προσποιουμαι - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 96 of 96
    Senior Member
    Originally posted by mstrouf
    giota σε φχαριστω για οσα μου γραφεις.. ισως ειναι αυτο που καταληγεις στο τελος.. εκτος ελεγχου
    amelie74 εισαι πολυ γλυκια.. ωραια φραση.. μου χει μπει η ιδεα οτι τα φαρμακα με κανουν χειροτερα. να ειπε να κοψω το αντικαταθλιπτικο κ να παρω μονο το αντιψυχωσικο κ τα χω δει ολα σημερα, παλι ιλιγγος, παλι αυξομειωνω αποστασεις, να τα στερητικα κ δεν θελω να σκεφτομαι καν τι θα ακολουθησει αν σταματησω 1 χρονο θεραπεια.

καποτε ομως θα τα σταματησεις,ετσι δεν ειναι;αυτος δεν ειναι ο σκοπος;τα στερητικα που εξαρτωνται απο το σωμα θα περασουν μεσα σε τρεις μερες,τοσο χρειαζεται ο οργανισμος για να ξεκινησει να παραγει ο ιδιος καποιες ουσιες.στο κατω κατω δοκιμαζουμε,ετσι δεν ειναι...μεχρι να βρουμε την συνταγη,ειναι ενα παιχνιδι μαρια,δεν το εχεις καταλαβει ακομα;η μονη διαφορα πως ειμαστε πρωταγωνιστες

Asmodeous διαβασα κ ξαναδιαβασα την ιστορια σου προσπαθοντας να βγαλω απ το μυαλο μου το παραμυθι κ στεκοντας στο νοημα \"το ελαχιστο που μπορουμε να κανουμε στη μικρη ζωη μας ειναι να συνεχισουμε\" σε ευχαριστω

.... και ολοι ζουμε το δικο μας παραμυθι.ειναι η προσωπικη μας πινελια,αυτο που δινει η παιρνει το χρωμα στην πραγματικοτητα

pelariry απορω ακομα γιατι καθομαι κ γραφω κ προσπαθω να επικοινωνησω με ατομα απο εδω μεσα, ισως ετσι μειωνω το αισθημα της μοναξιας μου;

και δεν βρισκω κανενα κακο στο να μειωνουμε την μοναξια.ολοι αυτο ικανοιποιουμε οταν γραφουμε εδω,επικοινωνια ειναι το αντιθετο της μοναξιας και αυτο κανουμε,και οσο πιο πολυ τοσο πιο καλα...

δεν ξερω πια την αληθεια μου, δεν ξερω τι με κραταει ζωντανη,

ζωντανους μας κραταν τα ενστικτα,η αληθεια ειναι μπερδεμενη,ισως και διαφορετικη αναλογα με την χρονικη περιοδο που την ψαχνεις μεσα σου.οταν ξεμπερδευτεις λιγακι θα την βρεις και αυτην.δεν μπορει να μας ξεφυγει γιατι ειναι δικια μας...

ας μην το πολυκουραζω, αισθανομαι οτι την πολυκουβαντιασα την ιστορια μου, τωρα δεν μπορω να συντονιστω ουτε με αυτα που εγραψα κ εδω κ μιση ωρα προσπαθω να απαντησω σε οσους μου εγραψαν.. πολυς κοπος κ ζαλιζομαι..
    goodbye my friends

2 σταγονιτσες θα κανουν το μισοαδειο ποτηρακι να φαινεται μισογεματο.που και που εξατμιζονται απο το ποτηρακι αλλα ευτυχως που και που ξαναβρεχει .... δεν ειδα και τον λαζοπουλο χτες ....ειπαν πως ειχε πλακα

Senior Member
    νομιζω οτι ειμαι καλυτερα, εχω επικοινωνια με το περιβαλλον, επαφη με τον εαυτο μου, βεβαια συνεχιζω να μην θελω να αισθανομαι κ να νιωσω αυτα που αισθανομαι. δεν ειναι εντονη η αισθηση πια οτι δεν ειμαι εγω κ προσπαθω να μην επηρεαζομαι απο εξωτερικους παραγοντες κ κατανοω λιγακι τι μου συμβαινει. σας ευχαριστω που με στηριξατε!

Senior Member
    Μαρία μου πολύ χαίρομαι)
    Τελικά το Σαββατοκύριακο και το ξέδωμα έκανε κι αυτό του δουλειά του(εκτός των άλλων βέβαια,το τι κάνεις εσύ για τον εαυτό σου και την στήριξη που παίρνεις)χεχεχε.....
    καλή συνέχεια και πάντα τέτοια μηνύματα

Senior Member
    Eπιτέλους!!! Το γκρινιάρικό μας στρουμφάκι είναι καλύτερα και μας ευχαριστεί. Χαιρόμαστε στρουμφίτα για σένα. Να είσαι όλο και καλύτερα για να γκρινιάζεις όλο και λιγότερο. Τελικά αυτό το Σαββατοκύριακο έχω χάσει επεισόδια και γεγονότα αλλά βλέπω σήμερα όλα μπαίνουν σε καλύτερο δρόμο.
    Υ.Γ. δεν υποννοώ τίποτα για το πολιτικό σκηνικό.
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Senior Member
    αχαχα.. το πολιτικο σκηνικο, φυγαν αυτοι, ηρθαν οι αλλοι, να φανε κ κεινοι κ μετα φτου κ απ την αρχη.. μωρε ποιος τους χεζει, την κοινωνια κ την τσεπη μας βλαπτουν ολοι αυτοι!
    παραπονιαρικο στρουμφακι ειμαι βρε, αλλος ειναι ο γκρινιαρης! ααα.. κ διαβασα κ ενα καλο ανεκδοτο για τα στρουμφακια σημερα -γιατι ειναι παντα χαρουμενα τα στρουμφακια την ανοιξη; - γιατι μεγαλωνει το χορταρι κ τους γαργαλαει τα αρ@$^&*!
    ναι Αρσι μου, ξεδωσα, πηρα ανασα! ισως λειτουργησαν κ τα φαρμακα σε ολα τα παρανοϊκα που μου συνεβαιναν τελευταια!

Member
    Ετσι ακριβως ενιωθα κ εγω στην αρχη της καταθλιπσης μου,πριν δηλαδη καταλαβω τι γινετε.Ειχα συνεχως νευρα κ θυμω,λες κ απο τοτε που γεννηθηκα ξαφνικα βγηκαν ολα τα νευρα μου τωρα.Ξεσπαγα παντου δεν ειχα υπομονη να ακουσω τιποτα,ειχα μια μονιμη υπερενταση δεν μπορουσα να σταματησω.Οσο για τον υπνο ηταν κατι που το ειχα ξεχασει,πηγενε σε εναν ιδικο ισως να νιωσεις καλυτερα.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567