Ψυχωσοματικα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6

Ψυχωσοματικα

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν τα ψυχοσωματικα που έχετε, τα βιώσετε συνέχεια η όχι και μόνο σε περιπτώσεις που έχετε άγχος.

Έρχονται και χωρίς να έχεις άγχος εμένα Έρχονται αρρυθμίες σε άκυρες ώρες είναι ανυπόφορο

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by Lunar View Post
    Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν τα ψυχοσωματικα που έχετε, τα βιώσετε συνέχεια η όχι και μόνο σε περιπτώσεις που έχετε άγχος.
    Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανόνας. Και από ανθρώπο σε ανθρώπο διαφέρει. Σε εμένα πλέον έχουν γίνει καθημερινότητα γιατί δεν ασχολήθηκα όσο έπρεπε, όταν έπρεπε.

Quote Originally Posted by Tania123 View Post
    Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανόνας. Και από ανθρώπο σε ανθρώπο διαφέρει. Σε εμένα πλέον έχουν γίνει καθημερινότητα γιατί δεν ασχολήθηκα όσο έπρεπε, όταν έπρεπε.
    Αν επιτρέπεται. Τι είναι αυτό που σας ταλαιπωρεί καθημερινά και σας ίντριγκαρει το μυαλό;

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by Lunar View Post
    Αν επιτρέπεται. Τι είναι αυτό που σας ταλαιπωρεί καθημερινά και σας ίντριγκαρει το μυαλό;
    Στη δική μου περίπτωση υπάρχουν πράγματα που συνέβαιναν στη ζωή μου που δεν μου άρεσαν και παρ' όλα αυτά δεν τα άλλαζα. Επιπλέον είναι πολλά που πρέπει να κάνω χωρίς την απαιτούμενη βοήθεια. Τώρα πια είμαι στη φάση που προσπαθώ να αλλάξω κάποια πράγματα, αλλά και πάλι η πίεση του παρελθόντος μου έχει δημιουργήσει πολλά πρόβληματα που δεν μπορώ να ξεπεράσω.

Senior Member
    Αυτό με τις αλλαγές τι φάση μήπως είναι λαλακια