Harley, εδώ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40

Thread: Harley, εδώ

Senior Member
    Harley, κανείς δεν είναι του πεταματού! Οι περισσότεροι άνθρωποι σε κάτι είναι εθισμένοι, άλλοι σε κάτι υγιές, άλλοι σε κάθε ανθυγιεινό, τζόγος, φαστ φουντ, γυμναστική, τσιγάρο, τηλεόραση, σεξ. Ποτό. Δε σε κάνει κατώτερη ή του πεταματου αν έχεις πρόβλημα εθισμού. Αν μπορείς διάβασε το "Η γενιά της ντοπαμίνης", πολύ διαφωτιστικό βιβλίο σχετικά με τον εθισμό κάθε είδους. Σε παροτρυνω επίσης να πας σε κάποιο πρόγραμμα AA (Ανώνυμοι αλκοολικοί) αν υπάρχουν ομάδες στην Ελλάδα ή σε έναν ψυχολόγο. Εύχομαι να έχεις τη δυνατότητα και όπως και να έχει εύχομαι να καταφέρεις να ελέγξεις τον εθισμό σου. Είναι δυνατόν! ❤️

Senior Member
    Οι άλλες έχουν εξάρτηση από το σεχ ΠΩΣ ΤΙΣ βλέπεις καλύτερες εγώ μπορώ να ΤΙΣ φτιάξω αλλά δεν με αφήνουν είναι καταπιεσμενες θέλουν λίγο αέρα να ΤΙΣ δώσεις οι άλλοι δεν το δέχονται

Δεσποινίς Χάρλευ,

Κάνε ότι χρειάζεται και γύρνα γρήγορα πίσω, σε περιμένει το αντίκα αμάξι σου και το pool boy.

Τα έχουμε πει τα εχουμε συμφωνήσει αυτά, δε γίνεται να κάνεις πίσω τώρα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Το θέμα είναι ότι με πιάνει μια ματαίωση και αρχίζω και πίνω από το πρωί μέχρι το βράδυ διάφορα ποτά ώστε είμαι όλη την ημέρα πιωμένη. Παθαίνω πολλά εν τω μεταξύ, ξεχνάω πχ, χάνω πράγματα, παραπατάω και άλλα πιο γελοία που ντρέπομαι να τα γράψω. Πίνω σαν διάολος κι αυτό πρέπει να σταματήσει. Ισορροπία δεν υπάρχει όπως μου έχουν πει στην απεξάρτηση που πήγαινα αν είσαι αλκοολικός. Ή θα πιεις ή δεν θα πιεις καθόλου. Δεν έχει θα πιω ένα ποτήρι και τέλος γιατί ο αλκοολικός δεν μπορεί να βάλει φρένο. Εγώ θα ξεκινήσω με μια μπύρα και θα καταλήξω να πιω 10.
    Και εγώ κάποτε με ένα σφηνάκι μαστίχα ξεκινούσα και στο τέλος έπινα όλο το δίλιτρο. Αστείο ε; Σε νιώθω και είναι εύκολο να δίνεις συμβουλές πίσω από μία οθόνη αλλά δεν φοράω τα παπούτσια σου. Εσύ γνωρίζεις καλύτερα από όλους. Εγώ σου εύχομαι το καλύτερο...

Senior Member
    ................................
    Last edited by sumac; 17-09-2024 at 04:23.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Είσαι λιγάκι Drama Queen μου φαίνεται
    Μη ζηλεύεις. Θα σε βοηθήσουμε να απεξαρτηθείς από τον χριστιανοταλιμπανισμό όταν είσαι έτοιμο κι εσύ.

Senior Member

Λίγο ακόμη... Έμεινε μόνο η ουρά

Senior Member
    Τι γλυκό τραγούδι αστεράρα μου <3

Senior Member
    Harley, πού βρίσκεσαι συ; Τι λέει; Πώς τα πας;

Senior Member
    Harley εμφανίσου, έλα να πιούμε καφέ να γουστάρουμε.

Page 3 of 3 FirstFirst 123