Γνωριμία μέσω Διαδικτύου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Banned
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Normal είναι για το 2024. οι ανώμαλοι κυνηγάνε γυναίκες όπου τις βλέπουν, όλες οι γυναίκες αν δουν έναν ωραίο άνδρα θα θέλουν να δουν το προφίλ του σε λογαριασμούς στο ίντερνετ και να ελέγξουν φίλους, ενδιαφέροντα, γενικά τι έχει ανεβάσει.
    Αν είσαι σε περιοχή χωρίς νέους αναγκαστικά θα ψάξεις σε σάιτ γνωριμιών. Η κατάθλιψη δεν σχετίζεται με το θάρρος και την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχεις για να φλερτάρεις ένα άγνωστο άτομο και να είναι σε θέση να το αποδεχτεί και να δείξει ενδιαφέρον. Πριν 50 χρόνια κάποιοι παντρεύτηκαν από μια φωτογραφία που είδαν και ταξίδεψαν στο εξωτερικό ή από συνοικέσια χωρίς να γνωριστούν.
    μαλιστα , δλδ ειναι νορμαλιτε να ελεγχω το προφιλ καποιου-καποιας , να βλεπω τι ανεβαζει ...που ολοι ανεβαζουν τον καλυτερο εαυτο τους με 500 φιλτρα ,να μπαινω σε σελιδες <<γνωριμιων >> να τσεκαρω , να ξεσκονιζω , να παρακολουθω ( ρε τι predator και αηδιες ) και αφου τσεκαριστουν ολα να ανοιγουν καμερες , στειλε μου τα βυζια σου και τα συναφη . ενω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ να αραζω στο μπιτς μπαρ να βλεπω κοσμο και ξαφνικα να παιξει ενα live eye contact και να προκυψει κουβεντα , γνωριμια , συζητηση ....η΄ να παιξει γνωριμια στον χωρο εργασιας , στους χωρους χομπυ , σε ενα θεατρο , μια συναυλια etc χωρις λικε και καρδουλες . επειδη ξερω πολυ κοσμο και πολυ κοινωνικοποιημενος οι τελειωμενες επαφες μεσω γνωριμιων ειναι εξ αρχης για τους ανασφαλεις , κενους και χωρις περιεχομενο εγωκεντρικους τυποποιημενους χαρακτηρες . δεν εχουν καμια προσωπικοτητα και μεσω της <<ασφαλειας>> προσπαθουν να συναψουν σχεσεις , εκτος αν ειναι ενα γρηγορο σεξακι ξηγημενο σεξακι χωρις προεκτασεις ....αλλα εδω αγαπιουνται κιολας μεσω καμερας ....

Banned
    Quote Originally Posted by Pinkrose17 View Post
    Επειδή είσαι κακεντρεχής,δεν μπαίνω στην διαδικασία Νάσου απαντήσω.
    εισαι ενα ανασφαλες ατομο γεματο κομπλεξ και προσπαθεις να καλυψεις τα κενα σου και την εγωπαθεια σου μεσα απο καναλια επικοινωνιας τα οποια θεωρεις εσυ νορμαλιτε . αφου εισαι κουκλα , οπως ειπε ο καμεραμαν , αφου δεν βρεθηκες στον μηνα πανω , <<πονεσες >> και τον εβρισες ...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    μηπως ειχε αναδρομο ερμη ρε φιλε ? ψαξτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    εισαι ενα ανασφαλες ατομο γεματο κομπλεξ και προσπαθεις να καλυψεις τα κενα σου και την εγωπαθεια σου μεσα απο καναλια επικοινωνιας τα οποια θεωρεις εσυ νορμαλιτε . αφου εισαι κουκλα , οπως ειπε ο καμεραμαν , αφου δεν βρεθηκες στον μηνα πανω , <<πονεσες >> και τον εβρισες ...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Ρε φίλε.. Είσαι σε φόρουμ ψυχολογίας, αν δεν μπορείς να εκφράσεις την άποψη σου με ευγένεια.. Να ξέρεις ότι μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτή.

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ρε φίλε.. Είσαι σε φόρουμ ψυχολογίας, αν δεν μπορείς να εκφράσεις την άποψη σου με ευγένεια.. Να ξέρεις ότι μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτή.
    Μην την διαβάζεις ρε φίλε . Νομίζεις έχω ανάγκη την δικιά σου γνώμη και άποψη ? Ζήσε με τις απόψεις σου και άσε τους αιρετικούς να εκφράζονται όπως καυλώνουν

Banned
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Ούτε καν διάβασες μάλλον το κείμενο που εγραψα!Ξεκαθαρα αναφερω ότι δεν είμαι υπέρ γνωριμιών μέσω Διαδικτύου..έτυχε!Τωρα έχουμε ανάδρομο ερμη,γιαυτο η μπαρούφα πάει σύννεφο,όπως οι δικές σου!

