Results 46 to 50 of 50
-
30-08-2024, 18:28 #46
Δεν ειπε κανεις...τουλαχιστον τα δικα μου μηνυματα οτι εχεις χαμηλο επιπεδο...σου εστειλαν αρκετοι και για δωρεαν ψυχοθεραπεια σου εστειλα να το ψαξεις και εσυ την επομενη μέρα βρε εσυ εγραψες ειδα μια κοπελα και ερωτευτηκα...πως θες να ειναι μετα ο διαλογος με τον αντιλογο που κανεις ...κανενας δεν σου κιυναει δαχτυλο...αλλα ρε εσυ...ειναι λες και δεν ακουσες...τλπ..ζητω συγγνωμη αν ηταν αγενες το μηνυμα μου,σου μιλησα οπως θα μιλουσα σε εναν δικο μου ανθρωπο
- 31-10-2024, 23:24 #47
Εσύ ξεχωρίζεις,και κάνεις διακρίσεις στους ανθρώπους,ανάλογα εάν είναι γνωστοί η άγνωστοι;Δεν συμπαθείς όλους τους ανθρώπους;Μπορεί να δεις κάτι και να σου αρέσει,θα πεις όχι όχι το βλέπω πρώτη φορά,δεν πρέπει να παίρνω ευχαρίστηση εφόσον είναι κάτι που μου είναι άγνωστο,συγγνώμη αλλά καταυτον τον τρόπο χάνεις απολαυσεις
01-11-2024, 00:12 #48
Δηλαδή όταν είσαι στην μέση του δρόμου,αποκλείεται να φλερτάρεις,η έστω να περνάς καλά,και για να κοινωνικοποιηθείς πρέπει να υπάρχουν περιορισμοι,όπως το να είναι συμφοιτητές οι άλλοι,το να βρίσκεσαι οπουδήποτε και να προσπαθείς να αισθάνεσαι άνετα και να δημιουργούνται σχέσεις ακόμη και στην στάση λεωφορείου,γιατί το αποκλείσεις;γιατί να υπάρχουν περιορισμοι;
01-11-2024, 09:38 #49
μα ετσι κι αλλιως υπαρχουν ΠΑΝΤΑ περιορισμοι οταν εμπλεκονται τα δικαιωματα των αλλων ανθρωπων...
μπορεις να αισθανεσαι οσο ανετα θελεις, οχι εις βαρος των αλλων, ομως...
τι θα πει "χανεις απολαυσεις", ετσι γενικα κι αοριστα; κι αν καποιος απολαμβανει τους βιασμους ας πουμε, θα πρεπει για να μην χασει την απολαυση του να βιαζει γυναικες στον δρομο του;;;
οι απολαυσεις σου, δεν μπορουν να ειναι εις βαρος αλλων ανθρωπων...
δεν εχει να κανει με το ποιον συμπαθω οταν διαχψριζω τους γνωστους/ φιλους με τους αγνωστους στον δρομο, εχει να κανει με τα δικαιωματα των αλλων..
κι αν δλδ σου αρεσε μια γυναικα στον δρομο και δεν της αρεσει η φατσα σου, ή δεν εχει καμια διαθεση για κουβεντες με κανεναν ανθρωπο, οχι ειδικα με εσενα, ειναι στον δρομο για δικες της δουλειες, οχι για να της κωλοτριβονται μοναχικοι, ποιος σου δινει το δικαιωμα να την απασχολησεις η ακομα χειροτερα να της την πεσεις;;;
το αν αποκλειω το φλερτ σε δημοσιους χωρους, με αγνωστους κλπ, ειναι λιγο δυσκολο και ευαισθητο.
δεν θα το απεκλεια αν ηταν αμοιβαια η επιθυμια. αλλα πως θα ξεορυμε αν ειναι αμοιβαια; θα την πεσουμε πρωτα;
κατα την γνωμη μου, αν κατι επιτρεπεται ειναι να ριξεις μερικες ματιες κι αν ειναι αμοιβαιες ισως μπορεις να δοκιμασεις μια συζητηση. αλλα αν ο αλλος δειχνει αδιαφορος η στον κοσμο του, δεν ειναι σωστο σαν τον πεφτουλα να πας να ανοιγεις συζητησεις...
13-03-2025, 03:25 #50