Έχω πολύ άγχος - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 80
    Senior Member
    Αύριο θα πάω πάλι στο καρδιολόγο σε φεύγουν οι τομάτες οι έκτακτες. Απ' τον Απρίλιο έχω κάνει 3 καρδιογράφηματα ξεφτίλα. Λέτε να.τις.δημθουργω εγώ; Δε ξέρω τι να κάνω να μη τις σκέφτομαι. Βάζω Λο το πιεσόμετρο λες και είμαι 100 ζρονων

Senior Member
    Έχει πλάκα αυτός ο κορρεκτορας… Ρε φίλε, οι άτιμες οι έκτακτες θέλει να πει η κοπέλα και εσυ με τις τομάτες σου τα έκανες σαλάτα πάλι.. (προσπάθεια να το διασκεδάσουμε λιγάκι μπας και ξορκίσουμε το πρόβλημα Μπας και λέω εγώ, μπάσκετ γράφει αυτός και γυρίζω να διορθώνω..
    Μη βάζεις όλη την ώρα το πιεσόμετρο, δεν έχει νόημα, προσπάθησε όσο γίνεται να μην δίνεις σημασία, να βρεις κάτι να απασχοληθείς μήπως και ξεχαστείς και σε ξεχάσει μετά και αυτό.. Ξέρω ότι είναι δύσκολο βέβαια… Κάνε κουράγιο..

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by ellaki1989 View Post
    Αύριο θα πάω πάλι στο καρδιολόγο σε φεύγουν οι τομάτες οι έκτακτες. Απ' τον Απρίλιο έχω κάνει 3 καρδιογράφηματα ξεφτίλα. Λέτε να.τις.δημθουργω εγώ; Δε ξέρω τι να κάνω να μη τις σκέφτομαι. Βάζω Λο το πιεσόμετρο λες και είμαι 100 ζρονων
    Πιεσόμετρα, οξύμέτρα, θερμόμετρα έχουν γίνει τα βασικά μας αξεσουάρ... εδώ μέσα μου είπε κάποιος κάνε οτιδήποτε για να ξεχνιεσαι. Άρχισα να βλέπω βιντεάκια, τραγούδια κλπ κλπ αλλά με το τηλέφωνο στα χέρια.ρτα από λίγο με έπιανα να αναζητώ πάλι για συμπτώματα και τα ίδια χαζά. Θυμήθηκα λοιπόν ότι κάποτε μου άρεσε να χορεύω ακόμη και την ώρα που έκανα δουλειές. Ε σε πληροφορω ότι ενώ νιώθω ότι ζαλίζομαι ότι δεν έχω δύναμη, ότι θα πέσω την ώρα που βάζω μουσική και βλέπω και τα παιδιά μου να χορεύουν μαζί μου, νιώθω μια χαρά. Το πιστεύω εκείνη την ώρα όμως. Αν αυτό δεν είναι ψυχοσωματικο τότε τι είναι?

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά...πως είστε? Πως τα πάτε? Εγώ από χθες έχω έντονη έξαρση του άγχους μου επειδή παθαίνω διάφορες σωματικές ενοχλήσεις...τώρα με έχει πιάσει κάτι σαν ζάλη στα μάτια όταν κοιτάζω γύρω....και έχω πάθει πανικό από τον φόβο μου για αυτό το σύμπτωμα.....δεν αντέχω άλλο αυτό το μόνιμο και πιεστικό άγχος

Senior Member
    Φοβάμαι μην έπαθα εγκεφαλικο...λέτε να είναι από την έλλειψη ύπνου ...επειδή έχω μικρό παιδάκι και δεν κοιμάμαι πολλές ώρες...στρεσσαριστηκα πάρα πολύ τωρα

Junior Member
    Quote Originally Posted by Noname144 View Post
    Φοβάμαι μην έπαθα εγκεφαλικο...λέτε να είναι από την έλλειψη ύπνου ...επειδή έχω μικρό παιδάκι και δεν κοιμάμαι πολλές ώρες...στρεσσαριστηκα πάρα πολύ τωρα
    join the club, εγω εχω διδυμα και οταν δεν κοιμαμαι την αλλη μερα ειμαι κλαφτα χαραλαμπε... κρισεις πανικου , 0 διαθεση μου φταινε ολα δεν θελω να κανω τπτ.
    Δεν ειναι τπτ απλα ο υπνος ειναι πολυ σημαντικος για την ενεργεια σου και την διαθεση ταυτοχρονα.

Tania123
    Guest
    Αυτό είναι που με βασανίζει κυρίως αυτό το διάστημα. Μαγνητική καθαρότατη... κρίση είναι. Πάρε ανάσα και χαλάρωσε.

Senior Member
    Τελικά σήμερα δε πήγα στο καρδιολόγο βαρέθηκα και τ ακύρωσα πριν ένα μήνα έκανα αιματολογικές και καρδιογράφημα και όλα καλά. Τι να Μ κάνει πάλι ενώ είμαι.ηρεμη και έχω 60 σφυξεις ακούω τη παύση ελεος

Senior Member
    Παιδιά βοηθεια ...έπαθα κάτι στον ύπνο καθώς ξαπλώνω και είμαι έτοιμη να με πάρει ο ύπνος νιώθω σαν σφίξιμο στον λαιμό λες και δεν παίρνω καλά ανάσα μαζί με ναυτία λες και θα κάνω εμετό στον ύπνο και ταχυκαρδία...και τώρα νιώθω ταχυκαρδία έντονη και αίσθηση ότι θα κάνω εμετό...έχω κατααγχωθει παιδιά μην κάνω εμετό...τι με έπιασε τι να κάνω τρέμω ολοκληρη

Senior Member
    Μήπως είναι κανείς εδώ τρέμω ολοκληρη από τον φόβο μου νιώθω ότι θα κάνω εμετό σφίξιμο στον λαιμό και αίσθηση ότι δεν θα μπορώ σε λίγο να πάρω ανασα και έχω καταγχθει

Senior Member
    Έλα, εδώ είμαστε.. Πως είσαι τώρα;

Senior Member
    Καλημέρα Βασίλη σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...μπόρεσα και κοιμήθηκα ευτυχώς το βράδυ...αλλά τώρα που ξύπνησα πάλι νιώθω λες και με κλείνει ο λαιμός και λες και δεν παίρνω σωστά οξυγόνο και δύσπνοια...στο οξυμετρο γράφει 98 99 οξυγόνο...δεν ξέρω αν είναι από το άγχος μου ή κάτι άλλο κακό

Senior Member
    Καλημέρα Βασίλη σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...μπόρεσα και κοιμήθηκα ευτυχώς το βράδυ...αλλά τώρα που ξύπνησα πάλι νιώθω λες και με κλείνει ο λαιμός και λες και δεν παίρνω σωστά οξυγόνο και δύσπνοια...στο οξυμετρο γράφει 98 99 οξυγόνο...δεν ξέρω αν είναι από το άγχος μου ή κάτι άλλο κακό
    Προσπάθησε όταν είσαι έτσι να βάζεις τη λογική μπροστά.. Ξέρω είναι δύσκολο όταν φοβάσαι να δεις καθαρά τι γίνεται αλλά σκέψου.. Ειναι λογικό να πονάς ή να έχεις συνέχεια κάτι; Μπορεί το άγχος να σε φέρει σε τέτοιο σημείο; Ο φόβος;
    Έχω περάσει κατάθλιψη και σου λέω ότι όλα αυτά τα κάνει το άγχος, ο φόβος, το μυαλό. Μπορεί αυτά που σου λέω να μην είναι αυτα που θες να ακούσεις και να περιμένεις απλά να έρθει κάποιος να σου πει ότι "δεν ειναι κάτι" μέχρι την επόμενη φορά που θα σου ξανά συμβει.. Αλλά θεωρώ πως έφτασες σε ένα στάδιο που είσαι μόνιμα μέσα στο άγχος και θα ήταν καλό να σε δει ένας ψυχίατρος ή έστω ένας ψυχολόγος. Μάλλον έχεις άσχημη εικόνα για το τι είναι ψυχίατρος ή ψυχολόγος ή για αυτούς που πάνε εκεί αλλά να θυμάσαι πως ένας άνθρωπος που ζητάει βοήθεια είναι ένας άνθρωπος υγιής που θέλει να νικήσει αυτό που περνάει. Δεν θα κολυμπήσεις ποτέ αν δεν μάθεις πρώτα να κολυμπάς. Και δεν φαίνεται να ξέρεις κολύμπι. Πνίγεσαι. Ζήτησε βοήθεια!!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα.. Είναι από το άγχος σου…

Tania123
    Guest
    Καλημέρα. Είσαι πολύ στρεσαρισμενη. Δοκίμασε όλη μέρα να πίνεις λίγο λίγο νερό. Εμένα με βοηθάει. Επειδή από το σφίξιμο μπορεί να κάνεις και παλινδρόμηση το νερό πιστεύω θα σε βοηθήσει.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast