Χωρισμός και σεξουαλικότητα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Senior Member
    Επίσης, αν και δεν θέλω να απογοητεύσω κάποιον που θέλει να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, δεν είναι ούτε πανάκεια ούτε ο μόνος δρόμος που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος. Έχω κάνει πολλά χρόνια, με έχει βοηθήσει αλλά μέχρι ενός σημείου. Οπότε αν ο φίλος μπορεί να σταθεί στα πόδια του και να κυκλοφορήσει κοινωνικά, χωρίς να μεμψιμοιρει, θα έλεγα ότι είναι μια χαρά σαν τρόπος αντιμετώπισης του χωρισμού.

Banned
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Γενικεύσεις, πχ "το σεξ είναι υγεία". Τι γίνεται όταν ένας άνθρωπος δε θέλει σεξ, ασέξουαλς δεν έχεις ποτέ γνωρίσει; ΠΡΕΠΕΙ δηλαδή να θέλει να κάνει ο άλλος σεξ ενώ δε θέλει; Όπως όλες οι ανθρώπινες συμπεριφορές, κι αυτό ένα φάσμα είναι. Αυτό που είναι ανόητο και καταπιεστικό είναι να πάμε κόντρα σ' αυτό που είμαστε. Για παράδειγμα εσύ τώρα λες σε έναν άνθρωπο που είναι ντροπαλός ότι αν δε γίνει τέρας αυτοπεποίθησης δε θα μπορέσει να ζήσει. Επιστήμονες που ήταν εσωστρεφείς και ντροπαλοί, και άνθρωποι σε κάθε τομέα, υπάρχουν και δε χωράνε σε αυτά τα κλισέ, καθώς τα ανατρέπουν.

Και κάτι άλλο. Οι ψυχολόγοι δεν συνταγογραφούν φάρμακα, οι ψυχίατροι το κάνουν, τα έμπλεξες, ενώ σύμφωνα με όσα γράφεις ανά καιρούς, αντιπαθείς την ψυχολογία και αποδέχεσαι μόνο την ψυχιατρική. Οπότε όχι, δε θα του γράψει ο ψυχολόγος φάρμακα και πάψε να φοβίζεις τον άνθρωπο αν χρειάζεται ενίσχυση και υποστήριξη για να σμιλέψει κάποια πράγματα που τον αφορούν και τα επιθυμεί.

