Results 346 to 360 of 593
Thread: Η αρενα του e-psychology
-
19-09-2009, 22:22 #346
Originally posted by Sofia
Αλλα αν ειναι ηθικο να προτεινουμε μειωσεις ή αυξησεις φαρμακευτικης αγωγης. Θα ήθελες να μου πεις τη γνωμη σου πανω σ αυτο?
στην λεω εγω,
δεν ειναι σωστο.
Ουτε ηθικο ειναι ουτε ανηθικο και τελος.
Δικαστηριο ηθικης θα στησουμε εδω?
- 19-09-2009, 22:24 #347
Originally posted by krino
Originally posted by oboro
Καλα εσυ Ελενα ουτε λεξη για την ταμπακιερα. Στο πλευρο της συναδελφου ειρωνος, σταθερα. Αλλα σιγα μωρε, καμια δεκαρια προτροπες για μειωση της δοσης εκανε σε ατομο που ή ηταν ή πηγαινε για υποτροπη, τι πεσαμε να τη φαμε!!!!
A, και αν εχεις να πεις κατι αναφορικα με το επιπεδο του σα\"ιτ και εμενα, πεστο στα ισια. Φροντισε ομως πρωτα να διαβασεις τους ορους χρησης που ρητα απαγορευουν οποιαδηποτε προτροπη για τροποποιηση φαρμακευτικης αγωγης.
Ετσι για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους.
Στο εχω ξαναπει και αλλες φορες αλλα δεν το πιανεις.
Ασχημα καριερα γραφης αρχισες, οχι βεβαια οτι η προηγουμενη σου ηταν καλυτερη.
Τοτε ησουν και μισογυνης, σημερα απλα ανταγωνιστικος για να βγεις απο πανω στην κατερινα και στην οποια αλλη μπορεσεις να στοιχειοθετησεις θεση και αποψη.
Αρκει να μπορεσεις να την πατησεις στο λαιμο σιγα σιγα μεχρι να την αποτελειωσεις.
Γλοιωδη ατομα, οπως εσυ και η θεοφανια,
ψαχνετε να βρειτε θυματα, για να διασκεδασετε την πληξη σας χωρις να κρατατε ουτε προσχηματα, ουτε κανενα φραγμο.
Επειδη κυριε μαλακιδη,
επικαλεισαι το ορους του φορουμ, θα σου πω οτι οντως η προτροπη τροποποιηση φαρμακων οπως εκανε η κατερινα ειναι ανεπετριπτη.
Εξισου ανεπιτρεπτη ειναι η τακτικη σου απεναντι σε καποιον που κανει λαθος στοχοποιωντας τον και προσπαθωντας να τον κανει ενα νιωσει ενα τιποτα.
Γιατι ολα αυτα αραγε?
Για να προφυλαξεις τον κηπ?
Για να νουθετισεις την κατερινα?
η τελος για να νιωσεις οτι εισαι κατι?
ντουλαπα 1 - 2 - η 3?
Ακουσε παπαρα της τρυπιας δεκαρας,
οσο ειμαι εδω μεσα κατι καταλοιπα ψυχης οπως του λογου σου, θα τα εχω για να παιζω μαζι τους.
Και δεν χρειαζεται να μου δινεις σημασια,
σημασια εχει πως διαβαζονται οσα γραφω απο κοσμο και καταλαβαινει τι σοι σκατοψυχος εισαι.
Γιατι η σκατοψυχια υπαρχει σε ενα ανθρωπο, οταν βλεπει καποιον που κανει λαθος και αυτος του δινει μια ακομα να παει πιο κατω απο οτι ειναι.
Κατι που μεθοδο εσυ προσπαθεις να κανεις εδω εσυ με το τελευταιο σου θυμα.
Επειδη ομως δεν καταλαβες ελληνικα,
και σε αυτο ρωτα την φιλεναδα σου,
να σου πει τι εστι κρινο και ποσα απιδια βαζει στο σακο του.
Και θα στο κανω λιανα για να το γνωριζεις,
οποτε σε δω να την ξαναπεφτεις στο ιδιο στυλ, θα τρως το ιδιο χεσιμο που θα χωνεσαι στηνη τρυπα σου δυο μερες για να συνελθεις.
Καλως η οχι,
οι επιλογες μας ειναι δυο:
Ειτε θα περασεις απο πανω μου, ειτε θα περασω εγω απο πανω σου.
Οργανωσου και προσπαθησε το καλυτερο για τον εαυτο σου.
εδω θα διαφωνησω.αναισθητη μπορει να ειναι η θεοφανια αλλα γλοιωδη μονο την ρεμ θα χαρακτηριζα.:P
19-09-2009, 22:25 #348
Originally posted by Helena
παλι καλα που αναγνωριζεις οτι τετοια σκληροτητα δεν συνηθιζεται-δεν συνηθιζονταν τουλαχιστον -καποτε σ αυτο το χωρο
τουλαχιστον οχι οταν γραφτηκα εγω γιατι αν διαβαζα κατι τετοiες βρισιες επιπεδου πεζοδρομιου θα ηταν το τελευταιο μερος που θα εκμυστηρευομουν τον πονο μου
.ουτε κι εσυ πιστευω σοφι οταν γραφτηκες η κανω λαθος και σ αυτο?
γι αυτο ειπα οτι αυτο το σαιτ μερικες φορες οπως αποψε φαινεται οτι παει κατα διαβολου κριμα ειναι :(πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
19-09-2009, 22:27 #349
πραγματι σοφια μου μην τυφλωνεσαι
κριμα ειναι σε εχω για καλο ατομο
σου απαντησα ηδη το θεωρω επιπολαιο
αλλο η επιπολαιοτητα και αλλο η κακοηθεια σοφιαDum spiro spero (?)
19-09-2009, 22:27 #350
ελα pet oboro δεν μηλας?λειπουν οι κυριες σου και φοβασε να μηλησεις τωρα?
pet axaxaxaxaxaxaxaxaxax:P
19-09-2009, 22:28 #351
Originally posted by krino
Δικαστηριο ηθικης θα στησουμε εδω?
Αλλα οταν προκειται για φαρμακευτικη αγωγη του οποιουδηποτε εδω μεσα, πιστευω πώς ειναι ανεπιτρεπτο να κανουμε τετοιες συστασεις. Βαλτε οποια λεξη θελετε.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
19-09-2009, 22:28 #352
Και ποσο χρονων ειναι το ατομο που υποτιθεται πως ειμαι? Γιατι κανενα προβλημα δεν εχω να κουβαλησω και ταυτοτητα μαζι μου.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
19-09-2009, 22:28 #353
πραγματι σοφια μου μην τυφλωνεσαι
κριμα ειναι σε εχω για καλο ατομο
σου απαντησα ηδη το θεωρω επιπολαιο
αλλο η επιπολαιοτητα και αλλο η κακοηθεια σοφιαπάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
19-09-2009, 22:29 #354
Καλα! θα πρεπει να υπερασπιστω τον εαυτο μου για ολα αυτα που λετε οτι δηλ. στη διαρκεια της κρισης τον προετρεψα να μειωσει την δοσολογια !Περιμενα οτι τουλαχιστον ο Κηπ θα ειχε διαβασει ολα οτι εγραψα αλλα αποτι φαινεται ουτε αυτος!
Λοιπον! ξερω πολυ καλα τι εγραψα και σε ποιον το εγραψα !Μονο μια φορα ανεφερα τη μειωση της δοσολογιας για να δω αν τοχει υποψιν του μετα απο την ηδη μειωμενη απο τον ιδιο δοσολογια.
Μια φορα λοιπον, την πρωτη η δευτερη φορα που εκανα login μετα απο ενα μυνημα για ενα βιβλιο που μετα μου ειπε πως να το διαγραψω!Ηταν λοιπον κυριε Ομπορο αυτο που παραθεσατε!Ολες οι υπολοιπες προτροπες μου ηταν να κρατησει σταθερη τη δοσολογια του και να παρει και κανενα ηρεμιστικο-τα καταφερε χωρις αυτο-Εγω ημουν που πιστευα χωρις να εχω συνομιλησει πολυ μαζι του ,εστω διαδικτυακα,που πιστευα οτι θα τα καταφερει χωρις να γινει ζομπι που λεει και η Αφρουλα!Εγω ημουν που πρωτη συμφωνησα με το κρινο που ειπε Σκαστε πια με τα φαρμακα και τους ψυχιατρους-αφου βλεπετε οτι δεν ακουει η δεν θελει-
Εγω ημουν που πρωτη θαυμασα αυτους που πηγαν και τον συναντησαν!Τεσπα μαλλον ειμαι ξεκαρφωτη σαυτο το Φορουμ!Θα δω τι θα κανω !
19-09-2009, 22:29 #355
στους ορουσ χρησης αναφερεται σαφεστατα οτι για οποιοδηποτε θεμα συμβουλευτειτε το γιατρο σας
επισησ στους ορους χρησης αναφερεται σαφεστατα να αποφευγονται τα υβριστικα μηνυματα
σοφια μου λυπαμαι αλλα μαλλον για καποιο λογο δεν θες να καταλαβεις ας ειναιDum spiro spero (?)
19-09-2009, 22:32 #356
oboro σκασμος εσυ.θα μηλας μονο οταν ειναι παρουσες οι κυριες σου.:P
19-09-2009, 22:34 #357
Μου αρεσει που ειναι ενα ψυχολογικο φορουμ, και καθε μερα τσακωνομαστε μεταξυ μας...
Το πιο λυπηρο δεν ειναι οτι τσακωνομαστε, αλλα ενα μισος που βγαζουν μερικοι.
19-09-2009, 22:34 #358
Ναι Helena, επι δυο χρονια επεφταν απανωτα μπαν για τα υβριστικα μηνυματα και ετσι τωρα εχουμε 6 ποστινγκ φρικ λιγοτερα... Α και φυσικα μην τολμησουμε να βρισουμε σε αυτον το χωρο. Κανεις δεν το κανει. Ειναι χωρος για μικρα παιδακια.
Μαλλον αφορμη ψαχνεις για να βγαλεις την εμπαθεια που εχεις αναπτυξει προς το ατομο μου τελευταια και που δεν μπορεις να εξωτερικευσεις χωρις την ειρωνια που σε διακρινει. Και που ειχες χρησιμοποιησει και πολυ παλιοτερα τελικα. Καθολου δεν εχει αλλαξει το στυλ σου απο μια πρωτη αναγνωση των εν λογω θρεντ... Απαξιωση του αλλου, υπεκφυγες, αδυναμια να δεχτεις κριτικη ανιγουεις τεσπα μαστα λολ"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
19-09-2009, 22:35 #359
στους ορουσ χρησης αναφερεται σαφεστατα οτι για οποιοδηποτε θεμα συμβουλευτειτε το γιατρο σας
επισησ στους ορους χρησης αναφερεται σαφεστατα να αποφευγονται τα υβριστικα μηνυματα
σοφια μου λυπαμαι αλλα μαλλον για καποιο λογο δεν θες να καταλαβεις ας ειναι
Κ οι πιο αξιοι απο αυτους ειναι κ οι αγραφοι.
Ο καθενας μας ας λυπάται λοιπον για τους δικους του λογους. Για οσα καταλαβαινει κ για οσα νιωθει. Ας ειναι!πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
19-09-2009, 22:36 #360
oboro αποφευγεις αυτα που σου λεει ο κρινο?κοτουλα?
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια