Έχω πολύ άγχος - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 80
    Senior Member
    Καλξημέρα..γενικά ναι έχω πάλινχρομηση... αλλά δεν το έχω ξαναπάθει..σφίξιμο στο λαιμό μαζί με ναυτία...και αυτό το αίσθημα με έκανε να ξυπνήσω...έχει συμβεί σε κανέναν σας? Φοβάμαι μην αρχίσω να το παθαίνω κάθε βράδυ ...παιδιά έχω κουραστεί πολύ ...εσείς πως είστε?

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by Noname144 View Post
    Καλξημέρα..γενικά ναι έχω πάλινχρομηση... αλλά δεν το έχω ξαναπάθει..σφίξιμο στο λαιμό μαζί με ναυτία...και αυτό το αίσθημα με έκανε να ξυπνήσω...έχει συμβεί σε κανέναν σας? Φοβάμαι μην αρχίσω να το παθαίνω κάθε βράδυ ...παιδιά έχω κουραστεί πολύ ...εσείς πως είστε?
    Και εγώ με τα πάνω μου και κάτω μου. Ότι φοβάσαι παγιώνεται. Άφησε το πίσω. Πες ότι ήταν μια απλή αδιαθεσία. Αν σήκωνες για παράδειγμα πυρετό μια μέρα, δε σημαίνει ότι θα το έχεις κάθε μέρα.

Senior Member
    Τάνια σε ευχαριστώ για την υποστήριξη σου.αυτη τη στιγμή είμαι έτοιμη να κλάψω έχω αγανακτήσει κάθε μέρα έχω σωματικές ενοχλήσεις κάθε φορά και κάτι καινούργιο....δεν αντέχω σωματικά άλλο..έχω και ένα μικρό παιδάκι και πρέπει να είμαι εκεί μπορώ δεν μπορώ σωματικά όλη μέρα....είμαι σε αδιέξοδο αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να περάσει ποτε

Tania123
    Guest
    Τάνια σε ευχαριστώ για την υποστήριξη σου.αυτη τη στιγμή είμαι έτοιμη να κλάψω έχω αγανακτήσει κάθε μέρα έχω σωματικές ενοχλήσεις κάθε φορά και κάτι καινούργιο....δεν αντέχω σωματικά άλλο..έχω και ένα μικρό παιδάκι και πρέπει να είμαι εκεί μπορώ δεν μπορώ σωματικά όλη μέρα....είμαι σε αδιέξοδο αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να περάσει ποτε
    Και εγώ έχω μικρό παιδάκι. Να ξέρεις ότι και αυτό είναι μια αιτία του άγχους μας. Τι θα γίνει το παιδί μου αν πάθω κάτι και τέτοια. Αυτό το "πρέπει" να είμαι εδώ και να είμαι στην τσίτα είναι εξοντωτικό.

Tania123
    Guest
    Θα περάσει. Εγώ είμαι σίγουρη πως θα περάσει. Πρέπει να ελπίζουμε και να πιστεύουμε πως θα περάσει. Αξίζει να μην ζούμε? Θα τον βρούμε τον δρόμο μας. Με λίγη βοήθεια θα τα καταφέρουμε.

Και εγώ το παθαινω, νιώθω ότι δεν μπορώ να καταπιω και ότι θα πνίγω, τι θα κάνω δεν μπορώ άλλο να ζω με τον φόβο

Senior Member
    Καλησπέρα παιδιά....ελπίζω να είστε καλά όλοι σας...έχω έχω εδώ και λίγες μέρες που και που με πιανει κάτι σαν αρρυθμία στην καρδιά και αδυναμία ζάλη και είμαι καταγχωμενη πάλι ...είμαι κουρασμενηηηηη...θέλω να τραβήξω μια όλα τα Κακά από πάνω μου και να πάρω ανάσα....συνέχεια σκέφτομαι τώρα θα πεθάνω τώρα ήρθε το τέλος μου δεν αντέχω αλλο

Tania123
    Guest
    Καλησπέρα παιδιά....ελπίζω να είστε καλά όλοι σας...έχω έχω εδώ και λίγες μέρες που και που με πιανει κάτι σαν αρρυθμία στην καρδιά και αδυναμία ζάλη και είμαι καταγχωμενη πάλι ...είμαι κουρασμενηηηηη...θέλω να τραβήξω μια όλα τα Κακά από πάνω μου και να πάρω ανάσα....συνέχεια σκέφτομαι τώρα θα πεθάνω τώρα ήρθε το τέλος μου δεν αντέχω αλλο
    Δεν πέθανες όμως. Το τέλος αν ήταν να ερχόταν θα είχε έρθει και δεν θα το είχαμε καταλάβει καν. Τα δικά μου κόλλυβα τουλάχιστον θα τα είχαν φάει με το τσουβαλι μέχρι τώρα. Λίγο black χιούμορ για να ελαφρύνει το κλίμα...

Senior Member
    Τάνια μου παίρνω δύναμη από εσένα και ας μην σε ξέρω...είπες ότι έχεις ένα παιδάκι και παρόλες τις δυσκολίες σου τα καταφέρνεις ...προσπαθώ και εγώ με το παιδάκι μου και ας είμαι μαύρα χάλια...να μας δίνει δύναμη ο Θεός να αντέχουμε και για μας και για τα παιδιά μας

Tania123
    Guest
    Τάνια μου παίρνω δύναμη από εσένα και ας μην σε ξέρω...είπες ότι έχεις ένα παιδάκι και παρόλες τις δυσκολίες σου τα καταφέρνεις ...προσπαθώ και εγώ με το παιδάκι μου και ας είμαι μαύρα χάλια...να μας δίνει δύναμη ο Θεός να αντέχουμε και για μας και για τα παιδιά μας
    Θα αντέξουμε πρώτα για εμάς. Για τον εαυτό μας. Αν δεν είμαστε καλά εμείς δεν θα είναι και τα παιδιά μας. Αλλά πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας πρώτα για τον εαυτό μας. Γιατί έτσι μόνο θα γλιτώσουμε από αυτό. Μόνο αν αγαπήσουμε εμάς.

Senior Member
    Έχω και αρρυθμίες τώρα που έχουν προστεθεί στην λίστα....θα μείνω στον τόπο στο τέλος...κλαίω από την στεναχώρια μου τωρα

Tania123
    Guest
    Έχω και αρρυθμίες τώρα που έχουν προστεθεί στην λίστα....θα μείνω στον τόπο στο τέλος...κλαίω από την στεναχώρια μου τωρα
    Είσαι στη φάση που σωματοποιεις ότι διαβάζεις και ακούς. Ηρέμησε. Αν σε βοηθάει το κλάμα οκ, αλλά μην το αφήσεις να σε βάλει κάτω.

Senior Member
    Τάνια μου σε ευχαριστώ πολύ...θέλω πολύ να νιώσω γαλήνη..

Tania123
    Guest
    Τάνια μου σε ευχαριστώ πολύ...θέλω πολύ να νιώσω γαλήνη..
    Θα νιώσεις μόλις αρχίσεις να καταλαβαίνειε ότι δεν θα πάθεις τίποτα. Πόσο χρονών είναι το παιδί σου?

Senior Member
    Είναι σχεδόν 3...το δικό σου? Σήμερα ξύπνησα με έντονο άγχος μέσα στο στήθος μου ψυχοπλακωμα δυνατό...είμαι τόσο αγχωμενη επειδή εδώ και λίγες μέρες παθαίνω αρρυθμίες στα καλά καθούμενα..κάνει η καρδιά μου ένα απότομο "γκνουπ" ....φοβάμαι πολυ

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast