Results 76 to 90 of 593
Thread: Η αρενα του e-psychology
-
18-09-2009, 21:10 #76
Originally posted by Remedy
Originally posted by panikoula
δεν κολισανε σε μενα την ταμπελα.εμενα ολη με θεωρουνε νορμαλ και αυτο δειχνω.
απορω τι να φοβατε ο κιπ?ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΕ ΤΟ ΖΩΟΝ!!:(:(:(:(
Τώρα σώθηκες....
- 18-09-2009, 21:13 #77
ελά κατω παλιο κιπ να μου κοψεις τα σκατο ζαναξ.εξετιας σου τα περνω ασυστολα 15 μερες.
18-09-2009, 21:13 #78
Ρε πανικουλα ριλαξ αντιθετη γνωμη ...ειναι αυτο που δειχνει..μια αντιθετη γνωμη...δεν μπορεις να συμφωνεις με τον αλλον σε οτιδηποτε και φυσικα με πειραξε που ειπες οτι με φοβασαι...οπως πειραξε και σενα τωρα,χαλαρωσε και μην παιρνεις τα παντα τοις μετρητοις...αντιθεη γνωμες θα υπαρχουν παντα,ακομα και οταν μιλας μονο με τον εαυτο σου.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-09-2009, 21:13 #79
δουλεια δεν ειχε ο διαβολος ετρωγε τα παιδια του..η καπως ετσι τελοσπαντων..ελα ρε παιδια το χουμε κανει θεμα τωρα.
η ουσια ειναι μια,να βοηθαμε και να βοηθιομαστε.να λαμβανουμε υποστηριξη και να ανταλλασουμε αποψεις και ιδεες ολα αυτα θεμιτα και καλα.ειναι απολυτα φυσιολογικο να υπαρχουν διαφωνιες περα απο αυτο ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν τα ορια,ορια τα οποια εμεις θετουμε.εχετε ξεφυγει πολλοι απο εδω.τι σας κανει να αναλλωνεστε σε τετοια ειλικρινα με κανει και απορρω..ορθογραφικα και αηδιες τωρα..ποιος νοιαζεται?
κιπ,αν ημουν στην θεση σου σιγουρα θα ειχα στεναχωρηθει και θα το ειχα παρει στραβα.απο τη στιγμη ομως που σου ζητησε συγγνωμη επειδη το εκανε απο αφελεια δεν μπορεις να το αναπαραγεις συνεχεια.ειπε χοντραδες ναι ομως,φτανει.enough is enough που λενε και οι εγγλεζοι.την ξερεις την πανικ οτι σε καμια περιπτωση δε θα θελε να σε κανει να αισθανθεις ασχημα.τοσες προσπαθειες εκανε να σου φτιαξει τη διαθεση και τις πετας ετσι εξ\'αιτιας ενος ατυχους περιστατικου..ελα τωρα...δεν την υποστηριζω,ειμαι και με το μερος των 2σας ομως νομιζω οτι υπερβαλλεις λιγο
παιδια ας σταματησει αυτη η υστερια,τι λετε?
18-09-2009, 21:15 #80
δεν κολισανε σε μενα την ταμπελα.εμενα ολη με θεωρουνε νορμαλ και αυτο δειχνω.
απορω τι να φοβατε ο κιπ?ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΕ ΤΟ ΖΩΟΝ!!:(:(:(:(
νορμάλ? τι αστείο!!!
α, και μη στενοχωριέσαι τόσο για τον κιπ!
18-09-2009, 21:16 #81
οκ συγγνωμη πανικουλα ...ξερω οτι εχεις καλη καρδια...απλως εισαι λιγο παρεξηγησαρια:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-09-2009, 21:16 #82
Originally posted by keep_walking
Λοιπον οσον αφορα την χθεσινη \"φαρσα\" φυσικα και με στενοχωρησε...τοσο γιατι βγηκε ενα nick ιδιο περιπου με το δικο μου οσο και για το το οτι περιειχε ειρωνια...στην αρχη πηγα να το δω με χιουμορ να δω που θα καταληξει...οταν ανεφερε το επιμαχο ποστ που σβηστηκε τοτε πραγματικα βγηκα απο τα ρουχα μου τοσο γιατι προσβαλλε εμενα οσο και γιατι προσβαλλε και αλλο ατομο περαν εμου και συγκεκριμενα την πανικουλα αν και αποδειχτηκε οτι προκειται περι του ιδιου ατομου.
Αυτο που με στενοχωρησε ειναι οτι η πλακα μαλλον θα συνεχιζοταν αν δεν αναφεροντουσαν ip κλπ..μαλλον...αλλα τεσπα ζητησε συγγνωμη...με στηριξε σε δυσκολες στιγμες...το ξεχναω...ετσι κι αλλιως ολοι ξεφευγουμε καποια στιγμη,ανθρωποι ειμαστε.
Οσο πανικουλα το αν φοβασαι να με συναντησεις λογω \"τρελλας\" εχει λιγο πλακα...γιατι αυτο ακριβως ειναι που αισθανομαι εγω...φοβαμαι να σε συναντησω.
Ελπιζω να βαζω τα πραγματα σε μια ταξη και να ...προχωρησουμε.
και πριν ακομα μιλησεις χθες, στεναχωρεθηκα για λογαριασμο σου , αλλα και για μενα, που συχναζω και πιθανα συνομιλω τις υπολοιπες ωρες χαρωπα χωρις να το ξερω με ενα τετοιο παχυδερμο σαν αυτο που μπηκε και σου εκανε την ακατανομαστη εκεινη \"πλακα\" και δευτερευοντως γιατι εβαλε στο στομα σου τις απιστευτες βρωμιες που αμεσως μετα εσβησε, βρωμιες που προσβαλαν κι εσενα που ποτε δεν θα τις ξεστομιζες αλλα και την \"κακομοιρα\" πανικουλα γιατι εναντιον της ηταν η λεκτικη επιθεση...
οταν ειδα ποιο ηταν τελικα το παχυδερμο αυτο, εχασα πασα ιδεα για τον εαυτο μου, γιατι ολο τον τελευταιο καιρο, προσπαθουσα να με πεισω οτι ειναι απλα μια οχι πολυ εξυπνη κοπελα που προκαλει προβληματα στον εαυτο της και οχι μια αναισθητη για τον πονο του αλλου , που ευαισθητοποιειται μονο με τα δικα της προβληματα ....
18-09-2009, 21:17 #83
Ρε πανικουλα ριλαξ αντιθετη γνωμη ...ειναι αυτο που δειχνει..μια αντιθετη γνωμη...δεν μπορεις να συμφωνεις με τον αλλον σε οτιδηποτε και φυσικα με πειραξε που ειπες οτι με φοβασαι...οπως πειραξε και σενα τωρα,χαλαρωσε και μην παιρνεις τα παντα τοις μετρητοις...αντιθεη γνωμες θα υπαρχουν παντα,ακομα και οταν μιλας μονο με τον εαυτο σου.
18-09-2009, 21:17 #84
παιδια μην επιτιθεστε ... δεν βγαζει καπου.
18-09-2009, 21:18 #85
mel βλεπω οτι δεν εχεις ακριβη εικονα του πως εφτασε η κατασταση ως εδω. Αλλο να μην κανουμε τα παντα για να αποφευχθει η κλιμακωση (που πιστευω οτι εγιναν αρκετα) κι αλλο τα ξεσπασματα μας να χειροτερευουν την κατασταση με καθε νεο ποστ οπως κανει η πανικουλα. Τι να πω... Απλως κριμα, ελπιζω ειλικρινα να διορθωνεται μακροπροθεσμα.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
18-09-2009, 21:20 #86
Originally posted by oboro
mel βλεπω οτι δεν εχεις ακριβη εικονα του πως εφτασε η κατασταση ως εδω. Αλλο να μην κανουμε τα παντα για να αποφευχθει η κλιμακωση (που πιστευω οτι εγιναν αρκετα) κι αλλο τα ξεσπασματα μας να χειροτερευουν την κατασταση με καθε νεο ποστ οπως κανει η πανικουλα. Τι να πω... Απλως κριμα, ελπιζω να ειλικρινα να διορθωνεται μακροπροθεσμα.
θα ξεχαστει σιγουρα,εχει γινει και παλαιοτερα αυτο το λιγο καιρο που ειμαι εδω μεσα και μετα \'\'ουτε γατα ουτε ζημια\'\'........
18-09-2009, 21:23 #87
kyr gamate καλα τα λες αλλα στο ντουβαρι.
κιπ δεν θα σε συνχωρεσω ποτε.με σκοτωσες με αυτο που εκανες σημερα.:(
18-09-2009, 21:24 #88
πως βαζουνε καποιον σε black list?να βαλω τον βλαμενο κιπ?
18-09-2009, 21:24 #89
ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΟΥς ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΙΠ!
ΓΡΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ...
ΜΟΝΟ ΠΑΡΕ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ....
ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΤΗΣ ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ!
ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΙΚΟΥΛΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑΘΕΛΑΤΕ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΤΕ ΕΔΩ....
ΟΜΩΣ ΒΓΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑς!
18-09-2009, 21:24 #90
παιδια μην επιτιθεστε ... δεν βγαζει καπου.
ευχομαι να εισακουστεις συντομα. κ ελπιζω πώς αναλογα με το ποσο μπουκωμενος ειναι ο καθενας μας με τα δικα του θεματα, να μην τα \"ξερναει\" εδω. οκ, ειναι ευκολο, αλλα απαράδεκτο.
ας κοντρολάρει ο καθενας μας τον εαυτο του πρώτα, κι ας σεβαστει την δικη του υποσταση...τουλάχιστον αυτο.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή