ποια ηταν η αιτια του τελευταιου σας χωρισμου? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 118 of 118
    το ειχε κανει πολυ μικρος βεβαια κ η κοπελα το ειχε κρατησει μπας κ τον ψησει.
    Τι γυναικακια θεε μου υπαρχουν..Κατεστρεψε την ζωη της για ενα γκομενο

Banned
    Υπαρχουν κ χειροτερες.Αυτη τουλ. το παιδι το κρατησε. Αργοτερα αλλες 3 μειναν εγκυες απο τον ιδιο για να τον τυλιξουν (δηθεν παιρναν χαπι) κ οταν αυτος ειπε οχι, το ριξανε......

Senior Member
    εμενα με χωρισε γτ τελικα θυμηθηκε οτι δε μπορει να ξεχασει τη πρωην του.

Banned
    Ασυμφωνία χαρακτήρων.... Αυτή ήταν η αιτία

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Υπαρχουν κ χειροτερες.Αυτη τουλ. το παιδι το κρατησε. Αργοτερα αλλες 3 μειναν εγκυες απο τον ιδιο για να τον τυλιξουν (δηθεν παιρναν χαπι) κ οταν αυτος ειπε οχι, το ριξανε......
    Μάλλον πολύ παραμύθι πουλούσε ο κύριος!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Μάλλον πολύ παραμύθι πουλούσε ο κύριος!
    Ο,τι μαλακια θες ακούς εδώ μέσα!

Banned
    Γιατί νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα? Αυτό ήταν κάτι το οποίο το ήξερα κ από τρίτους. Η 1 μάλιστα ήταν κ η αδερφή μιας από τις κοπέλες που τα είχε μαζί του κ έριξε το παιδί. Αυτή γιατί να πει ψέμματα, έτσι κ αλλιώς ούτε ζωγραφιστό δεν ήθελε να τον δει γιατί η αδερφή της ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει σε 1 σχέση, αυτό δε σημαίνει ότι τον πιστεύεις κιόλας. Αλλά κ όταν κάποιος γράφει κάτι δε βιάζεσαι να πεις ότι λέει μαλακίες. Αν δεν έχει δώσει δικαιώματα τουλάχιστον.

Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    ΟΚ τουλαχιστον αυτες προχωρησαν την ζωη τους,η αλλη φορεσε μια μπαλα στο ποδι της μεχρι να πεθανει.Χωρια το πως θα μεγαλωσει το αμοιρο το παιδι.

Senior Member
    καλομαθημενα κοριτσακια

Senior Member
    Μολις χωρισα, οποτε να ενα νημα για μενα. Η αιτια τουτελευταιουχωρισμου λιπον συμφωνα με τα λεγομενα του κυριου ήταν ότι δεν ηταν σιγουρος ότι μπορει να μου δωσει την ασφαλεια που θελω καθως ειχε απωθημενα οτι δεν ειχε γνωρισει πολλες γυναικες και ηθελε να το κανει. Πολυ ειλικρινης, αυτο ειναι atypical, αλλα ο λογος είναι τypical male θα ελεγα, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν ειμαι σκατα.

Ποσο χρονων ηταν?15?Τουλαχιστον οπως το πες,ηταν ειλικρινης,απο το να λεγε ''ειμαι μπερδεμενος'',''θελω λιγο χρονο'' και αλλα τετοια αφορητα κλισε.

Senior Member
    27, αλλα σε μυαλο και εμπειριες ναι γυρω στα 15-16. Του ειχαν μεινει απωθημενα οτι δεν ειχε κανει σχεσεις και δεν ειχε παει με πολλες ,γιατι ειχε ενα θεμα με τις γυναικες που εγω τον βοηθησα και το ξεπερασε και εκανε πρωτη φορα σχεση με μενα, και τωρα που ειναι μια χαρα σου λεει με μια θα μεινω??? Ειδε και τι γλυκα και σου λεει παμε να βρουμε πολλες γυναικες τωρα μπορουμε ξεπερασαμε τα θεματα μας γιουχου!! πωπω κατι ανωριμοι αντρες Θεε μου που παω και τους ξετρυπωνω. Λες και θα πεσουν ολες στα ποδια του τωρα και λες και οι καλες γυναικες και οι ωραιες σχεσεις βρισκονται στα δεντρα. Αυτη ειναι η ευγνωμοσυνη που εισεπραξα που του ανοιξα τα ματια και τον εκανα ανθρωπο. Το βραβειο της ανοιχτης παλαμης. Σε παρατανε οταν νιωθουν καλυτερα με τον εαυτο τους γιατι τωρα πιστευουν οτι θα βρουν καλυτερες ή και περισσοτερες.

Με τετοια μυαλα,αν βρει γυναικα ακομα και για φαση τυχερος θα ναι.Τι να σου πω ρε λιλιουμ,δεν εφταιγες και συ σε τιποτα.

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678