Results 1 to 15 of 81
-
25-08-2024, 20:21 #1
Σχέση με Παντρεμένη αλλά πιστέψτε με.. πολύ ιδιαίτερη περίπτωση.
Καλησπέρα στην ομάδα.. Συγγνώμη για την ιστορία που θα εξιστορρήσω, πραγματικά πολύ περίπλοκη.
Αρχές Ιανουαρίου σύναψα σχέση με μία κοπέλα 26χρονών ( και εγω 26 ειμαι ) παντρεμένη 2 χρόνια ( σε σχέση όμως από τα 18 της με τον άντρα της) και ένα παιδάκι 2 χρονών. Με τη κοπέλα γνωριστήκαμε στη δουλειά, σε μια τοπική κοινωνία, δουλεύαμε σε 2 διαφορετικές επιχειρήσεις δίπλα δίπλα, μένουμε υπόψην και στο ίδιο χωριό. Στην αρχή είχαμε πιάσει μία τυπική φιλική σχέση οι 2 μας, ο άντρας με γνώριζε ονομαστικά.. κάποιες φορές όταν έβρεχε ή είχε κρύο την γύριζα εγώ σπίτι με το αμάξι εις γνώσην του άντρα της βέβαια, γιατί εκείνος δεν έχει αμάξι + οτι φύλαγε το μωρό στο σπίτι. Για να μην τα πολυλογώ, η τύπισσα κουκλάρα, είχα βαρεθεί να έρχονται στο μαγαζί να μου λένε πο ρε φιλε τι εργαλείο δουλεύει δίπλα και τέτοια.. εγώ γνώριζα τη φάση της και δεν ήθελα να μπλέξω. Να πω ότι δεν ειμαι ιδιαίτερα εμφανήσιμος, λίγο εύσωμος θα έλεγα και μάλιστα χωρίς καθόλου εμπειρίες. Είχα πάντα επιλεκτικό γούστο με τις γυναίκες και δεν ήθελα να κάνω σχέση μέχρι να βρω την ιδανική. Τέλοςπάντων, στις φορές που την γύριζα σπίτι επιασε μου ελεγε οτι δεν περναει καλα στο γαμο της οτι θελει να χωρισει και λοιπα και λοιπα και καταλήξαμε να ερωτευτούμε τόσο δυνατά που δεν πίστευα ότι το ζούσα όλο αυτό. Ξέρετε όλα αυτα τα παραμυθένια. Είμαι και γω πολύ ρομαντικός τρομάρα μου, είχα πέσει και με τα μούτρα και πραγματικά έκανα μαγικά πράγματα για πάρτυ της.. είχε τρελαθεί. Βρισκόμασταν κάποια βραδιά που ο άντρας της δούλευε νύχτα.. ολοκληρώσαμε, τέλεια χημεία σε όλα. Επικοινωνία, σεξ τα πάντα. Είμασταν αυτό το τέλειο που όλοι ονειρεύονται. Εννοείται όμως οτι για μένα η τύπισσα έπρεπε να χωρίσει.. δεν γούσταρα αυτό που γινόταν γιατί δεν είμαι τέτοιος τύπος, ούτε εκείνη το ήθελε γιατί είχε κάποια ξεσπάσματα κάποιες φορές.. ένιωθε τύψεις ότι τον προδίδει και λοιπά. Αυτά όλα στην αρχή. Κάποια στιγμή μας παίρνει πρέφα ο τύπος από κάτι μηνυμάτα στο ινσταγραμ, δεν έγινε τίποτα.. ούτε καν την χώρισε, προφανώς γιατί έχει κάνει τα ίδια. Το ψυχολογικό προφιλ της κοπέλας είναι ότι μεγάλωσε σε ενα σπίτι μεσ το φόβο με εναν πατερα μέθυσο να τη χτυπάει ( μέχρι που πεθανε) και με μία μάνα να της έχει περάσει στο μυαλό τη νοοτροπία του τι θα πει ο κόσμος. Δεν έχει καθόλου δυναμισμό, της φωνάζεις και κλαίει με το παραμικρό και λοιπα. Νιώθω ότι έχει καλή ψυχή αλλά τα έχει λίγο μπερδέψει... Το πρόβλημα λοιπόν, ο άντρας της την εχει απατήσει πολλές φορες και εκεινη το εχει μαθει.. αλλα καθεται μαζι του για το παιδι και επειδη φοβαται να κανει το βημα να χωρισει. Παρολα αυτα ενώ όσο ήταν και μαζί μου, έκανε σεξ μαζι του όποτε ειχε ορεξεις. Μου το παραδεχόταν γιατί είχε τύψεις με τη δικαιολογια ότι ετσι με ενιωθε καπως κοντα μου. Υπηρχε ενα τεραστιο διαστημα 3-4 μηνες που με ειχε κρυο ζεστη, μια ηθελε να χωρισουμε γιατι ενιωθε ασχημα επειδη ειναι ανικανη να χωρισει και ταλαιπωρει και μενα, σερνομουν εγω απο πισω της μετα και την παρακολουσα και τα ξαναβρισκαμε και πηγαινε ετσι. Καποια στιγμη πριν κανενα 2μηνο, γύρισε το μυαλό μου και είπα τέλος, αυτη δεν ειναι για μενα και αποφασισα να ξεκοψω, μπλοκ απο παντου, στη δουλεια ουτε βλεμμα και τετοια.. Τότε η τύπισσα φρίκαρε, συνειδητοποίησε ότι με χάνει και ταρακουνήθηκε το κεφάλι της, εκει που είχε εκείνη το πάνω το χέρι, τώρα το έχω εγώ. Βρηκε χιλιους τροπους να με πλησιασει ξανα.. δεν αντεχω να σε χασω και τετοια.. αποφασισαμε να παμε σε ψυχολογο για να τη βοηθησει να ξεμπερδεψει στο κεφαλι της τα πραγματα. Με ταλαιπωρησε και δεν πήγε τελικά γιατί φοβόταν.. Σήμερα, η τύπισσα είναι τελείως ξεκολλημένη απο εκεινον, ειχαν χωρισει για λιγο ειχε φυγει απο το σπιτι της, ειχε μιλησει στη μαμα της, με ειχε γνωρισει, καναμε βολτες με το μωρο της μαζι, την εχω γνωρισει και εγω στη μανα μου, και ολα αρχιζαν να μπαινουν σε εναν ρυθμο... το θεμα ειναι ο τυπος ειναι πολυ χειριστικος και βρηκε παλι το τροπο να την τουμπαρει και επεστρεψε σπιτι και ολα κανονικα. Σπαστηκα παλι και την χωρισα για τα καλα αυτη τη φορα. Ειχα μια περιπετεια υγειας τελευταια που ευτυχως ολα καλα, και παλι βρηκε τροπο να με πλησιασει. Ηρθε με φροντισε με αγκαλιασε και λοιπα, μου ορκιστηκε στο παιδι της οτι μαγαπαει με ολη της τη δυναμη και οτι θελει να ειναι μαζι μου, οτι στο σεξ της αρεσει μονο μαζι μου και λοιπα. Εγω ομως εχω ξενερωσει πια και δεν νιωθω κατι το τοσο δυνατο οπως παλια.. δεν ξερω πια τη νιωθω. Αποφασισα να της δωσω μια ευκαιρια ακομα γιατι την βλεπω και κανει ξανα προσπαθειες.. εκλεισε ραντεβου με ψυχολογο την αλλη βδομαδα μηπως τη βοηθησει. Δυστυχως ακομα.. ακομα βρίσκεται ερωτικά μαζι του και αυτο ειναι που με κάνει να κάνω σκέψεις... Δεν ξέρω τι συμβαίνει μέσα της. Περιττό να πω οτι βρέθηκα με τον άντρα της και του τα ειπα όλα, εις γνώσην της.. του ειπα οτι ειχαμε 5 μηνες σχεση.. εκεινος παλι δεν την χωρισε.. αλλα συνεχιζει και καυλαντιζει. Πραγματικά, σε τι σκατά έχω μπλέξει; Πιστεύετε ότι υπάρχει ελπίδα σε όλο αυτό; Ηταν πάντα ειλικρινής σε ότι μου έλεγε από την αρχή.. δεν έχω παράπονο σε αυτό. Νόμίζω πως οντως μαγαπαει απλά ίσως με λάθος τρόπο, ίσως της τα έμαθαν αλλιώς.. εγώ τωρα ομως δεν ξερω τι να κάνω... Ποσο φυσιολογικά είναι όλα αυτά; Αν ο ψυχολόγος την βοηθήσει και χωρίσει τελικά, θα μου αξίζει; θα αξίζει να μείνω μαζί της; εγώ προσωπικά εχω ανάμεικτα συναισθηματα και εκεινη λιωνει και πεθαίνει για μένα, προφανώς με όλα αυτα που εχω κάνει.. της έδωσα όση αγάπη είχα. Τα πάντα της έδωσα, λογικό να κολλήσει.. είμαι μπερδεμένος, παρακαλώ τα φώτα σας. Ευχαριστώ σε όποιον το διαβάσει...
- 25-08-2024, 20:58 #2
Κοίταξε να δεις φιλαράκο . Όπως καταλαβαίνεις κ η ίδια κ ο γάμος της είναι ένα ΜΠΑΧΑΛΟ από την αρχή . Η τύπισσα είναι τσίου όπως κ ο τύπος . Την έχουν βρει μεταξύ τους σε κάποιους κώδικες και αλληλοκερατωματα κ δεν έχουν ενδοιασμούς .γουστάρουν κιόλας ! Αυτό είναι το δικό τους κεφαλαίο , το οποίο το γουστάρουν κιόλας . Πάμε τώρα στο δικό σου κεφάλαιο ....εσύ είσαι διαθέτειμενος στο μοίρασμα ? Δλδ σεξ με σένα οπότε παίξει κ παράλληλα σεξ με τον άντρα της ,ο οποίος κ αυτός σεξ με άλλες . Εσύ τι γουστάρεις ? Να είσαι σε σχέση με κάποια κοπέλα η' να κάνεις τα ρεπό των άλλων ,γιατί αυτή παίζει κ με τρίτο ...το βλέπω ότι εσύ είσαι το θύμα στην φάση και όχι οι 2 τους ....
25-08-2024, 21:10 #3
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Last edited by Aeon; 26-08-2024 at 18:48.
26-08-2024, 00:42 #4
Κοίτα να δεις.. εμένα η τύπισσα με έφτασε να φτάσω πάτο ψυχολογικά.. τώρα έχω αρχίσει και τη βρίσκω με τον εαυτό μου και με έχει πιάσει μια τάση του τύπου " παίρνω και μόνος μου καλά τα καταφέρνω μια χαρά" σαν να έχω ξενερώσει - σιχαθεί το γυναικείο φύλο ένα πράγμα. Απ' τη μια σκέφτομαι να θάψω συναισθήματα να περνάω καλά.. μετά λέω άσε μη γίνει καμιά μαλακια και μείνει έγκυος.. γιατί δεν θέλει να βάζουμε προφύλαξη.. μετά νιώθω ότι ξεφτυλιζω τον εαυτό μου.. δε ξέρω αλήθεια. Πίστευα πολύ σε αυτή τη γυναίκα.. και όπως μπορείς να φανταστείς ήλπιζα να την φέρω με τα νερά μου.. γιατί την αγάπησα πολύ. Πραγματικά δεν ξέρω τι σκατα να κάνω.
26-08-2024, 01:42 #5
Με μπερδεψες λίγο με το που πήγε και με βρήκε ???? είμαι λάθος που της λέω να πάει σε ψυχολόγο να δει τι συμβαίνει;
26-08-2024, 07:34 #6
Φιλε μου θ στα πω εξω απο τα δοντια ...εδω εχουμε φυσιολογικες γυνσικες κ κοντεβουμε ν χωρισουμε με τοσα προβληματα κ εσυ πιστευεις οτι θ καταφερςις ν εχεις φυσιολογικη σχεδη με αυτη την γυναικα ?μην πιστευεις κατι τετοθο ....αν θες ν εχεις καλο μελλον μακρυα κ αγαπημενοι ....θες ν γαμιεστε κ ν μην εχεις συναισθηματα ?αν αντεχεις καντο ....αλλα αν κανεις το λαθος ν προχωρησεις κ ν πιστεψεις σε αυτη την σχεση λυπαμαι θα πας εσυ στο ωυψολογο μετα κ αυτη θ γελαει .....τα καλα ******α κ τα σε αγαπω απο μια προβληματικη γυνσικα δεν ινε λογοι ν μεινεις μαζι υης κ ν της μεγαλωσεις υο παιδι .....προχωρα κ βρςς μθα γυναικα φυσιολογικη !δεν θα ισε εσυ η λυση των προβλημσρων της ....κ να ισε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ...οποτε βρες κατι αλλο ....
26-08-2024, 10:36 #7
26-08-2024, 12:23 #8
26-08-2024, 13:28 #9
συγνωμην... δεν εχει περασει απο το μυαλο σου, οτι εσυ χρειαζεσαι τον ψυχολογο περισσοτερο απ οτι εκεινη;
ηταν η πρωτη σου ολοκληρωμενη σχεση;
26-08-2024, 14:37 #10
26-08-2024, 14:59 #11
Με μια συνέδρια σου ξεκλείδωσε κάποια θέματα? Προσπαθείς να σώσεις έναν άνθρωπο στέλνοντας τον σε ψυχολόγο ενώ εσύ πνιγεσαι. Εσένα ποιος θα σε σώσει; Αν ήθελε να χωρίσει θα χώριζε τον άλλον οριστικά. Δεν θέλει. Γιατί; Μόνο αυτή ξέρει. Αν δεν σου αρέσει αυτό που γίνεται, μην το ανέχεσαι άλλο, αν σαρεσει τότε μην παραπονιέσαι. Αυτοί μεταξύ τους μια χαρά τα βρήκαν, αν σαρεσει το παιχνίδι τους συνέχισε. Αλλά να θυμάσαι, δεν είσαι ο παίχτης αλλά το πιόνι. Σου αξίζει;
26-08-2024, 15:11 #12
26-08-2024, 15:18 #13
Σου αρέσει αυτή η γυναίκα. Αυτό είναι καλό. Γιαυτό μπορείς να δικαιολογεις τα πάντα, να εθελοτυφλεις, να ελπίζεις.. Μην κατηγορείς τον εαυτό σου επειδή ένας άνθρωπος παίζει μαζι σου. Μπορεί να μην το αντιλαμβάνεται καν. Να θυμώνεις όμως που ενώ τα βλέπεις, ενώ σε πονάνε, συνεχίζεις να ελπίζεις ότι θα αλλάξουν τα πράγματα. Αν σε νοιαζόταν δεν θα σε άφηνε ούτε για ένα λεπτό να αμφιβάλλεις. Θέλει χρόνο να το συνειδητοποιήσεις, αλλά θα έρθει η μέρα.
26-08-2024, 17:01 #14
καμια θεραπεια δεν γινεται σε μια συνεδρια...
μπορει να σου εδωσε μια ιδεα για το τι συμβαινει. να σε "ξεκλειδωσε" ομως δεν το βλεπω πιθανον, ειδικα με βαση οσα μας ειπες εδω..
μας λες ας πουμε οτι εισαι φοβερα επιλεκτικος και γι αυτο δεν ειχες αλλες εμπειριες μεχρι τωρα...
αυτη ηταν η πολυ αυστηρη επιλογη σου δλδ;
να μπλεξεις με μια παντρεμενη με μικρο παιδι;;;;
αν δεν ησουν επιλεκτικος δλδ τι θα διαλεγες; μια να σε δερνει;\
εκτος αυτου, λογω της ελλειψης εμπειριων και ειδικα εμπειριων στο σεξ σε τετοια ηλικια, καταφερες να μυθοποιησεις την πρ τη γυναικα που γνωρισες, ενα εντελως ακαταλληλο για σχεσεις, ατομο....
εγω λεω να κανεις κι αλλες συνεδριες και ψυχοθεραπεια για να βρεις τι σου γινεται και να αποφασισεις τι θα κανεις..
26-08-2024, 18:33 #15
Το σκέφτομαι και εγώ αυτό ναι.. πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται μεσ το μυαλό μου, για κάποιο λόγο θεωρώ ότι μαγαπάει δυνατά με έναν δικό της τρόπο και ότι κάνει το κάνει από συνήθεια.. δε μπορώ να καταλάβω το κόλλημα της μαζί μου. Μετά θεωρώ ότι όλα είναι στο μυαλό μου.. για αυτό και ανέρτησα εδώ μήπως κάπως βάλω το μυαλό μου σε τάξη.