Results 61 to 72 of 72
-
26-10-2024, 21:05 #61
τα παλαιοληθικα φεμινιστικα προτυπα και οι σχολιασμοι τυπου μισογυνης ειναι πεπερασμενα και προβλεψιμα και φυσικα αμυντικα . το οτι δεχονται μερικα αγορακια τον ευνουχισμο , απο πατροναρισματα ψυχολογικης φυσεως και χειραγωγικα ειναι θεματα δικα τους και φυσικα οχι δικα μου . μονοδιαστατος ειναι ο ουχι φεμινισμουλης που πλασαρεις ! παμε στο δευτερο που προαπαθεις τεχνηεντως να με υποτιμησεις σεξουαλικα . επειδη καπως εχεις στο μυαλο σου και με βαση τις προστριβες σου εναν 45αρη , μεσηλικα << μπαρμπα >> εισαι πολυ πισω γενικα . ο συγχρονος ανδρας 45αρης , δεν εχει ουτε κοιλιτσα , ουτε καραφλιτσα . δεν τρωει πιτογυρα , δεν πινει μπυρες , ουτε κλανει . ειναι ενας αρκετα εμφανισμος Ανδρας , μοδατος , με σωμα Αδωνη , ο οποιος εχει περασει πολυ σεξιστικα και σεξουαλικα την ζωη του (και συνεχιζει) . ειναι στην ακμη του λοιπον γιατι απο μικρος και με περγαμηνες εχει φιλοσοφησει διαφορετικα και αιρετικα την ζωη και γνωριζει πως να περναει καλα . σαφεστατα μπορει να προσφερει αχαλινωτο σεξ σε μικρες , συνομιληκες και μεγαλυτερες γυναικες ( που κρατιουνται μια χαρα με οσα προσφερει το face και body lift ) , δεν κατηγοριοποιει ηλικιακα τις γυναικες , αρκει να αποπνεοουν το μεγιστο σεξουαλικο καλεσμα.
οποτε σου καταρριπτω αλλη μια φορα της παλαιοληθικες αποψεις σου γιατι απλα ειμαι πολυ πιο μπροστα απο σενα σκεπτικιστικα και φυσικα δεν εχω καμια παρωπιδα εγκεφαλικη να με κρατα δεσμιο . φυσικα τι ψαχνει ο καθενας , αλλος (εσυ ) διασκεδαση με τσιπουρα και αλλοι οπως εγω , extreme και σεξυ σπορτς να απαγγελουμε χαζομαρες του μπουκοφσκι και ηλιθιοτητες των σοσιαλ μιντια ...κανε μια αναρτηση τωρα και πες ...τι ωραια που ειμαστε αγκαλια στο ηλιοβασιλεμα και ανταλλασουμε αποψεις ( εμετουλης )
- 13-11-2024, 11:50 #62
Καλημέεεερα, επιστρέφω να ρίξω λίγα χαμόγελα στα χειλάκια σας χαχα. Ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου η μητέρα της επειδή είχε τύψεις για ότι έγινε και μου παραδέχτηκε ότι η κόρη της ( η κοπέλα δηλαδή ) πάσχει όντως απο διπολική διαταρραχή.. Την πήγε σε ψυχίατρο για κάποιες διαλέξεις γιατί κάποια πράγματα δεν της άρεσαν και έτσι βγήκε το συμπέρασμα. Χθες, με πέτυχε τυχαία σε ένα μπακάλικο της γειτονίας που ψώνιζα και εμφανίστηκε από πίσω μου μόνη της και μου ψιθύρισε σαγαπώ και μου λείπεις. Σηκώνομαι φεύγω και το ίδιο βράδυ μου στέλνει ένα φιλαράκι στόρυ της στο instagram που ανέβασε φωτογραφίες με αυτόν για να γιορτάσουν επέτειο 7 χρόνια, 7 χρόνια κέρατο χαχα.
Εγώ ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, είμαι πολύ καλά, είχα τα σκαμπανευάσματα μου, μιλάω και με μια κοπελίτσα , βέβαια νιώθω περισσότερο ότι θέλω κάποιο διάστημα μόνος μου να ηρεμήσω από όλη αυτή τη περιπέτεια, να κοιτάξω και τον εαυτό μου οπότε σκέφτομαι να κρατήσω μία απόσταση και να ειμαι ξεκάθαρος μαζί της. Ελπίζω να είστε όλοι καλά.
13-11-2024, 12:33 #63
Η ιστορία γενικά είναι πολύ περίεργη. Να σου λέει σαγαπω και μετά να ανεβάζει διαφορά που αφορούν τον άντρα της.
Δεν την έχεις αφήσει πίσω, γιαυτό κι ακόμη το συζητάς. Κάνε ένα διάλειμμα, μεινε μόνος μέχρι να "σταθείς" στα πόδια σου. Μην κάνεις αυτό που σου έκανε. Όταν κι αν ξεκολλήσεις, τότε μόνο να αρχίσεις να μιλάς με άλλη. Δεν χρειάζεται να πληγωθεί ακόμη ένας άνθρωπος
13-11-2024, 12:44 #64
Δεν πρόκειται να κάνω το ίδιο πράγμα σε κάποιον άλλον άνθρωπο, πληγώθηκα, είδα πως είναι δεν είμαι κάφρος.. Ακόμα ίσως δεν την έχω αφήσει πίσω ναι, έχεις δίκιο, αλλά προσπαθώ και σίγουρα θέλω να φύγω και θα φύγω γιατί εκτιμάω τον εαυτό μου.
13-11-2024, 12:50 #65
Εννοείται θα το κάνεις. Χρειάζεσαι απλά περισσότερο χρόνο. Βρες μια ασχολία, κάτι να γεμίσεις τον χρόνο σου για να μην σκέφτεσαι. Να στοχεύεις πάντα στο καλύτερο, μόνο έτσι θα έρχονται οι "σωστοί" άνθρωποι. Και όταν τύχει ο "λάθος" που δεν σε εκτιμάει, τον κάνεις στην άκρη και προχωράς. Θα σε βοηθήσει η ψυχοθεραπεία
13-11-2024, 12:55 #66
Πολύ σωστός σε όλα Γιώργο, αυτό ακριβώς κάνω, το έχω ρίξει στη δουλειά χαχα. Καλημέρα
13-11-2024, 13:23 #67
πεφτω απο τα συννεφα...
εκανε μπαμ οτι εχει διαταραχη, αλλα μπορουσε ανετα να ειναι αδιαγνωστη, οπως συμβαινει καποιες φορες.
γι αυτο ανακατευοταν και η μανα της. ηθελε να στην φορτωσει, αν χαλασει τον γαμο της...
εγω θα σου πω και παλι (νομιζω στο ειπα), αυτο που λεω παντα σε αναλογες περιπτωσεις: για σενα δεν εχει σημασια αν υπαρχει διαταραχη η κ@λοχαρακτηρας. για σενα εχει σημασια αν σου φερεται καλα ..
ξερεις αν παιρνει αγωγη κανονικα, η κανει του κεφαλιου της;
ενταξει, μπορω να σου γραψω ενα ωραιο σεναριο για θριλερακι που να ξεκιναει απο την σκηνη στο μπακαλικο...
εκεινοι γιορτασαν 7 χρονια κερατο κι εσυ γιορτασες 7 χρονια δουλεμα και εκμεταλλευση...
ευχομαι να βρεις βοηθεια και λυσεις με την ψυχοθεραπεια.
13-11-2024, 14:03 #68
Δεν γνωρίζω αν παίρνει κάποια αγωγή ούτε με ενδιαφέρει να μάθω. Η μητέρα της θεωρώ ότι είναι καλός άνθρωπος απλά μάλλον κουράστηκε να ασχολείται με τις κόρες της γιατί όλο την απογοήτευαν. Η αδερφή της η μεγάλη όπως νομίζώ έχω ήδη αναφέρει, πάσχει χρόνια από την ίδια διαταρραχή και ακολουθεί αγωγή. Συνήθως ειναι κληρονομικά αυτό οπότε να και επιβεβαιώνεται. 7 χρόνια δεν ήταν, κανένα 9 μηνο ειμαι μπλεγμένος σε αυτό. Έχω ακούσει πως πρέπει να συγχωρούμε αυτούς που μας έκαναν κακό για να προχωρήσουμε. Εγώ δεν θέλω να την συγχωρήσω όμως γιατί με διέλυσε, είτε το ήθελε είτε όχι. Ούτε ξέρω αν πρέπει να την λυπηθώ για το θέμα υγείας της. Δεν ξέρω αν είμαι σωστός ή λάθος αλλά εγώ αυτήν δεν την συγχωρώ ότι και να συμβαίνει. Έπαιξε ή δεν ήξερε τι ήθελε μαζί μου; το κάρμα θα της το επιστρέψει πίσω. Αυτά τα ολίγα.
13-11-2024, 14:09 #69
ολοι καλοι ειμαστε. οι κακοι ειναι στην φυλακη..
για να εχουν και οι δυο αδερφες, σιγουρα ειχαν κι αλλοι στην οικογενεια.
λογικο να εχουν κουραστει οι γονεις τους, αλλα τι φταινε οι αμαχοι να παραφυλαει καραουλι η μανα να τους την φορτωσει, για να γλυτωσει αυτη απ τα βασανα της;
δεν ξερω τι θα κανει το καρμα, δεν με εχει ενημερωσει, ουτε ειναι ο χρονος να κριθεις για οτι αισθανεσαι και ποσο καλος ανθρωπος εισαι. σημασια για σενα για τωρα, εχει να ισορροπησεις και να δεις τι θα κανεις στην ζωη σου. με εκεινην ας ασχοληθει η ιδια και αν εχει ειδικες αναγκες, να ασχοληθουν αυτοι που εχουν την επιμελεια της...
13-11-2024, 14:27 #70
Σωστός.. σε όλα, είπες μία πολύ σωστή κουβέντα, ότι η μάνα της έψαχνε κάποιον να την πασάρει, ίσως όχι κακοπροαίρετα αλλά τώρα που το είπες θυμήθηκα όταν μια μέρα μου έλεγε χίλια ευχαριστώ που βρέθηκες στο δρόμο μας γιατί εγώ αγανάκτησα ( υποννοεί αυτό που είπες ) και μια μέρα μου είπε καλά να πάθει με τα μυαλά που κουβαλάει.. Οπότε αρχίζει και δένει το γλυκό.
Ευχαριστώ και πάλι.
13-11-2024, 15:56 #71
13-11-2024, 16:19 #72
Ουπς δεν το γνώριζα χαχα, με συγχωρείς! Χαίρομαι για τις απόψεις σου.