Results 46 to 60 of 118
-
29-09-2009, 19:18 #46
Originally posted by boubourina
πανο περαστικα και απο εμενα και σου ευχομαι οχι μονο να περασει αλλα και να σου εφησει την σωματικη και ψυχικη δυναμη να αδραξεις τον χαμενο χρονο και να πετυχεις και να ζησεις ολα οσα σου ελειψαν μεχρι σημερα.
Ναι η σχεση σου με την γυναικα σου ειναι μοναδικη. Δεν θα πω οτι ειναι η καλυτερη ή η χειροτερη. Λεω απλα μοναδικη.
Νομιζω οτι θα συμφωνησεις σε αυτο που εγω πιστευω ως αιτια χωρισμου.
δεν θα μιλησω για εφημερες σχεσεις, αλλα για σχεσεις αγαπης που οπως ειπαν και οι προηγουμενοι \"μεταλλαχθηκαν\" ή \"εκαναν τον κυκλο τους\" ή \"εχασαν τον σεξουαλικο τους ενδιαφερον\" ή δεν \"καταφεραν να προαρμοστουν στους νεους ρολους γονιου-παιδιου\".
Νομιζω οτι μια σχεση τελειωνει οταν αυτα που σε χωριζουν ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που σε ενωνουν.
Ετσι απλα!
σε ενα ζευγαρι που δεν αντιμετωπιζει αμεσα προβληματα οικονομικης φυσης, γιατι τοτε μπορουν να χωρισουν
και να απολαυσουν την ζωη τους οπως θελουν
και λογικα ο καθε ενας κοιταει ξανα την παρτη του!
- 30-09-2009, 15:41 #47
ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ PANOS ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ;ΟΝΤΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ, ΤΩΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙ;ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ,ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 2 ΠΑΙΔΙΑ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΟΛΑ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ;ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ;ΤΟΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΙΟ!
30-09-2009, 15:48 #48
Originally posted by SOFGEO
ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ PANOS ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ;ΟΝΤΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ, ΤΩΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙ;ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ,ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 2 ΠΑΙΔΙΑ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΟΛΑ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ;ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ;ΤΟΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΙΟ!
οταν ζεις με καποιον, πλουσια και δεν σας λειπει τιποτα ,
οσο και να τον αγαπας , η να σε αγαπαει , ο χωρισμο σας ,
δεν θα επιφερει σημαντικη υποβαθμιση του βιωτικου επιπεδου κανενας και κυριως των παιδιων!
γιατι νομιζεις οτι το διαζυγιο δεν γινεται , παρα μονο
με δικαστικη αποφαση?
γιατι η δικαιοσυνη πρεπει να δωσει λυση του δεσμου
ενος ζευγαριου με παιδια η χωρις , με ενα τροπο ουτωσωστε
να μην βγει κανεις κατεστραμενος απο αυτη την σχεση!
30-09-2009, 15:54 #49
τωρα επι του προσωπικου ....
αν ενας ανδρας μετα απο 23 χρονια συμβιωσης με μια γυναικα , που δεν τον αγαπησε εστω ποτε , που τον περναγε για πλουσιο , επειδη ηταν κοσμηματοπωλης, σε ενα απο τα σημαντικοτερα τουριστικα νησια του πλανητη, την αφησει να φυγει στον δρομο αστεγη , με χρεη στην πλατη της εστω απο απερισκεψια δικη της , σας επιτρεπω να τον τουφεκισετε , να τεμαχισετε το σωμα του και να το δωσετε βορα στα αδεσποτα σκυλια !
Γιατι ισως να ειναι καλος εραστης αλλα δεν ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΙΟΣ!
αγιοι γινονται αυτοι που πρκρινονται απο την εκστοτε εξουσια σαν ηθικα παραδειγματα.....
ενω ανθρωποι ,
αυτοι που ξερουν να πληρωνουν ακομα και με την ζωη τους , το τιμημα της ελευθεριας και της αυτονομιας τους....
30-09-2009, 15:56 #50
http://www.youtube.com/watch?v=J3KO-0lfhFQ
Αφιερωμενο στο Πανο:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-09-2009, 16:03 #51
Originally posted by keep_walking
http://www.youtube.com/watch?v=J3KO-0lfhFQ
Αφιερωμενο στο Πανο:)
αν ειχα παντως σε διαβεβαιω πως θα ειχα ηδη ερθει με το αυτοκινητο μου στην τριπολη και θα ειχα στην τσεπη τα εισητηρια για το καραβι που θα μας πηγαινε μαζι στην πρεβελι και το δασος με τις λιμπελουλες!
ευχαριστω καρντασι μου.....
γραψε μου μια μερα ,
απο ενα αλλο μερος
εκτος νομου Αρκαδιας !
22-10-2009, 22:12 #52
Originally posted by krino
Originally posted by πανος12345
Παντως πριν ακομα γνωρισω καταματα τον καρκινο μεσα απο την πιο αρμοδια για το σεξ περιοχη, οπως η ουροδοχος κυστης μου
πανο καταρχην ελπιζω να τα καταφερεις να βγεις νικητης απο αυτη την ιστορια.
Στο θεμα του χωρισμου,
Εγω θα χωρισω την γυναικα μου, μονο οταν βρεθει καποιος να την αγαπησει περισσοτερο απο εμενα, και αυτο θα ειναι η τελευταια αιτια χωρισμου....
μου αρεσει πολυ και ο τροποσ σου αλλα και ο τροποσ σκεψησ σου..ενα μεγαλο μπραβο απο εμενα..
Κρινο μου...εεε...μην εισαι τοοοσο απολυτοσ......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
22-10-2009, 22:16 #53
Originally posted by Remedy
........
Στο θεμα του χωρισμου,
Εγω θα χωρισω την γυναικα μου, μονο οταν βρεθει καποιος να την αγαπησει περισσοτερο απο εμενα, και αυτο θα ειναι η τελευταια αιτια χωρισμου....
αποκλειεις να τελειωσει το παθος απο την δικη σου η την δικη της μερια,πριν συμβει αυτο που λες, η δεν θεωρεις το παθος απαραιτητο σε μια ερωτικη σχεση, η στην ζωη σου?
...χμ....το παθοσ πολυ απαραιτητο...αλλα και οι προτεραιοτητεσ αλλαζουν..καποιεσ φωρεσ για μηνεσ ..αλλεσ για χρονια και καμια φωρα για παντα......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
22-10-2009, 22:24 #54
πιστευω πωσ ειναι αρκετοι δυστηχωσ οι λογοι για τουσ οποιουσ ισωσ χωριζουμε...
ενασ απο αυτουσ ειναι η διαφορετικη κατευθηνση στην οποια κοιταζει ο ενασ και ο αλλοσ.. εχετε ακουσει αυτοπου λεει πωσ \" η ζωή μας δίδαξε ότι η αγάπη δε συνίσταται στο να κοιτάμε ο ένας τον άλλο, αλλά στο να κοιτάμε προς την ίδια κατεύθυνση\"
η να το πω αλλιωσ ...οταν τα θελω τουσ γινονται διαφορετικα...και ειναι τοοοοσο σηματνικα για καποιον απο τουσ δυο η και για τουσ 2(για τον καθενα κατι αλλο)...και δεν συμβαδιζουν.... αρα καταληγω μαλλον και παλι στισ αναγκεσ και τισ προτεραιοτητεσ του καθενα.....
και σαφωσ δεν εννοω πωσ εχει τελειωσει η αγαπη... αλλα να ειναι απο τισ περιπτωσεισ εκεινεσ τισ(καταραμενεσ) οπου η αγαπη απο μονη τησ δεν φτανει....
γιατι θελουμε παρα πολυ να ζησουμε καλα με τον συντροφο μασ...αλλα ...ειναι δικαιωμα μασ να αυτοπραγματοθουμε η στην τελικη να ζησουμε την ζωη που θα θελαμε να ζησουμε...
η μηπωσ δεν ειναι ετσι?τι λετε?...ειναι δυστιχωσ πολυ παραξενη η ισσοροπια εδω......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
22-10-2009, 22:26 #55
[quote]Originally posted by πανος12345
Originally posted by elpi68
.... αισθανομαι τοσο μικρος και ασημαντος μπροστα της!
μουατσ!!!...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
22-10-2009, 22:27 #56
Originally posted by Adzik
Κρινο μου...εεε...μην εισαι τοοοσο απολυτοσ...
αφου αγαπω και αγαπιεμαι με παθος...
για ρωτα και το αμορε σου να σου πει.
;)
22-10-2009, 22:29 #57
Originally posted by πανος12345
Originally posted by Remedy
Originally posted by Θεοφανία
Μ\' αρέσει που είστε όλοι μες στο θέμα.
Πάνο...εύχομαι να πάνε όλα καλά με την υγεία σου..
Στο θέμα..Εγώ με τον πρώην μου, χωρίσαμε γιατί απλά μας τελείωσε. Όποιο πρόσωπο και να έχει ο χωρισμός, στην ουσία αυτό που μετράει είναι πότε τελειώνει στον έναν απ τους δύο, ή στην καλύτερη των περιπτώσεων και στους δύο την ίδια εποχή.
θα συμπληρωσω ομως κατι που θεωρω σημαντικο.
η δικη μου σχεση κρατησε ΠΑΡΑ πολλα χρονια. θεωρω οτι εκανε φυσιολογικο κυκλο κι εκλεισε, με τον τροπο που ειπε κι η κοπελια στο κουοτ.
οταν αυτο το \"τελειωσει\" ομως ερχεται πολυ νωρις στην σχεση, ενδεχεται να εχουν πεσει οι δυο σε μια πολυ συχνη παγιδα....
στην παγιδα του να αλλαξουν ρολους και να περασουν απο τον υγιη ρολο του εραστη-ερωμενης σε ρολους γονεϊκους η παιδικους που ενδεχεται να εχουν για αλλους λογους αναγκη στην ζωη τους, εις βαρος της ερωτικης τους σχεσης...θεωρω οτι κατι τετοιο διαλυει συντομα την σεξουαλικη σχεση, κι οσα ζευγαρια παραμενουν μαζι και μαλιστα πολυ αγαπημενα, ειναι αυτα που θυσιαζουν την αναγκη τους για ερωτικο συντροφο ,προκειμενου να εχουν τον \"μπαμπα/μαμα\" η παιδι , που χρειαζονται περισσοτερο...
δεν θα το μαθαινα ισως ποτε αν ο χαρακτηρας μου ,ασυμβιβαστος απο την φυση του δεν γινοτανε αιτια να βρεθουμε σημερα φτωχοι και να επισπρατω καθημερινα ολη την οργη μιας γυναικας που ομολογει σημερα οτι απο την ημερα που με γνωρισε , εβλεπε σε μενα τον κοσμηματοπωλη που θα την εξασφαλισει σε ολη της την ζωη , αφηνοντας τον ερωτα απλα να καλυψει με αισθησεις την αληθεια...
Ομως αυτο ειναι που δεν θα με αφησει ποτε να την αφησω να φυγει οπως λεει ο κρινος αν δεν ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναβρει ενα αλλο ανδρα να της προσφερει αυτα που της λειπουν...
Και σημερα ειναι μαλλον δυσκολο....
θα κλεισω λεγοντας οτι ισως ασυνειδητα να το καταλαβε πρωτος ο ιδιος ο ερωτισμος μου και γιαυτο νωρις - νωρις ειπε αντιο.......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
22-10-2009, 22:36 #58
ενασ αλλοσ λογοσ ειναι ...γιατι ποτε δεν ενιωσεσ ερωτευμενοσ..απλα ετσι νομιζεσ....
κι ενασ αλλοσ ...επειδη ...απλα...δεν σου αρεσει πλεον ο αλλοσ...εξωτερικα ..για να μην παρεξηγηθω...
οσο επιφανιακοσ ,χαζοσ και παιδικοσ και αν φαινεται αυτοσ ο λογοσ......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
22-10-2009, 22:40 #59
[quote]Originally posted by πανος12345
[quote]Originally posted by Θεοφανία
[quote]Originally posted by Remedy
Originally posted by Θεοφανία
!Γιατι οταν αγαπας καποιον δεν μπορεις να εισαι πια ο εαυτος σου
ενα παραδειγμα πχ ειναι..οτι αν πχ...οταν ησουν ο εαυτοσ σου... εκανεσ τερααααστιεσ βολτεσ..στο πουθενα... οντασ σε σχεση...πχ γαμο...ε οι υποχρεωσεισ ειναι τοσεσ πολλεσ που δεν προλαβαινεισ...
αλλα και παλι ρε γμτ...δεν ειναι καθολου απολυτο αυτο......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
24-10-2009, 09:58 #60
Originally posted by Adzik
Κρινο μου...εεε...μην εισαι τοοοσο απολυτοσ...
αφου αγαπω και αγαπιεμαι με παθος...
για ρωτα και το αμορε σου να σου πει.
;)...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή