Results 16 to 30 of 47
Thread: Γνωριμία μέσω Διαδικτύου
-
25-08-2024, 11:42 #16
μαλιστα , δλδ ειναι νορμαλιτε να ελεγχω το προφιλ καποιου-καποιας , να βλεπω τι ανεβαζει ...που ολοι ανεβαζουν τον καλυτερο εαυτο τους με 500 φιλτρα ,να μπαινω σε σελιδες <<γνωριμιων >> να τσεκαρω , να ξεσκονιζω , να παρακολουθω ( ρε τι predator και αηδιες ) και αφου τσεκαριστουν ολα να ανοιγουν καμερες , στειλε μου τα βυζια σου και τα συναφη . ενω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ να αραζω στο μπιτς μπαρ να βλεπω κοσμο και ξαφνικα να παιξει ενα live eye contact και να προκυψει κουβεντα , γνωριμια , συζητηση ....η΄ να παιξει γνωριμια στον χωρο εργασιας , στους χωρους χομπυ , σε ενα θεατρο , μια συναυλια etc χωρις λικε και καρδουλες . επειδη ξερω πολυ κοσμο και πολυ κοινωνικοποιημενος οι τελειωμενες επαφες μεσω γνωριμιων ειναι εξ αρχης για τους ανασφαλεις , κενους και χωρις περιεχομενο εγωκεντρικους τυποποιημενους χαρακτηρες . δεν εχουν καμια προσωπικοτητα και μεσω της <<ασφαλειας>> προσπαθουν να συναψουν σχεσεις , εκτος αν ειναι ενα γρηγορο σεξακι ξηγημενο σεξακι χωρις προεκτασεις ....αλλα εδω αγαπιουνται κιολας μεσω καμερας ....
- 25-08-2024, 11:47 #17
εισαι ενα ανασφαλες ατομο γεματο κομπλεξ και προσπαθεις να καλυψεις τα κενα σου και την εγωπαθεια σου μεσα απο καναλια επικοινωνιας τα οποια θεωρεις εσυ νορμαλιτε . αφου εισαι κουκλα , οπως ειπε ο καμεραμαν , αφου δεν βρεθηκες στον μηνα πανω , <<πονεσες >> και τον εβρισες ...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
μηπως ειχε αναδρομο ερμη ρε φιλε ? ψαξτο
25-08-2024, 11:55 #18
25-08-2024, 13:32 #19
25-08-2024, 16:14 #20
25-08-2024, 18:57 #21
25-08-2024, 21:14 #22
Καλησπέρα,ειλικρινά..τι κάνεις εδώ μέσα αφού τα έχεις όλα...τακτοποιημένα...τι κάνεις σε ένα forum αλληλουποστήριξης ανάμεσα σε άτομα που για διάφορους λόγους...αντιμετώπιζουν στην πλειοψηφία στεναχώρια και αμφισβήτηση για τους εαυτούς του και έχουν ανάγκη να ακούσουν κάτι που ίσως δεν έχουν σκέφτει για να αρχίσουν να ξετυλίγουν το κούβαρι όσο μικρό ή μεγάλο...χωρις επίκληση στην αυθεντία..με απλά λόγια ευγένειας,σεβασμού και υποστήριξης..αφού τα ξέρεις όλα και δηλώνεις αιρετικός σε ενα site που μόνο αιρετικους δεν έχει ανάγκη..αλλά αλληλουποστήριξη για να σηκωθεί ο άλλος..που θα σε διαβάσει...όπως έγραψες και στον πιτσιρίκο για την κοπελιά...έτσι θα μιλούσε στον γιο σου,στον αδερφό σου..στον ανιψιό..που ξέρεις τι αντιμέτωπιζει ο αλλος...και πόση ανάγκη έχει..πόσο μάλλον ένα,νέο παιδί...ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ...μάλλον θες να το παίζεις onemanshow εδω μέσα γιατί δεν μπόρεις έξω...
25-08-2024, 21:24 #23
Πάντως να σασ δώσω μια συμβουλή αρχίστε να μιλάτε σοβαρά μεταξύ σασ και θα δείτε ότι θα το βρείτε θα μου πεις τώρα τα λέτε ιδιωτικά δεν ξέρω ΠΩΣ τα λέτε αλλά αν τα πείτε κ δείτε την αντίδραση τι θα σασ πουν θα θεραπευτειτε είναι τόσο απλό
25-08-2024, 22:08 #24
και που ξερεις εγω τι κανω εξω , με ποσο κοσμο μιλαω και τι λεω? θες να σου πω στον σημερινο καφε με φιλους οτι παιζαμε << μπουνιτσες >> . ακου να πω ρε σουπερ μαρκετ επειδη δεν ξερεις την τυφλα σου και τι σου γινεται ....νμιζεις οτι ολος ο κοσμος ενδιαφερεται αν δεν σου μιλαει ο γκομενακος μεσω καμερας και σου εκανε μπλοκ ....αχχχχχχχχχχχ κλαιω με μαυρο δακρυ ...τι λες ρε παιδακι μου .....σε ψυχιατρειο εχεις παει να δεις φιλους ? να δεις εκει τι παιζει ? χεστηκαμε λοιπον αν δεν σε πηδαει κανενας , ο κοσμος εχει αλλα προβληματα , εργασιακης , οικονομικης , ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ φυσεως , επαγγελματικης και στο υπογραφω οτι σε εχουν χεσμενη . εγω λοιπον επειδη τα εχω λυμενα εχω μια αλλη κριση και ΑΙΡΕΤΙΚΗ . ουτε 50ρικο θα σου ζητησω , ουτε τακτικη παρακολουθηση . δες λοιπον καμια καφετζου για το θματακι σου ( σοβαρο θεμα δλδ ) , γκομενοι μεσω βιντεοκλησης . κατσε εκει μεσω της λοβοτομης του διαδικτυου και τον σοσιαλ , δες καμια συνταγη και παρε 500 λικε στο τικ τοκ . ΛΟΒΟΤΟΜΗ !!!!
25-08-2024, 22:23 #25
Να μασ πείτε τι κράτος είναι αυτό που κάνει τέτοια πράγματα τι αξίζει αυτό το μπουρδελο τι γιατροί είναι αυτοί
25-08-2024, 22:32 #26
Όσοι δουλεύετε μη σταματήσετε να δουλεύετε
25-08-2024, 22:39 #27
Ο Μητσοτάκης να μασ πει αν είναι ικανοποιημένος από το κρατοσ
25-08-2024, 22:48 #28
Αγαπητε μου,για χιλιοστη φορα δεν εχω social...ουτε τικ τοκ...εχω σοβαρη δουλεια και δεν εχω χρονο να ποσταρω,εσυ γατι χρησιμοποιεις την πλατφορμα εδω μέσα...εξηγησε μου λιγο...αν θες ευγενικα βεβαια...εγω την χρησιμοποιησα για τους δικους μου λογους για την δοκιμη που εκανα που και εκει με καρατομησες και επεσα στην παγιδα να απαντησω και να εκτεθω για το βιωμα μου...καλα να παθω δεν ηξερα..νομιζα οτι εδω μεσα δεν κρινουμε ο ενας τον αλλον αλλα αλληλουποστηριζουμε...τι να πεις.....ευχομαι να δεις το φως καποτε και να το βαλλεις και στο πληκτρολογιο σου...
δεν θα απαντησω σε ο,τι και να γραψεις
25-08-2024, 23:08 #29
την χρησιμοποιω γιατι διαβαζω θεματα ψυχιατρικης ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ) γιατι ειμαι φροντιστης ( οχι επαγγελματικα ) ατομων ΑΜΕΑ . οποτε επειδη εχω συναναστραφει με ψυχολογους της κακιας ωρας , νοσηλευτες για φαπες κ γιατρους για πεταμα ( οχι ολοι βεβαια ) εχω εμπειριες πολυεπιπεδες . εξαλλου γραφει πανω πανω σχεσουλες ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ . δεν λεει , εχω τον πονο μου γιατι η βιντεοκληση μπλοκαριστηκε . επισης στις σχεσεις (γκομενικες ) εχω νομπελ , σε μυριζω πριν μιλησεις . συμπερασματικα , οταν ξυπνας το πρωι στις 4 κ πας στο χωραφι στις 5 και γυριζεις στις 5 το απογευμα κατακοπος δεν εχεις κ πολυ ορεξη να αναλυσεις αν σε θελει η΄δεν σε θελει ....χεστηκες ( οχι δεν παω εγω στο χωραφι ) πανε αυτοι για το μεροκαματο να φας εσυ ντοματουλες και ΑΓΓΟΡΙΑ . το οτι εκτεθηκες ειναι μια αρχη να απομυθοποιησεις πραγματα . καλα εκανες κ εφαγες τα μουτρα σου κ διαβασες κ καποιες αιρετικες αποψεις καποιυ , με ενα διαφορετικο πρισμα .....
υγ. οι αιρετικοι εκαναν τις <<επαναστασεις >> , οι υπολοιποι στην λοβοτομη .
υγ2. δεν μας νοιαζει η σοβαρη δουλεια σου κ του αγροτη σοβαρη ειναι
υγ3. φτιαξε το ΕΓΩ δεν θα σε παει μακρυα ...ειναι ενα αποστημα ο εγωισμος ο οποιος πρεπει να σπασει ..μονο τοτε θα βρεις την ιδανικη σχεση ...αλλιως θα τρως και εσυ σκατιλα οπως τρωνε χιλιαδες αλλοι .....ντιρεκτ οι αποψεις μου και IN YOUR FACE !
yg4 . δεν βαζω για δημαρχος , βουλευτης , να θελω την ψηφο σου . ουτε αναγκη σε εχω να σου γλυφω τον εγωισμο
25-08-2024, 23:36 #30
Ειπα δεν θα απαντήσω...αλλά..τλπ..σηκώνε� �ς και εσυ τον σταυρό σου και έχεις τον σεβασμό μου,αν και ξέρω πως δεν τον χρειάζεσαι..όπως δεν χρειάζεσαι και κανεναν
καληνυχτα και καλη εβδομαδα Tziovani