Η αρενα του e-psychology - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 40 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 593
    Senior Member
    Παράθεση:
    Originally posted by panikoula
    συνφονω με την φυση και επαυξανω κιολας.
    πραγματι η Θεοφανια ειναι πολυ αποτομη και σκατοψυχη.λυπαμαι:(
    φυση εχεις υ2υ.ειδες χθες που μπηκε με αλλον νικ και με κοροιδευε η γεροντολορη με τα ορθογραφηκα μου λαθη?νομιζα πως ηταν η ρεμ οχι οτι διαφερει και αυτη,τα ιδια μπαζα ειναι και 2 γεροντοκορες π δεν εχουν να κανουν αλλη δουλεια.λολ και ξανα λοοοοοοοοοοοοοολ ααχαχαχχαχααχαχ

ενώ εσύ που μπήκες με άλλο νικ τι έλεγες για τον ευατό σου?μ΄αρέσει που η ρεμ ήθελε να το καταγγείλει και για ευχαριστώ της φαίρεσαι έτσι.έπρεπε να ντρέπεσαι.

Senior Member
    Originally posted by mstrouf
    εγω να απαντησω αρκτος;;; χμμμ... με ρωτησες κατι;;; ιχ! δεν θυμαμαι.. αλλος ο γκρινιαρης κ αλλος ο παραπονιαρης, κατοχυρωσα την θεση ειπαμε, χεχε...

όχι, εσύ.

Senior Member
    Arktos, εσύ δεν είσαι, που μόλις με σκυλόβρισε η Ρέμεντυ στο θέμα bullying, σελ 35, με τρόπο απαράδεκτο στα χρονικά του φόρουμ, και ποινικά κολάσιμο, εσύ δεν είσαι λοιπόν που βγήκες και της είπες ότι είναι από τα πιο αξιόλογα άτομα του φόρουμ? Μόνο ένα μεγάλο μπράβο που δεν της είχες πει. Επιλεκτική είναι η ψυχοπόνια σου, υποστηρίζεις μόνο τη Ρέμεντυ εδώ όταν στεναχωριέται? Η δικηγόρος της?

Banned
    τραλαλαλα τραλαλι λαλακι αχαχ
    τραλαλο!!:cool:

Banned
    η δικηγορος του διαολου(ρεμ) μαλλον.αχαχαχχχ.το προσεξα και εγω.μην σου πω οτι ειναι η ιδια η ρεμ με αλλο παρατσουκλι.κατ τα αλλα τηρει τους κανονες του φορουμ.

Senior Member
    Και γιατι να μην της το πει η αρκτος αυτο, νατουρ? Αληθεια ειναι.

Ενας λογος παραπανω να μην καθεται να σκαει με περιπτωσεις σαν τη δικη σου. Και δικη μου αποψη αυτο.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    μπα δε νομιζω κοριτσια μαλλον λαθος κανετε
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Τσίρκο. χαχαχα. δίκιο έχει ο πάνος. τσίρκο η ελλάς.

Senior Member
    Originally posted by oboro
    Και γιατι να μην της το πει η αρκτος αυτο, νατουρ? Αληθεια ειναι.

Ενας λογος παραπανω να μην καθεται να σκαει με περιπτωσεις σαν τη δικη σου. Και δικη μου αποψη αυτο.
    Οπα. πάλι με θυμήθηκες... Τι νταλκάς και αυτός....

Senior Member
    Βαυκαλιζεσαι, ως συνηθως. :)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    διαβαζω το θεμα \"Ενα καλό για κάθε συμφορουμίτη\" και αυτο και αναρωτιεμαι,ειστε τα ιδια ατομα;

Originally posted by oboro
    Βαυκαλιζεσαι, ως συνηθως. :)
    αχαααααααααααααααα! Να σαι καλά ομπ. Πολύ καλό...

Senior Member
    Originally posted by nature
    Arktos, εσύ δεν είσαι, που μόλις με σκυλόβρισε η Ρέμεντυ στο θέμα bullying, σελ 35, με τρόπο απαράδεκτο στα χρονικά του φόρουμ, και ποινικά κολάσιμο, εσύ δεν είσαι λοιπόν που βγήκες και της είπες ότι είναι από τα πιο αξιόλογα άτομα του φόρουμ? Μόνο ένα μεγάλο μπράβο που δεν της είχες πει. Επιλεκτική είναι η ψυχοπόνια σου, υποστηρίζεις μόνο τη Ρέμεντυ εδώ όταν στεναχωριέται? Η δικηγόρος της?

αυτό που παρατηρώ πάντως είναι πως πανικούλα αδυνατεί να απαντήσει και χρειάζεται βοήθεια.εγώ δεν κατάλαβα εσύ τι παριστάνεις?έπαιζες στο παιχνίδι χθες?επιλεκτική είναι η δική σου ψυχοπόνια εδώ μέσα.

Senior Member
    Οι πράξεις σου μιλάνε από μόνες σου. Δες τα ποστ σου και μέτρα. Δεν ασχολείσαι και με κανέναν άλλον. Από τη μέρα που μπήκες μέχρι σήμερα, αν έχεις την υπομονή να μετρήσεις θα δεις ότι αναφέρεσαι σε Nature ή νατουρ πιο πολλές φορές από κάθε άλλον.
    Ετσι και αλλιως δεν είμαι εγώ, είναι η εικονική εικόνα μου, αλλά, μου κάνει πια εντύπωση. Ελεος.

Senior Member
    Παιδια ηταν τοσο κακογουστο το αστειο της πανικουλας μεχρι το σημειο που σκυλοβρισε? Γιατι νομιζω οι περισσοτεροι και ο κηπ το εβλεπαν σαν πετυχημενο μεχρι που εγινε το επιμαχο ποστ... Αλλα εχω την αισθηση οτι εσεις που προσβληθηκατε περισσοτερο το ειχατε βρει απαραδεκτο απο την αρχη... arktos ισχυει και για σενα αυτο?

Προσωπικα οταν ειδα οτι ο κηπ δεν επηρεαζοταν αρνητικα, αρχισα και να γελαω με το αστειο... Και αργοτερα ανησυχουσα μηπως το χυδαιο ποστ ειχε ταραξει τον κηπ με οποιονδηποτε τροπο... Κι εγω μετα το αφησα. Οκ δεν ειδα το εν λογω ποστ αλλα ισχυει και η ερωτηση που εκανα πριν.

Page 2 of 40 FirstFirst 123412 ... LastLast