Results 1 to 15 of 47
Thread: Γνωριμία μέσω Διαδικτύου
-
20-08-2024, 00:24 #1
Γνωριμία μέσω Διαδικτύου
Για πρώτη φορά μπήκα σε πλατφόρμα γνωριμιών και μου συνέβη το εξής παράδοξο.Βρήκα έναν τύπο που αστρολογικά ταιριάζαμε,αλλά υπήρχαν κάποια θέματα.Εξαρχης υπήρχε μια αρνητικότητα για τις γνωριμίες μέσω Διαδικτύου από μέρος μου.Επίσης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι περνάω βαριά κατάθλιψη.Αυτό το κατάλαβα από κάποιες συγκεκριμένες κουβέντες…όπως(ότι με ρώτησε τι φοράω πήγαινοντας το στο ερωτικο,ότι μου είπε ότι ήθελε απλά να ξαπλώσει μαζί μου χωρίς κάτι πονηρό κτλπ απλά επειδή καταλαβαίνει τι περνάω).Στην αρχή τον διέγραψα και διέκοψα την επικοινωνία,όμως μετά από μια μέρα του ξαναμιλησα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.Αρχικά μου είπε ότι είχα δίκιο,και ότι μου ζητάει συγνώμη ότι σκέφτηκε κάπως τον εαυτό του,ενώ εγώ περνάω ότι περνάω).Του είπα ότι του δινω ακόμα το περιθώριο για να μου μιλάει.Ήθελε να βρεθούμε..του είπα αρχικά ότι θα το δούμε..και ότι θέλω χρόνο.Μου ειπε αυτός ότι δεν θέλει να με πιέσει απλά ότι το αναφέρει για να ξέρω ότι είναι πρόθυμος αν θελήσω.Κάποια στιγμή σκέφτηκα να του πω να μιλήσουμε τηλεφωνικός,και αφού μιλησαμε μου είπε ότι ευτυχώς που του πρότεινα τηλεφωνικός και προσπάθησε να συνεχίσει την επικοινωνία γιατί είδε μια άλλη πλευρά μου που του άρεσε..και ότι από την φωνή μου κατάλαβε ότι είμαι πολύ καλή κοπέλα και ότι όταν χαμογέλασα κάποια στιγμή του άρεσε πολύ.Πέταξε πολλά κουφά αποκει την στιγμή και έπειτα..που προφανως ήταν λόγω του ενθουσιασμού του.Πχ του είπα ότι μου αρέσουν τα κουστούμια και μου είπε ότι όταν παντρευτούμε θα φορέσει,και ότι όταν του είπα ότι δυσκολεύομαι για σχέση και έχω περάσει δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια,μου είπε ότι του χρονου τέτοιο καιρό θα είμαστε σε νησί και θα διασκεδάζουμε μαζί.Στην τελική για να μην τα πολύλογο,δέχθηκα να βρεθούμε..αλλά μόλις του το είπα,γύρισε και μου είπε ότι εγώ δεν στο πρότεινα τόσο καιρό;!Και μετά ότι δεν ξέρει,λες να βρεθούμε μου είπε ρωτώντας με.Του είπα ότι έχω κάποια κολλήματα αλλά αν δεν βρεθούμε δεν μπορώ να ξέρω κάτι σίγουρα.Και μου πρότεινε να αφήσουμε να περάσουν 3-4μερες και να βρεθούμε αν το θέλουνε και οι δυο το ερχόμενο σ/κ.Μετά από δυο μέρες του έκανα κλήση αλλά μου είπε ότι κοιμόταν και του είπα οκ και δεν είπε τίποτα άλλο.Το ίδιο βράδυ αργά,μου μίλησε εκείνος λέγοντας μου ότι ήθελε να μου πει κάτι ότι δεν νομίζει ότι η γνωριμίας μας θα οδηγήσει σε κάτι,και επειδή δεν θέλει να με ταλαιπωρεί,και ότι δεν θέλει να μου κάνει κρύο ζεστη όπως του το έχουν κάνει και δεν του αρέσει,πήρε την απόφαση να το σταματήσουμε.Εγώ ξαφνιάστηκα εκείνη την στιγμή γιατί δεν το περίμενα ομολογουμένως,και του είπα ότι ήμουν και εγώ μπερδεμένη και περνώντας την γνώμη ενος φίλου είπα ας γίνει να τα πουμε από κοντά.Γύρισε και μου είπε τότε ότι έχει πάρει την απόφαση,και ότι ήθελε να μου το πει ευθέως για να προχωρήσω.Ότι έφαγα μαζί του 15μερες,και δεν θέλει να με ταλαιπωρεί.Παρεπιπτόντως να τονίσω κάποια πράγματα.Πρώτον μιλησαμε και ειδωθήκαμε μέσω βιντεοκλήσης και εγώ προσωπικά είδα αυτό που περιμενα(θετικα το εννοώ).Δεύτερον όταν ειδωθήκαμε μέσω κάμερας,μετά τον ρωτησα πως με είδε και μου είπε μια χαρά..κούκλα!Και με ρώτησε αν πρόσεξα ότι έχει πάρει κιλά.(μου είχε αναφέρει ότι έχει ανασφάλειες και χαμηλή αυτοεκτίμηση).και εγώ προσπάθησα να του τον δω το ηθικό λέγοντας του ότι είναι μια χαρά,και ότι δεν με επηρεάζουν τέτοια πράγματα.Έπισης του είπα οτι δεν είμαι σε φάση για να το παίζω ωραία.Και μου ειπε να μην στεναχωριέμαι και οτι του αρέσω.Δεν ξέρω τι πηγε λάθος,αλλά με πόνεσε πολύ όλο αυτό.Στην τελική τον έβρισα όταν μου ειπε να τελειώσει επειδή θεώρησα οτι βρήκε άλλη.
- 20-08-2024, 18:15 #2
Αυτός έψαχνε για σχέση, έστω για σεξ , μπορεί να μην το είπε ξεκάθαρα. Ίσως κάποια άλλη να ήταν διαθέσιμη. Δεν ήθελε να περάσουν μήνες ψάχνοντας, και περιμένοντας ραντεβού για γνωριμίες. τίποτα δεν πήγε στραβά αλλά κατάλαβε πως εσύ ψάχνεις παρέα και όχι για κάτι σοβαρό, αν πράγματι αυτός θέλει σε ένα χρόνο να παντρευτεί και να κάνει ίσως και παιδιά!
20-08-2024, 21:36 #3
ΑΧΒΑΧ σε ευχαριστώ για την απάντηση.Η άποψη σου γενικά περί σχέσεων θεωρω ότι είναι εξαιρετικά σωστή τις περισσότερες φορές.Ήθελα κάτι σοβαρό,και επειδή έδειξε κάτι άλλο και πηγε να εκμεταλλευτεί την κατασταση μου ήμουν αρκετά επιφυλακτική απέναντι του.Το ότι δεν ήταν ξεκάθαρος μου στέρησε την δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα αίσθημα εμπιστοσύνη από μερους του σε μένα.Το ότι έχω κατάθλιψη ήταν ένας επιπλέον επιβαρυντικός παράγοντας..αλλά ο ίδιος μου είπε ότι βλέπω κάτι καλό,και ότι έχεις καλά στοιχεία αν και λόγω των σκέψεων Σου λίγο καλύπτονται.Δεν είναι επίσης εύκολο όσο έχεις κατάθλιψη να περνεις αποφάσεις.Επίσης ο ίδιος ήταν πολύ επιφυλακτικός απέναντι μου,ενώ του είπα κάποια πράγματα αρκετά προσωπικά όσο αφορά τα προβλήματα που έχω με την μητέρα μου,εκείνος αρκέστηκε μόνο να μου αναφέρει ότι πέρνει και εκείνος αγωγή λόγω ανχωδης διαταραχής..όπως και εγώ έχω ανχωδη διαταραχή και του το είπα.Ήθελα να πω επίσης ότι χρησιμοποίησε την λέξη ανχωθηκα όταν μ είπε ότι δεν θέλω να σε κρατάω,ενώ δεν θέλω να κάνω κάτι μαζί σου στο τέλος !
20-08-2024, 22:51 #4
Το ότι είναι ο τρίτος τον πείραξε είναι πολλοί σχετικά αλλά έτσι είναι η κατάθλιψη
21-08-2024, 01:57 #5
21-08-2024, 17:03 #6
Την επόμενη φορά, που θα βρεθεί κάποιος, θα πρέπει να ακούσεις πρώτα τι θέλει αυτός κι αν ψήνεσαι να τον γνωρίσεις, κάνεις λίγο πίσω στις δικές σου προτεραιότητες. Το σωστό βέβαια είναι να υπάρχει ειλικρίνεια. Για να είναι κάποιος μόνος και να ψάχνει, κάτι δεν κάνει σωστά. Δεν λέω πώς έχει πρόβλημα και ψάχνει στο ίντερνετ, αλλά στην εποχή μας είναι η μοναδική λύση να αναζητήσεις σύντροφο και να καλύψεις τις προτιμήσεις σου , όταν δεν έχεις το θάρρος και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να κάνεις γνωριμίες.
21-08-2024, 19:23 #7
Αγαπητέ ΑΧΒΑΧ μου είπε ότι δεν το έχει με το φλερτ,σπάνια μιλούσε σε κοπέλες έξω λόγω ντροπαλοτητας!Και εγώ έχω μια ντροπαλοσυνη στα ερωτικά θέματα,ειδικά όταν αφορά γνωριμίες.Είχαμε πολλά κοινά γενικώς..θα ήθελα να γυρίσει αλλά δεν ξέρω αν γινόταν κάτι τέτοιο κιαν θα ήταν καλό.
21-08-2024, 19:36 #8
Τα είχε με άλλους δύο για χαβαλέ αλλά τον τρίτο τον ήθελε σοβαρά έχουμε ακούσει εδώ μέσα τα πάντα κατά καιρούς
21-08-2024, 20:10 #9
21-08-2024, 22:26 #10
Καλά αυτά τα λένε όλες πες κάτι καινούργιο
22-08-2024, 11:54 #11
Δεν έχω καινουργιο,και δεν έχω λόγο να πω ψέματα.Εκείνος προφανως με έφτυσε για άλλο πρόσωπο!
23-08-2024, 21:26 #12
Ταιριάζεις αστρολογικα ( ρηξε κάνενα ταρό ,έστω το φλυτζάνι ) άντε και πασιέντζα . Τι πίνετε ρε !!! Μετά μπήκε στο κόλπο η βιντεοκλήση και έγινε τοκετός ...( Αυτοκτόνηστε με ) ...τελικά από τις φωτό στο ινστα κ στορυ μπορεί να προκύψει ΚΑΙ γάμος . Τώρα μεταξύ μας , δεν μπας να λύσεις το θέμα με την κατάθλιψη και μετα ψάξε μια ΝΟΡΜΑΛ σχέση ,εκτός κάμερας κ site γνωριμιών .
24-08-2024, 07:46 #13
Normal είναι για το 2024. οι ανώμαλοι κυνηγάνε γυναίκες όπου τις βλέπουν, όλες οι γυναίκες αν δουν έναν ωραίο άνδρα θα θέλουν να δουν το προφίλ του σε λογαριασμούς στο ίντερνετ και να ελέγξουν φίλους, ενδιαφέροντα, γενικά τι έχει ανεβάσει.
Αν είσαι σε περιοχή χωρίς νέους αναγκαστικά θα ψάξεις σε σάιτ γνωριμιών. Η κατάθλιψη δεν σχετίζεται με το θάρρος και την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχεις για να φλερτάρεις ένα άγνωστο άτομο και να είναι σε θέση να το αποδεχτεί και να δείξει ενδιαφέρον. Πριν 50 χρόνια κάποιοι παντρεύτηκαν από μια φωτογραφία που είδαν και ταξίδεψαν στο εξωτερικό ή από συνοικέσια χωρίς να γνωριστούν.
24-08-2024, 19:03 #14
24-08-2024, 19:05 #15