Έχω πολύ άγχος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 80
    Senior Member

Έχω πολύ άγχος

Τις τελευταίες μέρες έχω πονοκέφαλους δυνατούς υπνηλία και κούραση πολύ .....δεν ξέρω από τι είναι αυτό πάλι.....έχω πολύ άγχος μην έχω κάτι σοβαρό....έχω κουραστεί πολύ ρε παιδιά .συνεχεια σωματικές ενοχλήσεις ..συνεχεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Noname144 View Post
    Τις τελευταίες μέρες έχω πονοκέφαλους δυνατούς υπνηλία και κούραση πολύ .....δεν ξέρω από τι είναι αυτό πάλι.....έχω πολύ άγχος μην έχω κάτι σοβαρό....έχω κουραστεί πολύ ρε παιδιά .συνεχεια σωματικές ενοχλήσεις ..συνεχεια
    Ψυχολόγο.. Η λύση σου είναι αυτή. Μόνο αυτή. Αλλιώς θα συνεχίσεις το ίδιο μοτίβο

Senior Member
    Ψυχοσωματικά είναι. Ή έπαιρνες αγωγή και την διέκοψες απότομα οπότε αυτό έχει ως αποτέλεσμα αυτές τις παρενέργειες.

Senior Member
    Αυτή τη στιγμή με έπιασε ναυτία χώρο λόγο ..έτσι στα ξαφνικά...νιώθω ναυτία και σαν ζάλη μαζί ............έχω κατααγχωθει... φοβάμαι μην έχω κάτι σοβαρό ή κάνω εμετό .. γενικά σήμερα η μέρα μου ήταν φουλ απαιτητική...και είχα έντονο στρες...πως χαλαρωνεται όταν σας ενοχλεί κάτι σωματικό?

Senior Member
    Αυτή τη στιγμή με έπιασε ναυτία χώρο λόγο ..έτσι στα ξαφνικά...νιώθω ναυτία και σαν ζάλη μαζί ............έχω κατααγχωθει... φοβάμαι μην έχω κάτι σοβαρό ή κάνω εμετό .. γενικά σήμερα η μέρα μου ήταν φουλ απαιτητική...και είχα έντονο στρες...πως χαλαρωνεται όταν σας ενοχλεί κάτι σωματικό?
    Κι εγώ τα ίδια παθαίνω ακριβώς... Ειδικά ο φόβος του εμετού... Τίποτα, προσπαθώ να βάλω τη λογική μου μπροστά και να σκεφτώ ότι το έχω πάθει κι άλλες φορές. Κι επειδή φοβάμαι πολύ τον εμετό και πέρασα περίοδο με πολλούς εμετούς, πλέον λέω ότι ε, κι αν κάνω; Το πολύ πολύ να ανακουφιστω.. και παίρνω βαθιές ανάσες .. είναι δύσκολο, θέλει προσπάθεια.. εμένα με βοηθούν και οι βόλτες με το αμάξι.. να είμαι συνοδηγός όμως και να χαζεύω έξω..

Senior Member
    Καλημέρα.Δεν μπορείς να χαλαρώσεις μόνη σου είσαι εδώ και μήνες σε πάρα πολύ μεγάλη σωματική ένταση, ψυχολόγο πρέπει να δεις άμεσα και ίσως κάποιον ψυχίατρο μαζί για να χαλαρώσεις λίγο την σωματική ένταση.Σε βλέπω καιρό και φαίνεσαι αρνητική σε θεραπεία.βασανιζεσαι άδικα ενώ υπάρχει λύση.ολοι μας σχεδόν είμαστε σε ψυχοθεραπεία και συγκεκριμένα εγώ με αγωγή.Θελει χρόνο και υπομονή ακόμα και με αυτά πόσο μάλλον που προσπαθείς μόνη σου έχοντας τέτοια ένταση.χρειαζεσαι βοήθεια από ειδικό και θα σε κατευθύνει εκείνος.

Senior Member
    Είναι κανείς εδώ να μιλησουμε? Έχω όλη τη μέρα μια αίσθηση ότι ζεστενομαι ότι έχω εξάψεις και ταχυκαρδία...τώρα έχω αγχωθει πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω...κλαίω από τον φόβο μου μην έχω κάτι σοβαρό δεν μπορώ να ηρεμήσω πείτε μου κατι

Senior Member
    Είναι κανείς εδώ να μιλησουμε? Έχω όλη τη μέρα μια αίσθηση ότι ζεστενομαι ότι έχω εξάψεις και ταχυκαρδία...τώρα έχω αγχωθει πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω...κλαίω από τον φόβο μου μην έχω κάτι σοβαρό δεν μπορώ να ηρεμήσω πείτε μου κατι
    Πώς είσαι;

Tania123
    Guest
    Δεν έχεις κάτι σοβαρό. Ξέρεις τι έχεις. Αυτό σκέψου. Πες ξέρω τι είναι αυτό που μου συμβαίνει και σε λίγο θα είμαι καλύτερα. Δεν θα πάθεις κάτι. είναι βασανιστικό. Το ξέρω γιατί το ζω. Σήκω και προσπάθησε να κάνεις κάτι για να απασχοληθεί το μυαλό σου.

Senior Member
    Είναι πολύ δύσκολο διότι δεν ξέρω πότε κάτι είναι σοβαρό και πότε είναι άγχος....έχω συνέχεια καινούργιες ενοχλήσεις...τώρα με έπιασε ένα απότομο φούντωμα κάψιμο σε πρόσωπο και στήθος....το έχει πάθει αυτό κανεις ποτέ? Να πάω νοσοκομείο τι να κάνω....έχω απελπιστει

Senior Member
    Είναι πολύ δύσκολο διότι δεν ξέρω πότε κάτι είναι σοβαρό και πότε είναι άγχος....έχω συνέχεια καινούργιες ενοχλήσεις...τώρα με έπιασε ένα απότομο φούντωμα κάψιμο σε πρόσωπο και στήθος....το έχει πάθει αυτό κανεις ποτέ? Να πάω νοσοκομείο τι να κάνω....έχω απελπιστει
    Σκέψου λογικά. Πόσο φυσιολογικό είναι να έχεις συνέχεια κάτι όντως? Και δεν σου λέω ότι δεν τα νιώθεις. Φυσικά και τα νιώθεις αλλά δεν είναι σωματικό το πρόβλημα. Κάνε κάτι για να σταματήσεις να φοβάσαι. Πήγαινε σε έναν ψυχίατρο, σε ένα ψυχολογο αντί να πας σε νοσοκομείο.. Γιατί δεν πας? Γιατί αφήνεις όλο αυτό να σε ελέγχει? Είσαι πιο δυνατή από όσο νομίζεις.

Tania123
    Guest
    Αυτή τη στιγμή που γράφω είμαι σε κρίση. Ξέρω τι είναι. Κι όμως φοβάμαι. Έτσι είναι αυτό το πράγμα. Δυστυχώς.

Senior Member
    Παιδιά σας ευχαριστώ που είστε εδώ και μου κάνετε παρέα και μου μιλάτε... αλήθεια ευχαριστώ...είμαι τόσο χάλια τώρα....πολύ χαλια...Τάνια κουράγιο και σε εσένα που περνάς τώρα μια κριση

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σκέψου λογικά. Πόσο φυσιολογικό είναι να έχεις συνέχεια κάτι όντως? Και δεν σου λέω ότι δεν τα νιώθεις. Φυσικά και τα νιώθεις αλλά δεν είναι σωματικό το πρόβλημα. Κάνε κάτι για να σταματήσεις να φοβάσαι. Πήγαινε σε έναν ψυχίατρο, σε ένα ψυχολογο αντί να πας σε νοσοκομείο.. Γιατί δεν πας? Γιατί αφήνεις όλο αυτό να σε ελέγχει? Είσαι πιο δυνατή από όσο νομίζεις.
    Έχεις πολύ δίκιο. Όμως μέχρι να φτάσεις στο σημείο να το αναγνωρίσεις και να το αποδεχτείς νιώθεις αδύναμος. Στη φάση αυτή βρίσκομαι εγώ. Τώρα νιώθω ότι μόνο ένας ειδικός ψυχικής υγείας είναι αυτό που μου χρειάζεται. Περιμένω βέβαια και αποτέλεσμα εξετάσεων, αλλά το πρόβλημα με το άγχος υπάρχει ανεξάρτητα με το πιο θα είναι το αποτέλεσμα. Και ναι όντως το πιστεύω ότι είμαστε δυνατές και με την κατάλληλη βοήθεια θα στηριχτούμε στα πόδια μας ξανά.

Tania123
    Guest
    Παιδιά σας ευχαριστώ που είστε εδώ και μου κάνετε παρέα και μου μιλάτε... αλήθεια ευχαριστώ...είμαι τόσο χάλια τώρα....πολύ χαλια...Τάνια κουράγιο και σε εσένα που περνάς τώρα μια κριση
    Και εσύ είσαι εδώ για μας. Περνάμε το ίδιο. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον και περνούμε δύναμη. Πάρε ανάσα σκέψου θετικά και ζητά βοήθεια μόλις νιώσεις έτοιμη. Το ίδιο θα κάνω και εγώ. Να ξέρεις ότι μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

Page 1 of 6 123 ... LastLast