Έχω πολύ άγχος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 80
    Senior Member
    Γιώργο ναι πρέπει να το πάρω απόφαση να πάω..

Senior Member
    Τάνια μου μακάρι σύντομα όλα αυτά να γίνουν παρελθόν...και να ζήσουμε με ηρεμία και χωρίς πόνους σε σώμα και ψυχη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tania123 View Post
    Έχεις πολύ δίκιο. Όμως μέχρι να φτάσεις στο σημείο να το αναγνωρίσεις και να το αποδεχτείς νιώθεις αδύναμος. Στη φάση αυτή βρίσκομαι εγώ. Τώρα νιώθω ότι μόνο ένας ειδικός ψυχικής υγείας είναι αυτό που μου χρειάζεται. Περιμένω βέβαια και αποτέλεσμα εξετάσεων, αλλά το πρόβλημα με το άγχος υπάρχει ανεξάρτητα με το πιο θα είναι το αποτέλεσμα. Και ναι όντως το πιστεύω ότι είμαστε δυνατές και με την κατάλληλη βοήθεια θα στηριχτούμε στα πόδια μας ξανά.
    Τα εχω περάσει. Ξέρω πόσο τρομακτικό είναι όλο αυτό, να φοβάσαι συνέχεια κάτι.. Να προσπαθείς να προλάβεις το θάνατο. Το θάνατο δεν τον νικάμε, ας το πάρουμε απόφαση. Τη ζωή είναι βασικό να νικήσουμε και όχι να την αφήνουμε να φεύγει και να τη κοιτάμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Noname144 View Post
    Γιώργο ναι πρέπει να το πάρω απόφαση να πάω..
    Δεν θα το μετανιώσεις.. Το μυαλό κάνει τρελά παιχνίδια, χρειάζεται να ξαναπάρεις τον έλεγχο.

Tania123
    Guest
    Τάνια μου μακάρι σύντομα όλα αυτά να γίνουν παρελθόν...και να ζήσουμε με ηρεμία και χωρίς πόνους σε σώμα και ψυχη
    Η ψυχή καλή μου. Εκεί είναι όλη η ιστορία. Πήρα χάπια για τους πόνους, για τη δύσπνοια, για τους κωλικούς, για τη ζαλάδα.. αλλά τίποτα. Οπότε μια είναι η λύση πια και είναι μονόδρομος.

Tania123
    Guest
    Γιώργο είσαι θετικός ανθρώπος και μπράβο σου για αυτό. Τέτοιες φωνές έχουμε ανάγκη να ακούμε.

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τα εχω περάσει. Ξέρω πόσο τρομακτικό είναι όλο αυτό, να φοβάσαι συνέχεια κάτι.. Να προσπαθείς να προλάβεις το θάνατο. Το θάνατο δεν τον νικάμε, ας το πάρουμε απόφαση. Τη ζωή είναι βασικό να νικήσουμε και όχι να την αφήνουμε να φεύγει και να τη κοιτάμε.
    Συγνώμη που ρωτάω, μπορεί να το έχεις ξαναπεί εδώ μέσα. Πόσο καιρό σου πήρε να το ξεπεράσεις? Πήρες και αγωγή?

Senior Member
    Συγνώμη που ρωτάω, μπορεί να το έχεις ξαναπεί εδώ μέσα. Πόσο καιρό σου πήρε να το ξεπεράσεις? Πήρες και αγωγή?
    Καλημέρα. Συνολικά, να είμαι εντελώς καλά, 3 χρόνια. Είχα κατάθλιψη.
    Δεν έχω πάρει κάποια αγωγή, μόνο ένα μήνα ομοιοπαθητικα.
    Last edited by george1520; 08-09-2024 at 07:38.

Senior Member
    Καλησπέρα σας παιδιά....σήμερα δυστυχώς είμαι στα ίδια...φούντωμα κάψιμο στο πρόσωπο μαζί με ναυτία και ταχυπαλμια ....δεν αντεχω άλλο τώρα δεν νιώθω καλά και δεν ξέρω αν αυτό που έχω είναι σωματικό ή ψυχολογικό...φοβάμαι παιδια..πρέπει να πάρω τηλ γιατρό λέτε? Είναι ένα καινούργιο σωματικό που έχω δεν ξέρω τι είναι από πού προέρχεται....αν είναι και αυτό ψυχοσωματικό πρέπει να πάω σε ψυχίατρο δεν αντέχω άλλο υποφέρω πάρα πολύ .....φουντώνει το προσώπου τι είναι όλο αυτό παλι

Senior Member
    Η ψυχή καλή μου. Εκεί είναι όλη η ιστορία. Πήρα χάπια για τους πόνους, για τη δύσπνοια, για τους κωλικούς, για τη ζαλάδα.. αλλά τίποτα. Οπότε μια είναι η λύση πια και είναι μονόδρομος.
    Πως τα καταφέρνεις ακολουθείς αγωγή ή κάνεις ψυχοθεραπεία?

Tania123
    Guest
    Πως τα καταφέρνεις ακολουθείς αγωγή ή κάνεις ψυχοθεραπεία?
    Περιμένω τα τελευταία αποτελέσματα εξετάσεων και θα ξεκινήσω άμεσα ψυχοθεραπεία. Μέχρι στιγμής δεν έκανα τίποτα.

Tania123
    Guest
    Καλησπέρα σας παιδιά....σήμερα δυστυχώς είμαι στα ίδια...φούντωμα κάψιμο στο πρόσωπο μαζί με ναυτία και ταχυπαλμια ....δεν αντεχω άλλο τώρα δεν νιώθω καλά και δεν ξέρω αν αυτό που έχω είναι σωματικό ή ψυχολογικό...φοβάμαι παιδια..πρέπει να πάρω τηλ γιατρό λέτε? Είναι ένα καινούργιο σωματικό που έχω δεν ξέρω τι είναι από πού προέρχεται....αν είναι και αυτό ψυχοσωματικό πρέπει να πάω σε ψυχίατρο δεν αντέχω άλλο υποφέρω πάρα πολύ .....φουντώνει το προσώπου τι είναι όλο αυτό παλι

Κοίτα από το να χανόμαστε στις σκέψεις και τα αν, είναι καλύτερο να ζητήσουμε βοήθεια. Τη χρειαζόμαστε όπως και να έχει. Θα πονάμε δεν γίνεται. Δεν είμαστε από σίδερο. Απλά η ερμηνεία των συμπτωμάτων που νιώθουμε έχει πάντα το κακό πρώτα.

Senior Member
    Κοίτα από το να χανόμαστε στις σκέψεις και τα αν, είναι καλύτερο να ζητήσουμε βοήθεια. Τη χρειαζόμαστε όπως και να έχει. Θα πονάμε δεν γίνεται. Δεν είμαστε από σίδερο. Απλά η ερμηνεία των συμπτωμάτων που νιώθουμε έχει πάντα το κακό πρώτα.
    Ναι πάντα το μυαλό μας πηγαίνει στο πολύ κακό...αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γίνεται οι ενοχλήσεις να συμβαίνουν ανεξέλεγκτα χωρίς να νιώθω ότι τις προκαλώ ουσιαστικά εγώ...αυτό είναι που δεν μπορώ να πιστέψω και να καταλάβω

Senior Member
    Ναι πάντα το μυαλό μας πηγαίνει στο πολύ κακό...αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γίνεται οι ενοχλήσεις να συμβαίνουν ανεξέλεγκτα χωρίς να νιώθω ότι τις προκαλώ ουσιαστικά εγώ...αυτό είναι που δεν μπορώ να πιστέψω και να καταλάβω
    Το μυαλό το κάνει.. Σε ελέγχει. Όλο αυτό γίνεται επειδή κάτι άλλο στη ζωή σου δεν είναι "σωστό". Μπορεί να μαζέψες πολλά και τώρα έχεις κάνει μπαμ, μπορεί να έχεις άγχος για κάτι, μπορεί να βρίσκεσαι σε αδιέξοδο. Χίλια πράγματα μπορεί.
    Συνήθως όλο αυτό που περνάς τώρα εσύ, το παθαίνουν άνθρωποι που δεν είναι έτοιμοι ή δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν κάτι άλλο που υπάρχει πραγματικά στη ζωή τους. Σε βάζει να ασχολησε με κάτι που πρακτικά έχει λύση (πονάω στομάχι, πίνω χάπι).
    Η δυσπνοια σε εμένα είχε ως εξήγηση ότι συνέβαινε κάτι στη ζωή μου και δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να το αλλάξω. Το ανακάτεμα του στομαχιού σήμαινε ότι κάποιος με απογοήτευσε τόσο πολύ που ήθελα να ξεράσω.. Ειναι πολλά. Αύριο το πρωί κάνε ένα δώρο στο εαυτό σου (και εσύ Tania 123). Πάρε τηλέφωνο έναν ψυχίατρο, ένα ψυχολόγο και κλείσε ραντεβού. Εκεί δεν πάνε οι άνθρωποι που έχουν πρόβλημα, αλλά οι άνθρωποι που θέλουν λιιιγο σπρώξιμο για να κάνουν μια επανεκκίνηση. Μια νέα αρχή. Θα χτίσεις ξανά τον εαυτό σου, θα τον κάνεις δυνατό, θα αποβάλλεις ότι άχρηστο κουβαλάς πάνω σου και σε πονάει. Θα σταματήσεις να φοβάσαι.

Tania123
    Guest
    Αν νιώθαμε ότι το προκαλούσαμε πολύ απλά δεν θα το κάναμε. Ο Γιώργος έχει απόλυτο δίκιο σε ότι έχει πει. Κάτσε και σκέψου. Έτσι είναι.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast