Πως να αποκτησω κοινωνικες δεξιοτητες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50
    Senior Member
    αν το πρόβλημα είναι η αυτοπεποίθηση ο ψυχολόγος σίγουρα θα βοηθήσει. κι εγώ αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα. τσακάλι έχεις συναντήσει εμένα διότι έχω υπάρξει κι απο τα δύο
    και απεριποίητο και τέρμα αγενή από το βλέμα
    όμως μετά βελτιώθηκε για κάποιο σεβαστό διάστημα
    συνήθως είναι και οι λάθος παρέες ίσως να μην πιστεύεις ότι σου αξίζει, θεματοθέτη, να κάνεις παρέα με ανθρώπους που σου μοιάζουν, όπως λανθασμένα πίστευα κι εγώ.
    όλα αυτά είναι πεποιθήσεις της παιδικής ηλικίας που φυτεύουν οι φοβισμένοι γονείς -ή φροντιστες-για να μη χάσουν το πιτσουνάκι τους απο τη φωλιά.

το ότι ντρεέπεσαι δεν είναι κακό, αυτό με τον καιρό φεύγει, κι άλλοι έτσι υπήρξαν και το ξεπέρασαν δεν σου το λένε και πιστεύεις ότι είσαι μόνο εσύ έτσι.

Ολοι μας πιστευω,έχουμε συναντησει και θα συναντουμε και εσυ ακομα που περασες απο αυτη τη φαση,το εντοπισες,το αλλαξες και προχωρας...το θέμα και το σπουδαιο ειναι πως το ελυσες...το λυνεις και θα το παλευεις γιατι τωρα ξέρεις

https://youtu.be/nGSCTSHAmRc

τραγουδι ειναι..το φλασακι...
    Ακουσε το!!

Junior Member
    ................
    Last edited by Giaxmantir; 28-08-2024 at 20:59.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Giaxmantir View Post
    τσακαλι, σημερα ξανα βγηκα εξω και παλι απετυχα να μιλησω σε κοπελα, ποσο μαλλον σε μια ομορφουλα με λεοπαρντ φορεματακι που ειδα σε μια σταση και την ερωτευτηκα\
    τι ακριβώς θέλεις να πεις στη λεοπάρ γκόμενα στh sτάση?

αυτό πιστεύεις ότι είναι κοινωνικότητα και κοινωνικές δεξιότητες?

Junior Member
    ................
    Last edited by Giaxmantir; 28-08-2024 at 21:00.

Μάλιστα...ας απαντήσω..αν και αρχιζω να πιστευω πως κοροιδευεσαι εδω μεσα που μπηκες οπως και αρκετοι αλλοι

Και κουβεντα να πιασεις,τι θα πεις,πάμε να πιουμε ενα καφε..για σενα τι εχεις να παρουσιασεις,θεωρεις πως εχεις δουλεψει τον εαυτό σου για σχεση..ρκτός αν θες βραχυπρόθεσμα ραντεβου..

Adult Life

Σπουδές,δουλεια
    Σπιτι(λογαριασμοι,ευθυνη καθημερινοτητας)
    ταξιδακια,διαβασμα,ματαιώσ εις πεποιθησεων που εχεις απο το σπίτι,να βρεις πιστη(η εμπειρια λεει η καλυτερη πιστη ειναι στον εαυτον μας,αν καταφέρεις και ανυψωθεις περα απο το εγω σου..ισως πιστεψεις και στον θεο..καποιοι καταληγουν εκει)
    οταν τα κανεις ολα αυτα και εχεις αποκτησει πολιτισμο,παιδεια και την ευθυνη του εαυτου σου,ίσως μπορεις να φέρεις και παιδια στον κόσμο χωρις να τα θεωρεις κτημα σου
    Δικη σου η επιλογη,την καλημερα μου

Υγ ποσο θα ηθελα,αν γινοταν η διαχειριση να μπορουσε να βρει διπλα,τετραπλα προφιλ,που δεν ξερω που βρισκουν τον χρονο και ποσα email εχουν,να σπανε πλακιτσα εδω μεσα.τι να πεις..απλα ελπιζεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by diogenis View Post
    τι ακριβώς θέλεις να πεις στη λεοπάρ γκόμενα στh sτάση?

αυτό πιστεύεις ότι είναι κοινωνικότητα και κοινωνικές δεξιότητες?
    αντε πες...
    μαλλον πρεπει να ξεκινησει απο τους ορισμους ο φιλος εδω...

Senior Member
    απλα να μπορεσω να ξεκινησω διαλογο με εναν ανθρωπο που δεν εχω ξανα δει στην ζωη μου, οποτε ναι το θεωρω κοινωνικοτητα και κοινωνικη δεξιοτητα.
    οχι, αυτο δεν ειναι δεξιοτητα. κατα 90 % και αναλογα με τις συνθηκες που θα γινει, ειναι σεξουαλικη παρενοχληση...
    ποιος σου ειπε εσενα, οτι η ικαθεμια που θα παει στην σταση για την δουλεια της, ή τον οποιονδηποτε λογο, ειναι υποχρεωμενη να ανεχθει προσσεγγισεις απο αγνωστους!!!!!

να βρεις κοινωνικες ομαδες για να συναναστραφεις ανθρωπους!~ οχι να την πεφτεις σαν περιεργος τυπος στην μεση του δρομου!!! βρες χομπι, κανε παρεα με συναδερφους, γνωστους, συγγενεις, συμφοιτητες, κανε κατι να γνωρισεις κοσμο! οχι να μιλας σε αγνωστες στον δρομο. ελεος...

Senior Member
    απλα να μπορεσω να ξεκινησω διαλογο με εναν ανθρωπο που δεν εχω ξανα δει στην ζωη μου, οποτε ναι το θεωρω κοινωνικοτητα και κοινωνικη δεξιοτητα.
    Συγκεκριμένα με μια κοπέλα, ομορφουλα, με λεοπαρντ.?? Φόρεμα. Όχι γενικά με έναν άνθρωπο. Και το θεωρησες αποτυχία που δεν τα κατάφερες και θα ξανά προσπαθήσεις. Λίγο τρομακτικό αυτό να ξέρεις

Senior Member
    αυτό το παιδί που μοναχο τον δρόμο του γυρεύει; θα βγει στην κακιά μάγισσα που έχει σε κλουβί τ@ν αδερφ@ του ή θα βγει στο φως ξανά;

θέλω adult life πού παραγγέλνεις; -αστειεύομαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    Υγ ποσο θα ηθελα,αν γινοταν η διαχειριση να μπορουσε να βρει διπλα,τετραπλα προφιλ,που δεν ξερω που βρισκουν τον χρονο και ποσα email εχουν,να σπανε πλακιτσα εδω μεσα.τι να πεις..απλα ελπιζεις
    Μπορει και να μπορεί να τα βρει? Ή μήπως όχι?
    Πάντως μπράβο σου. Εγώ θυμάμαι όταν μπήκα στο φορουμ, έκανα ένα τρίμηνο να προσαρμοστω, πόσο μάλλον να καταλάβω ότι κάποιος μπορεί να μπει με πολλά προφίλ και σπαει πλάκα. Ούτε θα μου περνούσε από το μυαλό κάτι τέτοιο.
    Άρα κατάλαβες ότι αυτός έχει κι άλλο προφίλ? Ποιος είναι? Να κάνουμε αναφορά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μπορει και να μπορεί να τα βρει? Ή μήπως όχι?
    Πάντως μπράβο σου. Εγώ θυμάμαι όταν μπήκα στο φορουμ, έκανα ένα τρίμηνο να προσαρμοστω, πόσο μάλλον να καταλάβω ότι κάποιος μπορεί να μπει με πολλά προφίλ και σπαει πλάκα. Ούτε θα μου περνούσε από το μυαλό κάτι τέτοιο.
    Άρα κατάλαβες ότι αυτός έχει κι άλλο προφίλ? Ποιος είναι? Να κάνουμε αναφορά.
    ποιος να ξερει....
    τελικα ισως να μην ειναι και τοσο δυσκολο.
    θυμαμαι ενα μελος που ειχε μπει με 200 προφιλ εδω μεσα (και συνεχιζει να μπαινει), και ηταν το πρωτο- πρωτο που παραπονιοταν στην διαχειριση για τα πολλαπλα προφιλ και απαιτουσε να βρεθουν και να μπαναριστουν..
    την μια ηταν ασφαλιστρια, την αλλη μηχανικος, την αλλη νοικοκυρα, ωρες ηταν να μπει και σαν γιατρος να δινει γνωματευσεις...
    τελικα βρηκαν και μπαναρισαν την ιδια....
    το θρασσος δεν εχει ορια καποιες φορες. και η παρανοια, επισης..

Νομιζω θυμάσαο το πρώτο thread μου,που ήταν κρυολουσια οπως και με τον άλλον που ελεγε για την αδερφη του και μου χτυπησε το νευρο,δεν θυμαμαι ποσα μηνυαα εστειλα στη διαχειριση και ευτυχως πηρε θεση,δεν εχω αποδειξεις...μακαρι να ειχα γιατι το φορουμ ειναι για στηριξη οχι να βγαζει ο καθενας τα γουστα του και ναπροκαλει..επειδη υπαρχει διαθεση για απαντηση..ετσι και με τον μικρο εδω..αν ειναι μικρος..εστειλαν αρκετοι στον προβληματισμο του και του ειπαν να δομησει τον εαυτ οτυ...του εστειλα και ενα site οταν ειπε πως θελει να ξεκινησει ψυχοθεραπεια αλλα δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα και εκεινος εστειλε...ειδα μια κοπελα και ερωτευτηκα αντι να πει ΞΕΚΙΝΗΣΑ την προσπαθεια και θα ασχοληθω με τον εαυτο μου..ε νιωθω οτι υποτιμα την νοημοσυνη μου ο αλλος και μου πεταει φιδια(ψεματα) και σπαει πλακιτσα

Senior Member
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    Νομιζω θυμάσαο το πρώτο thread μου,που ήταν κρυολουσια οπως και με τον άλλον που ελεγε για την αδερφη του και μου χτυπησε το νευρο,δεν θυμαμαι ποσα μηνυαα εστειλα στη διαχειριση και ευτυχως πηρε θεση,δεν εχω αποδειξεις...μακαρι να ειχα γιατι το φορουμ ειναι για στηριξη οχι να βγαζει ο καθενας τα γουστα του και ναπροκαλει..επειδη υπαρχει διαθεση για απαντηση..ετσι και με τον μικρο εδω..αν ειναι μικρος..εστειλαν αρκετοι στον προβληματισμο του και του ειπαν να δομησει τον εαυτ οτυ...του εστειλα και ενα site οταν ειπε πως θελει να ξεκινησει ψυχοθεραπεια αλλα δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα και εκεινος εστειλε...ειδα μια κοπελα και ερωτευτηκα αντι να πει ΞΕΚΙΝΗΣΑ την προσπαθεια και θα ασχοληθω με τον εαυτο μου..ε νιωθω οτι υποτιμα την νοημοσυνη μου ο αλλος και μου πεταει φιδια(ψεματα) και σπαει πλακιτσα
    Θυμάμαι ότι είχες αντιδράσει σε εκείνο το θέμα και έχω κάνει κι εγώ αναφορά. Εσύ έστειλες email?
    Επειδή ο θεματοθετης εδώ είπε τις σκέψεις του, δεν σημαίνει ότι έχει πολλά προφίλ. Μπορεί όντως έτσι να λειτουργεί.
    Είναι δύσκολο ναι, να υποτιμά κάποιος τη νοημοσύνη κάποιου άλλου (ή να νομίζει ότι υποτιμά), αλλά δεν χρειάζεται να το παίρνεις προσωπικά. Ενα θέμα είναι. Σαν όλα τα άλλα.

"απάντηση με παραθεση", αν το επιλέξεις αυτό, επιλέγεις και το σχόλιο που απαντάς..

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast