Φιλία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17

Thread: Φιλία

Senior Member
    Quote Originally Posted by user1997 View Post
    Ο τζόγος είναι κάτι που έχουν ακούσει οι δικοί μου . Η φίλη μου δεν μου ανέφερε κάτι τέτοιο . Αυτό που μου είπε είναι ότι έχει θέματα και είναι πιεστικός και εμμονικος . Ότι θα θέλει ανά πάσα στιγμή να γνωρίζει που είμαι και με ποιον . Και ότι παλιά της την είχε πέσει . Ξέρω ότι δεν έπρεπε να μιλήσω . Απορώ κι εγώ με τον εαυτό μου . Ήθελα απλά να ακούσω μερικές συμβουλές και το τι θα κάνατε εσείς στη θέση μου τώρα .
    ισχυει το οτι την ειχε πεσει; κι αυτη δεν ενεδωσε επειδη ηταν αλλου, ή επειδη δεν τον γουσταρε;
    τα υπολοιπα περι ελεγχου και πιεσης, τα καταλαβαινεις και στους λιγους μηνες.
    υπαρχουν παντα ενδειξεις ελεγκτικοτητας και χειριστικοτητας, σχεδον απο την αρχη, ΕΚΤΟΣ κι αν καποιος σκοπευει να σε παντρευτει και να κανει και κανενα παιδι και κανει υπομονη μεχρι τοτε ωστε να μην φυγεις κι αρχιζει τις εμμονες, μετα, οταν θα εχει δεσει το γαιδαρο...
    παντως, οι εμμονικοι με τετοια θεματα και ειδικα αν ειχαν προβληματικο παρελθον στις σχεσεις, καρφωνονται με το οτι με το καλημερα αρχιζουν τις αγαπες και τις προτασεις γαμου...
    μια κακη ενδειξη παντως ειναι η διαφορα ηλικιας, που αν δεν υπηρχαν αλλα θεματα, μπορουσε να ειναι τυχαια, αλλα οταν ο αλλος εχει κρυφη ζωη (τζογος), εμμονικες/ κακοποιητικες συμπεριφορες, μπορει να μην ειναι τυχαια, αλλα την επιλεγουν για να θολωσουν τα νερα για οσο περισσοτερο γινεται, μιας που ενα απειρο/ νεαρο ατομο, ειναι πιο ευκολα διαχειρισιμο απο εναν πιο εμπειρο ανθρωπο...

εγω θα εκανα αυτο που σου ειπα. θα της ζητουσα συγνωμη που δεν κρατησα το στομα μου κλειστο και θα της ζητουσα, οταν ηρεμησει, αν μπορεσει να το ξεχασει, και να συνεχισουμε την φιλια μας.
    μαγικες λυσεις δεν υπαρχουν. αν γινει σταβη- εγινε. δεν σημαινει οτι θα αποκατασταθουν οπωσδηποτε οι σχεσεις....

Senior Member
    Δεν έχω τίποτα απλά είμαι αγροτησ φεύγω το πρωί γυρνάω το μεσημέρι και πάω στο καφενείο γι αυτό δε με γουστάρουνε αυτό γίνεται από το γυμνάσιο κι έχω φτάσει 43 απλά επειδή ξέρω πράγματα γενικές γνώσεις

Page 2 of 2 FirstFirst 12