αυτόν που πήγες και βρήκες, να σε εξουσιάζει, να σου βάζει όρους, να μην θέλει να σε συναντήσει εδώ και τώρα.....Δηλαδή τι κάθεσαι και ασχολείσαι μαζί του!
    Πόδι και πας για άλλα ξεκάθαρα και ωραία πράγματα!

Έλα μου ντε...λέω να δώσω τελευταία ευκαιρια την κυριακη...θα παω στη περιοχη του,θα του πω,ειμαι εδω,πινω τον καφε μου αν θες ελα..αν οχι δεν πειραζει ...καλη ζωη

Θα ακουστω 15χρονο....αλλα φαινόταν εξαίρεση....χαχαχα

Page 1 of 12 12311 ... LastLast