Η αρενα του e-psychology - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 40 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 593
    Originally posted by Alobar
    Καλημέρα σας. Μιας και διαπιστώνω ότι απόψεις πιο αντικειμενικές και σφαιρικές περνούν τελικά στο \'ντούκου\', ε ας διατυπώσω μια ακόμη... :). Δυο παρατηρήσεις μόνο. Μου είναι εμφανής και η επιλεκτικότητα ως προς την όραση στις τελευταίες σελίδες. Αλλά το πιο σημαντικό που παρατηρώ, είναι πως σε κάποιο σημείο είδα να γίνεται μια ακόμη αναφορά στην \'πανάκεια\' που προσφέρει ένα φόρουμ ψυχολογίας προκειμένου να δικαιολογηθεί η οποιαδήποτε συμπεριφορά. Επίσης, αν το αντιλήφθηκε κανείς άλλος εκτός από μένα, στις προηγούμενες σελίδες, ενώ σε κάποιο σημείο φαίνεται να έχει πια αρχίσει η \'αποφόρτιση\' από λεγόμενα του μέλους που αποτελεί το επίκεντρο, το ίδιο λίγο παρακάτω αρχίζει ξανά να πυροδοτεί την κατάσταση. Πάντως \'ύβρις\' δε θεωρείται μόνο η χυδαιολογία, αλλά το να αναφέρεται κανείς σε σημεία που μπορεί να αποτελούν την \'αχίλλειο πτέρνα\' για άλλους, όπως τα \'άτεκνη, γεροντοκόρη, άσχημη\' κτλ. Εμφανής επίσης είναι η χειριστικότητα προς ιδίον όφελος. Και θα διαφωνήσω εντελώς με το παρακάτω:

\'... Νομίζω ότι πάλι ο σκοπός σου είναι να τη φέρεις έξω από τα όριά της και είναι \"άνανδρο\" μιας και γνωρίζεις, γιατί τουλάχιστον η πανικούλα είναι ειλικρινής και μας έχει πει, ότι είναι εύθραυστα. Την ωθείς να βγει από τα ρούχα της, να αντιδρά με τον δικό της τρόπο για να γελάς φιλήδονα μετά...\'

Κανένας δε μπορεί να \'παρασύρει\' κάποιον χωρίς ο άλλος να θέλει να \'παρασυρθεί\'. Το κατά πόσο βολεύουν αυτού του είδους οι τακτικές προκειμένου να αποποιούμαστε προσωπικών ευθυνών, είναι ένα μεγάλο θέμα. Περαστική ήμουν, ευχαριστώ.

:)

Αλ....την πάτησες! Περίμενε σε καμιά βδομάδα να στην πέσει και σένα σε κανένα θέμα, \"χωρίς βεβαίως να σημαίνει τίποτα ότι της την είπες σήμερα\". Έτσι έγινε με τη ρέμεντι, συνέχισε με όμπερον, πήγε σε μένα και τώρα έχει αρχίσει με την άρκτος.
    Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά έχεις σειρά μετά!

Senior Member
    Στην αρχη δεν ηθελα να το δω ετσι, φοβαμαι πως ειναι ομως αληθεια. Η Φυση εκδικειται. Και διευρυνει σιγα σιγα τον κυκλο του φαυλου ερωτισμου της.

Εισαι κυνηγος, nature.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Α! Έχω εντοπίσει και κάτι άλλο με τη νάτουρ. Μόλις στριμώχνεται, βγαίνει απ το φόρουμ, (φυσικά παραμένει αόρατη για να ελέγχει την κατάσταση), και επανέρχεται όταν η κουβέντα έχει πάει σε άλλο θέμα....

Senior Member
    Ναι στανταρ εχει διαλειψεις, τικ κλπ οταν την πιανει.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=DkV2Ltvg3Ac&feature=related
    xexexe

Senior Member
    συναντηση κορυφης λολ
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Καλημέρα θεοφανία. θα γίνω κουραστική αν ξαναπώ ότι δε γνωρίζω κανέναν σας \'ουσιαστικά\'. Κι ούτε έχω διαβάσει πολλά θέματα ακόμη. Απλώς, τέτοιου είδους καταστάσεις, όπως εδώ, ευνοούν αν θες στο να αποκαλύπτονται διάφορες πτυχές ως προς το πώς φερόμαστε στους συνομιλητές μας. Δε μπήκα στο φόρουμ ούτε για να μου την πέσουν, ούτε για να την πέσω σε κανέναν. Σχολιάζω τα λεγόμενα και μόνον. Παραπάνω μου περιγράφεις μια συμπεριφορά, ας το πω έτσι. Δε με επηρεάζουν σε κάτι όλα αυτά. Όπως έχω ξαναπεί, αν το μέλος για το οποίο μου μιλάς, με βρει σύμφωνη σε απόψεις, εννοείται ότι δεν έχω κανένα λόγο να μη σχολιάσω θετικά. Καθώς και το αντίθετο. Και οποιοδήποτε άλλο μέλος φυσικά. Απλά δε νομίζω πως όλα αυτά ενθαρρύνουν την επικοινωνία. Για μένα αν θες, θα αποτελούσε πρόβλημα ίσως το να είμαι εντελώς επεξηγηματική όταν τοποθετούμαι σε κάποιο θέμα, και να παρανοούμαι ή να χρειάζεται να μπαίνω σε διαδικασίες που έτσι κι αλλιώς έχω πλέον αποποιηθεί. Θέλει πολύ δουλειά για να βγαίνεις απ\' το \'εγώ\' σου. Πρακτική δουλειά και προσωπικό μόχθο. Το έχω επιτύχει, κι αν μπορώ να επικοινωνήσω και εδώ καλώς. Για μένα δεν αποτελούν πρόβλημα κάποιες \'ιδιαίτερες\' συμπεριφορές. Τις αντιμετωπίζω στη ζωή μου. Τώρα, αν κάποιος θέλει να την υψώνει λίγο παραπάνω, είναι δικαίωμά του και δε μου πέφτει λόγος. Καμιά ταμπέλα δεν έχει τόσο βάρος ώστε να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα σ\' ένα φόρουμ αλληλοϋποστήριξης. Από μας εξαρτάται αν θα την αποδυναμώσουμε ή θα την ενισχύσουμε.
    Πάω για καφεδάκι! Καλή συνέχεια!

:)

Senior Member
    Originally posted by oboro
    Originally posted by nature
    Αμα δεν με γουστάρεις, απλά μη με διαβάζεις. Κάνε κάτι άλλο.
    Μαλλον εσυ γουσταρεις να χωνεσαι τελειως αστοχα σε θεματα με ηδη παγιωμενη δυναμικη προσπαθωντας ετσι να τα φερεις βιαια σε εναν δικο σου φαυλο οργασμο.

Πως ειναι ο φαυλος οργασμος ?

Senior Member
    καλημερα κατερινακι ;)

Αλ....ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα πολλών εδώ μέσα?
    Βγάζουν τα προβλήματα της προσωπικής τους ζωής μες στο φόρουμ. Δημιουργούν κόντρες που τις θυμούνται για πάντα λες και γνωριζόμαστε και εξαρτάται η ζωή μας από το αν την είπαμε στον ένα ή στον άλλο.
    Έχω τσακωθεί άπειρες φορές εδώ,και θεωρώ πως έχω πέσει στην παγίδα να μιλήσω πολύ άσχημα πάνω σε καυγά. Έχω κάνει την αυτοκριτική μου και έχω ζητήσει ακόμη και συγνώμη δημόσια σε μέλος.
    Παρόλα αυτά, όταν βλέπω πως κάποιος έχει δίκιο, ακόμη και αν έχω σκυλοβριστεί μαζί του, (Κρίνο, Πάνος), δεν διστάζω να του πω δημόσια πως συμφωνώ μαζί του.
    Τι θέλω να πω?
    Εδώ δεν είναι το σπίτι μας, η δουλειά μας, η ζωή μας.
    Είναι ένας χώρος που μπάινουμε για να πάρουμε και να δώσουμε και όχι να ξεσπάσουμε τη δυστυχία μας.

Senior Member
    καλημερα oboro!Mην αρχισεις παλι να με κοροιδευεις!ειμαι μικρη και ευαλωτη!

Senior Member
    λολ

Θέλω να θίξω και ένα άλλο θέμα.
    Με αφορμή τη συζήτηση που είχαμε χτες για τον όμπορο και αν είναι παλιό μέλος, εντόπισα πεντ-εξι νέα νικ και ψάχνοντας, ανακάλυψα πως λείπουν επίσης τόσα, από ενεργά μέλη που έμπαιναν τον τελευταίο καιρό. Έχουν χαθεί πολλοί και έχουν έρθει πολλοί καινούργιοι...Έτσι για την ιστορία....

Senior Member
    Originally posted by oboro
    Ναι στανταρ εχει διαλειψεις, τικ κλπ οταν την πιανει.
    Μαλλον εχεις χιουμορ !τι σημαινει lol ?

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by nature
    Οσο για τα θέματα με τα πέη, εγώ δεν συμμετείχα.

Αυτό είπαμε, είναι γνωστό. Γεκινώς.

αχαχαχαχα αυτο τωρα το ειδα! κορυφαιοοοο!

Page 19 of 40 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast