Results 1 to 6 of 6
Thread: Ανεξήγητη κουραση
-
04-09-2024, 21:34 #1
Ανεξήγητη κουραση
Παιδιά δεν την παλεύω. Όσο περνάνε οι μέρες νιώθω το ίδιο η και χειρότερα εξαντλημένος.
Στη δουλειά πάω με τα χίλια ζόρια.
Πήρα και δυο μέρες άδεια, δεν έκανα τίποτα απλά καθόμουν σπίτι και νιώθω πως δεν ξεκουράστηκα.
Έκανα εξετάσεις θυρεοειδή , πριν κάτι μήνες τεστ κόπωσεως και εξετάσεις αίματος όλα είναι καλά.
Σήμερα ο καρδιολόγος μου είπε να επισκεφτώ και νευρολόγο .
Νιώθω ότι θα καταρρεύσω.
Πολύ άγχος και πιεστικές καταστάσεις είχα βέβαια μέσα στον Αύγουστο συν τη πολλή ζέστη.Με το μέτρο που κρίνεις θα κριθείς * Καλό κάνεις, κακό κάνεις στο κεφάλι σου γυρνάει...
- 04-09-2024, 21:40 #2
Πάντως να ξέρεις.. Η κούραση δημιουργείται και όταν σκεφτόμαστε πολύ και έχουμε άγχος. Βάλε τα πράγματα κάτω και βρες τι σε αγχώνει. Όταν έχεις μπροστά σου το πρόβλημα, ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις και δεν είναι τόσο βουνό όσο το εχεις στο μυαλό σου. Η ψυχοθεραπεία θα βοηθήσει πολύ.
Μπορείς αν θες να γράψεις και εδώ τι ακριβώς σε αγχώνει.
04-09-2024, 22:21 #3
Δεν μπορώ να καταλάβω τι με αγχώνει. Ίσως είναι η δουλειά. Πιέζω πολύ τον εαυτό μου να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της εργασίας και του υπευθύνου. Προσπαθώ γενικά να "μη μου την λένε".
Με νευριάζει το παλιό μου αμάξι που όλο κάτι θέλει να φτιάχνω συν ότι καίει τα άντερα του από βενζίνη. Να σημειώσω πως κάνω 30+ χλμ την ημέρα για τη δουλειά.
Σκέφτομαι πολλές φορές μέσα στη μέρα το μέλλον πως θα εξελιχθεί.
Θα μου πεις εύλογα, είναι σοβαρά ζητήματα αυτά;
Αυτά μπορώ να καταλάβω αυτή τη στιγμή ότι με πιέζουν. Και κυρίως η δουλειά.
Κάνοντας τη σκέψη να παραιτηθω νιώθω μια ανακούφιση μέσα μου αλλά μετά σκέφτομαι τα έξοδα που τρέχουν.
πφΜε το μέτρο που κρίνεις θα κριθείς * Καλό κάνεις, κακό κάνεις στο κεφάλι σου γυρνάει...
05-09-2024, 14:24 #4Tania123GuestΌτι σε στεναχωρεί και σε πιέζει είναι σοβαρό. Ναι όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν αντικειμενικά και σοβαρότερα προβλήματα, αλλά ο καθένας θεωρεί σοβαρό και τον βαραίνει αυτό που του συμβαίνει. Το οικονομικό είναι πολύ βασικό και η δουλειά επίσης. Το κακό είναι ότι ενώ δουλεύουμε ξέρουμε ότι και πάλι λίγα θα είναι αυτά που θα πάρουμε για να καλύψουμε τις ανάγκες μας. Αυτό λειτουργεί πολύ άσχημα στην ψυχολογία μας. Έχεις οικογένεια ή είσαι μόνος σου?
05-09-2024, 18:10 #5
Μόνος μου μένω ευτυχώς σε δικό μου σπίτι
07-09-2024, 23:01 #6Tania123GuestΑφού είσαι μόνος σου και δεν παίρνεις κανέναν στο λαιμό σου, σκέψου και κάνε ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Εγώ έχω κάνει λάθη. Συμβιβάστηκα με πρόσωπα και καταστάσεις που δεν έπρεπε. Το περιβάλλον του άντρα μου είναι τοξικό, και συγκεκριμένα οι γονείς του. Ακόμη σκέφτομαι αν είναι τόσο κακοί ή για το ψυχιατρείο. Έκανα οικογένεια γιατί αγάπησα πολύ τον άντρα μου. Αν με ρωτήσεις όμως σήμερα δεν ξέρω αν φτάνει μόνο αυτό. Έχω χάσει τον εαυτό μου. Έχω έρθει αρκετές φορές στο αδιέξοδο. Τώρα έχω πιάσει ψυχολογικά πάτο. Και στη δουλειά και στο σπίτι με το ζόρι τα βγάζω πέρα. Η δουλειά είναι καλή δε λέω. Απλά αν είσαι μόνος μπορείς να αλλάξεις πιο εύκολα και δουλειά και περιβάλλον και τα πάντα.