Χωρισμός και σεξουαλικότητα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Ντάξει, αυτό με το Ναι έμεινε, το σημειώνω για μελλοντική χρήση, χαχα
    Θα μπει, τώρα διαβάζει την Κλασική Αστρολογία του δόκτωρα Χασάπογλου, με το που πιάσει τα βασικά θα δεις κι εσύ που ειρωνεύεσαι τον καθένα που έχει κάποια όνειρα για την καριέρα του και θέλει να εξελίξει την προσωπικότητά του.
    χαχαχαχαχαααα!!
    ισα ισα, εγω ενθαρυνω.
    ηδη δεσμευτηκα σαν αστροναυτη να την πιστεψω. θα μαζευω και τα αυγα που θα πετανε τα αλλα τα παλιοπαιδα...

Banned
    Σοφή απόφαση. Θέλω να πανηγυρίσω το γεγονός πως γλίτωσαν από τις συμβουλές σου...
    Πφφφφφφ , σε πληροφορω στα παιδαγωγικά είχα 99 μονάδες με άριστα το 100 ...ειδικά στην εισαγωγή στη. παιδοψυχολογία ήμουν ( και είμαι απιαστος ) και η ειδικότητα μου δεν είναι στο φιλολογικό κομμάτι ...αλλά θετικες επιστήμες ( math , statistics). Γίναμε όλοι ίσοι , ψυχολόγοι με θεωρίες του φραου - Φρόυντ και αν η Κοκκινοσκουφίτσα φορούσε κόκκινο η' λευκο φορεματακι ....Αρχιμήδη για πες μας για την Άνωση . Τώρα προσπαθώ να λύσω ένα θέμα μιας ψυχολόγου ( της Παντείου ) πήρε τηλέφωνο , καθηγήτριας σε λύκειο γιατί δεν της απαντάει σε μνμ ο Δίδυμος ημιγκομενος της ενώ αυτή είναι Ιχθύς και την αποφεύγει . Μιλάμε για επιστημονική προσέγγιση της Μsc ....που σε ρε Άση , έχει γκόμενοπροβλημα το Παντειακι ...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    θα στην δωσω εγω.
    ΓΗ- ΝΑΙ- κα (το κα στο κανω δωρο).
    θα ασχολεισαι με τα γηινα και στις μαλακιες του ΑΝ- ΔΡΑ, θα λες παντα ΝΑΙ! ΣΑΡΕΣ;;;;;;;;

χαχαχαχαχααα
    αυτο μου θυμισε κατι παρατραγουδα που βγαινανε σε εκπομπες τυπου λιακοπουλου να κανουν αριθμοσοφια και να αποδομουν τις λεξεις απο την κοιλια τους. χαχαχαχαα
    χρυσο κουφετο εχουμε γινει
    επιπεδο διαστημικο!!

ΤΣΑΚΑΛΙ ΜΠΕΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ , ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ!!!
    ...πρωτοινδικοευρωπαικο είναι το gen ( γυνή ) ...πάτε κ κανένα εξωτερικό να δείτε κανένα αγαλματάκι του Βούδα, φτάνει με την Λούτσα ( Αρτέμιδα )

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Εγώ θα σε ηθελα για καθηγητή μου πάντως.
    George ,εδώ γερά ...όταν βρουν αρσενικό που δεν υποκυπτει στα ορμονικά τους , βγάζουν νύχια .δεν μασάμε , τις αγαπάμε όμως , χωρίς την Γυναίκα δεν υπάρχει ζωή ...

Senior Member
    "όταν βρουν αρσενικό που δεν υποκυπτει στα ορμονικά τους"

Σκέψου να μην τις αγαπούσες τις γυναίκες τι θα έγραφες. Επίσης, το χύμα στο κύμα ο έλλην πέφτουλας, δε σέβεται ούτε αγαπά τις γυναίκες. Την έπεσες στην γυναίκα που βρισκόταν στο χώρο της εργασίας της και ούτε καν σου μπήκε στο νου ότι δεν είχε όρεξη τον κάθε γκρικ μπετόβλακα να της την πέφτει ενώ ήθελε απλά να τελειώσει τη βάρδιά της. Χαμογέλαγε όχι γιατί σε γούσταρε ναρκισιστή βλάκα, αλλά γιατί σκεφτόταν ότι έτσι θα σε ξεφορτωνόταν πιο γρήγορα (και γιατί έχει αφεντικά στο κεφάλι της, αλλιώς θα σου έλεγα εγώ). Θεωρείτε κάποιοι ότι οι γυναίκες υπάρχουν για εσάς, και αυτό το λέτε αποπάνω "αγαπάμε τις γυναίκες". Παίρνετε το δικαίωμα να τις παρενοχλείτε οποιαδήποτε στιγμή σας καβλώσει, στο δρόμο, στο λεωφορείο, στο ταμείο που δουλεύουν γιατί είστε αμόρφωτοι πεινάλες άντρες της οκάς, και αποτελείτε δυστυχώς την πλειοψηφία.

ps χέστηκα για τις βαθμολογίες σου σε ό,τι σπούδασες, έχω μάθει να βλέπω πέρα από αυτά. Αυτό που κάνεις είναι επιτέλεση κυρίαρχου φύλου, παρενόχληση γυναικών και αποτελεί συνέπεια της εμφανέστατης ιεραρχίας των φύλων στην κοινωνία.

Banned
    "όταν βρουν αρσενικό που δεν υποκυπτει στα ορμονικά τους"

Σκέψου να μην τις αγαπούσες τις γυναίκες τι θα έγραφες. Επίσης, το χύμα στο κύμα ο έλλην πέφτουλας, δε σέβεται ούτε αγαπά τις γυναίκες. Την έπεσες στην γυναίκα που βρισκόταν στο χώρο της εργασίας της και ούτε καν σου μπήκε στο νου ότι δεν είχε όρεξη τον κάθε γκρικ μπετόβλακα να της την πέφτει ενώ ήθελε απλά να τελειώσει τη βάρδιά της. Χαμογέλαγε όχι γιατί σε γούσταρε ναρκισιστή βλάκα, αλλά γιατί σκεφτόταν ότι έτσι θα σε ξεφορτωνόταν πιο γρήγορα (και γιατί έχει αφεντικά στο κεφάλι της, αλλιώς θα σου έλεγα εγώ). Θεωρείτε κάποιοι ότι οι γυναίκες υπάρχουν για εσάς, και αυτό το λέτε αποπάνω "αγαπάμε τις γυναίκες". Παίρνετε το δικαίωμα να τις παρενοχλείτε οποιαδήποτε στιγμή σας καβλώσει, στο δρόμο, στο λεωφορείο, στο ταμείο που δουλεύουν γιατί είστε αμόρφωτοι πεινάλες άντρες της οκάς, και αποτελείτε δυστυχώς την πλειοψηφία.

ps χέστηκα για τις βαθμολογίες σου σε ό,τι σπούδασες, έχω μάθει να βλέπω πέρα από αυτά. Αυτό που κάνεις είναι επιτέλεση κυρίαρχου φύλου, παρενόχληση γυναικών και αποτελεί συνέπεια της εμφανέστατης ιεραρχίας των φύλων στην κοινωνία.

το γνωριζω οτι μισεις το ΑΝδρικο φυλο και οτι πρεσβευει η ατζεντουλα που ακολουθεις , μαλλον που σου εχουν φυτεψει ! βεβαια εχεις πετυχει ενα αγορακι , που δεν μασαει ουτε κατσικα , ουτε ταραμα ! εισαι τοσο μπαρουτοκαπνισμενη , που οταν μια γυναικα φλερταρει εναν ανδρα και τουμπαλιν ειναι ποινικο αδικημα ! μπορεις να σηκωνεις οσα πανο στο συνταγμα θες για τα δικαιωματα των φεμιν , λοατκι με πλας η΄χωρις πλας . επειδη εισαι και μελλοντολογος , διαβαζεις καλα τα ΤΑΡΩ και φυσικα ανεραστη , η κοπελα μου εκανε το καπλιμεν και οχι εγω ! εισαι τοσο βυθισμενη στην αβυσσο που εχεις στησει , που δεν μπορεις να διακρινεις καθημερινα απλα πραγματα γιατι εισαι τοσο βασανισμενη στις παρωχημενες σκεψεις σου . σε αντιθεση με σενα , η κοριτσαρα αυτη μεσα στο εργασικο της περιβαλλον , χαμογελουσε συνεχως , αισθανθηκε μια ανεση και ειχε ενα ωραιοτατο κλεισιμο που της εφτιαξε το βραδυ ! η λοβοτομουλα ομως που εχεις στην κεφαλα σου , δεν σε αφηνει να δεις καθημερινα , ευχαριστα πραγματα , αλλα μας πρηζεις καθημερινως τα γεννητικα οργανα για τα δικαωματα της μπαμιας και της φιλοσοφημενης ντοματας ! και ΝΑΙ , η κοπελα ηταν πανεμορφη , με πολυ ωραια ματια , σγουρο ανοιχτο καστανο μαλακι , ειχε εκφραση , πανεξυπνο βλεμμα η οποια ηταν αγχωμενη απο την πρωτη στην ιεραρχια και παλιαοτερη υπαλληλο , γυναικα και αυτη μπορει και φεμινιστρια σαν και εσενα κιολας ! ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤιΣ ΓΥΝΑΙΚεΣ και οι ομοιες σου ! το μπετοβλακα στο επιστρεφω λοιπον και το γκρικ καμακι !
    συνεχιζω λοιπον και οταν μια γυναικαρα θα συνεχιζει να με - την φλερταρω θα φτιαχνουμε την μερα μας , οσο εσυ θαμοιραζεις φειγ βολαν για τα δικαωματα των γυναικων στην εργασια ( εχει καταντησει γραφικο εδω και πολλα χρονια ) και την ιεραρχια των φυλων - ισοτητα το οποιο εχει και αυτο λυθει εδω και 50 χρονια ! αλλαξε ειδικο και μκο , εχετε μεινει πολλα χρονια πισω και αναμασατε τσιχλες φασισμου !

Senior Member
    @Niels, η πρόταση βιβλίου για την αμφισημία είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

τζόβενο τζοβάνι, αναρωτιέμαι αν διαβάζεις καμιά φορά αυτά που γράφεις. Γιατί για άνθρωπο που έχει σπουδάσει, μοιάζουν σε μένα σαν ένα συνονθύλευμα λαικίστικων αντιλήψεων τίγκα στις φοβίες και τα στερεότυπα. Αν σε σένα φαίνονται γραπτά ανθρώπου που εξελίχθηκε πέρα από τις στάνες της οχλαγωγίας, δικό σου πρόβλημα.

Και κάτι άλλο. Εφόσον ο ίδιος έχεις δηλώσει φανερά την απέχθειά σου για την Ψυχολογία ως μη επιστήμη και την παραδοχή της Ψυχιατρικής ως ανώτερης, να σου υπενθυμίσω, μιας και αναφερόμαστε στη σεξουαλικότητα ότι η Ψυχιατρική έχει συνεισφέρει πάρα πολύ στην ιεράρχηση και ποινικοποίηση διαφόρων μορφών της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, με την παθολογοποίησή τους.

Banned
    @Niels, η πρόταση βιβλίου για την αμφισημία είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

τζόβενο τζοβάνι, αναρωτιέμαι αν διαβάζεις καμιά φορά αυτά που γράφεις. Γιατί για άνθρωπο που έχει σπουδάσει, μοιάζουν σε μένα σαν ένα συνονθύλευμα λαικίστικων αντιλήψεων τίγκα στις φοβίες και τα στερεότυπα. Αν σε σένα φαίνονται γραπτά ανθρώπου που εξελίχθηκε πέρα από τις στάνες της οχλαγωγίας, δικό σου πρόβλημα.

κοιταξε εγω τρωω μονο μελι αγριου πεκου ! προσωπικα δεν με απασχολει η θρησκεια και η σεξουαλικοτητα και ο αποστολος πετρος και παυλος , ουτε με νοιαζει αν την βρισκεις με δονητη , συντροφο , συντροφισσα . τωρα αν εσυ κανεις καμπανια βαζωντας ενα σταυρο αναμεσα στα οπισθια σου και βγαινεις στο συνταγμα με την ΜΚΟ να διαλλαλησεις την πραματεια σου , βαζεις δαχτυλο , ουτε αυτο με νοιαζει . εμενα με νοιαζουν οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ και θα συνεχισω να φλερταρω , να θαυμαζω το γυναικειο φυλο και να συνουσιαζομαι μαζι τους ! μου δινουν το οκ , προχωραω , δεν μου δινουν το οκ ...επομενη ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    κοιταξε εγω τρωω μονο μελι αγριου πεκου ! προσωπικα δεν με απασχολει η θρησκεια και η σεξουαλικοτητα και ο αποστολος πετρος και παυλος , ουτε με νοιαζει αν την βρισκεις με δονητη , συντροφο , συντροφισσα . τωρα αν εσυ κανεις καμπανια βαζωντας ενα σταυρο αναμεσα στα οπισθια σου και βγαινεις στο συνταγμα με την ΜΚΟ να διαλλαλησεις την πραματεια σου , βαζεις δαχτυλο , ουτε αυτο με νοιαζει . εμενα με νοιαζουν οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ και θα συνεχισω να φλερταρω , να θαυμαζω το γυναικειο φυλο και να συνουσιαζομαι μαζι τους ! μου δινουν το οκ , προχωραω , δεν μου δινουν το οκ ...επομενη ....
    δινεις παντως την εντυπωση οτι δεν εχεις οσο σεξ θα ηθελες στην ζωη σου. σαν να το κυνηγας εμμονικα, πως να το εξηγησω...

Banned
    δινεις παντως την εντυπωση οτι δεν εχεις οσο σεξ θα ηθελες στην ζωη σου. σαν να το κυνηγας εμμονικα, πως να το εξηγησω...

θα στο εξηγησω . οταν δεν σου εχει λειψει το σεξ , με διαφορες παρτενερ κατα διαστηματα , πες το σχεσεις (μικρες - μεγαλες ) , σεξ μια βδομαδας , μιας νυχτας etc , το εχεις απομυθοποιησει πλεον . φτανεις σε ενα σημειο , οπου δεν σου κανει αισθηση μια ωραια γυναικα που θα απλωσει την πραματεια της σε μια ξαπλωστρα , ειτε αυτο λεγετε στηθος , κωλαρα και τα συναφη . εχεις φυγει απο αυτο το επιπεδο , να φωναξεις ΟΥΑΟΥ μια κωλαρα η΄πωπωπω τι ΒΥΖΑΡΑ ειναι αυτη ....( οταν λεω φωναξεις δεν εννοω να βγαλεις ντουτνουκα , το φωναζεις εσωτερικα ) . οποτε η λεξη σεξ για μενα ειναι κατι σαν τσιχλα , καφες που πινεις ..κατι δλδ το οποιο ειναι πεπετημενη ...παμε τωρα στο φλερτ και γιατι εχω επιτυχιες ....ειναι απλο η προσεγγιδη δεν ειναι σεξιστικη-ερωτικη , ειναι αναλαφρη , χιουμοριστικη , ανθρωπινη , κοινωνικη ( οι γυναικες το πιανουν το χυδαιο φλερτ , βλεμμα , κινηση του σωματος κλπ ) ,οποτε ανοιγονται πιο ευκολα πορτες για γνωριμιες κλπ . επισης δεν σημαινει οτι επειδη φλερταρω θα μου δωσει η απεναντι το ΟΚ και εγω θα προχωρησω σε date και τα συναφη . για μενα επειδη ειμαι μπολικα επικοινωνιακος ειναι ευκολο να φλερταρω μια γυναικα ...το οποιο απορρεει απο εμπειριες , βιωματα , δυναμισμο και ασφαλεια . δεν με νοιαζει να συνοδεψω μια ωραια γυναικα σε ενα γκαλα συναδελφων , φιλων κλπ ...ειναι ξεπερασμενα αυτα ...η' αν θα παμε διακοπες με την καιτη και τον γιωργο ...μου ειναι αδιαφορο ! φυσικα δεν θα βρω οτιδηποτε να τον τοποθετησω , δεν ειμαι κυνηγος ταλεντων....οποτε η επιστημη γυρω απο το σεξ , σχεσεων δεν εχει καμια πεπατημενη για τον καθενα , ειδικα και γενικα ....για παραδειγμα εδω και πολλα χρονια δεν με εξιταρει το στοματικο , δλδ δεν αισθανομαι τπτ ! ενω σχεδον ολοι οι ανδρες το στοματικο ειναι κυριαρχο ...οποτε δεν μπορουμε να βαζουμε στεγανα σε αυτα τα ζητηματα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    θα στο εξηγησω . οταν δεν σου εχει λειψει το σεξ , με διαφορες παρτενερ κατα διαστηματα , πες το σχεσεις (μικρες - μεγαλες ) , σεξ μια βδομαδας , μιας νυχτας etc , το εχεις απομυθοποιησει πλεον . φτανεις σε ενα σημειο , οπου δεν σου κανει αισθηση μια ωραια γυναικα που θα απλωσει την πραματεια της σε μια ξαπλωστρα , ειτε αυτο λεγετε στηθος , κωλαρα και τα συναφη . εχεις φυγει απο αυτο το επιπεδο , να φωναξεις ΟΥΑΟΥ μια κωλαρα η΄πωπωπω τι ΒΥΖΑΡΑ ειναι αυτη ....( οταν λεω φωναξεις δεν εννοω να βγαλεις ντουτνουκα , το φωναζεις εσωτερικα ) . οποτε η λεξη σεξ για μενα ειναι κατι σαν τσιχλα , καφες που πινεις ..κατι δλδ το οποιο ειναι πεπετημενη ...παμε τωρα στο φλερτ και γιατι εχω επιτυχιες ....ειναι απλο η προσεγγιδη δεν ειναι σεξιστικη-ερωτικη , ειναι αναλαφρη , χιουμοριστικη , ανθρωπινη , κοινωνικη ( οι γυναικες το πιανουν το χυδαιο φλερτ , βλεμμα , κινηση του σωματος κλπ ) ,οποτε ανοιγονται πιο ευκολα πορτες για γνωριμιες κλπ . επισης δεν σημαινει οτι επειδη φλερταρω θα μου δωσει η απεναντι το ΟΚ και εγω θα προχωρησω σε date και τα συναφη . για μενα επειδη ειμαι μπολικα επικοινωνιακος ειναι ευκολο να φλερταρω μια γυναικα ...το οποιο απορρεει απο εμπειριες , βιωματα , δυναμισμο και ασφαλεια . δεν με νοιαζει να συνοδεψω μια ωραια γυναικα σε ενα γκαλα συναδελφων , φιλων κλπ ...ειναι ξεπερασμενα αυτα ...η' αν θα παμε διακοπες με την καιτη και τον γιωργο ...μου ειναι αδιαφορο ! φυσικα δεν θα βρω οτιδηποτε να τον τοποθετησω , δεν ειμαι κυνηγος ταλεντων....οποτε η επιστημη γυρω απο το σεξ , σχεσεων δεν εχει καμια πεπατημενη για τον καθενα , ειδικα και γενικα ....για παραδειγμα εδω και πολλα χρονια δεν με εξιταρει το στοματικο , δλδ δεν αισθανομαι τπτ ! ενω σχεδον ολοι οι ανδρες το στοματικο ειναι κυριαρχο ...οποτε δεν μπορουμε να βαζουμε στεγανα σε αυτα τα ζητηματα .
    μα ακριβως το αντιθετο δειχνεις.
    μιλας σαν ανθρωπος που ειναι πεινασμενος για σεξ, που δεν το εχει οσο το θελει. μπορει να τ εχεις 3 κι εσυ να θελεις 13. δεν ειπα οτι δεν κανεις σεξ, ειπα οτι δειχνεις πεινασμενος. ΣΑΝ να μην κανεις.
    δλδ.. και οι σεξοεθισμενοι, κανουν σεξ, αλλα δεν φτανει ποτε, γιατι ο κουβας δεν ε χει πατο...
    επισης, πραγματικα δειχνεις σαν να μην εχεις επιτυχιες και να τις φαντασιωνεσαι.
    δεν λεω οτι αυτο συμβαινει.
    λεω οτι αυτο δειχνεις με τον τροπο που μιλας.
    δενε χω γνωρισει ποτε ανθρωπο επιτυχημενο στο σεξ/ σχεσεις που να παινευεται... ΠΟΤΕ! ουτε εναν.
    και λεω "γνωρισει", εννοωντας να τον ξερω πραγματικα και τσεκαρισμενα. αυτο που εχουμε εδω δεν ειναι γνωριμια. καθενας εδω οτι θελει λεει και μπορει να ειναι δεμενος σε ενα υπογειο και να λεει αρλουμπες (οτι ειναι γιατρος κλπ)
    οσους εχω γνωρισει να παινευονται ηταν ΟΛΟΙ μυθομανεις, ή εκαναν πολυ λαθος εκτιμηηση της καταστασης τους τελοσπαντων...
    αυτοι που ειχαν περαση, δεν το συζητουσαν ΠΟΤΕ. κι ηταν κι αυτο μερος της γοητειας τους αλλα και της ικανοποιησης τους.
    εσυ δειχνεις ανικανοποιητος, δλδ σαν καποιος που ειτε δενε χει σεξ, ειτε θελει παντα κι αλλο και δεν βρισκει οσο θελει.
    χωρις καμια εμπαθεια ολα αυτα. πολυ ειλικρινα και φιλικα στο λεω.

στα υτπολοιπα περι φλεερτ, δενε χω αντιρρηση. το ποιντ μου ειναι σε αυτα που σου λεω στην αρχη.

Banned
    μα ακριβως το αντιθετο δειχνεις.
    μιλας σαν ανθρωπος που ειναι πεινασμενος για σεξ, που δεν το εχει οσο το θελει. μπορει να τ εχεις 3 κι εσυ να θελεις 13. δεν ειπα οτι δεν κανεις σεξ, ειπα οτι δειχνεις πεινασμενος. ΣΑΝ να μην κανεις.
    δλδ.. και οι σεξοεθισμενοι, κανουν σεξ, αλλα δεν φτανει ποτε, γιατι ο κουβας δεν ε χει πατο...
    επισης, πραγματικα δειχνεις σαν να μην εχεις επιτυχιες και να τις φαντασιωνεσαι.
    δεν λεω οτι αυτο συμβαινει.
    λεω οτι αυτο δειχνεις με τον τροπο που μιλας.
    δενε χω γνωρισει ποτε ανθρωπο επιτυχημενο στο σεξ/ σχεσεις που να παινευεται... ΠΟΤΕ! ουτε εναν.
    και λεω "γνωρισει", εννοωντας να τον ξερω πραγματικα και τσεκαρισμενα. αυτο που εχουμε εδω δεν ειναι γνωριμια. καθενας εδω οτι θελει λεει και μπορει να ειναι δεμενος σε ενα υπογειο και να λεει αρλουμπες (οτι ειναι γιατρος κλπ)
    οσους εχω γνωρισει να παινευονται ηταν ΟΛΟΙ μυθομανεις, ή εκαναν πολυ λαθος εκτιμηηση της καταστασης τους τελοσπαντων...
    αυτοι που ειχαν περαση, δεν το συζητουσαν ΠΟΤΕ. κι ηταν κι αυτο μερος της γοητειας τους αλλα και της ικανοποιησης τους.
    εσυ δειχνεις ανικανοποιητος, δλδ σαν καποιος που ειτε δενε χει σεξ, ειτε θελει παντα κι αλλο και δεν βρισκει οσο θελει.
    χωρις καμια εμπαθεια ολα αυτα. πολυ ειλικρινα και φιλικα στο λεω.

στα υτπολοιπα περι φλεερτ, δενε χω αντιρρηση. το ποιντ μου ειναι σε αυτα που σου λεω στην αρχη.
    Wait...δεν πιάνω κουβέντα με κόσμο (στον δρόμο ) και του λέω σεξ σεξ σεξ σεξ σεξ η' ξέρεις έχω κάνει μπόλικο σεξ σεξ σεξ σεξ σεξ και είμαι σεξομανής. γράφω εδώ μέσα αιρετικά και ωμά . Ξεχωρίζω το σεξ από το φλερτ , γιατί όλα τα φλερτ δεν οδηγούν σε σεξ η' μπορεί να μην υπάρξει καθόλου φλερτ και να γίνει μόνο σεξ σεξ σεξ ! Πχ άλλοι κάνουν φιλικό σεξ , άλλοι κάνουν σκέτο σεξ συναδελφικο , άλλοι μπαίνουν σε app και λένε μόνο σεξ , άλλοι πληρώνουν για σεξ , άλλοι friends με benefits,άλλοι πλακώνουν αλκοόλ και ουσίες μόνο για σεξ ...όπως βλέπεις η γκάμα είναι τεράστια . Τωρα οι απαντήσεις που δίνονται σε μια σελίδα , είναι πολύ απλές και ωμές . Δλδ τι να γράψω ? Έχω κλεισει 5 μήνες γνωριμία στο skype και άλλους 5 μήνες στο τικ τοκ και δεν έχουμε βγει ακόμα ? Τι φταίει ? Θέλω απόψεις και συμβουλές . Να μην γράψω για ΣΕΞ?? , βέβαια άλλοι την βρίσκουν με... στείλε μου μια φωτό με τα βυζιά σου να την παίξω ....άντε τώρα να μπλέξω με τις ορμόνες του καθενός ...

Senior Member
    ναι βρε, καταλαβα τι λες. δεν ειπα οτι λες σεξ σεξ σεξ. ουτε ειπα να γραφεις σαχλαμαρες.ειπα οτι ΑΥΤΑ που εν τελει γραφεις, εμενα τετοια εντυπωση μου προκαλουν.

Banned
    ναι βρε, καταλαβα τι λες. δεν ειπα οτι λες σεξ σεξ σεξ. ουτε ειπα να γραφεις σαχλαμαρες.ειπα οτι ΑΥΤΑ που εν τελει γραφεις, εμενα τετοια εντυπωση μου προκαλουν.

βασικα , η αναρχομπακουνενα μπηκε σφηνα και καπως ξεφυγε η κουβεντα ...μην δουνε τυπο να φλερταρει αμεσως , εργατικο ατυχημα , σεξουαλικη παρενοχληση , βιασμος , σεξεργατριες , ποινικοποιημενο φλερτ , ποινικοποιημενο σεξ , παιδια μην φλερταρετε , ανταλλαξτε μειλς και προφιλ και ανοιχτε καμερες ....που στο κατω κατω το κοριτσακι εξεφρασε κοπλιμεν ....σου λεει ωραιος τυπος , χαμογελαστος , χιουμοριστας , στημενος ΑΝ-δρας ....ας του κανω ενα κοπλιμεν γιατι μου εφτιαξε το κλεισιμο της βαρδυας .....δλδ αν καποιος ξερει τον εαυτο του , ειναι ναρκισσος , σεξιστης , βιαστης , ....οτι να ναι

Junior Member
    Το μήνυμα μου δεν ήταν για να προκαλέσει κόντρες και ζητώ συγγνώμη ... Παραδέχομαι πως όντας η πρώτη κοπέλα με την οποία ήμουν, οπότε ίσως οι ανασφάλιές και φόβοι μου είναι λογική συμπεριφορά στην αρχή. Επίσης προσωπικά έχω και πολλά άλλα να λύσω τόσο μόνος μου όσο και με σωστή καθοδήγηση, ώστε να είμαι οκ με τον εαυτό μου πρώτα και να με πιστέψω/ εμπιστευτώ τον επόμενο άνθρωπο με τον οποίο θα είμαι μαζί, έχοντας ξεπεράσει τις ανασφάλιές μου. Μέχρι τότε όλα τα άλλα δεν έχουν καν νόημα. Με τον καιρό όλα θα τα βρώ. Προσωπικά πάντως ποτέ δεν ήμουν βουρ στον πατσά και πιστεύω στην πραγματική αγάπη και ας είμαι αφελής ή ότι άλλο η αλήθεια είναι πως οι ταμπέλες δεν λένε τίποτα ούτε βοηθούν ... σημασία έχει πως αγάπησα και αγαπώ άλλα πληγώθηκα από τον άνθρωπό μου και πρέπει αυτό να το ξεπεράσω και να βελτιωθώ από τη διαδικασία. ... Ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast