Νιώθω εγκλωβισμένη.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 50
    Tania123
    Guest

Νιώθω εγκλωβισμένη.

Εδώ και αρκετό καιρό βιώνω κρίσεις πανικού. Έχουν γίνει καθημερινές και είμαι συνεχώς στρεσαρισμενη με έντονα ψυχοσωματικά συμπτώματα. Μόνο όταν διαβάζω εδώ μέσα νιώθω ότι κάπου ανήκω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tania123 View Post
    Εδώ και αρκετό καιρό βιώνω κρίσεις πανικού. Έχουν γίνει καθημερινές και είμαι συνεχώς στρεσαρισμενη με έντονα ψυχοσωματικά συμπτώματα. Μόνο όταν διαβάζω εδώ μέσα νιώθω ότι κάπου ανήκω.
    Γεια σου. Κι εγώ τα ίδια. Τι συμπτώματα έχεις;

Senior Member
    Χωρις αντακαταθλιπτικα δεν θα γινεις καλα...θες θεραπεια....απομονη σου δεν θα γινεις καλα....φτιαχνει παντος ....μην το φοβασαι

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by Sophie_ View Post
    Γεια σου. Κι εγώ τα ίδια. Τι συμπτώματα έχεις;
    Γεια σου. Λυπάμαι πολύ για αυτό που μας συμβαίνει. Εγώ ζαλάδες, πονοκεφάλους, σφηξιμο στο κεφάλι. Δύσπνοια με κόμπο στο λαιμό και το στομάχι, πόνους στο στήθος και την πλάτη και κάποιες φορές κολικός εντέρου. Για όλα αυτά έχω επισκεφτεί τα ΤΕΠ των νοσοκομείων αρκετές φορές.

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by Babis1974 View Post
    Χωρις αντακαταθλιπτικα δεν θα γινεις καλα...θες θεραπεια....απομονη σου δεν θα γινεις καλα....φτιαχνει παντος ....μην το φοβασαι
    Σε ευχαριστώ πολύ.

Senior Member
    Χωρις αντακαταθλιπτικα δεν θα γινεις καλα...
    κούλαρε ρε φαρμακεμπόρα που είσαι και αυθεντία
    και απόλυτος

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by diogenis View Post
    και απόλυτος
    Είναι ένα φόρουμ που στηρίζει ο ένας τον άλλον. Η πρόθεση του ήταν καλή και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό.

Senior Member
    Είναι ένα φόρουμ που στηρίζει ο ένας τον άλλον. Η πρόθεση του ήταν καλή και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό.
    έτερον εκάτερον

καλά κάνω και τοy τη λέω γιατί εκτός από εσένα αν και είναι δικό σου νήμα θα το διαβάσουν και άλλοι και πιθανόν να ακολουθήσουν και να πιστέψουν χωρίς σωφροσύνη
    στα τυφλά τα λεγόμενα του
    δεν είναι γιατρός και εδώ μέσα δεν κάνουμε προτροπή για φάρμακα από ότι ξέρω

Senior Member
    Γεια σου. Λυπάμαι πολύ για αυτό που μας συμβαίνει. Εγώ ζαλάδες, πονοκεφάλους, σφηξιμο στο κεφάλι. Δύσπνοια με κόμπο στο λαιμό και το στομάχι, πόνους στο στήθος και την πλάτη και κάποιες φορές κολικός εντέρου. Για όλα αυτά έχω επισκεφτεί τα ΤΕΠ των νοσοκομείων αρκετές φορές.
    Ακριβώς τα ίδια κι εγω... Πριν δύο μήνες οι ζαλαδες μου βαρεσαν κόκκινο... Χάλασα 1000€ σε γιατρούς... Μέχρι μαγνητική εγκεφάλου...φυσικά κανείς δε βρήκε τίποτα. Κάπως ηρεμουν τα συμπτώματα κάποιες μέρες κι άλλες όπως σήμερα πάνε να βγουν ξανά... Έχω εδώ κ μια ώρα λίγη ζαλη κ το μυαλό μου κάνει τρελά σενάρια... Θα πεθάνω, θα λιποθυμήσω, θα μείνω αβοήθητη... Προσπαθώ να ηρεμώ αλλά ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι. Κανείς ψυχοθεραπεία;

Tania123
    Guest
    έτερον εκάτερον

καλά κάνω και τοy τη λέω γιατί εκτός από εσένα αν και είναι δικό σου νήμα θα το διαβάσουν και άλλοι και πιθανόν να ακολουθήσουν και να πιστέψουν χωρίς σωφροσύνη
    στα τυφλά τα λεγόμενα του
    δεν είναι γιατρός και εδώ μέσα δεν κάνουμε προτροπή για φάρμακα από ότι ξέρω
    Σε καταλαβαίνω. Και εγώ πέρασα από σαράντα κύματα για να φτάσω στο σημείο να πάρω ηρεμιστικό . Καμιά φορά όμως τα χάπια ενδεχομένως να βοηθούν να γίνουμε πιο λειτουργικοί. Εγώ τώρα ψάχνω να βρω τη δύναμη να σηκωθώ από τον καναπέ για να φτιάξω κάτι στα παιδιά μου να φάνε. Νιώθω πως μόλις σηκωθώ θα πέσω, ότι δεν έχω δύναμη και ανάσα.

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by Sophie_ View Post
    Ακριβώς τα ίδια κι εγω... Πριν δύο μήνες οι ζαλαδες μου βαρεσαν κόκκινο... Χάλασα 1000€ σε γιατρούς... Μέχρι μαγνητική εγκεφάλου...φυσικά κανείς δε βρήκε τίποτα. Κάπως ηρεμουν τα συμπτώματα κάποιες μέρες κι άλλες όπως σήμερα πάνε να βγουν ξανά... Έχω εδώ κ μια ώρα λίγη ζαλη κ το μυαλό μου κάνει τρελά σενάρια... Θα πεθάνω, θα λιποθυμήσω, θα μείνω αβοήθητη... Προσπαθώ να ηρεμώ αλλά ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι. Κανείς ψυχοθεραπεία;
    Όχι δυστυχώς δεν κάνω τίποτα. Εγώ μαγνητική θέλω να κάνω αλλά έχω έντονη κλειστοφοβία. Και εγώ προσπαθώ να ηρεμήσω. Πριν μου συμβεί όλο αυτό ήμουν ένας τέλειως διαφορετικός άνθρωπος. Δεν με αναγνωρίζω και δεν ξέρω πως θα γλιτώσω από όλο αυτό.

Senior Member
    και απόλυτος
    Ρε σαλτα και....

Senior Member
    Μια φορά παρέπεμψα σε αξιόπιστη ιστοσελίδα για περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικά με την απότομη διακοπή των αντικαταθληπτικων/ βενζοδιαζεπινων, και μου κάνατε παρατήρηση..

( μπορώ να έχω μια πιο υπεύθυνη άποψη, καθώς είμαι βιοχημικός από το πανεπιστήμιο Αθηνών ,με σχετικό διδακτορικό στην νευροχημεια από το Imperial ...και παθών ,που έχει ασχοληθεί με το θέμα!)

Και επιτρέπεται να δίνονται συμβουλές για φάρμακα και ...δοσολογίες ελεύθερα, χωρίς κάποια επισήμανση..!

Senior Member
    Όχι δυστυχώς δεν κάνω τίποτα. Εγώ μαγνητική θέλω να κάνω αλλά έχω έντονη κλειστοφοβία. Και εγώ προσπαθώ να ηρεμήσω. Πριν μου συμβεί όλο αυτό ήμουν ένας τέλειως διαφορετικός άνθρωπος. Δεν με αναγνωρίζω και δεν ξέρω πως θα γλιτώσω από όλο αυτό.
    Ποσο ετων εισαι ?ποσο καιρο στεναχωριεσαι με τα ψυχοσωματικα ?

Tania123
    Guest
    Ποσο ετων εισαι ?ποσο καιρο στεναχωριεσαι με τα ψυχοσωματικα ?
    Είμαι 42. Τα τελευταία 2 χρόνια με ταλαιπωρούν πολύ οι κρίσεις πανικού και τα ψυχοσωματικά. Την πρώτη κρίση πανικού την έπαθα γύρω στα 26 μετά από έντονη ψυχολογική πίεση. Πάθαινα σπάνια στην αρχή. Αλλά τώρα είναι Γολγοθάς. Και τώρα που σου γράφω πάλι χάλια είμαι.

Page 1 of 4 123 ... LastLast