Results 61 to 75 of 118
-
24-10-2009, 10:14 #61
Originally posted by πανος12345
σωστα μαρια...μια σχεση ειναι παντα μια διαρκης καθημερινη δοκιμασια...
μια δοκιμασια καταρχην εσωτερικη , δικη μας και στην συνεχεια με τον ανθρωπο που αγαπαμε. δεν ηταν καθολου τυχαιο που ο φρουντ εδωσε τον ορισμο της ωριμοτητας στηριγεμνος στην σεξουαλικη μας ικανοτητα για μακροβιες ερωτικες σχεσεις ...
Ηξερε εκ των προτερων ο δασκαλος , σε τι Γολγοθα ανεβαινει οποιος ερωτευεται!
Μια παλια κινεζικη παρομοιωση τα λεει ολα
\"Ο ερωτας ειναι σαν το κινεζικο ταξι! Ενας καθεται αναπαυτικα στην πολυθρονα της αμαξας και ο αλλος τρεχει με τα ποδια τραβωντας το φορτιο!\"
Συχνα διαπιστωσα οτι οποτε εγραφα αυτο το ρητο πολλοι δεν το καταλαβαιναν καιαντιδρουσαν αρνητικα! Σημερα καταλαβα το γιατι...Γιατι η κινεζικη φιλοσοφιαδιεπεται απο το Γιν και Γιαν ,την ζωικη δυναμη οπως πχ για μας την Λιμπιντο....
Μονο που η γραμμη του Γιν και του Γιαν ειναι τεθλασμενη και οχι ισια !
Αυτοκαταλαβα οτι θελει συμβολικα να πει οτι οι δυναμεις δεν ειναι σταθερα μοιρασμενες αλλα εναλασονται ....Κυματισμο συμβολιζει η τεθλασμενη γραμμη....
ειναι μια γραφικη απεικνηση της αλλοτριωσης που ολοι μας συνανταμε μεσα στην ιδια μας την ψυχη , στην ασυνειδητη προασπαθεια να βγαλουμε στην ακρη αυτα που μας χωριζουν στην αρχη για να μπορεσουμε να ζευγαρωσουμε με καποιον , αλλα στην συνεχεια ξαναβρισκουν την δυναμη τους χωρις να μας ρωτησουν ανατρεποντας την προσκαιρη ευδαιμονια της ψυχης μας !
Ομως παλι δεν ειναι τιποτα μονιμο και σταθερο!
Το σεξ που μας εφερε κοντα, αν ειμαστε ανδρες, σε μια γυναικα , η αναγκη για ασφαλεια αν ειμαστε γυναικες , δεν ειναι στερεοτυπα αλλα κυμαινομενες αξιες που φθειρονται και εξαφανιζονται για να βγουν αλλες νεες στην θεση τους....
Η γυναικα μου σημερα , 23 χρονια αργοτερα στην σχεση μας , ειναι πολυ πιο ειλικρινης μαζι μου και ενω το σεξ εχει παψει να βρισκεται στην επιφανεια αλλα να εχει απωθηθει και στους δυο μας , μπορει σημερα να βρισκει την απαιτουμενη ασφαλεια απο δικες της ενεργειες και να μην την ζηταει απο τους εραστες της μια που περασαν και τα χρονια και τογηρας ουκ ερχεται μονον..
Εγω απο την αλλη , αφου εφτασα στο σημειο να την συχαθω οταν καταλαβα οτι εκεμεταλευτηκε τις ορμες μου για να ικανοποιησει τις δικες της αναγκες , μπορει το σεξ να μην με απασχολει καθολου πια ,αλλα θαυμαζω το εργο του ζευγαριου μας βλεπωντας την πιο αυταρκη ψυχολογικα και συναισθηματικα...
Το οτικαθε φορα πουακουω εστω απ το τηλεφωνο την φωνη της μου δημιουργει συναισθηματικη εφορτιση , ειναι αποδειξη οτι την αγαπω διαφορετικα , κατανοώντας οτι το σεξ για τον Φρουντ δεν ηταν η σεξουαλικη δραστηριοτητα που οδηγει στην εκσπερματιση , αλλα ενα συναισθημα που αποτυπωνεται τοσο βαθεια στην συνειδηση μας που δεν μπορουμε ποτε να απαλλαγουμε πια απο αυτο....