Banned
    Quote Originally Posted by Pinkrose17 View Post
    Ούτε καν διάβασες μάλλον το κείμενο που εγραψα!Ξεκαθαρα αναφερω ότι δεν είμαι υπέρ γνωριμιών μέσω Διαδικτύου..έτυχε!Τωρα έχουμε ανάδρομο ερμη,γιαυτο η μπαρούφα πάει σύννεφο,όπως οι δικές σου!
    Γράψε μας για το αρνάκι του Κώστα , αν κ είμαι ΒΙΓΚΑΝ

Αλλά άσε θα διαβάσω τον αστρολογικό του Χάρτη

Καλησπέρα,ειλικρινά..τι κάνεις εδώ μέσα αφού τα έχεις όλα...τακτοποιημένα...τι κάνεις σε ένα forum αλληλουποστήριξης ανάμεσα σε άτομα που για διάφορους λόγους...αντιμετώπιζουν στην πλειοψηφία στεναχώρια και αμφισβήτηση για τους εαυτούς του και έχουν ανάγκη να ακούσουν κάτι που ίσως δεν έχουν σκέφτει για να αρχίσουν να ξετυλίγουν το κούβαρι όσο μικρό ή μεγάλο...χωρις επίκληση στην αυθεντία..με απλά λόγια ευγένειας,σεβασμού και υποστήριξης..αφού τα ξέρεις όλα και δηλώνεις αιρετικός σε ενα site που μόνο αιρετικους δεν έχει ανάγκη..αλλά αλληλουποστήριξη για να σηκωθεί ο άλλος..που θα σε διαβάσει...όπως έγραψες και στον πιτσιρίκο για την κοπελιά...έτσι θα μιλούσε στον γιο σου,στον αδερφό σου..στον ανιψιό..που ξέρεις τι αντιμέτωπιζει ο αλλος...και πόση ανάγκη έχει..πόσο μάλλον ένα,νέο παιδί...ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ...μάλλον θες να το παίζεις onemanshow εδω μέσα γιατί δεν μπόρεις έξω...

Senior Member
    Πάντως να σασ δώσω μια συμβουλή αρχίστε να μιλάτε σοβαρά μεταξύ σασ και θα δείτε ότι θα το βρείτε θα μου πεις τώρα τα λέτε ιδιωτικά δεν ξέρω ΠΩΣ τα λέτε αλλά αν τα πείτε κ δείτε την αντίδραση τι θα σασ πουν θα θεραπευτειτε είναι τόσο απλό

Banned
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    Καλησπέρα,ειλικρινά..τι κάνεις εδώ μέσα αφού τα έχεις όλα...τακτοποιημένα...τι κάνεις σε ένα forum αλληλουποστήριξης ανάμεσα σε άτομα που για διάφορους λόγους...αντιμετώπιζουν στην πλειοψηφία στεναχώρια και αμφισβήτηση για τους εαυτούς του και έχουν ανάγκη να ακούσουν κάτι που ίσως δεν έχουν σκέφτει για να αρχίσουν να ξετυλίγουν το κούβαρι όσο μικρό ή μεγάλο...χωρις επίκληση στην αυθεντία..με απλά λόγια ευγένειας,σεβασμού και υποστήριξης..αφού τα ξέρεις όλα και δηλώνεις αιρετικός σε ενα site που μόνο αιρετικους δεν έχει ανάγκη..αλλά αλληλουποστήριξη για να σηκωθεί ο άλλος..που θα σε διαβάσει...όπως έγραψες και στον πιτσιρίκο για την κοπελιά...έτσι θα μιλούσε στον γιο σου,στον αδερφό σου..στον ανιψιό..που ξέρεις τι αντιμέτωπιζει ο αλλος...και πόση ανάγκη έχει..πόσο μάλλον ένα,νέο παιδί...ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ...μάλλον θες να το παίζεις onemanshow εδω μέσα γιατί δεν μπόρεις έξω...

και που ξερεις εγω τι κανω εξω , με ποσο κοσμο μιλαω και τι λεω? θες να σου πω στον σημερινο καφε με φιλους οτι παιζαμε << μπουνιτσες >> . ακου να πω ρε σουπερ μαρκετ επειδη δεν ξερεις την τυφλα σου και τι σου γινεται ....νμιζεις οτι ολος ο κοσμος ενδιαφερεται αν δεν σου μιλαει ο γκομενακος μεσω καμερας και σου εκανε μπλοκ ....αχχχχχχχχχχχ κλαιω με μαυρο δακρυ ...τι λες ρε παιδακι μου .....σε ψυχιατρειο εχεις παει να δεις φιλους ? να δεις εκει τι παιζει ? χεστηκαμε λοιπον αν δεν σε πηδαει κανενας , ο κοσμος εχει αλλα προβληματα , εργασιακης , οικονομικης , ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ φυσεως , επαγγελματικης και στο υπογραφω οτι σε εχουν χεσμενη . εγω λοιπον επειδη τα εχω λυμενα εχω μια αλλη κριση και ΑΙΡΕΤΙΚΗ . ουτε 50ρικο θα σου ζητησω , ουτε τακτικη παρακολουθηση . δες λοιπον καμια καφετζου για το θματακι σου ( σοβαρο θεμα δλδ ) , γκομενοι μεσω βιντεοκλησης . κατσε εκει μεσω της λοβοτομης του διαδικτυου και τον σοσιαλ , δες καμια συνταγη και παρε 500 λικε στο τικ τοκ . ΛΟΒΟΤΟΜΗ !!!!

Senior Member
    Να μασ πείτε τι κράτος είναι αυτό που κάνει τέτοια πράγματα τι αξίζει αυτό το μπουρδελο τι γιατροί είναι αυτοί

Senior Member
    Όσοι δουλεύετε μη σταματήσετε να δουλεύετε

Senior Member
    Ο Μητσοτάκης να μασ πει αν είναι ικανοποιημένος από το κρατοσ

Αγαπητε μου,για χιλιοστη φορα δεν εχω social...ουτε τικ τοκ...εχω σοβαρη δουλεια και δεν εχω χρονο να ποσταρω,εσυ γατι χρησιμοποιεις την πλατφορμα εδω μέσα...εξηγησε μου λιγο...αν θες ευγενικα βεβαια...εγω την χρησιμοποιησα για τους δικους μου λογους για την δοκιμη που εκανα που και εκει με καρατομησες και επεσα στην παγιδα να απαντησω και να εκτεθω για το βιωμα μου...καλα να παθω δεν ηξερα..νομιζα οτι εδω μεσα δεν κρινουμε ο ενας τον αλλον αλλα αλληλουποστηριζουμε...τι να πεις.....ευχομαι να δεις το φως καποτε και να το βαλλεις και στο πληκτρολογιο σου...

δεν θα απαντησω σε ο,τι και να γραψεις

Banned
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    Αγαπητε μου,για χιλιοστη φορα δεν εχω social...ουτε τικ τοκ...εχω σοβαρη δουλεια και δεν εχω χρονο να ποσταρω,εσυ γατι χρησιμοποιεις την πλατφορμα εδω μέσα...εξηγησε μου λιγο...αν θες ευγενικα βεβαια...εγω την χρησιμοποιησα για τους δικους μου λογους για την δοκιμη που εκανα που και εκει με καρατομησες και επεσα στην παγιδα να απαντησω και να εκτεθω για το βιωμα μου...καλα να παθω δεν ηξερα..νομιζα οτι εδω μεσα δεν κρινουμε ο ενας τον αλλον αλλα αλληλουποστηριζουμε...τι να πεις.....ευχομαι να δεις το φως καποτε και να το βαλλεις και στο πληκτρολογιο σου...

δεν θα απαντησω σε ο,τι και να γραψεις

την χρησιμοποιω γιατι διαβαζω θεματα ψυχιατρικης ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ) γιατι ειμαι φροντιστης ( οχι επαγγελματικα ) ατομων ΑΜΕΑ . οποτε επειδη εχω συναναστραφει με ψυχολογους της κακιας ωρας , νοσηλευτες για φαπες κ γιατρους για πεταμα ( οχι ολοι βεβαια ) εχω εμπειριες πολυεπιπεδες . εξαλλου γραφει πανω πανω σχεσουλες ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ . δεν λεει , εχω τον πονο μου γιατι η βιντεοκληση μπλοκαριστηκε . επισης στις σχεσεις (γκομενικες ) εχω νομπελ , σε μυριζω πριν μιλησεις . συμπερασματικα , οταν ξυπνας το πρωι στις 4 κ πας στο χωραφι στις 5 και γυριζεις στις 5 το απογευμα κατακοπος δεν εχεις κ πολυ ορεξη να αναλυσεις αν σε θελει η΄δεν σε θελει ....χεστηκες ( οχι δεν παω εγω στο χωραφι ) πανε αυτοι για το μεροκαματο να φας εσυ ντοματουλες και ΑΓΓΟΡΙΑ . το οτι εκτεθηκες ειναι μια αρχη να απομυθοποιησεις πραγματα . καλα εκανες κ εφαγες τα μουτρα σου κ διαβασες κ καποιες αιρετικες αποψεις καποιυ , με ενα διαφορετικο πρισμα .....

υγ. οι αιρετικοι εκαναν τις <<επαναστασεις >> , οι υπολοιποι στην λοβοτομη .
    υγ2. δεν μας νοιαζει η σοβαρη δουλεια σου κ του αγροτη σοβαρη ειναι
    υγ3. φτιαξε το ΕΓΩ δεν θα σε παει μακρυα ...ειναι ενα αποστημα ο εγωισμος ο οποιος πρεπει να σπασει ..μονο τοτε θα βρεις την ιδανικη σχεση ...αλλιως θα τρως και εσυ σκατιλα οπως τρωνε χιλιαδες αλλοι .....ντιρεκτ οι αποψεις μου και IN YOUR FACE !
    yg4 . δεν βαζω για δημαρχος , βουλευτης , να θελω την ψηφο σου . ουτε αναγκη σε εχω να σου γλυφω τον εγωισμο

Ειπα δεν θα απαντήσω...αλλά..τλπ..σηκώνε� �ς και εσυ τον σταυρό σου και έχεις τον σεβασμό μου,αν και ξέρω πως δεν τον χρειάζεσαι..όπως δεν χρειάζεσαι και κανεναν

καληνυχτα και καλη εβδομαδα Tziovani

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast