Results 1 to 15 of 96
Thread: προσποιουμαι
-
18-09-2009, 17:19 #1
προσποιουμαι
ηθελα καιρο να ανοιξω ενα τοπικ, να μοιραστω αυτο που μου συμβαινει τελευταια, δεν το εκανα γιατι κοροϊδευω τον ιδιο μου τον εαυτο.
πριν ξεκινησω, θελω να ζητησω συγνωμη αν νευριασα κανεναν στο παιχνιδι της πανικουλας, ειπα να παιξω μπας κ ξεχαστω, δεν τα καταφερα, σιχαινομαι τον εαυτο μου μ αυτη την προσποιηση κ κατεληξα να το κανω κ στο φορουμ, συγνωμη.
για την ακριβεια με ολα τα τελευταια συμβαντα να το πω, τους 2 τελευταιους μηνες εχω μια υπερενεγεια, μια υπερκινητικοτητα, κανω ταυτοχρονα πολλα πραγματα μαζι, χωρις να εχω την αισθηση του τι κανω ή πως αισθανομαι. με εχει ξεχασει ο υπνος, κοιμαμαι ελαχιστες ωρες κ αυτο απο εξαντληση, οταν αισθανομαι τι μου γινεται ποναω τοσο πολυ, υποφερω, δεν αντεχω, μου δινεται η αισθηση οτι τρελαινομαι. δεν ξερω τελικα τι να κανω ρε γμτ, σιχαθηκα οπως σας ειπα να με κοροϊδευω κ να προσποιουμαι. οσο υπομονη κ αν εκανα δεν περναει κ οτι τρελενομαι δεν μοιαζει πια προσωρινο, ειμαι σε μια συνεχομενη κατασταση τρελας. θλιψη σε σημειο αηδιας, θυμος - νευρα χωρις αιτια κ χωρις δυνατοτητα ελεγχου, αισθηση οτι εχω εγκλωβισει τον εαυτο μου σε ενα κλουβι κ οτι μαστιγωνω τον εαυτο μου αλυπητα για να προσποιηθει κ να δειξει οτι στεκει στα ποδια του. μαλλον εγω δεν στεκω καλα, τι θελω κ γραφω κ τα λεω κιολας, πολυ σιχαμερη γλοιωδες παρουσια εχω καταντησει κ εδω μεσα, ισως μαλλον δεν θα επρεπε να γραφω, αλλα να κοπανω το κεφαλι μου στην οθονη.
- 18-09-2009, 17:24 #2
Ελα να το χτυπήσουμε μαζί γιατί και εγώ δεν στέκω σήμερα καλά και αυριο να δεις θα είμαι για τα πανηγύρια
18-09-2009, 17:27 #3
οχι και σιχαμενη και γλοιωδης στρουμφακι μου..κατι αλλοι τι να πουν τοτε..η καταθλιψη μιλαει γλυκια μου αχ αυτες οι αυτομομφες.... για την προσποιηση που γραφεις ξερεις δεν εισαι η μονη!!!.και γω αυτο το διαστημα που ειμαι στεναχωρημενη στον εργασιακο χωρο πχ παιζω θεατρο.οσο μπορω δηλαδη.τριαλαλα και ολα καλα και μια χαρα....
Dum spiro spero (?)
18-09-2009, 17:35 #4
ναι εχω καταντησει αηδια, σαν κατακαθι που αντι να βουλιαξει επιπλεει κ κανει μπουρμπουληθρες, κοροϊδευω κ απο πανω την καταντια μου.
δεν μπορω πια να κοιμηθω, βλεπω εφιαλτες, ταφους κ πτωματα, κατι τρελα απιστευτα σεναρια που με κρατουν ξαγρυπνη. εκτος απο αυτο, ενω ειμαι λιωμα κ λεω επιτελους επεσα στο κρεββατι, κλεινω τα ματια κ παιρνει φωτια το κεφαλι μου, δεν κοιμαμαι, δεν μπορω να ξεκουραστω, το μυαλο μου δουλευει συνεχεια. με 3-4 ωρες υπνου την βγαζω εδω κ μεγαλο διαστημα, κοντευω να καταρρευσω, αλλα αυτο ειναι αδυνατο να το επιτρεψω σε μενα. δεν ξερω πια τι να κανω, αν παρω μια χουφτα ηρεμιστικα ή υπνωτικα ή δεν ξερω τι, θα κοιμηθω; δεν αντεχω τρελαινομαι
18-09-2009, 17:45 #5
Μην κάνεις έτσι mstrouf και εγώ με τον ύπνο έχω πάρει διαζύγιο χρόνια.Αν κοιμάσαι 4 ώρες χωρίς χάπι κάτι γίνεται άλλοι κοιμούνται τόσο και έχουν πάρει και τη δόση τους οπότε το μεσημεράκι είμαι λιώμα θελω να κοιμηθώ αλλά εαν κάνω το λάθος
μετά αντίο χαράλαμπε θα πέσει πολύ ξενύχτι.Μου κάνει εντύπωση γιατί τώρα νυστάζω και μετά τις 10 το βράδυ έχω αρχίσει να βρυκολακιάζω παίρνω το αγχωλιτικό και πάει 3-4 το πρωί για να κοιμηθώ. Είναι απαίσιο να μην μπορείς να κοιμηθείς και να βλέπεις δίπλα σου τον άλλον να μην προλαβαίνει να ακουμπήσει το κεφάλι του στο μαξιλάρι,λες και πατάει ένα κουμπί και κοιμάται ξερός ο άνδρας μου
18-09-2009, 17:49 #6
στρουμφακι τι εχεις ειπαμε?
περνεις καπια αγωγη?
18-09-2009, 17:57 #7
παιρνω seroquel το βραδυ που παλιοτερα με νυσταζανε. αργοτερα παιρνω stedon κ περιμενω, τζιφος. καλα το ciparlex δεν εχει αυτη την ιδιοτητα αν κ αυτο καποτε μου προκαλουσε υπνηλια. δεν ξερω γιατι ειμαι τοσο αναποδη. αν παρω μια χουφτα stedon, θα κοιμηθω; τι διαλο να κανω, δεν με νοιαζει που δεν κοιμαμαι, με ενοχλει που σκεφτομαι κ δεν μπορω να σταματησω, βλεπω την μαμαρουλα μου καθε βραδυ πεθαμενη στην αγκαλια μου κ παγωμενη σαν μαρμαρο. ναι ενταξει, δεν ειναι μονο αυτο ειναι κ αλλοι πεθαμενοι που με συντροφευουν τις νυχτες, αλλα εχει δημιουργηθει κ αλλο θεμα, χανω την δουλεια μου. δεν ξερω μου πανε πολυ στραβα τα πραγματα, δεν ξερω τι αλλο να πω
18-09-2009, 17:58 #8
εχω μαλακυνση εγκεφαλου πανικουλα σε επιθετικη μορφη, εχει πιασει κ επηρεαζει ολο το νευρικο μου συστημα.
ψυχωτικη καταθλιψη εχομεν, δεν δινομεν
ααααααααα............. τρελαινομαι
goodbye cruel world
18-09-2009, 17:59 #9
μαμαρπυλα?τι ειναι αυτο?
ελα ηρεμησε.και εγω ειμαι αναποδη με τα φαρμακα.10 αλλαξα κανενα δεν ειχε σωστα αποτελεσματα.αλλα που θα παει θα γινουμε καλα.δεν τρελενομαστε.κρησεις πανικου σε πιανουν η καταθλυψη?
στρουμ τα λαντος ειναι καλα .αυτα περνω.
18-09-2009, 18:07 #10
ελα ξεκολα μια χαρα εισαι.δεν τρελενεσε.και την πλακα σου εκανες σαν ερωτιλος......
18-09-2009, 18:07 #11
στρουμφακι την ταινια 6η αισθηση την εχεις δει;
18-09-2009, 18:10 #12
κατσε ρε! δεν ξερω τι εχω.. ακου να δεις τι γινεται..
γνωμη Α) ηπια καταθλιψη αλλα χρονια
γνωμη Β) ψυχωτικη καταθλιψη
οι παραπανω γνωμες ειναι του γιατρου του τεβε
γνωμη Γ) δεν εχει διευκρινιστει, καταθλιψη με επιπλοκες ειπε, δεν βαζει ταμπελα ειπε, τα αντιψυχωσικα, αντικαταθλιπτικα κ ηρεμηστικα ομως ξερει να μου τα δινει
η γνωμη της ψυχ μου ειναι αυτη
γνωμη Δ) δεν εχω τιποτα, ειμαι πολυ κουλ
η γνωμη της συμπαθεστατης ψυχολογου που μαζι της συνειδητοποιησα οτι δεν υπαρχει λογος να αναμασαω τα παλια, παμε γι αλλα
τωρα εγω ποια απ ολες τις γνωμες να ακολουθησω;;;
ειπα μενω απο δουλεια, ειμαι αφραγκη, δεν εχω να πληρωσω τους τρεχοντες λογαριασμους, δεν κανω τιποτα, λεω να βγω για πιατσα κ απο κορμι πατατα!
στακα, αρκετες αηδιες εγραψα
δεν ειμαι καλα, μην με παιρνεται στα σοβαρα
τρελαινομαι ειπα!
18-09-2009, 18:10 #13
η την ταινια \"οι αλλοι\" με τον νικολ κιντμαν ενα πραγμα.
18-09-2009, 18:12 #14
Originally posted by mstrouf
κατσε ρε! δεν ξερω τι εχω.. ακου να δεις τι γινεται..
γνωμη Α) ηπια καταθλιψη αλλα χρονια
γνωμη Β) ψυχωτικη καταθλιψη
οι παραπανω γνωμες ειναι του γιατρου του τεβε
γνωμη Γ) δεν εχει διευκρινιστει, καταθλιψη με επιπλοκες ειπε, δεν βαζει ταμπελα ειπε, τα αντιψυχωσικα, αντικαταθλιπτικα κ ηρεμηστικα ομως ξερει να μου τα δινει
η γνωμη της ψυχ μου ειναι αυτη
γνωμη Δ) δεν εχω τιποτα, ειμαι πολυ κουλ
η γνωμη της συμπαθεστατης ψυχολογου που μαζι της συνειδητοποιησα οτι δεν υπαρχει λογος να αναμασα τα παλια, παμε γι αλλα
τωρα εγω ποια απ ολες τις γνωμες να ακολουθησω;;;
ειπα μενω απο δουλεια, ειμαι αφραγκη, δεν εχω να πληρωσω τους τρεχοντες λογαριασμους, δεν κανω τιποτα, λεω να βγω για πιατσα κ απο κορμι πατατα!
στακα, αρκετες αηδιες εγραψα
δεν ειμαι καλα, μην με παιρνεται στα σοβαρα
τρελαινομαι ειπα!
δεν τρελενεσε.εσυ τι νιωθεις να εχεις?
18-09-2009, 18:13 #15
εγω δεν ειμαι γιατρος για να εχω κ αποψη επι του θεματος, ουτε μπορω να ορισω το τι μου συμβαινει
ααα την 6η αισθηση πανε κατι χρονια κ την εχω δει, μπας κ θες να καταληξει εμπνευστη στο \"i see dead people\" ???
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια