Results 1 to 15 of 17
Thread: Φιλία
-
28-08-2024, 15:38 #1
Φιλία
Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Παρακαλώ απαντήστε όσοι μπορείτε με κάποιο τρόπο να με βοηθήσετε . Πριν μερικούς μήνες έμπλεξα με έναν άντρα κατά 12 χρόνια μεγαλύτερο μου , τον οποίο γνώριζε κάπως η κολλητή μου φίλη και έτσι ζήτησα να μου πει τη γνώμη της . Η φίλη μου μου είπε τα χειρότερα για εκείνον και την οικογένεια του όπως ότι είναι εμμονικος και έχει θέματα και διαφορα τέτοια . Εγώ ειχα αρχίσει ήδη να βγαίνω και να δένομαι μαζί του. Κάποια στιγμή το έμαθαν οι δικοί μου και αντέδρασαν και εκείνοι αρνητικά καθώς δεν έχουν ακούσει καλά λόγια για εκείνον από τον κόσμο . Να σημειώσω ότι βρισκόμαστε σε κλειστή κοινωνία . Τότε του είπα ότι είναι καλύτερα να το σταματήσουμε . Με ρώτησε το λόγο και του είπα την αλήθεια. Ότι δεν μου έχουν πει καλά λόγια και δεν θέλω να το ρισκάρω . Παρόλα αυτά ξαναβγήκα με δεν κόψαμε . Μια Μέρα είδε στο κινητό μου ότι ειχα συνομιλία με αυτή την φίλη μου και μου είπε ξέρω ότι στα έχει πει εκείνη και εγώ το παραδέχτηκα και το συζητήσαμε ζητώντας του να μην μιλήσει πουθενά γιατί θα χαλάσει η σχέση μου μαζί της . Έκανα βλακεία το ξέρω . Να μην τα πολυλογώ συνεχισαμε τη σχέση αυτή χωρίς να το ξέρει η φίλη μου και ύστερα από κάποιους μήνες αρχίσαμε να έχουμε κάποιους τσακωμούς με αποτέλεσμα να του ζητήσω να μείνουμε χωρια. Εκείνος πίστεψε ότι η φίλη μου επηρεάζει και της έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας της να μην μιλάει για αυτόν και την οικογένεια του . Η φίλη μου ζήτησε αμέσως εξηγήσεις. Της παραδέχτηκα την αλήθεια εκείνη φώναζε και μου έλεγε να την ξεμπέρδεψω και είπε στις υπόλοιπες φίλες μας ότι δεν θα μου ξαναμιλήσει . Έχω στενοχωρηθεί πολύ . Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή . Έπρεπε να μην του το έχω πει. Αλλα τότε εκείνος μου εξήγησε ότι έχει βοηθήσει πολύ την οικογένεια της σε διάφορους τομείς( μου το είχε αποδείξει ) και αν ξέρω κάτι να του το πω και δεν θα μου δημιουργήσει ποτε πρόβλημα . Τι άλλο μπορώ να κάνω πέρα από το να της μιλήσω που το έχω κάνει ήδη ;
- 28-08-2024, 17:17 #2
28-08-2024, 17:40 #3
ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙΣ;
σε σχεση με ποιο πραγμα σου ζηταει να του πεις "αν ξερεις κατι";;;
καλα εκανες και της ειπες την αληθεια.
επρεπε οντως να μην του πεις τι σου ειπε η φιλη σου και να αξιολογησεις μονη σου αν η φιλη λεει αληθεια η οχι.
τωρα το ειπες ομως, κι αυτο δεν αλλαζει.
αν θελει να σε συγχωρεσει, ας σε συγχωρεσει, αλλα κι εκεινη οταν λεει κατι πρεπει να περιμενει οτι ισως μαθευτει.
αν ηταν αληθεια , καλως στο ειπε για να προσεχεις. αν ηταν ψεματα, ας προσεχε.
δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα σου.
εσυ μας λες οτι ΕΚΕΙΝΟΣ απεδειξε οτι λεει αληθεια... επομενως;;; η φιλη ειπε ψεματα;;; τοτε γιατι στεναχωριεσαι που το εμαθε. πες της οτι λεει ψεματα...
28-08-2024, 17:46 #4
28-08-2024, 19:41 #5
28-08-2024, 19:43 #6
Ναι . Περνούσα καλά μαζί του και ας πούμε ότι δεν άκουγα κανέναν .
28-08-2024, 19:46 #7
Ναι. Περνούσα καλά μαζί του και ας πούμε ότι δεν άκουγα κανέναν .
28-08-2024, 19:49 #8
Αεί μαρη τι τραβηξισ απ του χάρου τα δόντια γλυτώσεις
28-08-2024, 19:50 #9
Εγώ 25 εκείνος 37. Μου ζήτησε να του πω αν ξέρω τι λέγεται πίσω από την πλάτη του . Εννοώ μου απέδειξε ότι έχει βοηθήσει πολλές φορές την οικογένεια της σε διάφορους τομείς χωρίς εκείνοι να το εκτιμήσουν κι έτσι κατέληξα να του το πω για να γνωρίζει ύστερα από αρκετή πίεση . Το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλω να χαλάσει η σχέση μου με την φίλη μου . Βασικά δεν ξέρω ποιος λέει αλήθεια . Πιστεύω ότι είναι κάπου στη μέση .
28-08-2024, 20:45 #10
Ο τζόγος είναι εξάρτηση κ πάθος ! Προκλητική συμπεριφορά? Το εμμονικος είναι redflag ! Άρα είναι ένας άντρας με πάθη ο οποίος στα θετικά του στοιχεία βοηθάει κόσμο ...άρα η' θα φας τα μούτρα σου σε μια περίπλοκη σχέση και θα είσαι η ασπιρίνη του η' θα κόψεις δρόμο . Τώρα η φίλη σου αφού εσύ την έδωσες σε αυτόν ,ότι στα ξερασε , μια χαρά την βρίσκω ότι απομακρύνθηκε . Συνήθως μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις ( γκομενικες , φιλικές , επαγγελματίκες ) όταν συμβεί κάτι που δίνει στεγνά ο ένας σε κάποιον άλλον , τότε ο ξύπνιος ( στην περίπτωση) η φίλη σου την έκανε με ελαφρά . Βασικά δεν φερθηκες έξυπνα γιατί απλά είσαι πιτσιρικά κ δεν έχεις πολλές εμπειρίες σε φιλικές κ γκομενικες σχέσεις , μάλλον έρμαιο στο πεος είσαι κ του τα ξερασες ...
28-08-2024, 21:58 #11
Τζιοβάνι αυτά τα γράμματα δεν τα ξέρω σπαστά και ξαναριχτα κάνε το πενηντάρακια να το καταλάβω
29-08-2024, 07:49 #12
καααατσε, κατσ κατσ κατσ...
το αν οντως εχει βοηθησει την οικογενεια της, σε τι αλλαζει το οτι ειναι τζογαδορος και εμμονικος, αν οντως ειναι;
ο τζογος ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα που καταστρεφει σχεσεις και ζωες και σπιτια και οικογενειες και περιουσιες και ειναι ΣΥΝΗΘΩΣ αξεπεραστο... δεν ειναι απλα μια πληροφορια..
τι θελεις; να σου ροκανισει την προικουλα και να ζειτε με δανεικα; η να τον συντηρεις για να παιζει τα δικα του λεφτα;
αν ισχυει, μεινε μακρια.
η φιλη, ειτε ηθελε να σε προστατευσει, ειτε απλα ζηλευε που ησουν ευτυχισμενη, ΚΑΛΟ σου κανει που στα ειπε. και βρηκε τον μπελα της.
τωρα, δεν θελεις να χαλασει η σχεση σας, ΘΕΛΕ. δεν ειναι στο χερι σου αφου στραβωσε. ζητα της συγνωμη και περιμενε μηπως ξεθυμωσει.
τι να γινει τωρα; οι πραξεις μας εχουν συνεπειες.
το πιο σοβαρο ειναι το τι θα κανεις με την σχεση μαζι του, αν οντως ειναι οπως στον περιεγρψαν...
βρες αλλες φιλες, κι αν το ξεπερασει, τα ξαναβρισκετε...
29-08-2024, 12:58 #13
Ο τζόγος είναι κάτι που έχουν ακούσει οι δικοί μου . Η φίλη μου δεν μου ανέφερε κάτι τέτοιο . Αυτό που μου είπε είναι ότι έχει θέματα και είναι πιεστικός και εμμονικος . Ότι θα θέλει ανά πάσα στιγμή να γνωρίζει που είμαι και με ποιον . Και ότι παλιά της την είχε πέσει . Ξέρω ότι δεν έπρεπε να μιλήσω . Απορώ κι εγώ με τον εαυτό μου . Ήθελα απλά να ακούσω μερικές συμβουλές και το τι θα κάνατε εσείς στη θέση μου τώρα .
29-08-2024, 13:00 #14
29-08-2024, 13:28 #15
ε ναι φαινοταν οτι θα ειχε φαει πεσιμο , για αυτο ρωτησα ( ΤΙ ΛΟΓΑΚΙΑ ) ! το θεμα ειναι οτι επειδη ειναι φιλη σου ( το ποσο φιλη ειναι το ξερεις εσυ , γιατι απο γυναικοφιλιες ξερουμε και μαδομουνια ) ....επειδη εισαι πιτσιρικα , δεν εκθετεις τον φιλο και κανεις μπαλατζα τι σου λεει και πως στο λεει ...για παραδειγμα εγω προσωπικα δεν ανακατευομαι στα γκομενικα τους ...αν με ρωτησουν λεω αποψη , δεν σκαλιζω και στο τελος αναφερω , ειναι δικια μου αποψη και η επιλογη ειναι δικη σου . γνεικα και ειδικα δεν ειμαι κουτσομπολα και αυτο θελω να ειναι και με το ετερο ημισυ ....το γκοσσιπ για μενα ειναι redflag . δεν ασχολαουμαι , ποιος και γιατι ...κοινως χεστηκα ! παμε τωρα στα δικα σου ...επειδη προφανως γουσταρεις το πεος , οι εμμονες ειναι redflag και θα βγουν στην πορεια (αν δεν εχουν βγει ηδη ) ....προσψπικη γνωμη , περνα καλα επειδη την γουσταρεις την φαση , αλλα επιδερμικα , χωρις συναισθηματικο δεσιμο . καλακαιρακι ειναι , σεξακια , μπανια , καφεδες και βολτες ....μεχρι εκει ....