Results 16 to 30 of 96
Thread: προσποιουμαι
-
18-09-2009, 18:15 #16
λολ.τι σχεση εχεις με πεθαμενους εσυ?βλεπεις πεθαμενους?
πες μυ τι σου συνβενει.πες μας.
εδω ειμαστε σε ακουμε.
- 18-09-2009, 18:19 #17
χαχαχαχ... γιατι για να γελασετε; γελαω μονη μου με τα χαλια μου κ ασε τους πεθαμενους να αναπαυονται
18-09-2009, 18:20 #18
δεν θα γελασουμε.και εμεις εχουμε τα ιδια προβληματα.απλα αλλος λιγο παραπανω αλλος λιγοτερο.εγω παντως ειμαι εδω να σε ακουσω κοπελα μου
18-09-2009, 18:20 #19
οι γιατροι δεν ειναι θεοι,εχεις δει ποτε κεφαλια (εννοω φημισμενους γιατρους) να μαλωνουν μεταξυ τους για διαγνωσεις; το γελιο.ο καθενας ειναι μια μοναδικη περιπτωση και μπορει να πολεμησει με διαφορετικα οπλα.σε 10 γιατρους να πεις ο καθενας θα πει το δικο του.αυτο το ξερεις.γιατροι του εαυτου μας τις περισσοτερες φορες ειμαστε εμεις.αφου σκεφτεσαι συνεχεια πραγματα ασχημα ξεκινησε να απασχολεις το μυαλο σου με αλλα πραγματα,αυτο μπορεις να το κανεις νομιζω.θελει προσπαθεια το ξερω,αλλα ειναι μονοδρομος.για αλλους ιεναι ευκολο για σενα ειναι δυσκολο,θελει συνεχη προσπαθεια.οσο για την ταινια απλα μου ειχε αρεσει και την ανεφερα επειδη ειναι λιγο σχετικη
18-09-2009, 18:22 #20
Originally posted by Empneustns
οι γιατροι δεν ειναι θεοι,εχεις δει ποτε κεφαλια (εννοω φημισμενους γιατρους) να μαλωνουν μεταξυ τους για διαγνωσεις; το γελιο.ο καθενας ειναι μια μοναδικη περιπτωση και μπορει να πολεμησει με διαφορετικα οπλα.σε 10 γιατρους να πεις ο καθενας θα πει το δικο του.αυτο το ξερεις.γιατροι του εαυτου μας τις περισσοτερες φορες ειμαστε εμεις.αφου σκεφτεσαι συνεχεια πραγματα ασχημα ξεκινησε να απασχολεις το μυαλο σου με αλλα πραγματα,αυτο μπορεις να το κανεις νομιζω.θελει προσπαθεια το ξερω,αλλα ειναι μονοδρομος.για αλλους ιεναι ευκολο για σενα ειναι δυσκολο,θελει συνεχη προσπαθεια.οσο για την ταινια απλα μου ειχε αρεσει και την ανεφερα επειδη ειναι λιγο σχετικη
εχεις δικιο.και εμενα μια ετσι μ τα λεγανε μια γιουβετσι.τελικα απο μονοι μας πρεπει να διαλεγουμε τον πιο σωστο .με δικα μας κριτιρια.
18-09-2009, 18:25 #21
Originally posted by mstrouf
χαχαχαχ... γιατι για να γελασετε; γελαω μονη μου με τα χαλια μου κ ασε τους πεθαμενους να αναπαυονται
Όσο για τη δουλειά, θα τα πούμε πριβέ...
18-09-2009, 18:36 #22
τον τελευταιο καιρο εχω απελπιστει οσο δεν παιρνει αλλο, νιωθω σαν να με χει περικυκλωσει η συμφορα
φοβαμαι να πλησιασω ανθρωπους που αγαπαω, αισθανομαι οτι θα τους κανω κακο, οτι εχω κατι μολυσματικο
εχω στιγμιαιες τρελαμαρες κ φτανω συχνα στο σημειο της αποπειρας
πολλες φορες πινω ολη μερα γιατι δεν αντεχω να αισθανομαι κ ομως οισκεψεις δεν σταματανε, αρα μην γινω κ παλι αλκοολικια, το ξεπερασα θελω να πιστευω, ας μην το βαζω στο στομα μου το ρημαδι
νομιζω οτι εχω παραισθησεις κ οτι τρελαινομαι βρε παιδια, δεν μπορω να σας εξηγησω περισσοτερα, δεν ξερω τι μου γινεται
νιωθω πολυ αγχωμενη συνεχεια, θυμωνω σε σημειο που θελω να σπασω οτι βρεθει μπροστα μου κ πεφτω σ αυττη την μαυρη αφορητη θλιψη που με πνιγει κ δεν παιρνω ανασα
18-09-2009, 18:48 #23
κατ αρχην,δεν εχεις τις δυναμεις να κανεις κατι κακο ουτε κατι μολυσματικο εχεις.οποτε αυτο το προσπερναμε
πρεπει να σκεφτεις μια διεξοδο παντως στρουμφακι,ενα γυμναστηριο μια εξοδο μια βολτα,περπατημα,κατι να σε βγαζει απο το σπιτι
18-09-2009, 18:51 #24
μα δεν μενω σπιτι, δεν μπορω, γυρνοβολαω σαν την αδικη καταρα ολη μερα, πουθενα δεν μπορω να ηρεμησω, πουθενα δεν μπορω να σταθω
18-09-2009, 18:51 #25
ela 8α περασει ειναι προσωρινο μαλλον αυτο.καλα λεει ο εμπ.
18-09-2009, 19:04 #26
ναι μωρε, προσωρινο, κοντα δυο μηνες κ ας μην θυμηθω τις εξαρσεις μου
δεν συνηθιζετε κιολας το ρημαδι
18-09-2009, 20:06 #27
στρουμφακι μου και γω μια απο τα ιδια.
ο υπνος μου χαλια,τα νευρα μου ακομη χειροτερα...
κοιμαμαι γυρω στισ 9-10 για να μην σκεφτομαι και ξυπναω στις 2-3.σηκωνομαι κανω δουλειες σπιτιου για να μην τρελλαθω(φλερταρω ξερεις και γω συχνα με την τρελλα),στην συνεχεια ξαναχαπακωνομαι και πετιεμαι πανω μετα απο 2-3 ωρες.
μπαινω στο φορουμ και ολοι κοιμουνται(γκρρρρ),ετσι αναγκαζομαι να μπω σε ηλιθια τσατ-ρουμς και να μιλαω για βλακειες με 20-χρονα παιδακια,προσποιουμενη οτι ειμαι μια χαρα....μετα βαριεμαι και κλεινω τον η/υ....βγαινω σαν την τρελλη στις 7.30 στους δρομους,για να αγορασω κοκα-κολες με γυαλι ηλιου παρακαλω,γιατι απο το ξενυχτι εχω το σπινθιροβολο βλεμα της αγελαδας:P
οσο για τις διαγνωσεις ο γιατρος μου πιστευει οτι εχω διπολικη διαταραχη και η προηγουμενη γιατρος μου μεταιχμιακη διαταραχη.τρεχα γυρευε δλδ....
στρουμφακι συμπασχω μαζι σου,ταυτιζομαι μαζι σου και σε αγαπω πολυ!μια μεγαλη αγκαλια!!!!
18-09-2009, 20:23 #28
φερρο μου, σε ευχαριστω!
ξερω οτι δεν ειμαι μονη, ξερω οτι υπαρχουν αλλοι που υποφερουν ακομα πιο πολυ. βαρεθηκα την κωλοκατασταση, κανω τα αδυνατα δυνατα για να ξεφυγω απ ολα αυτα κ ομως που καταληγω, να τρελαινομαι γιατι ουσιαστικα δεν αλλαζει τιποτα, οσο κ αν προσπαθω να αλλαξω εγω
18-09-2009, 20:25 #29
stroumfaki κανε υπομονη εχε δυναμη και πιστη οτι καποτε θα αλλαξει αυτη η κατασταση..
να σαι παντα καλαΟτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
18-09-2009, 20:35 #30
Μηπως σε βοηθουσε λιγο η σωματικη ασκηση. λιγο περπατημα ,λιγο τρεξιμο ισως. Καμια επισκεψη σε καποιο γυμναστηριο......... Ο ιδρωτας ειναι θεραπευτικος ,πολλες ερευνες το αποδειξαν αυτο
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια