ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 167
    Senior Member
    Άρα δεν είσαι κτηνίατρος? Επειδή σε εμένα έδινες συμβουλές για τον σκύλο μου. Άλλο να λες την γνώμη σου ως απλό μέλος και άλλο να αναφέρεις ότι είσαι γιατρός. Μιλάμε για μια ζωή (αθώα) που εξαρτάται από εμένα.

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Άρα δεν είσαι κτηνίατρος? Επειδή σε εμένα έδινες συμβουλές για τον σκύλο μου. Άλλο να λες την γνώμη σου ως απλό μέλος και άλλο να αναφέρεις ότι είσαι γιατρός. Μιλάμε για μια ζωή (αθώα) που εξαρτάται από εμένα.
    Tι...φυσικα και ειμαι!!Που συμπερανες απο αυτα που εγραψα οτι δεν ειμαι..συγγνωμη γιατι θα χασουμε λιγο την μπαλα εδω περα...το να λες κατι που δεν εισαι οπουδηποτε ποσο μαλλον στο internet διωκεται ποινικα ΠΛΕΟΝ...!!!Λοιπον ο λογος που πηρα θεση ηταν επειδη διαβασα τι αντιμετωπιζεις και ακουσα κορτιζονη που δυστυχως η πλειοψηφια δινει κορτιζονη και αντιβιωσεις που τους εχουν μεινει χωρις να εχουν μιλησει με τον κτηνιατρο πραγμα που ειναι τερμα τοξικο για τον οργανισμο τους να δινεις φαρμακα χωρις να τα χρειαζεται!!Αυτα..για ενα γκομενικο θεμα μπηκα εδω μεσα και για τα θεματα που εχω να λυσω και με τρωνε γιατι δεν τα εχω επικοινωνησει στον κυκλο μου και φτασαμε να απολογουμαι okay...

Senior Member
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    Ti...φυσικα και ειμαι!!Που συμπερανες απο αυτα που εγραψα οτι δεν ειμαι..δυγγνωμη γιατι θα χασουμε λιγο την μπαλα εδω περα...το να λες κατι που δεν εισαι οπουδηποτε ποσο μαλλον στο internet διωκεται ποινικα ΠΛΕΟΝ...!!!Λοιπον ο λογος που πηρα θεση ηταν επειδη διαβασα τι αντιμετωπιζεις και ακπυσα κορτιζονη και συατυχως η πλειοψηφια δινει κορτιζονη και αντιβιωσεις που τους εχουν μεινει χωρις να εχουν μιλησει με τον κτηνιατρο πραγμα που ειναι τερμα τοξικο για τον οργανισμο τους να δινεις φαρμακα χωρις να τα χρειαζεται!!Αυτα..για ενα γκομενικο θεμα μπηκα εδω μεσα και για τα θεματα που εχω να λυσω και με τρωνε γιατι δεν τα εχω επικοινωνησει στον κυκλο μου και φτασαμε να απολογουμαι okay...
    Το θέμα εδώ είναι αν είσαι παλιό μέλος με καινούργιο νικναμε που αναφέρει ότι είναι γιατρός και δίνει συμβουλές.. Άλλο να πεις ότι είσαι ζωγράφος και δίνεις συμβουλές για το πως θα ζωγραφίσω και άλλο να δίνεις συμβουλές για τόσο σοβαρά θέματα. Ε αν είσαι παλιό μέλος, θα ήθελα να μάθω ποιο είσαι.

Το θέμα εδώ είναι αν είσαι παλιό μέλος με καινούργιο νικναμε που αναφέρει ότι είναι γιατρός και δίνει συμβουλές.. Άλλο να πεις ότι είσαι ζωγράφος και δίνεις συμβουλές για το πως θα ζωγραφίσω τη Μόνα Λίζα και άλλο να δίνεις συμβουλές για τόσο σοβαρά θέματα. Ε αν είσαι παλιό μέλος, θα ήθελα να μάθω ποιο είσαι.
    Δεν ειμαι παλιο μελος!!Μου πεταχτηκε διαφημιση και βρηκα το forum μεσα απο το site για βιβλια ψυχολογιας που εψαχνα γιατι εχει eshop to site εδω...

Το θέμα εδώ είναι αν είσαι παλιό μέλος με καινούργιο νικναμε που αναφέρει ότι είναι γιατρός και δίνει συμβουλές.. Άλλο να πεις ότι είσαι ζωγράφος και δίνεις συμβουλές για το πως θα ζωγραφίσω και άλλο να δίνεις συμβουλές για τόσο σοβαρά θέματα. Ε αν είσαι παλιό μέλος, θα ήθελα να μάθω ποιο είσαι.
    Και το λεω ανοιχτα...αν η διαχειριση βρει οτι εχω αλλα προφιλ να με κανει ban..delete...

Και για το περιστατικο που εγραψα οταν ειχα χρονο και μπηκα που με δουλευε η Remedy λες και ειμαι με το κινητο στο χερι..ποσες φορες εχει συμβει σε ολους κατι με το ζωακι του καθενος και εχετε καλεσει τον κτηνιατρο και του λετε με καθε λεπτομερεια τι εγινε ακομα και τον καφε που κρατουσατε ενω τα σκυλια σας ξεσκιζονταν και μας λετε ερχομαστε...προφανως και δεν δουλευα εκεινη την ωρα που εγραψα για το αυτι και ειχα ενημερωθει απο το τηλ και το εφερε αφου με ειχε ενημερωσει για το τι ειχε συμβει στον σκυλο με το αυτι και ειχε φρικαρει

Σου ειπα ποτε να δωσεις φαρμακα και τι στον σκυλο..παρατηρηση και εικονα του σκυλου σου ρωτησα και αν εχετε ελεγξει ολα τα ενδεχομενα πριν καταληξετε στην κορτιζονη και σε στοχευμενες εξετασεις και παρακολουθηση για να μην χαλας τσαμπα χρηματα και να μην παιδευεται και το σκυλι που ειναι ηλικιωμενο...εχω βαλλει τον εαυτο μου και το status μου σε μια απολογια που κατα την αποψη μου ειναι πολυ ασχημο...τλπ

Senior Member
    Τσακάλι, έγραψες χτες για "προβολές". Ε, μια που το διάβασα, μια που μου θύμισες κάποια posts του μέλους στο οποίο αναφέρεται ο George. Αν είσαι διαφορετικό μέλος, συγγνώμη, αλλά ο Γιώργος έχει δίκιο.

Tι...φυσικα και ειμαι!!Που συμπερανες απο αυτα που εγραψα οτι δεν ειμαι..συγγνωμη γιατι θα χασουμε λιγο την μπαλα εδω περα...το να λες κατι που δεν εισαι οπουδηποτε ποσο μαλλον στο internet διωκεται ποινικα ΠΛΕΟΝ...!!!Λοιπον ο λογος που πηρα θεση ηταν επειδη διαβασα τι αντιμετωπιζεις και ακουσα κορτιζονη που δυστυχως η πλειοψηφια δινει κορτιζονη και αντιβιωσεις που τους εχουν μεινει χωρις να εχουν μιλησει με τον κτηνιατρο πραγμα που ειναι τερμα τοξικο για τον οργανισμο τους να δινεις φαρμακα χωρις να τα χρειαζεται!!Αυτα..για ενα γκομενικο θεμα μπηκα εδω μεσα και για τα θεματα που εχω να λυσω και με τρωνε γιατι δεν τα εχω επικοινωνησει στον κυκλο μου και φτασαμε να απολογουμαι okay...
    Ποιος κτηνίατρος από τα λιντλ λέει τετοια?

Senior Member
    Εγώ είμαι ζωόφιλος γι αυτό είμαι εδώ

Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Ποιος κτηνίατρος από τα λιντλ λέει τετοια?
    Τα λεει ο κτηνιατρος απο τα LIDL..που διαβασε οτι εδωσε στον σκυλο του κορτιζονη επειδη υποθετει πως εχει καρκινο..και αυτος..οπως ο σκυλος που εχασε προσφατα..(να διαβαζετε απο την αρχη ενα thread)

Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Τσακάλι, έγραψες χτες για "προβολές". Ε, μια που το διάβασα, μια που μου θύμισες κάποια posts του μέλους στο οποίο αναφέρεται ο George. Αν είσαι διαφορετικό μέλος, συγγνώμη, αλλά ο Γιώργος έχει δίκιο.
    Μα το ειπα για να τονισω οτι κανει προβολη ολη την ωρα τις αποψεις του..λες και ειναι ολα κρεας..και πως απο ολες αυτες τις αποψεις ελα μωρε...ολοι ετσι ειναι..ολοι σε ενα τσουβαλι...δεν υπαρχουν συναισθηματα..πηδηξτε και ολα αυτα ..φτασαμε ..να υπαρχει ο καθε ανωμαλος εξω...ελευθερα να ασπαζεται τετοιες αποψεις και συμπεριφορες..και ν α εχουμε φτασει απο γυναικοκτονιες..να εχει ευνουχιστει και ενα ποσοστο ανδρων..και ψυχικα προβληματα και στα δυο φυλα...δηλαδη εν ετη 2024...δεν ξερουμε ολοι την προβολη και τον ναρκισσισμο και ολους αυτους τους ορους...

Δεν ξερω πλεον ..τι τσιφλικια υπαρχουν εδω μεσα...σε ενα forum ψυχολογιας..δεν μπηκα για να τσακωθω και δεν θα το κανω..οπως επισης δεν θα καθησω να απολογουμαι

Senior Member
    Τα λεει ο κτηνιατρος απο τα LIDL..που διαβασε οτι εδωσε στον σκυλο του κορτιζονη επειδη υποθετει πως εχει καρκινο..και αυτος..οπως ο σκυλος που εχασε προσφατα..(να διαβαζετε απο την αρχη ενα thread)
    Είπα ότι έχει ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗ.. Αυτό είναι σύμπτωμα. Η αιτια ΜΠΟΡΕΙ να είναι και καρκίνος.. Μπορεί να είναι και χίλια δυο αλλά. Εμένα με αγχωσε η ιδέα του καρκίνου επειδή τον Δεκέμβρη έχασα σκύλο από αυτό. Και έγραψα εδώ, μπας και κάποιο άλλο μέλος είχε ή έχει σκύλο με το ίδιο πρόβλημα να μου πει τι έκανε..

Η συζήτηση αυτή έγινε στο καφέ. Να μεταφέρεις τη συζήτηση όπως ακριβώς έγινε.

:) αγαπητή, δεν έχω ακούσει κανέναν συνάδελφο να λεει "τοξικα φάρμακα" τις αντιβιώσεις και τη κορτιζόνη. Είδα τις εκφρασεις σου και μου σηκώθηκε η τρίχα. Μαζί με την "εΞωΤεΡιΚη ωτίτιδα " λογω τραυματισμού στο πτερύγιο του αυτιου. Αν είσαι , που δεν το κόβω, βιάζεσαι εξαιρετικά να βγάλεις τον συνάδελφο σου άχρηστο. Τσιλ και ασχολήσου καλύτερα με τη γνωριμια.

Είπα ότι έχει ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗ.. Αυτό είναι σύμπτωμα. Η αιτια ΜΠΟΡΕΙ να είναι και καρκίνος.. Μπορεί να είναι και χίλια δυο αλλά. Εμένα με αγχωσε η ιδέα του καρκίνου επειδή τον Δεκέμβρη έχασα σκύλο από αυτό. Και έγραψα εδώ, μπας και κάποιο άλλο μέλος είχε ή έχει σκύλο με το ίδιο πρόβλημα να μου πει τι έκανε..

Η συζήτηση αυτή έγινε στο καφέ. Να μεταφέρεις τη συζήτηση όπως ακριβώς έγινε.
    Ωωω θεε που δεν πιστευω...συνεχιζουμε..ωραι� �...
    ναι και εγραψες πως ξεκινησες κορτιζονη και σε ρωτησα εγινε σωστη εξεταση/διαγνωση...και μετα ξεκινησε ο διαλογος...σου ειπα τι να ρωτησεις τι να τσεκαρετε αν δεν εχει ελεγξει..αφου δεν εχει ξαναπαρει κορτιζονη για τοσο διαστημα γιατι ειναι σχεδον μηνα μεχρι 12Σεπτεμβρη....και να λεει θα ξανακανετε υπερηχο(που σημαινει θα κουρεψετε ..στρεσαρετε ενα ηδη στρεσαρισμενο ηλικιωμενο ζωακι)συγγνωμη που ειπα για πραγματα(χωρις να εχω ιστορικο ενος σκυλου 15 ετων)και δεν εδωσα αγωγη και ονοματα φαρμακων για να δειξω την επιστημοσυνη μου..

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast