karaoke party
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14

Thread: karaoke party

Senior Member

karaoke party

επειδη, δεν εχω ησυχια σημερα...
    εχει καραοκε {...}
    όσοι θελουν ας ερθουν! πολυ ωραιο κλιμα, πολυ γελιο, δεν χρειαζεται να τραγουδησετε, ουτε εγω πιανω μικροφωνο, οσο τυφλα κ να μαι, αλλα ειναι γαμω..
    ας στειλουν u2u οσοι θελουν, να σας δωσω το κινητο μου!

Μαρία....σου δίνω το λόγο μου, πως αν δεν ήμουν στο εξοχικό, δεν θα το έχανα με τίποτα.
    Για όσους δεν σε ξέρουν, έχω να πω, πως στην παρέα δεν πιάνεσαι και είσαι χαρά Θεού όταν έχεις τα κέφια σου!

Senior Member
    νατο το χρυσουλι μου.... καλα θα βουτηξω τριχιτσα κ πατεριτσα καποια στιγμη κ θα σου ρθω

χμ.. κανεις για καραοκε παρτυ, χανεται κακοφωνιξ, ψωναριξ

Senior Member
    και πως ερχομαστε μεχρι γλυκα νερα εμεις του κεντρου??τα λατρευω τα καραοκε!

Senior Member
    μεσογειων, δεξια στον σταυρο κ τσουπ, εφτασες
    εχω το τηλ σου, αν θες, σε παιρνω κ κανονιζουμε να βρεθουμε
    ή προτεινε καπου αλλου, θα ερθω εγω κεντρο
    ψαχνω παρεα ....

ax κοριτσια αν βρεθειτε σας ζηλευω
    kala na perasete¨
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    υπαρχει και το mike\'s irish bar στους αμπελοκηπους το οποιο εχει καραοκε!θα μπορουσαμε να παμε και εκει..το λεω επειδη δεν οδηγω και μαλλον θα πρεπει να πληρωσω πολλαααα για ταξι!

Senior Member
    ωπ! μεσα ειμαι, δεν τρωγομε με το καραοκε, απλα εχει καλο κλιμα το μαγαζι, γινονται ολη μια παρεα. απο αμπελοκηπους δεν ξερω κ πολλα, σχολαω στις 9 απ την δουλεια, θα σε παρω τηλ να κανονισουμε καλυτερα. δεν βλεπω κανεις αλλος να ψηνεται. θα σβησω τα στοιχεια του μαγαζιου, μην τυχον κ θεωρηθει διαφημιση, ουδεμια σχεση. λοιπον κανονιζουμε να βρεθουμε;; εεε; κατα της 10 θα μαι αμπελοκηπους, μενω πολυ ανατολικα της αττικης, εκτος αθηνων, αλλα λατρευω την αθηνα το βραδυ.

Senior Member
    αληθεια εχει παρεβρεθει ποτε κανενας σε καραοκε παρτυ; κ αν ναι, τολμησε να πιασει μιρκοφωνο μπροστα στον κοσμο;
    γενικα.. υπαρχει μια εκφραση, τραγουδατε στο μπανιο;
    ναι, εκει σαφως, δεν υπαρχει κοινο, ουτε μικροφωνο, παρα μπολικη σαπουναδα
    μα την αληθεια, δεν εχει τυχει να το κανω, δεν θυμαμαι αν παλιοτερα, παντως ειναι χαρακτηριστικο της μανας μου, μπαινει στο μπανιο κ ακους κατι τρομακτικους ηχους κ περιεργα τραγουδια του τυπου, νταρα μου νταρα, την πρωτη μου την γκομενα την λεγανε βαρβαρα κ δεν θυμαμαι τι αλλο.
    παντως αρκετες φορες που την ακουω γελαω κ σκεφτομαι, εχει ξεφυγει η μικρη, χαρακτηριστικη μου εκφραση οταν διαπιστωνω κατι κουφο σε καποιον αλλον, ειναι \"ειμαστε πολλοι, αλλα ειμαστε σκορπιοι\"

Senior Member
    kai μολις το ειδα!!δυστυχως δεν καταλαβα οτι αναφεροσουν στο σημερα!μπορουμε παντως να το οργανωσουμε για την επομενη παρασκευη!!

Senior Member
    δεν πειραζει melene, θα κανονισουμε καποια αλλη φορα, θα παρω διπλη δοση stedon μπας κ κοιμηθω. c u next time

Senior Member
    Originally posted by mstrouf
    δεν πειραζει melene, θα κανονισουμε καποια αλλη φορα, θα παρω διπλη δοση stedon μπας κ κοιμηθω. c u next time
    στεντον,μα γιατι?τι εχεις?

Senior Member
    αυπνιες εδω κ πολυ καιρο.. μην τα ξαναγαφω, εχω ανοιξει αλλο τοπικ..
    ειχα διαθεση αποψε για βολτα, χμ.. δεν πειραζει, βρηκα παρεα κ τωρα βαριεμαι να παω

Senior Member
    γιατι να μην πας?τρωνοντας ερχεται η ορεξη,δεν ξες τι σου επιφυλασσει η βραδια...