επειδη ειμαι σιγουρη πωσ αν εμφανιζοταν ξαφνικα καποιοσ διαθεσιμοσ μονο σεξουαλικα παρτενερ.... θα το υπερ ευχαριστιοταν... οποιοσ απο τουσ 2 συναπτε αυτη την καθαρα σεξουαλικη σχεση...
οποτε δεν ειναι πωσ μετα απο χρονια το σεξ μπαινει σε 2ρη προτεραιοτησα....αλλα μπαινει σε 2 ρη προτεραιοτητα με τον συγκεκριμενο ανθρωπο που ημαστε..
μεγαλη αδικια......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 24-10-2009, 10:17 #62
Originally posted by Triella
Καταρχας πανο ευχομαι περαστικα και να γινεις γρηγορα καλα και να παψεις να ταλαιπωρεισαι...
πολυ ωραιο το τελευταιο ποστ σου!! δειχνει ποσο και τι πραγματικα νιωθεις για την γυναικα που υπαρχει στην καρδια σου.
Η τελευταια μου σχεση εληξε γιατι απλουστατα η προσπαθεια και τα αισθηματα ηταν μονοπλευρα...με λιγα λογια τα εκανα ολα εγω...μεχρι και τον ταξιτζη μπορω να σου πω...ευτυχως δεν ηταν καποιος κεραυνοβολος ερωτας...δυστυχως τον τελευταιο μηνα, κατεληξε σε ενα κρας τεστ νευρων και δικων μου αντοχων...
βγηκα απο αυτη τη σχεση οσο ηταν νωρις γιατι με εφθειρε ψυχολογικα η αδιαφορη συμπεριφορα του, αλλα και η ταση του να με μειωνει επειδη εκεινος ειχε τα δικα του κομπλεκ κατωτεροτητας...βεβαια ευθυνομαι εν μερει, γιατι το ειχα δει και μπηκα σε αυτο το λουκι...ηθελα ομως να κανω μια προσπαθεια..
εν τελει δεν εκανα μοναχα μια η δυο..εκανα 4 ή 5 και στο τελος μπουχτησα...εφυγε καθε ειδος συναισθηματος και εμεινε μοναχα η λυπηση (θεωρω οτι δεν υπαρχει χειροτερο συναισθημα να νιωσεις για καποιον...ακομα και το μισος ειναι χιλιες φορες καλυτερο)...
επομενως εφυγα και ειμαι καλυτερα απο ποτε......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
24-10-2009, 10:23 #63
Originally posted by SOFGEO
Καταρχάς καλημέρα και μακάρι κανείς να μη χρειαζόταν να περάσει όλη αυτή την οδυνηρή εμπειρία που λέγεται καρκίνος.Συγχαρητήρια για το κουράγιο σου Panos και σου εύχομαι τα καλύτερα!
Με συγκινεί το να διαβάζω απο έναν άντρα να λέει πως ακόμη νοιώθει το τρέμουλο στην καρδιά του για τη γυναίκα του ή όπως ο krinos που μεσα σε μια απλή και ωραία προτασούλα κλείνει όλη την αγάπη του.
Δυστηχως ο δικός μου σύζυγος μεταλλάχθηκε με τα χρόνια.Είμαστε μαζί 16 χρόνια. Τα πρώτα 4-5 χρόνια μ\'εκανε να αισθάνομαι μοναδικά. Όμορφα λόγια, γλυκιές χειρονομίες ήταν σα να είμαι η μοναδική γυναίκα στη γη και κυριολεκτικά με λάτρευε. Κάναμε 2 παιδιά και ήρθε η αλλαγή.Λίγο λίγο χωρίς να την πολυκαταλαβαίνεις. Η δουλειά του πάνω απόλα, χρόνος για τα παιδιά ελάχιστος και εγώ \"υπήρχα\"μόνο όταν ήταν η ώρα του sex.Τουλάχιστον τότε υπήρχε και πάθος έστω και εκείνη τη στιγμή. Τώρα πια ΕΓΩ τα κάνω όλα λάθος,εγώ φταίω που δεν έχουμε κοινές ασχολίες, ΕΓΩ είμαι η ανέραστη που δεν τον ξεσηκώνω,ΕΓΩ που δεν επικοινωνούμε όλα ΕΓΩ!Τρέχω κυριολεκτικά όλη μέρα,με τη δουλειά,με τα παιδιά,με το σπίτι...Πρέπει δηλ.μόλις κοιμηθούν τα παιδία να κυκλοφορώ με τα εσώρουχα και να το παίζω γατούλα;Για να με πλησιάσει και να δει ότι υπάρχω στο σπίτι πρέπει να ξεβρακωθώ;Ό ίδιος διαβάζει τα γράμματα που μου έστελνε τότε και απορεί πως έγραφε τέτοια πράγματα.Τι να πω και κυρίως τί να κάνω...Το παίζω και γατούλα όποτε μπορώ αλλά δε γίνεται να τα κάνω ΟΛΑ ΕΓΩ τέλεια για να είναι τα πράγματα μεταξύ μας ΟΚ.Δεν πρέπει να δείξει και ο συντροφός σου ότι σε νοιάζεται και σ\'αγαπάει όλες τις στιγμές;Έχουμε καταντήσει συγκάτοικοι που μοιράζονται τα έξοδα κια το κρεββάτι τους.Όταν του το είπα κάποτε θύμωσε και πάντα μου πετάει την ατάκα ότι \"δεν πάμε καλά\" αλλά αυτός δεν φταίει,πάλι εγώ κάτι έπρεπε να\'χω κάνει.Συνήθως τα προσπερνάω όλα αυτά και το παίζω χαζή αλλά κάποιες φορές δεν αντέχω,θα σκάσω!!!Μια απο αυτές τις φορές περνάω τώρα.Έτσι λοιπόν το σκίρτημα στην καρδιά όταν με βλέπει μου ακούγεται από άλλο πλανήτη...Εύχομαι οι γυναίκες τουλάχιστον να το εκτιμούν.
εγω παντοσ αν αντιληφθω μια τετοια κατασταση που περιγραφεισ...δεν θα μεινω... γιατι πιστευω πωσ οτιδηποτε κανουμε στην ζωη μασ πρεπει να εχει ωσ αποτελεσμα την ευτυχια...
και θα ηταν αδικο και για τουσ 2...
και αν ηταν λαθοσ...ε θα τα ξαναβρισκαμε μετα απο λιγο καιρο..ετσι πιστευω......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
24-10-2009, 10:27 #64
Originally posted by keep_walking
ποια ηταν η αιτια του τελευταιου σας χωρισμου?
ακομη και η πιο καταστροφικη σχεση τησ ζωησ μου..οπου κατεληξε με εμενα να παθω νευρικο κλονισμο...και να αρρωστησω...
μου εδωσε τοσο εντονα συναισθηματα...ακομη και τα πιο ασχημα...που αν δεν ειχα ζησει αυτη την σχεση..δεν θα τα ειχα νιωσει... εξαλου τωρα εμαθα ποιουσ ανθρωπουσ να μην βαζω στην ζωη μου....
ολα κατι σου δινουν...οπωσ και ολα κατι σου αφηνουν..
σαφωσ οχι παντα καλα...αλλα..πιστευω πωσ παντα μα παντα αξιζει να ζησεισ κατι απο το να μην το ζησεισ......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
24-10-2009, 10:31 #65
Originally posted by SOFGEO
Καταρχάς καλημέρα και μακάρι κανείς να μη χρειαζόταν να περάσει όλη αυτή την οδυνηρή εμπειρία που λέγεται καρκίνος.Συγχαρητήρια για το κουράγιο σου Panos και σου εύχομαι τα καλύτερα!
Με συγκινεί το να διαβάζω απο έναν άντρα να λέει πως ακόμη νοιώθει το τρέμουλο στην καρδιά του για τη γυναίκα του ή όπως ο krinos που μεσα σε μια απλή και ωραία προτασούλα κλείνει όλη την αγάπη του.
Δυστηχως ο δικός μου σύζυγος μεταλλάχθηκε με τα χρόνια.Είμαστε μαζί 16 χρόνια. Τα πρώτα 4-5 χρόνια μ\'εκανε να αισθάνομαι μοναδικά. Όμορφα λόγια, γλυκιές χειρονομίες ήταν σα να είμαι η μοναδική γυναίκα στη γη και κυριολεκτικά με λάτρευε. Κάναμε 2 παιδιά και ήρθε η αλλαγή.Λίγο λίγο χωρίς να την πολυκαταλαβαίνεις. Η δουλειά του πάνω απόλα, χρόνος για τα παιδιά ελάχιστος και εγώ \"υπήρχα\"μόνο όταν ήταν η ώρα του sex.Τουλάχιστον τότε υπήρχε και πάθος έστω και εκείνη τη στιγμή. Τώρα πια ΕΓΩ τα κάνω όλα λάθος,εγώ φταίω που δεν έχουμε κοινές ασχολίες, ΕΓΩ είμαι η ανέραστη που δεν τον ξεσηκώνω,ΕΓΩ που δεν επικοινωνούμε όλα ΕΓΩ!Τρέχω κυριολεκτικά όλη μέρα,με τη δουλειά,με τα παιδιά,με το σπίτι...Πρέπει δηλ.μόλις κοιμηθούν τα παιδία να κυκλοφορώ με τα εσώρουχα και να το παίζω γατούλα;Για να με πλησιάσει και να δει ότι υπάρχω στο σπίτι πρέπει να ξεβρακωθώ;Ό ίδιος διαβάζει τα γράμματα που μου έστελνε τότε και απορεί πως έγραφε τέτοια πράγματα.Τι να πω και κυρίως τί να κάνω...Το παίζω και γατούλα όποτε μπορώ αλλά δε γίνεται να τα κάνω ΟΛΑ ΕΓΩ τέλεια για να είναι τα πράγματα μεταξύ μας ΟΚ.Δεν πρέπει να δείξει και ο συντροφός σου ότι σε νοιάζεται και σ\'αγαπάει όλες τις στιγμές;Έχουμε καταντήσει συγκάτοικοι που μοιράζονται τα έξοδα κια το κρεββάτι τους.Όταν του το είπα κάποτε θύμωσε και πάντα μου πετάει την ατάκα ότι \"δεν πάμε καλά\" αλλά αυτός δεν φταίει,πάλι εγώ κάτι έπρεπε να\'χω κάνει.Συνήθως τα προσπερνάω όλα αυτά και το παίζω χαζή αλλά κάποιες φορές δεν αντέχω,θα σκάσω!!!Μια απο αυτές τις φορές περνάω τώρα.Έτσι λοιπόν το σκίρτημα στην καρδιά όταν με βλέπει μου ακούγεται από άλλο πλανήτη...Εύχομαι οι γυναίκες τουλάχιστον να το εκτιμούν.
Εχω γραψει απειρες φορες εδω μεσα οτι καθε ελπιδα βελτιωσης των παντων στην Ελλαδα ξεκιναει και τελειωνει στις γυναικες !
εχω σταματησει προ πολλου να σκεφτομαι καν τον ερωτα ,
γιατι καταλαβα οτι η γυναικα μου \"με ειδε \" σαν καποιον που δεν ημουν ποτε και δεν μπηκε καν στον κοπο να με ρωτησει !
Αφου πηρα πανω μου την ευθυνη για τον εαυτο μου , ειπα
πανο θα ξανασκεφτεις το σεξ, μονο οταν μια μερα την πας σε μια φαση, οπου αυτα που αγορασε σαν καταναλωτρια , μπορει να τα ξεπληρωσει μονη της απο τον μισθο της και τοτε αφου μαζεψεις τα πραγματα σου σε μια βαλιτσα , θα δοκιμασεις για τελευταια φορα να δεις, αν αυτο το ζευγαρι , εχει μελλον
η πρεπει να σταματησει καπου εδω!
Τι σου λεω δηλαδη..
οτι ειναι πολυτελεια σημερα για τα περισσοτερα ζευγαρια να δουν γιατι δεν κανουν καλο σεξ , αν προηγουμενως δεν δουν γιατι δεν μπορουν να βγαλουν τον μηνα με τους μισθους τους !
την επιρεαζουν απο θεμα κουρασησ...οταν δουλευεισ οοοολη μερα.. για αυτον τον μισθο που ισα που φτανει...ε λογικο ειναι να θελεισ περισσοτερο χουχουλιασμα και αγκαλιτσεσ...
και δεν εχει να κανει με το ποσο που παιρνει κανεισ..αλλα με το ποσεσ ωρεσ δουλευει και τι εργασια κανει...
μπορει να κανω και λαθοσ.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
24-10-2009, 10:34 #66
Originally posted by Adzik
πιστευω πωσ παντα μα παντα αξιζει να ζησεισ κατι απο το να μην το ζησεισ...
η πικρή γεύση που μένει από μία θυελλώδης σχέση, πόσο μάλλον όταν σε έχουν προδώσει, είναι δύσκολο να ξεπεραστεί....
έχουν περάσει 10 χρόνια και ακόμα με βασανίζουν σκέψεις.....
24-10-2009, 10:37 #67
τωρα επι του προσωπικου ....
αν ενας ανδρας μετα απο 23 χρονια συμβιωσης με μια γυναικα , που δεν τον αγαπησε εστω ποτε , που τον περναγε για πλουσιο , επειδη ηταν κοσμηματοπωλης, σε ενα απο τα σημαντικοτερα τουριστικα νησια του πλανητη, την αφησει να φυγει στον δρομο αστεγη , με χρεη στην πλατη της εστω απο απερισκεψια δικη της , σας επιτρεπω να τον τουφεκισετε , να τεμαχισετε το σωμα του και να το δωσετε βορα στα αδεσποτα σκυλια !
Γιατι ισως να ειναι καλος εραστης αλλα δεν ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΙΟΣ!
αγιοι γινονται αυτοι που πρκρινονται απο την εκστοτε εξουσια σαν ηθικα παραδειγματα.....
ενω ανθρωποι ,
αυτοι που ξερουν να πληρωνουν ακομα και με την ζωη τους , το τιμημα της ελευθεριας και της αυτονομιας τους....
και μενεισ μονοσ σου.. εκεινη εργαζεται... νιωθει πιο διμιουργικη...πιο αυτονομη... κανει μια σχεση..κανεισ μια κι εσυ...και ειστε και οι 2 σε μια καλητερη και πιο ευτυχισμενη κατασταση.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
24-10-2009, 10:38 #68
ναι ετσι ειναι....
δουλευουμε και οι δυο ολη μερα αλλα οι κηφινες μαζευουν τους κοπους μας απο εξωπραγματικους τοκους στα καταναλωτικα δανεια στα οποια παρασερνουν συνηθως τις γυναικες !
24-10-2009, 10:41 #69
και όταν η γυναίκα δεν εργάζεται αλλά έχει πόρους από αλλού που μπορούν να την συντηρήσουν και αν μείνει μόνη της;;;;;αυτό επηρρεάζει την σχέση;;;;
πώς νιώθει ένας άντρας όταν αυτός δουλεύει για να συντηρήσει την οικογένειά του ενώ η γυναίκα του δεν χρειάζεται να το κάνει;;;;;
24-10-2009, 10:42 #70
Originally posted by λίτσα
Originally posted by Adzik
πιστευω πωσ παντα μα παντα αξιζει να ζησεισ κατι απο το να μην το ζησεισ...
η πικρή γεύση που μένει από μία θυελλώδης σχέση, πόσο μάλλον όταν σε έχουν προδώσει, είναι δύσκολο να ξεπεραστεί....
έχουν περάσει 10 χρόνια και ακόμα με βασανίζουν σκέψεις.....
ναι συμφωνω απολυτα...αλλα θελω να πιστευω πωσ ειναι λιγεσ οι φωρεσ που τιποτα καλο δεν βγαινει απο μια σχεση...
ενα καλο μπορει να ειναι και το οτι μαθαμε πχ ...τι δεν θελουμε στην ζωη μασ..........Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
24-10-2009, 10:46 #71
σίγουρα, αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις.....
έρχονται στιγμές όμως που λες μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω ....
θα έκανα εκείνο έτσι θα έκανα το άλλο αλλιώς....
όταν υπάρχουν αμφιβολίες μέσα στο μυαλο σου τότε κινδυνεύεις να πισωγυρίσεις....
24-10-2009, 10:51 #72
ναι ετσι ειναι....
δουλευουμε και οι δυο ολη μερα αλλα οι κηφινες μαζευουν τους κοπους μας απο εξωπραγματικους τοκους στα καταναλωτικα δανεια στα οποια παρασερνουν συνηθως τις γυναικες !
ετσι τον γνωρισα..ετσι τον αγαπησα..κι ετσι ζουμε..ξεπληρονωντασ..
η μεγαλη ζημια γινεται οταν και οι 2 πλευρεσ του ζευγαριου...δεν ειναι μεσα σε αυτο ψυχικα...οταν πχ ο ενασ φορτωνει το κακο που τουσ συμβαινει στον αλλον...αν δεν χρωσταει ο ιδιοσ..
δεν λεω πωσ ειναι ευκολο να ζεισ με το συνεχεσ μετρημα των χρηματων..νεοι ανθρωποι ημαστε... θελουμε να ζησουμε την ζωη μασ... αλλα οταν υπαρχει αγαπη... απο την χλιδη και την ανεση..διαλεγεισ την αγαπη για την καλη σου ψυχικη υγεια...κι ασ ειναι με τα βασικα...
επανναλαμβανω ολα αυτα υπο την προιποθεση να υπαρχει αγαπη...
..ισωσ παρα ειμαι ιδεαλιστρια και ρομαντικη..αλλα πιστευω πωσ οταν το ξεπερασεισ ολο αυτο...και ερθει μια καλητερη κατασταση ,το υπογραμμιζο μονο αν ειναι ψυχικα και οι 2 ανθρωποι μεσα σε αυτο... τοτε το δεσιμο τουσ γινεται πιο δυνατο..η κουραζονται και χωριζουν.Δεν υπαρχει αλλοσ τριτοσ δρομοσ..
ξερεισ οπωσ τα παλια τα χρονια...που οι παππουδεσ μασ κανανε περιουσιεσ απο το τιποτα...μαζι με τισ γιαγιαδεσ μασ......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
24-10-2009, 10:52 #73
και όταν η γυναίκα δεν εργάζεται αλλά έχει πόρους από αλλού που μπορούν να την συντηρήσουν και αν μείνει μόνη της;;;;;αυτό επηρρεάζει την σχέση;;;;
πώς νιώθει ένας άντρας όταν αυτός δουλεύει για να συντηρήσει την οικογένειά του ενώ η γυναίκα του δεν χρειάζεται να το κάνει;;;;;...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
24-10-2009, 10:55 #74
σίγουρα, αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις.....
έρχονται στιγμές όμως που λες μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω ....
θα έκανα εκείνο έτσι θα έκανα το άλλο αλλιώς....
όταν υπάρχουν αμφιβολίες μέσα στο μυαλο σου τότε κινδυνεύεις να πισωγυρίσεις.......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
24-10-2009, 11:01 #75
δυστυχως ναι και μερικές φορές άσχημα παιχνίδια μάλιστα....
το θέμα είναι τί πραγματικά σε έχει σημαδέψει σε μία σχέση....πολλές φορές δεν γίνεται να είναι επιλογή σου το τί θα κρατήσεις αλλά οι αναμνήσεις να σε βασανίζουν...
και αρχίζεις την σύγκριση...το τότε με το τώρα.....
και αναρωτιέσαι...μήπως;;;;;;;;
πόσο μάλλον όταν αυτή η σχέση είναι και η πρώτη σου φορά ερωτικά....τότε γίνεται το μπάχαλο μέσα σου....
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια