Results 136 to 150 of 167
Thread: ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ
-
05-09-2024, 18:34 #136
- 05-09-2024, 19:01 #137
Μα σίγουρα κάποιο τσιφλίκι θα υπάρχει που δεν αφήνει το τσακάλι να το παίζει κτηνίατρος!
Μπαίνει που μπαίνει μέσα , ας πει ότι ιστορία θέλει ! Αλλά όχι και να δηλώνει γιατρός και να δίνει συμβουλές αντίθετες με τους γιατρούς των κατοικιδίων των μελών! Που δεν ξέρει που παν τα 5 απο κτηνιατρική! Καπου ώπα
Στα γκομενικά δεν υπάρχει κανένα τσιφλίκι, ας δηλώσει ότι τα εχει με τον μονάρχη της Αυστρίας και δεν τα βρήκαν με το προσωπικό του κάστρου. Εκεί δεν γίνεται επικίνδυνη
05-09-2024, 19:05 #138
Κι εγώ στην αρχή ψάρωσα, μετά κατάλαβα ποια είναι. Να 'σαι καλά Σπουργιτάκι που την ξεμπρόστιασες με τις αληθινές σου γνώσεις , μην έπαιρνε κάποιο θύμα στο λαιμό της, εδώ μέσα, στο τσιφλίκι.
05-09-2024, 19:21 #139
Επειδή είμαι εγώ χαζός και δεν σε βρίζω κιόλας. Τότε γιατί κάνετε επεθέσεις σε ανθρώπους ? Επειδή είσαστε μία χαρά πίσω από την ανωνυμία το internet ? Δεν πάει μόνο για σένα αυτο
05-09-2024, 19:24 #140
05-09-2024, 19:31 #141
Άλλαξε κουβέντα δεν μας συμφέρει
05-09-2024, 19:36 #142
Τόνι, αν αναφέρεσαι και σε μένα
Το τσακάλι προέτρεψε το μέλος george να σταματήσει να δινει στο σκυλάκι του τα χάπια που του έδωσε ο κτηνίατρος του. Και μάλιστα να μην το ξαναπάει για επανεξέταση, επειδή λεει θα στρεσσαριστεί το σκυλί.
Το ίδιο θα τσατιζόμουν αν ελεγε σε ανθρωπο να σταματήσει να ακούει τον γιατρό του
05-09-2024, 19:36 #143
05-09-2024, 19:40 #144
Εγώ υποστηρίζω ότι έχετε διώξει ένα σωρό κόσμο που έχει πρόβλημα επειδή κάνετε ανώνυμα επιθέσεις άμα υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα τον διαγράψει ο διαχειριστής δεν με ενδιαφέρει ότι και να δηλώνει ο άλλος .
05-09-2024, 19:45 #145
Ο διαχειριστής ασχολείται με τις ιατρικές συμβουλές/προτροπές σε ανθρώπους προφανως. Οι οποίες και απαγορεύονται.
Τα μηνύματα με ιατρικές συμβουλες σε ζώα εμειναν άθικτα.
Κανένας δεν της είπε φύγε. Όσο το πρόβλημα της δεν γινεται επικινδυνο για άλλα μέλη ας κάτσει
05-09-2024, 19:48 #146
Α, αν εγώ σου δηλώσω τώρα ότι είμαι ογκολόγος και ότι αυτά που λες είναι άστοχα λόγω του ότι αδυνατείς να σκεφτείς ορθά ίσως εξ αιτίας κάποιου όγκου στον εγκέφαλο σου, είναι οκ;
Δεν κάνουμε ανώνυμες επιθέσεις. Επώνυμες είναι οι επιθέσεις ή μάλλον τα ξεμπροστιάσματα μας, με τα νικνέιμ μας, δημόσια.
Ο διαχειριστής δεν μπορεί να μυρίζει τα νύχια του ποιο είναι το κάθε μέλος. Αλλά εμείς οι παλιοί μπορούμε και το αντιλαμβανόμαστε. Και δεν μας ενδιαφέρει που είναι παλιό, μας ενδιαφέρει που είναι μουρλή και παρουσιάζεται με ψεύτικες ιστορίες, ψεύτικες ειδικότητες και επικίνδυνες προς άλλα μέλη πίσω από τον υπολογιστή.
05-09-2024, 20:02 #147
Άμα κάποιος είναι επικίνδυνος υπάρχει τρόπος να γίνει ακίνδυνος. Ότι κατάλαβες κατάλαβες τι έκανες για να γίνει ακίνδυνος αυτός τίποτα
05-09-2024, 20:04 #148
Το μηνυμα του george
Μιας και έχω δει ότι πολλά άτομα εδώ μέσα έχουν ζωάκια.. Θα ρωτήσω και μπορεί κάποιος να γνωρίζει..
Ο σκύλος μου, έχει πνευμονική υπέρταση. Η αναπνοή του ειναι γρήγορη και έχει λιποθυμήσει αρκετές φορές.. Έδωσα για μια βδομάδα αντιβίωση και δεν βοήθησε κάπου και τώρα δίνω κορτιζόνη και φαίνεται να κάνει δουλειά αλλά να μην λύνει ουσιαστικά το πρόβλημα αφού η πνευμονική υπέρταση είναι σύμπτωμα και όχι η αιτία. Η αιτία θα μπορούσε να είναι και καρκίνος. Πέρσι τέτοια εποχή ήταν άρρωστη η αδελφή της και την έχασα Δεκέμβριο, από καρκίνο. Και νιώθω ότι είμαι στο ίδιο έργο θεατής. Αρχές του χρόνου έφαγε και φόλα αυτή. Έτυχε σε κάποιον να έχει ο σκύλος του πνευμονική υπέρταση; Τι έκανε για να το βοηθήσει; Μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω;
Ειπα να παρει δευτερη γνωμη και αν δινει απο μονος του την κορτιζονη ή αν του το εχει πει ο κτηνιατρος..ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ πως ξεκινησε κορτιζονη και θα παει 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ..μπες διαβασε τον διαλογο και πες μου που ακριβως ΛΕΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ή να δωσει αλλο φαρμακο στον σκυλο ...παρα μονο να κανει εξετασεις εξειδικευμενες γιατι αναφερει πως το προβλημα που αντιμετωπιζει το ζωο ειναι συμπτωμα....
05-09-2024, 20:10 #149
Να πάτε να διαβάσετε. Στο πώς αισθάνεστε... Σελίδα 118. Όπου λέω πως ο σκυλος μου έχει πνευμονικη υπερταση που είναι σύμπτωμα από οτιδήποτε.. Ένα από αυτά μπορεί να είναι καρκίνος. Έδωσα αντιβίωση.. Μου είπε και ο γιατρός. Αυτός ο κύριος που κάνει και τον υπέρηχο, που είπες ότι στρεσαρεται.. Ε αυτό ο τύπος.. Εναι ο γιατρός.. Αυτός που σπούδασε.. Μια βδομάδα αντιβίωση, δεν έκανε κάτι και συνέχισε να λιποθυμάει. Μετά έδωσα κορτιζόνη. Ο γιατρός το είπε.Ο γιατροςςςς. Πήγα ξανά μετά από μια βδομάδα και επειδή δεν ξανά λιποθύμησε, συνεχίσαμε την κορτιζόνη ακόμη δύο βδομάδες. Μειωσαμε την δόση και θα ξαναπάω 12 του μήνα που θα περάσει ένας μήνας για να δει εξέλιξη.. Είχε πει ότι αν δεν κάνει δουλειά η κορτιζόνη, θα δώσουμε Βιάγκρα. Θυμάσαι την αντίδραση σου στο Βιάγκρα? Μόνο άχρηστο δεν έβγαλες τον γιατρό. Ενώ σου μιλούσα για ένα σκύλο που είναι άρρωστο, εσύ έλεγες ότι σου ερχόταν στο μυαλό.. Μεταφέρεις την συζήτηση όπως γουστάρεις και τα αλλάζεις όλα.
Εδώ είναι η συζήτηση https://forum.psychology.gr/threads/...%BF%29/page118
05-09-2024, 20:19 #150
Επειδη τα είδα σου απάντησα.
Γράφει ο Γιώργος ότι του τα εδωσε γιατρός τα χάπια και απάντησες
" Τοξικά φάρμακα οι αντιβιώσεις και η κορτιζόνη" και " κορτιζόνη για τόσο διάστημα nope"
Επισης δεν ήξερες ότι η πνευμονική υπερταση διαγιγνώσκεται με υπερηχογράφημα ( το οποίο και έκανε το ζώο) . Ρωτας αν μπήκε καθετήρας για μετρηση της πίεσης... ( δεν βαζουμε καθετήρα στο σκύλο, κανουμε υπερηχο....
Δεν ήξερες ότι ουσία εκλογής για τη πνευμονική υπερταση είναι η σιλδεναφίλη ( είπες " βιάγκρα στο σκύλο, τι αλλο θα ακουσω" ). Επίσης εξετάσεις που λες δεν έγιναν, το γράφει ο Γιώργος ότι εγιναν και το διασταύρωσα μιλώντας και στον ιδιο τον Τζωρτζ προσωπικά.
Τα μεταβολικά νοσηματα που λες να κοιτάξουν αφορούν κυρίως την αρτηριακή υπερταση, όχι την πνευμονική. ( Παρ όλα αυτά εχουν αποκλειστεί). Επίσης αναφερεις αν κοίταξαν για υποθυρεοειδισμό, ενώ αρτηρικη υπερταση κάνει ο υπέρθυρεοειδισμός
Λες αν η πίεση ειναι πάνω απο 180 Hg( 180 υδράργυροι) σε κάποιο σημειο. Η αρτηριακή πίεση άνω των 160 mmHg θεωρειται υπέρταση. Το mm είναι βασικό, δεν μετράμε πίεση σε υδράργυρους, αλλά σε χιλιοστά υδραργύρου. Επίσης το ανωτερο όριο για πνευμονική υπερταση είναι τα 25 mmHg.
Όπως καταλαβαινεις, μπάζει απο παντού η ιστορία.
Κατά τα άλλα θες να πούμε για τον γκόμενο που γνώρισες που είναι απαραδεκτος? Γιατί στο κτηνιατρικό δε θα τα βρούμε