Φίλε, στον νηματοθέτη λέω, αν πέφτεις στις παγίδες του machismo θα γίνεις άλλος ένας τοξικός άνθρωπος, και υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι. Το πουλί σου μην το βλέπεις σαν σημαία, και μην ταυτίζεις την αξία σου με αυτό. Να διορθώσεις, επανακτήσεις, φτιάξεις, πάντα μπορείς. Δώσε χρόνο, βρες έναν καλό και άξιο ειδικό, και δούλεψε με τον εαυτό σου.
    ενταξει το ξερουμε οτι απλα μπηκες σε ενα θεμα το οποιο γραφει συγκεκριμενο προβληματισμο και ζηταει αποψη . καπου εκει λοιπον μπαινει το ακουντ ΑΓΡΙΟΜΕΛΙ να την πει στον τζιοβανι ! οπως χιλιαδες αλλα ακαουντ σε αλλους χωρους , που στιγματιζουν αποψεις εφοσον δεν συναδουν με τα νομεν της κλατουρας της επαναστασης των φεμιν ,των κλισε και της κομποστας ! στην σημερινη εποχη της ποινικοποιησης του σεξ , μπαινουν το ασεξουαλ , η διαφορετικοτητα , τα λαοτκι plus η΄χωρις plus , ψηφοφοροι , αλληλεγγυοι ΜΚΟ , ομαδες στο ιντερνετ κλπ ......δεν ειδα πουθενα στο θεμα για ασεξουαλικοτητα , διαφορετικοτητα , gaypride , ζακ και τα συναφη . τωρα πως εσυ συνεδεσες το σεξ , με το ματσομαν , την φαλοκρατια , τον φεμινισμο και την τοξικοτητα , πρεπει να το συζητησεις με τον ειδικουλη σου ( μεταξυ μας δεν ειναι και πολυ καλος ειδικος ) ...ισχυει ο ψυχολογος δεν γραφει φαρμακα , ομως μπορει να σου πει ...ελα μωρε παρε μια βαλεριανα , κτα τα συναφη μη συνταγραφουμενα . κανενα αγχολυτικουλη κλπ ....οχι δεν παραδεχομαι την ψυχολογια , τους coaches κλπ ( ας φτιαξουν τα δικα τους θεματακια και μετα να λυνουν στους αλλους ) , εξαλλου οπως εχω γραψει ( αφου με παρακολουθεις - παρασημο ) οι ψυχολογοι σε πανε σε ενα σημειο ....μετα ειναι στο χερι του καθε ατομου ...αρα εγω του λεω , τα μετα απο τον ψυχολογο ....το επομενο σημειο , ΔΩΡΕΑΝ ! για μενα που δηλωνω καραστρειτ και τιμη και καμαρι μου , ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ...ποινικο αδικημα , να σου αρεσουν γυναικες , με μπικινι , καλλιγραμμες , ομορφα ντυμενες , με το ωραιο προκα μαλλι , με τα αρωματα τους , το περπατημα τους , δεν με νοιαζει αν ειναι βαμμενες , μελαχροινες , ξανθες , κοκκινομαλες , με καστανα , μπλε , πρασινα ματια , ψηλες , κοντες , κανονικες , ασιατισσες, εγχρωμες , λατινοαμερικανες ...με απλα λογια ...ΜΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ! δλδ ποινικο αδικημα ! οποτε φιλε θεματοθετη ειναι κακο να σου αρεσουν οι γυναικες , πρεπει να σου αρεσει μια γλαστρα με βασιλικο (ωραιο και αυτο ) , πρεπει να μην φερεσαι σαν ανδρας - ΑΝ ΔΡΑΣ , αλλα να συναδεις με την εποχη της ατζεντας ,για να γινεις αποδεκτος απο το ΑΓΡΙΟΜΕΛΙ ! ειναι επισης ποινικο αδικημα να φλερταρεις , να θελεις να κανεις σεξ , να γνωρισεις κοσμο , να εχεις εμπειριες , να περνας <<καλα >> , τα ταξιδευεις , αλλα ειναι αποδεκτο να μην κανεις ολα αυτα γιατι εισαι ΤΟΞΙΚΟΣ συφμωνα με την ψυχολογια του τικ τοκ και πρεπει να βρεις ΕΙΔΙΚΟ γιατι αισθανεσαι δυναμικος , σεξυ , ομορφος , κανεις πραγματα και γενικα ζεις την ζωη σου !
    Last edited by tziovani; 05-09-2024 at 13:32.

Banned
    υγ. πουσαι ρε αγριο μελι , προχτες που λες πηγα να παρω κατι πραγματακια , ηταν μιση ωρα πριν το κλεισιμο . μπαινω μεσα που λες και βλεπω μια γυναικαρα , γυρω στα 25 κλπ ...φοβερο ματι , κανονικο υψος , ωραιο σωμα , μια καθημερινη ομορφη κοπελα που βλεπεις στο μετρο , στο σουπερ μαρκετ κλπ . ουτε ινφλοουενσερ ουτε τπτ , αμπασσαντορ και τικ τοκερ ! ηταν λιγο χαμενη γιατι ηταν στο κλεισιμο και πολυ αγχωμενη . της λεω μην με βρισεις , εισαι στο κλεισιμο ? μου λεει οχι ακομα αλλα μαζευω ...πες μου τι θες ....της λεω τι θελω , πιανουμε το μπλα μπλα ...χιουμορ και χαμογελακια και απο τους δυο ....μου αρεσε πολυ που πεταξε σε μια φαση , παρολο που πηρες ολα αυτα , το fit σου ειναι αψογο ( κοπλιμεν πηρε ο τζιοαβανι ) οχι μονο απο το fit αλλα παραλληλα στην κουβεντα ....ΗΤΑΝ ΕΝΑ λοιπον ενα ποινικοποιημενο φλερτ να βλεπεις μια ωραια , καθημερινη , εργαζομενη κοπελα , να την κανεις να αισθανθει ωραια και να παρεις το κοπλιμεν σου ......ειμαι πολυ τοξικος και θελω ειδικο συμφωνα με το ΜΕΛΙ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ! ειμαι και ματσομαν βεβαια .....φαλοκρατης , μισογυνης και φυσικα σεξιστης !!! ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΑΓΡΙΟΜΕΛΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ! teach me !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Niels View Post
    Επίσης, αν και δεν θέλω να απογοητεύσω κάποιον που θέλει να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, δεν είναι ούτε πανάκεια ούτε ο μόνος δρόμος που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος. Έχω κάνει πολλά χρόνια, με έχει βοηθήσει αλλά μέχρι ενός σημείου. Οπότε αν ο φίλος μπορεί να σταθεί στα πόδια του και να κυκλοφορήσει κοινωνικά, χωρίς να μεμψιμοιρει, θα έλεγα ότι είναι μια χαρά σαν τρόπος αντιμετώπισης του χωρισμού.
    @Niels, ποτέ δε θεώρησα την ψυχοθεραπεία πανάκεια, ούτε πως ο άνθρωπος είναι ένα απολίθωμα (στατικό). Ωστόσο πρέπει να υπάρχει και αποδοχή των πραγμάτων που δεν αλλάζουν και αυτό είναι μία ελευθερία επίσης, ελευθερία από καταναγκασμό που ασκείς εσύ στον εαυτό σου και οι άλλοι σε σένα πολλές φορές. Πχ είμαι στο φάσμα. Για πες μου πώς θα αλλάξω τον τρόπο που ο ίδιος ο εγκέφαλός μου λειτουργεί; Να γίνω νευροτυπική; Με αυτή την έννοια, όχι, δε μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα, εκεί πρέπει να υπάρχει μία αποδοχή. Στα κομμάτια που μπορούν να αλλάξουν, ναι, εκεί μπορεί ο νηματοθέτης να δράσει προς την πιθανότητα της αλλαγής. Ωστόσο, να είμαστε πραγματιστές, που σημαίνει όταν απευθυνόμαστε σε ανθρώπους με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά να τα λαμβάνουμε υπόψιν μας.

@tziovani, τραγούδα μόνος σου, βαριέμαι.

Banned
    @Niels, ποτέ δε θεώρησα την ψυχοθεραπεία πανάκεια, ούτε πως ο άνθρωπος είναι ένα απολίθωμα (στατικό). Ωστόσο πρέπει να υπάρχει και αποδοχή των πραγμάτων που δεν αλλάζουν και αυτό είναι μία ελευθερία επίσης, ελευθερία από καταναγκασμό που ασκείς εσύ στον εαυτό σου και οι άλλοι σε σένα πολλές φορές. Πχ είμαι στο φάσμα. Για πες μου πώς θα αλλάξω τον τρόπο που ο ίδιος ο εγκέφαλός μου λειτουργεί; Να γίνω νευροτυπική; Με αυτή την έννοια, όχι, δε μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα, εκεί πρέπει να υπάρχει μία αποδοχή. Στα κομμάτια που μπορούν να αλλάξουν, ναι, εκεί μπορεί ο νηματοθέτης να δράσει προς την πιθανότητα της αλλαγής. Ωστόσο, να είμαστε πραγματιστές, που σημαίνει όταν απευθυνόμαστε σε ανθρώπους με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά να τα λαμβάνουμε υπόψιν μας.

@μελι ....ΒΑΡΙΕΜΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙ - ΒΑΡΙΈΜΑΙ - ΒΑΡΙΕΜΑΙ -ΒΑΡΙΕΜΑΙ ....ΒΑΡΙΕΜΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ...να Σ αγαπώ ....μάκια

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    @μελι ....ΒΑΡΙΕΜΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙ - ΒΑΡΙΈΜΑΙ - ΒΑΡΙΕΜΑΙ -ΒΑΡΙΕΜΑΙ ....ΒΑΡΙΕΜΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ...να Σ αγαπώ ....μάκια
    Tzovani.. Εγώ σημειώνω αυτά που λες γενικά για τις σχέσεις και το σεξ. Είσαι καθηγητής.

Senior Member

Είχε αποτελέσει ένα από τα κυρίαρχα ζητήματα της ψυχοθεραπείας μου και από τα συγκρουσιακά μάλιστα το κατά πόσο είναι εφικτή η αλλαγή μας, σε ποιο βαθμό κλπ. Οι ψυχοθεραπευτές θεωρούν ότι υπονομευεις την ψυχοθεραπεία αν ξεκινάς θεωρώντας ότι δεν μπορείς να αλλάξεις ή ότι μπορείς να αλλάξεις αυτό ή εκείνο αλλά όχι το άλλο κλπ. Οπότε κάθε φορά που ήθελα να του τη σπάσω (ναι υπήρχαν και τέτοιες στιγμές) του πέταγα ένα " Ε αφού έτσι είμαι" και τρελαινοταν. Πιστεύω ότι ένα από τα προβλήματα της ψυχοθεραπείας ή τουλάχιστον για μένα αποτελούσε πρόβλημα ήταν δεν υπήρχε τέλος στη θεραπεία, η άποψη του ψυχοθεραπευτή ήταν ότι θα έπρεπε να συνεχίσω για πάντα. Πέρα από το οικονομικό ζήτημα που τίθεται το οποίο δεν είναι καθόλου αμελητέο, στην ουσία ένιωσα ότι με αυτόν τον τρόπο ενθαρρύνεται μια σχέση εξάρτησης και δεν σε προετοιμάζει να σταθείς μόνος σου. Αλλά ότι βοηθάει, βοηθάει.
    Προς Τζιοβάνι: ο νηματοθετης έβαλε ζήτημα για τη σεξουαλικότητα του στο αρχικό του μήνυμα όπου του απάντησα να μην επηρεάζεται από στερεότυπα.
    Προς νηματοθετη: αν και η ψυχοθεραπεία βοηθάει, δεν θα σου πει ο ψυχολόγος τι είσαι, που τοποθετεισαι σεξουαλικά κλπ. Έμμεσα τόσο με την ψυχοθεραπεία όσο και με την αγωγή (μιλάω για μένα) μπορεί να βοηθηθεις στην απελευθέρωση σου, δεν θα σου πει όμως κανείς τι είσαι (και δεν πρέπει). Επιμένω πάντως ότι τα όρια στην σεξουαλικότητα έχουν γίνει τόσο διακριτά στην εποχή μας, δεν ήταν πάντα έτσι. Υπάρχει ένα βιβλίο πολύ ενδιαφέρον με τίτλο "Ο μονοσημαντος κόσμος" που πραγματεύεται τη δυσανεξία στην αμφισημία στη σύγχρονη εποχή σε όλα τα επίπεδα, και στη σεξουαλικότητα.

Banned
    Quote Originally Posted by Niels View Post
    Είχε αποτελέσει ένα από τα κυρίαρχα ζητήματα της ψυχοθεραπείας μου και από τα συγκρουσιακά μάλιστα το κατά πόσο είναι εφικτή η αλλαγή μας, σε ποιο βαθμό κλπ. Οι ψυχοθεραπευτές θεωρούν ότι υπονομευεις την ψυχοθεραπεία αν ξεκινάς θεωρώντας ότι δεν μπορείς να αλλάξεις ή ότι μπορείς να αλλάξεις αυτό ή εκείνο αλλά όχι το άλλο κλπ. Οπότε κάθε φορά που ήθελα να του τη σπάσω (ναι υπήρχαν και τέτοιες στιγμές) του πέταγα ένα " Ε αφού έτσι είμαι" και τρελαινοταν. Πιστεύω ότι ένα από τα προβλήματα της ψυχοθεραπείας ή τουλάχιστον για μένα αποτελούσε πρόβλημα ήταν δεν υπήρχε τέλος στη θεραπεία, η άποψη του ψυχοθεραπευτή ήταν ότι θα έπρεπε να συνεχίσω για πάντα. Πέρα από το οικονομικό ζήτημα που τίθεται το οποίο δεν είναι καθόλου αμελητέο, στην ουσία ένιωσα ότι με αυτόν τον τρόπο ενθαρρύνεται μια σχέση εξάρτησης και δεν σε προετοιμάζει να σταθείς μόνος σου. Αλλά ότι βοηθάει, βοηθάει.
    Προς Τζιοβάνι: ο νηματοθετης έβαλε ζήτημα για τη σεξουαλικότητα του στο αρχικό του μήνυμα όπου του απάντησα να μην επηρεάζεται από στερεότυπα.
    Προς νηματοθετη: αν και η ψυχοθεραπεία βοηθάει, δεν θα σου πει ο ψυχολόγος τι είσαι, που τοποθετεισαι σεξουαλικά κλπ. Έμμεσα τόσο με την ψυχοθεραπεία όσο και με την αγωγή (μιλάω για μένα) μπορεί να βοηθηθεις στην απελευθέρωση σου, δεν θα σου πει όμως κανείς τι είσαι (και δεν πρέπει). Επιμένω πάντως ότι τα όρια στην σεξουαλικότητα έχουν γίνει τόσο διακριτά στην εποχή μας, δεν ήταν πάντα έτσι. Υπάρχει ένα βιβλίο πολύ ενδιαφέρον με τίτλο "Ο μονοσημαντος κόσμος" που πραγματεύεται τη δυσανεξία στην αμφισημία στη σύγχρονη εποχή σε όλα τα επίπεδα, και στη σεξουαλικότητα.
    διαβασα με περτρη προσοχη το αρχικο μηνυμα . οντως εχεις δικιο ! αναφερει την σεξουαλικοτητα !

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Tzovani.. Εγώ σημειώνω αυτά που λες γενικά για τις σχέσεις και το σεξ. Είσαι καθηγητής.
    τωρα που το λες καθηγητης , ειχα περασει σε εξετασεις ασεπ για καθηγητης σε λυκειο , αλλα δεν πηγα

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    τωρα που το λες καθηγητης , ειχα περασει σε εξετασεις ασεπ για καθηγητης σε λυκειο , αλλα δεν πηγα
    Σοφή απόφαση. Θέλω να πανηγυρίσω το γεγονός πως γλίτωσαν από τις συμβουλές σου...

Senior Member
    Εγώ θα σε ηθελα για καθηγητή μου πάντως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Εγώ θα σε ηθελα για καθηγητή μου πάντως.
    Πτωχό παιδί και συ, πόσα θα μάθαινες για την αρρενωπότητα, χα χα

Senior Member
    Αν Δρας.
    Γυν Αίκα.
    Γαμώτη, το αίκα τίποτε δε βρίσκω να του δώσω μία ηλίθια νοηματοδότηση, πάει, την έχασα την ευκαιρία.

Senior Member
    Αν Δρας.
    Γυν Αίκα.
    Γαμώτη, το αίκα τίποτε δε βρίσκω να του δώσω μία ηλίθια νοηματοδότηση, πάει, την έχασα την ευκαιρία.
    θα στην δωσω εγω.
    ΓΗ- ΝΑΙ- κα (το κα στο κανω δωρο).
    θα ασχολεισαι με τα γηινα και στις μαλακιες του ΑΝ- ΔΡΑ, θα λες παντα ΝΑΙ! ΣΑΡΕΣ;;;;;;;;

χαχαχαχαχααα
    αυτο μου θυμισε κατι παρατραγουδα που βγαινανε σε εκπομπες τυπου λιακοπουλου να κανουν αριθμοσοφια και να αποδομουν τις λεξεις απο την κοιλια τους. χαχαχαχαα
    χρυσο κουφετο εχουμε γινει
    επιπεδο διαστημικο!!

ΤΣΑΚΑΛΙ ΜΠΕΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ , ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    θα στην δωσω εγω.
    ΓΗ- ΝΑΙ- κα (το κα στο κανω δωρο).
    θα ασχολεισαι με τα γηινα και στις μαλακιες του ΑΝ- ΔΡΑ, θα λες παντα ΝΑΙ! ΣΑΡΕΣ;;;;;;;;

χαχαχαχαχααα
    αυτο μου θυμισε κατι παρατραγουδα που βγαινανε σε εκπομπες τυπου λιακοπουλου να κανουν αριθμοσοφια και να αποδομουν τις λεξεις απο την κοιλια τους. χαχαχαχαα
    χρυσο κουφετο εχουμε γινει
    επιπεδο διαστημικο!!

ΤΣΑΚΑΛΙ ΜΠΕΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ , ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ!!!
    Ντάξει, αυτό με το Ναι έμεινε, το σημειώνω για μελλοντική χρήση, χαχα
    Θα μπει, τώρα διαβάζει την Κλασική Αστρολογία του δόκτωρα Χασάπογλου, με το που πιάσει τα βασικά θα δεις κι εσύ που ειρωνεύεσαι τον καθένα που έχει κάποια όνειρα για την καριέρα του και θέλει να εξελίξει την προσωπικότητά του.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast